35.éves gyermektelen nő vagyok,édes anyámmal vállalunk privát lakások takaritasàt!
Mindenképpen úgy osztjuk be időnket,hogy a legkevesebb idő alatt precíz munkát adjunk ki kezünkből.
Édesanyám kiválóan foz,gyönyörűen vasal és én pedig csilogova teszem a lakast.
Nem felszinesen takaritok,ágy alól kiporzivozas,pokhalo vadászat,igény esetén beágyazás,ágynemű húzás ,mosás,amit csak a kedves ügyfél el vár,kivétel sex munka!
2 hete erkeztunk haza Németországból,2 évet dolgoztam kint sok fele munkát csináltam.Köztük privát lakások takaritasat.Sok migransra való tekintettel jöttem vegleg haza és szeretném itt megalapozni a jövőmet!
Szeretettel várom a jelentkezeseket Kérem egy fenykepet csatoljanak a levélhez a családról illetve magáról.
Válasszon minket ha megbízható tapasztalt takarítókra szeretné bízni a karácsony előtti nagytakarítást: TakarítónőHivatkozz erre a hozzászólásra és a vágösszegből 10% kedvezményt adunk!
Hosszútávra keresünk segítséget Xi. kerület gellérthegyi részén levő lakásunkba két kisgyermekes családunkhoz. Heti rendszerességgel 6-7 órában takarításra, vasalásra, egyéb kisebb háztartási munkák (pl. mosás, konyhai előkészítés, rendrakás) elvégzésére lenne szükségünk.
Olyan személyt keresünk, aki precíz, alapos, magától is észreveszi a tennivalókat, jól tud férfi ingeket vasalni, nem dohányzik és mindenekelőtt megbízható. Olyan személyt preferálnánk, aki a fentieken túl nyitott lenne 1-2 órás gyermekfelügyeletre és további pár órás segítségre a hét egy másik napján.
Kérem, akinek felkeltettük az érdeklődését személyes bemutatkozásával és órabér igényének megjelölésével jelentkezzen a kovacs_veronika@freemail.hu e-mail címen.
Bejárónőt keresünk családunkhoz hosszú távra. Heti 1 alkalom, 8 órás munka. Kérem csak magánszemélyek jelentkezzenek, és olyanok akiknek van gyakorlatuk, jelenleg is takarítanak. Kezdés : akár a jövő héten
Kozepkoru holgy szemelyeben takaritást vállalok , főként Budapest belvárosában; kis és Nagytakaritást, vasalást, nappali időszakra idosellátást, takarítással!
Károsszenvedelytol mentes vagyok, preciz, gyors a munkamenetem! Referenciám van!
Bejárónőként tevékenykedek 5 családnál Budapesten és van még néhány szabad időpont a naptáramban.
Épp gipszben a lába ? Ledöntötte a nátha és szalad a ház ? Babát vár és a takarítás egyre nehezebb ? A kislurkók mellett elkélne a segítség ? Vállalkozó és nem ér rá takarítani ? Segíthetek: családi házak, lakások, irodák takarítását, vasalást, ablaktisztítást, nagytakarítást vállalok több éves szobaasszonyi és bejárónői múlttal, egyéni vállalkozóként. Hívjon bizalommal: Mentőangyal: 70/540-0936
Takaritást,vasalást,ablaktisztítást vállalok! Ha szeretne egy megbizható, leinformálható,referenciával és erkőlcsi bizonyítvánnyal rendelkező takarítót hívjon bizalommal. De ami a legfontosabb hogy munkámat igényesen és lelkiismeretesen végzem. A hét bármely napján dolgozom Budapest bármely részén.Nyugodtan dőljön hátra és hívjon!
Kedves fórumozók! Nemdohanyzo magára és környezetére egyaránt igényes hölgy vagyok.Budapesten és környékén takarítást,blakpucolast,mosást,,asalást vállalok nagy tapasztallattal.Kérem hívjon bizalommal ha ilyen jellegű munkaerőre lenne szüksége!
Takarítást vállalok Budapest belvárosában, illetve budai kerületeiben, precíz, megbízható lány személyében!
Vállalok:
-takarítást
-ablakpucolást
-mosást
-vasalást
-igény szerint egyéb ház körüli munkákat
Önállóan, végzem a munkámat, nem kell semmiért külön szólni.
Keressenek bizalommal!
E-mail: takaritobudapest@gmail.com (magántelefonszámomat a levelezés során megadom)
Viber, Whatsapp:+36301932849
Dear housewives/future clients who are looking for a cleaning person/cleaning lady in Budapest!
I undertake cleaning jobs all over Budapest! I ensure to keep your house/flat in a clean and hygenic condition, so you can just relax. I also do washing clothes, and ironing.
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok.
Referencia munkával, illetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok.
Referencia munkával, illetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Takarítónő rendelés nagytakarításhoz, felújítás utáni takarításhoz akár kicsi vagy nagy lakásokhoz is a http://www.ktakaritas.hu oldalon akár már másnapra. Keressen minket bizalommal.
Takarítónőt, házvezetőnőt keresünk Rákóczifalván lévő családi házunk takarítására heti 1-2 alkalomra hosszú távra.
Minden háztartási gép, tisztítószer rendelkezésre áll, csak azt a megbízható, alapos és becsületes hölgyet várjuk, aki segít otthonunk rendben tartásában.