Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Nem az én gépem, csak egy kép a netről. Azért raktam föl, hogy érzékelje a kutyacsont hosszának változtatatásakor mi változik, a lengővilla merre mozdul el.
Hűha! Ez értékes információ számomra, konkrétan most tanulom a motort, szelektálom az előző tulajdonos beállításait, pl. első - hátsó futómű, (kutyacsont cserélve lett de megkaptam a másikat is hozzá, de nem tudom hogy a nagyobb vagy a kisebb a nyerő) és még sorolhatnám. Bizony egy új tipusnál minden információ különösen nagy értékkel bír. Köszönöm. Szeretnék találni egy FJR - es csapatot ahol egy két kellemes túra során okosodhatok is.
Szia! En tavasszal vettem az fjr em ès szintèn ketsegbe estem a fogyasztason...bizony megkergetve 9,4 es atlag jott ki, ha finoman....140 korul ballagtam, akkor volt olyan 7,5- 8liter....namarmost egy szinkron( pedig a fordszammero eppen csak mozgott, nem is volt tul sok allitanivalo) azonnal elfogadhato szintre vette a fogyasztast..igy elővarosi ingazassal 6 liter, kergetve 7....
Köszönöm szépen a segítséget, mondjuk ez a német ebay meghaladja 55 életévem tudását, de majd kérek segítséget. Visszaolvastam és látom a hozzáértésedet és önzetlen segítségedet. Respect!
Van elképzelésed az ingadozó alapjáratot (olykor alapjáraton lefulladás, magas fogyasztás) illetően?
Tegnap vettem a mocit és ........... hát igen...... :-(
Tegnap sikerült egy 2003 model tulajdonosává válnom. Az első 250km.-t követően úgy érzem egy reális áron beszerezhető kormánymagasító nagyban növelné a komfortérzetemet. Tudna ebben segíteni valaki?
Kérdés: ha egy gép le van butítva hivatalosan nem szokták bizonyos helyeken leplombálni?
Mert ha igen és megbontásra kerül akkor nem érsz vele semmit. Az átírás költsége nem lóerőre megy köbcenti és évjárat függő tudomásom szerint. Most fizettem ki egy valag pénzt egy 3 literes gépért ami elsőre öregnek lett beadva, miután kiderült, hogy fiatal még rá is kellett fizetnem.