A Csapat a kondi teremben leszen. A Roli és a Noda szintén a ligetben edzenek de ők, péntekenként, odakünn izzadnak a bokrok között. Keresd inkább a Lukit vagy a Fikát vagy a Pacuk Lacit attól függően hogy elmúltál -e 18. Ha igen, a felnőtt nevű ősz fazont az embered.
keress egy csúnya teltkarcsú srácot "ma nem csajozok" pólóban. az a roli... a nemi identitására következtethetsz, ha visszaolvasol és megnézed hoyg viselkedik a már aktív csapapttársaival és hogy viszonyul egy friss húshoz... nagy a kontraszt
Érdeklődnék. Szeretnék elkezdeni játszani nálatok,kérdésem a következő lenne: Holnap azaz 29.-én lesz edzés?Pontosan mikortól?Noda-tól már érdeklődtem,ő mondta hogy első alkalomra "játszóruhát" vigyek,ezzel nincs is probléma. Továbbá azt szeretném még kérni hogy valakivel megbeszélhetnék egy találkozót edzés előtt hogy együtt mennénk?Hogy pontosan hova kell menni stb stb....
A következő edzés pénteken lesz, azonos helyen, mint a felmérő, tehát bent. 3 részre lesz osztva a csapat: 6-7-ig - Junior - teljes csapat 7-8-ig - Offense 8-9-ig - Defense Gyors edzés lesz, bemutatásra kerül a téli felkészülés minden csapatrésznek. Kérek Mindenkit, hogy ne késsetek!
P
ui: Aki nem csinálta meg a felmérőt, most lesz egyedül lehetősége pótolni, ha nem a következményei miatt magára vessen! ui2: Tagdíjat mindenki hozza és a Bánfi Misinél fizesse be - pénteken van 31-e!
Bocs az offolásért, gyors leszek (és fájdalommentes). :) Nem toom, hogy lesz-e ma edzés, meg azt sem, hogy a férj jelzi-e ma Lacinál, de ha van, és nem jelzi, akkor kérlek mondja neki valamelyikőtök, hogy egy darabig valószínű, hogy nem fog járni. Úgy tűnik, hogy a nyár elejei kartörését, köszönhetően a szakszerű magyar egészségügyi ellátásnak, meg kell műteni. Majd ő is biztos jelentkezik, egyelőre annyit mondtak neki, hogy álizület alakult ki a törés helyén, tehát ami összeforrasztotta volna a csontot, rossz helyen szilárdult meg és így nem maradhat. Állítólag rutin műtét, a csípőcsontjának egy darabjával illesztik össze a csontokat, a teljes felépülés kb 12 hét. Még azért elmegy máshoz is szakvéleményre.
Üdv! indultam ma edzésre, útbaejtve a bankautomatát, hogy levegyem a tartozás kiegyenlítéséhez a szükségees összeget. és kiderült hoyg a kárytám lejárt, nem ad ki pénzt. Nem volt pofám pénz nélkül menni a tartozás miatt, amit ígééretem szerint okt közepén egyenlítek ki. nem szeretek sunnyogni, meg kifogásokat keresni, így alakult, legközelebb mikor megyek már nem lehet ilyen akadálya. Elnézést a vezetéstől.
A következő edzés holnap a megszokott helyen és időben. Sisak, vállvédő nem kell. Kérnék mindenkit, hogy a kiosztott kérdőíveket, töltse ki és hozza vissza! Kérek Mindenkit, hogy ne egy soros válaszok legyenek benne, hanem jól összeszedett és átgondolt mondatok! Akinek tagdíj elmaradása van, az holnapra hozza, mert szerda lesz a héten az utolsó edzés. A jövő héten az ünnepre való tekintettel kizárólag hétfőn (20-án) és szerdán (22-én) lesznek edzések.
Felhívnám Mindenki figyelmét, hogy az offseason előtti felmérőt, mely mindenki számára kötelező 27-én, hétfőn fogjuk megtartani. Ennek részleteit később!
Tehát: - Kérdőív - Tagdíj - Edzések - 15-én, 20-án, 22-én - Teszt 27-én