Keresés

Részletes keresés

JPoole Creative Commons License 2022.10.14 -2 1 98057

Tavaly is sokat volt sérült, most meg ez.

Nem jó előjelek, el kell kezdeni vele foglalkozni. Bemelegítés, nyújtás, erősítés, étkezés.

(Aminek alapnak kellene lennie, minden fiatal játékosnál..)

Előzmény: pfffffffff (98055)
JPoole Creative Commons License 2022.10.14 -3 4 98056

Kedves János, nem tudom mi alapján nevezel kiscsillagnak. Hogy idősebbnek, magasabbnak vagy esetleg okosabbnak gondolod magad nálam, de a becézgetést hagyjuk inkább.

Nem tudom milyen tényeket írtál, mert a keretben most is van 3-4 fehérvári nevelés, akiket meccsen is foglalkoztat (ha nem is jól) az edző.

Segíts a végtelen tudásoddal..

Melyik klubot vegyen példának az Alba?

A Falconál jobb a helyzet és a szombathelyi nevelés oldj épp meg a távozó Benke és Váradi hiányát vagy “az évente változó légiósok”?

Esetleg a ZTE-ben Ivánnak vannak ott a sarkában a helyi up csillagja?

Vagy az Albától igazoló Olaj lenne a példa, ahol az egész csapatot a szolnoki nevelés adja?

Mi az, ami miatt nekünk itt hébe-hóba teljesen random téged kell olvasnunk?

Annyira fáj, hogy Ivánhoz nem ragaszkodtak foggal-körömmel a szurkolók, és nem hirdettünk egységes kiállást előbb Iván játszatása - majd elengedése miatt?

Emlékszel még az akkori agymenéseidre?

24 évesen (tehát nem fiatalon) eligazolt, de érdekes sem az általad hangoztatott Csirke, sem Dzunic nem csapott le rá sem akkor, sem azóta. (Igen, Dzunic épp nem A-csoportos edző).

Ellenben hasznos kiegészítője más csapatoknak!

Nem lehetne ennek örülni a megfelelő helyeken? Miért nekünk kell olvasni ezeket, akik nem hoztak akkor döntést Iván sorsáról?

Előzmény: János Keller (98054)
pfffffffff Creative Commons License 2022.10.14 -1 1 98055

Keke legalább 2 hónapra off. Bal nagy ujjában elszakadt egy ínszalag. Keke után Horváth Zoli egy piszok jó iparos, kegyetlen akarattal, de ő sosem lesz nb1es. Utánuk Kiss Beni jön, aki a válogatott határán inog u18ban.

Előzmény: JPoole (98052)
János Keller Creative Commons License 2022.10.14 -4 1 98054

Kiscsillag csak a tényeket írtam. Ne sírdogálj miatta. 

Előzmény: JPoole (98051)
JPoole Creative Commons License 2022.10.14 -1 2 98053

Jellemzően magukat mágusnak, de minimum Euroliga edzőnek képzelő edzők szoktak 10-11-12 főket rotálni.
Azt nézik, hogy a spanyol bajnok Real Madridnál ezt lehet csinálni, ő miért ne tenné meg.
Mondjuk ott van egy spanyol alapszakasz, közben Euroliga, spanyol kupa stb. és a padon is válogatott játékosok ülnek.

Itthon miért hülyeség?

Nem indultunk nemzetköziben.
Idén már középszakasz sincs.
Van összesen 26 alapszakasz meccs, elvárások szerint minimum 1, de inkább 3 magyar kupa meccs, és 3-15 rájátszás meccs.
Ez összesen kb. 40 mérkőzés.

Persze, nem jó a kulcsjátékosokat rongyosra játszatni, és meg kell találni a pihenő időket a szezonon és a meccseken belül is (pl. OSE meccs)
DE egyszerre pályára rakni Somogyit és még 1 fiatalt az első félidőben... hát blődség.

Paks meccsen akkor akadt meg a játékunk és ébredt meg az ASE, amikor a "mester" kényelmeskedve belenyúlt a rotációba a második negyedben. Onnantól meg ment a lefelé tartó szarspirál amiből nem tudta kirángatni őket.

Mi haszna lehet egy 10 fős rotációnak?
Ha megsérül valaki, akkor be tud ugrani a helyére a 9-10 játékos a rájátszásban?
A Pongó-Vojvoda-Somogyi-DeCosey guard sorból melyik sérülése esetén jelentene pótlást Takács Milán, ha előtte mondjuk átlagol 15-20 percet? 

Ha jó meccse van Balsaynak legyen fent többet, ha jó meccse van Takácsnak legyen fent többet, de alapvetően nagyjából első félidőben 9 - másodikban 8 embert kellene játszatni, ameddig nem dőlt el a meccs vagy nincsenek extrém fault problémák. (Nem, nem úgy mint Pakson.)

Persze ez nem egy videójáték, de átlagban ezt kellene hozni a fontos / szoros meccseken, és akkor formától és ellenféltől eltérően lehet bele nyúlni és nem úgy, hogy a jól kezdő játékosokat ültetjük le először.

Kemppel kapcsolatban egyetértünk. Jó munkás ember, 5. (6. légiósnak) talán nem is lenne rossz. :)

Előzmény: russelalba (98047)
JPoole Creative Commons License 2022.10.14 -1 2 98052

Googlebe beírtam, hogy Lukács Norbert Alba és legeslegelső képen Alba mezben mosolyog és lejjebb görgetve is volt ilyen még. De ez fix sarlatánság. :))

Ő nem akart maradni, pedig ha beszélgetsz a játékosokkal, akik voltak csapattársai, akkor ennek nem volt személyi gondokból eredő indoka.
Mindegy, Norbi jelenleg nem Alba játékos.

Foglalkozzunk a meglévőkkel.
Balsayt pályára rakni Takácsok előtt. Zollner láthatóan eredménykényszer miatt inkább a több "tapasztalattal" rendelkező, túlságosan biztosra játszó, impotens támadójátékot, de viszonylag stabil védekezést hozó ikreket preferálja.

Kertész Dávid nem tudom hogy van most, volt valami sérülése azt hiszem, de ő lenne a következő akivel foglalkozni kellene....

Előzmény: Kornel61 (98048)
JPoole Creative Commons License 2022.10.14 -5 6 98051

Kedves János, mi lenne ha a Falco / ZTE fórumokat sírnád tele?

A DKKA-t nem írom, mert nekik is szurkolok és kifolyna a szemem, ha ott is valamilyen szinten téged kellene olvasni...

Előzmény: János Keller (98049)
Kornel61 Creative Commons License 2022.10.14 0 2 98050

Igazad van János! 2-3 évente befuthatna egy saját nevelés akit itt lehetne tartani és jól menedzselni!

Na ez hiányzik

Előzmény: János Keller (98049)
János Keller Creative Commons License 2022.10.14 -6 5 98049

Nem kell ide saját nevelés?! Nem minősítem a vezetést. Tapsikoljatok az évente változó légíósoknak. 

Előzmény: Kornel61 (98048)
Kornel61 Creative Commons License 2022.10.13 -1 2 98048

Norbit nálunk nem láttuk mosolyogni, mindig feszült volt. Mikor leigazolta Szolnok és az első bemutatkozó interjút adta, csupa vigyor és lazaság volt. Sajnos nálunk soha nem láttam ilyennek. Kár mert szép pályát futhatott volna be itt, ha az Ő és a klub elképzelése jobban passzolt volna. Nem pénzre gondolok. Szerintem sajnos a Keller tesókhoz hasonlóan őt sem látjuk már Alba mezben! Balsay-t remélem jobban kezelik, mindig Perl Zoli jut eszembe, ha ránézek. Lenne is benne annyi, terhelni kéne és bízni benne!

Előzmény: elefantbaby (98044)
russelalba Creative Commons License 2022.10.13 0 3 98047

Balsayval kapcsolatban teljesen egyet értek veled sajnos. A 10 emberes rotáció viszont szerintem nem probléma. Jól tud még jönni ha mély a keret és nem csak töltelék percekre. Kempet viszont fontos lenne cserélni, mert nem illik a keretbe sajnos semennyire. 

Előzmény: JPoole (98046)
JPoole Creative Commons License 2022.10.13 0 1 98046

Én várom a momentumot amikor Zollner rájön arra, hogy Balsayt építve már a szezon felére jobb játékost kapna, mint a Takács Ma. vagy Mi.
(Nem fog eljönni.)

Ami fontosabb hogy rájöjjön hogy felesleges 10 embert rotálni, mert így aki formában van is kiesik a logikátlan cserékkel. (Paks meccsen se volt ez másképp.) 

Előzmény: A Sporttárs (98045)
A Sporttárs Creative Commons License 2022.10.12 0 2 98045

Szerintem itt sem volt baj vele, csak görcsölt meg idegeskedett sokat. Persze lehet, többet szeretett volna játszani, Szolnokon játszhat.

Nálunk azt sajnálom, hogy pont ott vagyunk bőviben a jó játékosoknak, ahol Balsay szerepel, ma sem került pályára. Pedig nagy kár lenne, ha elherdálnánk.

Előzmény: elefantbaby (98044)
elefantbaby Creative Commons License 2022.10.12 0 1 98044

Rendesen!

Nem gondoltam volna,hogy egyből ennyire jó lesz ott.

Teljesen más a hozzáállása is. Miért? Ezt nem tudom.

Előzmény: A Sporttárs (98043)
A Sporttárs Creative Commons License 2022.10.12 0 2 98043

Mindenesetre Lukács Norbi rendesen odateszi magát náluk, egyelőre bejött neki a váltás.

Előzmény: elefantbaby (98042)
elefantbaby Creative Commons License 2022.10.12 0 1 98042

Mentsük meg a fórumot Spori?

Kemény meccs volt.Én úgy látom védekezni már elég jól védekezik a csapatok többsége,a ZTE is.Ezért nehezebb volt támadni,nyerni. Én is úgy látom hogy Kemp tévedés,nála Omenaka megtartása jobb lett volna. Cserélni nem tudom akarnak e ebben a gazdasági helyzetben.Szerintem nem.Pár meccsre belenéztem az első 3 fordulóban,sok egyforma csapat van,most az Olajt tartom kicsit erősebbnek.

Előzmény: A Sporttárs (98041)
A Sporttárs Creative Commons License 2022.10.12 0 1 98041

Gratula a csapatnak az első idegenbeli győzelemhez, gyanítható, hogy ez Zalaegerszegen nem fog mindenkinek sikerülni. Az látszik, hogy a mezpőnysorunk a várakozásoknak megfelelő, viszont Kemp elég halovány pótlék eddig. Nagy kár Waltersért, stílusban is biztosan jobban illene ide. Viszont nem túl valószínű, hogy jobbat találunk a közeljövőben.

pfffffffff Creative Commons License 2022.10.11 0 1 98040

Mai információm, hogy egyelőre biztonságban a csarnok. Az is nagy segítség, h nem az önkormányzat a fenntartó. Viszont rendszeresen fogják monitorozni az energiafogyasztást, és ez a későbbiekben még okozhat gondot.

Előzmény: Winters__ (98039)
Winters__ Creative Commons License 2022.10.11 0 1 98039

A mai döntéssel akkor a stadion biztosan megszívta a nov-dec és valszeg január, a sportcsarnokoknál pedig egyelőre csak rezeg a léc, de még úgy állnak a dolgok, hogy működhetnek tovább.

A Sporttárs Creative Commons License 2022.10.08 0 0 98038

A maiért jár a gratula a fiúknak, még ha elképesztően rossz napot fogott is ki az OSE. Szerintem a junior csapatukat se vertük volna ennyivel.

Winters__ Creative Commons License 2022.10.08 0 0 98037

Ha lenne kosarban mercy rule, most lepne eletbe

A Sporttárs Creative Commons License 2022.10.01 0 1 98036

Nagyjából bejött amit írtam. Lehet, hogy a Paks többet tudott együtt készülni és ez számítotz. Persze plusz húsznál minden szép volt, csak még korán. :)

Kornel61 Creative Commons License 2022.09.30 0 2 98035

Ismét bekezdtünk!

A Sporttárs Creative Commons License 2022.09.30 -2 1 98034

Döcögős rajtra számítok. Nyilván az idei Paksot nem lehet a tavalyiból kiindulva megítélni, olyan szarok nem lesznek még egyszer (és még olyan szaron is nyertek nálunk :) ), Csirke Feri biztos összerakja őket, bár fingom nincs, milyen légiósaik vannak.

Nem is ők a lényeg, mi alig tudtunk együtt készülni, első fordulókban amúgy is ritka, hogy simán megy minden. Jobb lenne itthon kezdeni, de így alakult. Elvileg a középszakasz eltörlésével sokkal fontosabb lett minden alapszakasz-meccs, reméljük, mielőbb összerázódik a csapat, mert ha mindenki egészséges, azért potenciál van benne. A mait mindenesetre nem fogom mérvadónak tekinteni.

Mogyi! Creative Commons License 2022.09.29 0 1 98033

Lehet láttátok a másik topikban, de azért ide is beírom, itt az idei szezonbeharangozó podcastet, ami kétrészes lesz, íme az első.

Minden nagyképűség nélkül állítom, hogy az idei igazán extra lett, ezúttal ugyanis szurkolókkal beszélgettem!

Remélem tetszeni fog ez a megoldás, és remélem nem csak a saját csapatotokra vonatkozó részt fogjátok meghallgatni :)

holnap jön a második fele.

146. rész - Szurkolói zóna #1

https://tripladupla.podbean.com/e/146-resz-szurkoloi-zona-1/

Az idei szezont egy igazán különleges módon, két epizódban harangozzuk be. És ezúttal a szurkolóké a főszerep!

Lehet valaki bármekkora szakértő, annál jobban valószínűleg úgysem tudja, hogy mi a helyzet egy csapat háza táján, mint az adott gárda szurkolója. Ezért a 2022/23-as bajnoki szezon felvezetéseként mind a 14 NB1-es csapat egy-egy szurkolójával beszélgettem az adott csapat tavalyi szerepléséről, az idei célokról, a játékoskeretről és a klub-szurkolótábor kapcsolatról.

Hogy teljesen képbe kerüljetek, hallgassátok meg az összes beszélgetést, ne csak azét a csapatét, amelyiknek szurkoltok.

Az első részben az alábbi csapatokról van szó:

Kecskemét - Molnár Péter

Alba Fehérvár - Grim Dávid (20:35)

Oroszlány - Kalapos Krisztián (33:16)

Sopron - Juretzky Szabolcs (49:55)

DEAC - Tarnóczi Sándor (01:07:27)

Nyíregyháza - Docsa Antal (01:16:04)

Körmend - Erdei Gábor (01:30:15)

Ne felejts el feliratkozni a podcastre abban az appban, amelyikben épp hallgatod! Elérhető Spotify-on, Apple Podcasts-en vagy bárhol, ahol podcastet hallgatsz!

Lájkolj Facebook-on, kövess Instagram-on!

Minden link egy helyen: https://linktr.ee/tripladupla

Winters__ Creative Commons License 2022.09.27 0 2 98032

A második félidő nekem nagyon bejött.

Marci baromi jó asszisztokat adott.

A védekezésünkön még van mit csiszolni. Helyenként lassúak voltunk (főleg magas poszton), el is váltottuk, kezüket se rakták fel. De ezért edzőmeccs és előszezon ez.

Jó lesz ez, főleg ha lesz Somogyi meg Szöszi is.

Előzmény: elefantbaby (98031)
elefantbaby Creative Commons License 2022.09.24 0 1 98031

Egész jó meccset játszottunk Ulmban. Voltak jó momentumok,időszakok,időnként jó védekezés. Persze kellettek Voja "távoli" triplái a vége felé.

arsen5 Creative Commons License 2022.09.24 0 1 98030
russelalba Creative Commons License 2022.09.23 0 2 98029

Ha nem fognak jönni az eredménxek nyilván jön majd 5. légiós. Az eleje necces lesz, a sorsolás viszont nem szar. A végére ott leszünk szerintem.

A Sporttárs Creative Commons License 2022.09.23 -1 0 98028

Alig dolgozott együtt a teljes keret, vagy még egyáltalán nem, ennek nyilván megvannak az előre nem várt okai is, a válogatott programja mellett. Érthető, ha Zollner akart minél több tesztet, más kérdés, hogy ezekkel a meccsekkel sokra nem megyünk. Azért persze el vagyunk könyvelve esélyesnek így is, de nem csodálkoznék, ha ez borzasztóan döcögős szezonrajt lenne.

Előzmény: Feffo (98027)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!