Mi még csak kezdők vagyunk. Az én oktatóm szerint nem a legjobb megoldás a klikker. A kutyáknál a legdominánsabb ösztön az evés. Szerinte jutalofalattal sokkal és könnyebben kezelhető a kutya, mintha folyton csattogtatnál. A másik dolog, hogy nem az iskolában tanul a kutya, ott téged tanítanak mit hogyan. Az otthoni 10-20 perces gyakorlások alatt sajátítja el a kutya és rögzülnek a "vezényszavak".
Persze ez csak az én véleményem. Várom a többi tapasztalatot.
Ahogyan olvasom többen jártok kutyasuliba! A klikkerképzésről mi a véleményetek! Nálunk nincs a közelben kutyasuli, (kb 100 km-re), és kénytelen vagyok egyedül foglalkozni vele! Mit javasoltok?
Akkor amiket mondott..:) Megnézettem állatorvossal, dysplazia mentesek, látnak, hallanak, fogaik szépen nőnek, jó a harapásuk, akár ma el tudja hozni, masszív testfelépítés...
A hírdetésben ugye azt írja h tenyésztő és nincs is tk...A vizsgálatokról nincsen papírja:D
Nekem meg az tűnt fel, hogy tegnap még 24e Ft-ba kerültek a kutyusok. Így erősödik a forint? Akkor várj még egy hetet és már csak 10e-be kerül. Nem tudom, de elég rejtélyes. Én nem vennék tőle. Ha nem fajtiszta, akkor ennyi pénzért veszel egy fekete kutyát.
Ezt a hirdetést én is láttam tegnap előtt. Akkor is gyanús volt.
A hirdető szerint a kölykök 5,5 hetesek. Most már el is lehet őket vinni??????
Ennyi idősen még a mamájuk mellett a helyük.
Fura, hogy nem lehet megnézni őket. Személy szerint az anya kutyára is kíváncsi lennék. Egyálltalán miből gondolja bárki is a mai világban, hogy pénzt ad ki valamiért legyen az történetesen kutya, v. bármi, amit nem is látott?!!
Azt hiszem ezen a fórumon olvastam a köv. aranyköpést: "Két nagy fekete kutyának sok kis fekete kutyája születik."
Warlock - alias Rajah - nem volt, nem vittem, és mosolygómaci sem hozta Zinácskát. Magic DA Cloeval konkurált, Moon pedig Royallal. A növendék kan nem volt bent az összevetésen, tehát nem kapott címet.
Összevetésen Santiago - Moon - Magic volt, Sani elegánsan lepipálta a csajokat:)) Magic junior handlerének ezüstérmet hozott a díszkörben:))
Hát nem tudom, annyi lenne a lényege h gyártani kellene emailek sokaságát illetve beregelni....most már gondolkodok tényleg h felkeresek egy infós emberkét a koliban és ő tuti tudna valami megoldást:D de emailek sokaságát kellene gyártani ahhoz h megnyerjük...nagyságrendileg olyan 200dbot pluszba ami irtó sok idő:)
De mondjuk ez már sajnos nem is a versenyről szól, így nagyon elszomorodtam mikor megláttam h kb 5 másodperc alatt több mint 200 szavazat jött az egyik kutyusra!
Ám nem adjuk fel:) 3. is szép hely és sztem az elérhető!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a www.itt bármi lehet.eoldal.hu hogy lehet megnézni egy honlapot? Ha minden igaz Mephi fennt van a kutyasulink honlapján, de folyton azt írja ki, hogy az adminisztrátor blokkolta és után átdob a eoldal.hu-ra. Valaki járt már ilyen eoldalon?
Sziasztok! Ők is voltak Kalocsán! Képek még esetleg?
Fiatal kan: Fekete Panda Warlock Növendék kan: Nero Angela Amadeo Nyílt kan: Fekete Panda Master Of Life Kölyök szuka: Aida Zina Fiatal szuka: Black-Sanderland Moonlight Fekete Panda Remind Royale Nyílt szuka: Dolce Amico Chloe
Teljesen kiábrándultam ma amit tapasztaltam éjszaka... a vezető kutyusra kb 1 perc alatt leadtak több mint 200 szavazatot...magyarul egy program szavaz az illető helyett:( Nemsok értelme van így:( én itt ülök óra hosszákat a gép elött és pötyögöm a szavazatokat be...de h egy program csinálja....