Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
Eddig a "legérettebb banán" amivel találkoztam az a 17-20 volt. Mikor 103-ason mentem vele, komolyan aggódtam, odaérünk-e a Népligethez... De sikerült:))))))
08-72-nek: igen sok óbudai vonalon. Az jó, mert apótlónak ez a dolga, hogy sok helyen megforduljon:PPPP Lásd 13-83-at. Ő is járt már Diósdtól Ferihegyen át Borsod megyében is(na jó, ott csak a sofőr Úr:DDD)
Am városkapuba hol szokott parkolni a 122-es 3 Ikarusa, két rész között? Az éjszakás azt tudom hogy mindig félre áll a felszállóhely mellé. A másik kettő?
Az O-552-n csak a "B" tengelyen kéne gumit cserélni, mert lassan tükörsima. Ezt leszámítva nem rossz. A "gazda-rendszer" meg már annyira elavult, hogy igazán nem kéne erőltetni. Megtörtént:
amikóR megboldogult villamosvezető voltam, volt 1 csávó, aki minden áron követelte a nevére írt kocsit. 1X megkapta: hátul állt - donorként. :-)
Az ottaniak, a kioktatók(mármint társtopik) Menjenek csak buszozgatni 23-asra, 85-re, 46-osra, 950-re, aztán a fülkében osszák az észt a haverjaiknak. Figyelembe kell venni, hogy a fórum nem arról szól, hogy ők az okosak, itt bizony bárki írhat, akár rosszat is, de a kritikát is el kell(ene) tudni viselni... Ez nem megy mindenkinek.
19-62-nek: 13-84 felől rossz híreket hallottam mostanában. Valóban olyan rossz állapotban van? Selejtérett lett nagyon?
És sajnos pont az a jó kis gép... Kelenföldön azért szokott működni, bár ez vonalanként változik (pl. Gazdagréten emiatt most megy az anyázás, alig van a gazda a buszával)
A 122-esen van 3 bebetonozott kocsi. 08-52; 08-56 és FKU-932. Péntekenként viszont bekavartak, mert aki a volvos számot viszi az megy 280-assal és az egyik IK vezér volvora. A 4. kocsi azért váltózó mindig mert az éjszakából jön, egy ideig (~2hét) a 851 állandó volt rajta. Ha volvo más, akkor az azért van, mert berendelt kocsit hoz ki a sofőr, amelyet a két rész között a garázsban szervizelnek takarítanak stb... (főleg 86-os gépek: U901-U916)