Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Jó helyen van itt. Majd megnézem, hogy belinkelhető-e az Utazásba.
A 2. hozzászólásban szereplő szövegnek jobb helye lenne talán a topikleírásban. Ha te is úgy gondolod, akkor bele tudom szerkeszteni a végére, és akkor ez a hsz ott feleslegessé válik, tehát törölni kellene.
az "Elektromos auto" fórumból nick nevem alatt megjelent valamennyi hozzászólásomat szeretném töröltetni, mivel külföldre távozom és nem szeretnék magam után "nyomot" hagyni.
Ehhez pluszban tenném hozzá azt, hogy mint fejlesztő/tervező/gyártó cégem és saját érdekemben erre mindenképpen szükségem lenne. Amennyiben ezt nem olyan moderátor olvassa, aki erre ráhatással lenne, akkor kérem, hogy valaki jelezze felém ezt....az email címemen..
A Modus Moderandi szerint: A moderátorok viszonylag kevesen vannak, így egyikük sem láthat minden egyes hozzászólást. Ezért kérjük, hogy ha egy felhasználónk olyan bejegyzésre bukkan, amely megítélése szerint jelen Etikai szabályzat valamelyik pontjába ütközik, esetleg egyéb módon akadályozza a kulturált társalgást, jelezze az adott fórum moderátorkörének.
A megadott mintaszövegekre rákeresve csak egy erepublik-os reklámozót leltem, akit ki is tiltottam. Máskor a fenti felkérés alapján célszerűnn az illetékes topikban jelezni az ilyet a moderatúrának. Tájékoztatásul: A fórumban nemrég nyitották a 204.084 topikot. Visszaengedtelek.
Rendben, most kaptam e-mailt… Elolvastam az általad ajánlott Állásfoglalást is. Még egyszer: ez csak a Pikkelysömör gyógyítása topicra vonatkozik vagy minden topicra? Uis. más topicban is van ilyen hsz. Gyertek ide…, Itt folytassuk…, Ez az új helyünk… és egy másik oldalra mutató link utána. (hetek óta ott van). …és ezért mertem csak betenni, sőt egy ITT mögé rejtve, nem nyíltan, mint a többi helyen. Erre ki lettem tiltva, pedig kezdetektől tagja vagyok a topic-nak érintettség okán.
Talán azért, mert evvel a módszerrel küldtem el ismételten a hozzászólást. Bejelölhető, hogy a rendszer küldjön-e a törlésről/visszaállításról levelet. Három levelet küldött a rendszer.
Tisztelt Moderátorok! Kitiltottatok a Pikkelysömör gyógyítása topic-ból, pedig - tudtommal - nem követtem el szabálysértést. Nagyon szeretném, ha megindokolnátok, mivel még eddig (10 éve) soha nem voltam kitiltva. Köszönettel: RTH41
Azt szeretném tudni, hogy egy lényegtelen , egymondatos kérdésemet egy orrspray-re vonatkozóan , amit már nem tudom meliyk topicban tettem fel ÁPRILISBAN, azt hirtelen most JULIUSBAN miért töröltétek ?
Nem hiányzik, van kb 10 ezer hozzászólásom, nyugodtan törölhetitek az összes régit, csak érdekelne a logika, hogy áprilistól júliusig mi történt illetve mi nem történt ? Csak azért érdekel, mert kiváncsi vagyok.
Erre a vitára ott van a másik topik. Az SOS a konkrét kérdések helye. Érdemes megbeszélni. Ha valaki úgy akar regisztrálni, akkor identáljuk. bszt kukac mpp pötty hu
Jó hogy végre rend lett igy vagy ugy. Tényleg felőrölték a topicot a meddő, ismétlődő viták... Én nem bánom. Mondjuk kiváncsi vagyok, mennyire süllyed el majd igy a homeopátiás topic...
OFF: A vitának pont az a lényege, hogy a betérő (és segítséget kereső) megismerje a pro-, és kontra érveket. Azaz hogy mikor érdemes használni a homeopátiát, mit érdemes várni tőle, stb. ON: Szakemberként hogy lehet regisztálni ?
Nem ártalmatlan. Az egyetlen homepátia topikot ők foglalják, ezért másnak esélye sincs, hogy oda bejusson, ha éppen érintettként, ontopik módon kérdezni szeretne. Az SOS nem játszótér, nem vitatopik. A teljes SOS fórumcsoporthoz ezt írta somi 2005-ben:
SOS Fórumcsoport Minden ami problémás: egészségügy vagy egészség, jog vagy jogtalanság, vagy valami egyéb segítségre szorulás esetén a kulcsszó SOS, azaz HELP, AIUTO, HILFE, AIDE vagy AYUDA, de mindenesetre SEGÍTSÉG!!!
Nem jó helyen vannak. Másutt folytassák. Az adott szempontból irreleváns, hogy ők mint nem érintettek mit gondolnak a homeopátiáról. Ha van kérdező, akkor esetleg akad válaszadó is. Ezeknek eddig esélyük sem volt.
Látom. Mondom, hogy tökigazad van, csak megtiltod nekik a szájkaratét, ami egyébként másokra teljesen ártalmatlan, őket meg évek óta jól szórakoztatja, fejleszti a gondolkodásukat, és a többi. De mondom, hogy tökigaz.