Keresés

Részletes keresés

szavard Creative Commons License 2011.04.15 0 0 4521

Küldd el légyszi emilemre a telefonszámodat,

Előzmény: lapip! (4520)
lapip! Creative Commons License 2011.04.15 0 0 4520

tábor?

szerintem csak 1 van. de gyere el ma Körmendre és méglátod mit lehet tábornak nevezni!

Előzmény: szavard (4518)
belfera Creative Commons License 2011.04.15 0 0 4519

No para, písz, láv, bobmárli!

Előzmény: szavard (4518)
szavard Creative Commons License 2011.04.15 0 0 4518

Pepe bácsi tipikus példája mennyire megváltozik az ember egy meccsen.Civilben tanár, kollégium igazgató volt, játszik, játszott a városi zenekarban. Jópofa, joviális úriember.

Kár lenne, ha emiatt összeugranánk, szerintem teljesen kiegyensúlyozott jó kapcsolat van a két tábor között, az éppen ildomos froclizás sal fűszerezve.

Előzmény: belfera (4517)
belfera Creative Commons License 2011.04.14 0 0 4517

A lényeg, hogy az öreg egy fasz volt, az elinduló körmendi pedig egy bátor fasz.

Én ott álltam a vendégszektorban, és főleg a szurkolásunkra emléxem - az öreg esetében ez nem mondható el.

Amúgy én is leszarom a mutogatókat, fapapuccsal a kezemen pedig nekem sem jutna eszembe verekedni (anélkül sem).

A cikk egy okádék, de jól illeszkedik az írjunk 1500 nézőt 600-ra vonulatba, majd köszönjük meg, hogy ilyen sokan voltak.

Előzmény: szavard (4516)
szavard Creative Commons License 2011.04.14 0 0 4516

Aha, elolvastam. Bátor körmendiről lehet szó ezek alapján, hogy 74 éves férfit akart megverni. Ez esetben örülök, hogy porszívót csinált belőle a biztonsági

Nálatok minden kecskeméti pontnál ment a mutogatás és nem abba az irányba, haenm felénk. És, ki nem szarja le ?

Eszembe nem jutott és másnak sem még csak beszélni sem róla, nem hogy verekedni.

Viszont roppant szórakoztató jelenet volt..

Előzmény: belfera (4515)
belfera Creative Commons License 2011.04.14 0 0 4515

Akkor olvasd el a kesporton a "balhés" cikkhez fűzött kecskeméti kommenteket.

Előzmény: szavard (4513)
szavard Creative Commons License 2011.04.14 0 0 4514

Csak érdeklődöm, mit remélrt amikor neki indult a kecskemétieknek ? Ha átjut a biztonságiakon akkor neki áll megverni 20 kecskemétit? Ha már józan volt csak gondolkodott..

Általában Mérész szokott ott  ülni.

Előzmény: realfan (4512)
szavard Creative Commons License 2011.04.14 0 0 4513

örülök, hogy a színjózan sőförrel hazaért a csapat......

Abban biztos vagyok, hogy nem a mieink kezdték a mutogatást, főleg azért mert ez  lenne a VIp páholy, csupa kimért, higgadt férfiúval..

Előzmény: realfan (4512)
realfan Creative Commons License 2011.04.13 0 0 4512

Röviden: voltak páran ugyan, akikben volt alkohol, az biztos, de aki elindult, az színjózanul tette (sofőr volt), csak a palánk mögül folyamatosan mutogató kecskemétieket megunta, és elindult. Biztonságiak lekapcsolták, odamentünk a srácot visszahozni a szektorba és ennyi. Szóval topmegahuligenszatombalhé. Mikor hallottuk, hogy ebből cikk lett, kitört belőlünk a röhögés.

lapip! Creative Commons License 2011.04.13 0 0 4511

Bors Blikk  szindróma

gyerek vmit balhézott kommandós lenyomta erre leszaladt pár körmendi majd odasereglettek a bizonságiak

kicsi lökdösődés de 5 perc után mindenki lenyugodott

Előzmény: saabee (4507)
saabee Creative Commons License 2011.04.13 0 0 4510

Egy részeg miatt 15 biztonságinak kell ugrania?

Előzmény: szavard (4509)
szavard Creative Commons License 2011.04.13 0 0 4509

Helyszínen úgy tűnt, hogy az összes útba eső kocsma volt az előzmény...

Egy 50-es amplitudóval közlekedő körmendi indult el a hátsó lelátó fele

Előzmény: saabee (4507)
PisztolyP Creative Commons License 2011.04.13 0 0 4508

Pécs - Olaj

saabee Creative Commons License 2011.04.12 0 0 4507

http://kesport.hu/2011/04/12/kitort-a-balhe-a-kecskemet-kormend-meccsen-fotok/

Erről remélem írnak az érintettek is, mert így elsőre eléggé szaglik a médiától. Gondolom volt valami előzménye...

PisztolyP Creative Commons License 2011.04.05 0 0 4506

ahogy néztem a képeket Gyulán voltak...

Előzmény: Firebreather (4505)
Firebreather Creative Commons License 2011.04.05 0 0 4505

Hazai részről volt valami?

Előzmény: PisztolyP (4504)
PisztolyP Creative Commons License 2011.04.03 0 0 4504

Szeged - OLAJ

realfan Creative Commons License 2011.03.28 0 0 4503

Sajnos az idei unalmas szezonunkba ez a ZTE-Körmend is tökéletesen beleillett. Létszámilag nagyjából mindkét oldal rendben volt (értsd: egyértelműen észrevehető csökkenés, de még nem katasztrófa). A hazaiaktól is hiányzott a szokásos közös bevonulás, meccs előtti hangolódás, mi meg értékélhetetlenek voltunk, akárcsak a csapat. A zetések koreója semmi különös, de rendben volt. A végén ünnepelt szinte az egész hazai oldal, de hát érthető okokból az sem volt közel sem az elmúlt évekhez.

A "hajrá Zete" kiabálás ökölrázással a vendégszektor felé még mindig furcsa, bár itt legalább nem olyan mértékű, mint Sopronban - pedig aztán amúgy ők sem rosszak, csak ez kicsit megkérdőjelezi a csapathoz való hozzáállást. Persze ezzel mostanában Körmenden sincs minden rendben. :)

Volt már sokszor jobb, lesz is még, remélem.

Előzmény: Artúr Doki (4502)
Artúr Doki Creative Commons License 2011.03.28 0 0 4502
Artúr Doki Creative Commons License 2011.03.27 0 0 4501

Nyugodjék békében!

Egyszer azt hiszem még beszélgettem is vele...

Előzmény: lapip! (4500)
lapip! Creative Commons License 2011.03.27 0 0 4500

elment egy nagyon kedves mindenki által szeretett szurkolótásrunk Alizka.

minden kecskeméti kosárfan Mamija Őt búcsúztatták legközelebbi barátai.

a képen középen. sokak számára lehetett ismerős mert minden mérkőzésen ott voltak férjével de szó szerint mindenhol.

Előzmény: saabee (4499)
saabee Creative Commons License 2011.03.27 0 0 4499
Sanya U.Z. Creative Commons License 2011.03.26 0 0 4498

Hány fórumon írjuk még le nektek, hogy a 3 emberhez a szervezett egerszegi csoportoknak semmi köze?

Azt még megkérdezhetem tőled, hogy melyik kettő alkalom volt, amikor megkaptuk?

Az elsőnél szétkergettek minket a rendőrök, az a 7 srác pont belétek futott a rendőrök elől, a világon nincs ilyen szerencséje senkinek, mint nektek akkor. El is lett ismerve, hogy csúszda volt. Egyébként, ha akartatok volna valamit, akkor telefonáltok előtte, nem kellett volna nekünk kilómétereket körözni, hogy megtaláljunk titeket. De ez már történelem lépjünk túl rajta.

Az 5-5-nél pedig tudtom szerint ti is elismertétek, hogy korrekt x.

Miért kell megváltoztatni, elferdíteni pár hét alatt?

Üdv,

Sanya

Előzmény: vasihool (4497)
vasihool Creative Commons License 2011.03.26 0 0 4497

Ne nevettess!!!:D

Azért nálatok önbizalom mindig is volt!!!Ti már mindenkit "agyonvertetek" legalább egyszer.....

Az, hogy ti vagytok a legjobbak kosárba erre nem mernék fogadni...Lehetséges, hogy elmennétek Nyíregyre aztán kapnátok "pár pofont"(De nem is ez a lényeg)

Hanem az,hogy megint az megy,hogy elfutott KMD brigád úgy, hogy még Halisok is ott voltak...1. Nem futott senki semerre

2.Halisokat meg csak ne szóld le,mert most is megkaptátok kétszer is(Jah bocs, utána ti is megmutattátok,hogy kell 3 embert 10-en agyonverni......Gratula "hírhedt" UZ

HALI!!!!KMD!!!!

Előzmény: Norbi UZ (4493)
mögb Creative Commons License 2011.03.25 0 0 4496

De nagyon igazad van

Előzmény: PisztolyP (4495)
PisztolyP Creative Commons License 2011.03.25 0 0 4495

Felnőtt egy korosztály, akik szerintem kicsit sok Danny Dyert néztek... :)

Ennek az egésznek éppen hogy a lelátóról, meg a csapatról kéne szólnia minden más huszadrendű.

A 90-es években a külföldiek ölték egymást a magyar képekért, mert új volt, ötletes, színt vitt a mozgalomba. Mára ott tartunk hogy egy egyiptomi derby 1000-szer különb, mint nálunk. Mi megragadtunk a múltunkban,  ugyan úgy mint a labdarúgásunkban.

Csodáljuk a lengyeleket! Igen , mert qrva kemények. Igen, mert qrva szervezettek. De emelett van egy olyan lelátói produktum amely szintén nagy respect! (de ez igaz sok helyre is)

... és ha már erőszak, mert az lett a divat. Azt felejtik el egyesek, hogy a magyar táborok nem verekedni szeretnek, hanem verni! Erő- létszámfölényben, eszközökkel stb veszett kutya módjára... Ha meg nem tudnak összeszedni kellő embert akkor meg el sem utaznak, nem adják, jönnek a kifogások stb. Akik ezt az utat választják/szeretik azt felejtik el: nem az a legény, aki adja, hanem aki állja a pofont. :))) Mert egyszer mindenki lehet erős, de utána akkor évekig vállalja annak következményét.

Na akinek nem inge, ne vegye...!

Maradok az old style őszinte híve!

Uffffff

DavidCapo Creative Commons License 2011.03.24 0 0 4494

Jól van Norbi kettes alá, ülj le a helyedre!

Előzmény: Norbi UZ (4493)
Norbi UZ Creative Commons License 2011.03.24 0 0 4493

Az nem zavar,hogy leszarom a retardált falcodat meg a hülye kosárlabdádat is...Mint már többször elmondtam,hogy én foci párti vagyok.Az,hogy néha ha csoport úgy dönt,hogy szervezetten megjelenünk(ritka)az más.Igaz akkor nincs is ellenfelünk.Természetesen ez csak a kosárra igaz.Ja és nem feltétlenül a szurkolásra gondolok.Ez csak személyes véleményem.A szolnoki srácnak nem mondanék semmit,azt hittem ezt egyszer megbeszéltük Zegen (tudod mikor bocsánatot kértetek).Inkább hódoljatok be a körmendieknek,hátha velük összeállva jutnátok valamire,bár kétlem,mert egyszer megpróbálták körmenden a hírhedt gwa-val,de csak futásig jutottak.Na ennyit a kosárról.Maradok inkább a focinál,ott van még mit fejlődni nekünk is.Csók

Előzmény: norbertomomo (4456)
PisztolyP Creative Commons License 2011.03.23 0 0 4492

"Megjártuk együtt a mennyeket! A pokolban sem lesztek egyedül!"

ha azt nézzük 3x annyian voltunk (az ifistákat a gyengébbek kedvéért nem számoltam)... :-O

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!