Keresés

Részletes keresés

IKONlakó Creative Commons License 2005.12.12 0 0 1377

Sziasztok!

Volt nálatok reggel fűtés? Nálunk nem működött-működik, hiába kapcsolt a termosztát nem indult el a fűtővíz keringtetése.

Próbáltam hívni az AFM-t, hogy kiderítsem, az egész házat érinti-e a leállás, de eddig nem tudtam őket elérni.

A hétvégén a B-lépcsőházban nem működött a lift. Nincs erre 24-órás ügyelet?

Szürkeszamár Creative Commons License 2005.12.12 0 0 1376

Szia Hamanokaito!

Én voltam az! :)

Egyébként nekem sem jött számla a társasháztól (víz/fűtés), csak villany.

A közös költséget pedig befizettem év végéig, különben elfelejteném.

Előzmény: hamanokaito (1375)
hamanokaito Creative Commons License 2005.12.12 0 0 1375

Szia !

Villanyszámlán kívül nekem sem jött még semmi. Az is rosszul címezve ( Véső u. 8 10 6 x  a Véső u. 8. 6. x helyett ) és a Véső 10-be dobták be. Személyesen intéztem a szerződéskötést és a kitöltött nyomtatványon jó is a cím. Nem tudom, hogy miért írtak mást, mint ami a szerződésen van. Felhívtam a számlán címhelyesbítésre megadott telefonjukat és megígérték, hogy kijavítják. Remélem, tényleg így is lesz ...  Rendes volt a szomszéd a 10-ből, akihez bedobták, felcsengetett és áthozta a postaládámba. Ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni !! 

Hamano

Előzmény: Kisdinnye (1374)
Kisdinnye Creative Commons License 2005.12.11 0 0 1374

Sziasztok!

A közösköltségen és a saját hatáskörben intézett villanyszámlán

kívül Ti már fizettetek más közüzemi díjat?

Gondolok itt a vízre és a fűtésre.

A kezdetek kezdetén be kellett dobni valami erre vonatkozó adatszolgáltatást,

de nekem még semmi visszajelzés sem jött. Vagy csak nem vettem észre?

Kisdinnye Creative Commons License 2005.12.09 0 0 1373
De sajnos már odavan. Legalábbis a papír.

Előzmény: Szürkeszamár (1372)
Szürkeszamár Creative Commons License 2005.12.09 0 0 1372
A B bejárat előtti lámpaoszlopra ki van ragasztva egy kialdó lakás szórólapja. Ha még nem mosta le az eső.
Előzmény: Kisdinnye (1371)
Kisdinnye Creative Commons License 2005.12.09 0 0 1371

Sziasztok!

Három fős, fiatalokból álló könyvelő cég keres

bérlésre egy (lehetőleg) másfélszobás lakást a házban.

Tudtok ilyet?

Más: beállót mennyiért lehet bérelni/kiadni a házban?

Szürkeszamár Creative Commons License 2005.12.09 0 0 1370

Szia Előfizető!

A bedobott tájékoztatóban az áll, hogy van 

- havidíj (változó),

- belépési díj (10 ezer)

- és egy kiépítési díj - feltételezem antenna felszerelése a tetőre + kábelezés az épületben.

Ez utóbbiról mit tusdz mondani, mennyi? Esetleg elengedik?

Előzmény: Fedél nélkül előfizető (1368)
Catman Creative Commons License 2005.12.09 0 0 1369
Koszi, kivancsian varom a beszamolot.
Előzmény: Fedél nélkül előfizető (1368)
Fedél nélkül előfizető Creative Commons License 2005.12.08 0 0 1368
Bizony, sikeres volt. Én pont most fizetek elő a WLA-ra, próba cseresznye. Egyébként megkérdeztem őket, azt állítják, hogy a rendelkezésre álló sávszélességük jóval több, mint 30MB/s, és jelenleg kb. 50%-ban van terhelve. Meglátjuk....
Majd beszámolok a tapasztalatokról....

Előzmény: Catman (1367)
Catman Creative Commons License 2005.12.08 0 0 1367
Ezek szerint nalatok sikeres volt a szavazas?
Tuskeboki es Tsa Creative Commons License 2005.12.08 0 0 1366

UPC hívők!

A házkezelők azt mondták, hogy már egy hete elküldték a faxot a UPC-nek, hogy beköthetnek a házba. A UPC ügyfélszolgálat erről még nem tudott, de ígéretet tett arra, hogy gyorsítják a beruházást.

Akinek sürgős, a WLA már bent van (ügyfélszolgálatuk szerint). Sokféle sebeséget lehet kérni, kb 5 ezer Ft-ért ad 256/768-as hozzáférést, fix IP címmel, 1 héten belül. Állítólag, de azért ez hihetőnek tűnt. 

Fedél nélkül előfizető Creative Commons License 2005.12.07 0 0 1365
Távol álljon tőlem, hogy védjem őket, de ha jól értem a honlapon leírtak az egyedileg kiépített mikrohullámú internetre vonatkoznak, itt pedig a ház közös antennáról kapja a hozzáférést.
Persze az összesen 30 MB/s már erősen elgondolkoztató..... Azért is kérdeztem, hogy akik már használják milyen tapasztalatokról tudnak beszámolni. Egyébként a szerződésben elvileg le van írva, hogy a sávszélesség a szerződésben meghatározotthoz képest max 20%-kal csökkenhet. Persze ezt az ember a gyakorlatban kenheti a hajára a homokóra figyelése közben.....
Előzmény: Szürkeszamár (1364)
Szürkeszamár Creative Commons License 2005.12.07 0 0 1364

Saját bevallásuk szerint több kerületben is szolgáltatnak, tehát még egyszer megnéztem a hozzászólásodat, és megnyugodva vettem tudomásul a végén a ":)"-t

:)

Előzmény: Carvi (1363)
Carvi Creative Commons License 2005.12.07 0 0 1363
Logikus okfejtés... Persze, lehet, hogy semmi gond, ha nincs összesen 30-nál több előfizetője... :)
Előzmény: Szürkeszamár (1361)
hamanokaito Creative Commons License 2005.12.07 0 0 1362

Sziasztok !

Már nem emlékszem, hogy az ajtócsengőről is , vagy csak a postaládáról és a kapucsengőről kérdeztek annak idején. Utóbbi kettő tábláján rendben van a nevem, az ajtócsengőhöz is megfelelne ugyanúgy kiírva. Amikor az emeleten megláttam az első ilyen táblát, azt hittem, hogy magánszorgalomból készíttette valaki, azután kiderült, hogy van több hasonló. Érdekesen véletlenszerű sorrendben rakják ki, hozzám még ezek szerint nem értek el ...

Hamano   

Előzmény: Szürkeszamár (1357)
Szürkeszamár Creative Commons License 2005.12.07 0 0 1361

Szia Előfizető!

Ránéztem a WLA honlapjára:

- Büszkén jelentik, hogy 30 megabitre bővítették a külföldi sávszélességüket.

- Ugyan ilyen büszkén jelentik, hogy jó feltételek mellett akár 2 megabit is lehet a felhasználó sávszélessége.

Ha most a kettőt elosztom egymással, 15 felhasználó tud egyszerre külföldről 2 megabittel letölteni. Ha a T-Kábel/UPC minimálcsomagos 0.5 megabittel számolok, az is csak 60 egyidejű előfizető kiszolgálását teszi lehetővé. Ha 600-an használják egyszerre - ami nem egy valóságtól elrugaszkodott szám - akkor csupán egy ISDN sebességet kapunk.

Javítsatok ki, ha tévedek.

Előzmény: Fedél nélkül előfizető (1359)
Szürkeszamár Creative Commons License 2005.12.07 0 0 1360

Ha már két komplett név nem fért ki, tényleg írhattak volna csak vezetéknev(ek)et. Nálam, lévén egy fő, egy darab vezetéknévvel, nem volt ilyen gond.

Szerintem ha megkéred őket, csináltatnak másikat.

Előzmény: Modrooka (1358)
Fedél nélkül előfizető Creative Commons License 2005.12.07 0 0 1359
Sziasztok!

Otthoni net elvonási tüneteim nem hagytak nyugodni, utánanéztem , hogy hogy állnak a szolgáltatói tárgyalások. A WLA már bent van a házban, állítólag már van bekötésük is, pár napos határidővel dolgoznak.
Első körben szimpatikusak voltak, és lényegesen jobbak az áraik a T-birodaloménál, nincs szükség kötelezően telefonra, vagy TV előfizetésre, a fali csatlakozóból egyenesen jön a net, stb. Persze jó lenne tudni, hogy milyen a szolgáltatás minősége a valóságban. Van már valakinek tapasztalata velük?
Modrooka Creative Commons License 2005.12.07 0 0 1358

Csak azért érdeklődtem, mivel tőlünk műszaki átadáskor csak a kapucsengőről volt szó, nem az ajtó csengőről... és kissé felment a pumpám, mikor megláttam, hogy csak a férjem neve van kiírva. Eredetileg mi az ajtónkra csak a vezetéknevet szerettük volna kiírni...

Bár nagyon gusztusos a névtábla és a kiírás, de nekem baromi rosszul esett.

Előzmény: Szürkeszamár (1357)
Szürkeszamár Creative Commons License 2005.12.07 0 0 1357

Szia Modrooka!

Engem az átadáskor kérdeztek meg, mit írjanak a postaládára és a csengőre. Tegnap, amikor hazaérkeztem, én is észrevettem a változást a csengőm környékén :)

Előzmény: Modrooka (1356)
Modrooka Creative Commons License 2005.12.07 0 0 1356

Sziasztok!

Benneteket megkérdezett valaki, hogy kiírhatja a neveteket a csengőre a lakásotok mellé, illetve, hogy mit írhat ki?

kgm Creative Commons License 2005.12.06 0 0 1355
szerintem a háznak van weblapja -> http://www.ikonhaz.hu
viszont őszintén meglepett ez a számomra ijesztő szituációt teremtő hozzászólás.
örülök, hogy valaki érdeklődik a szakdolgozatom témája iránt, ha szabad kérdeznem, mi a célja?
a honlapommal kapcsolatban pedig szintén dobtam egy hátast, mert elvileg nem elérhető a nagy nyilvánosság számára, úgyhogy nem is értem, hogy tudtad megnézni. nagyon ügyesnek kell ahhoz lenni, hogy valaki böngészgessen a cuccaim között.
ja és még egy kérdés? honnan veszed, hogy ez a kgm az a kgm?
Előzmény: Tuskeboki es Tsa (1354)
Tuskeboki es Tsa Creative Commons License 2005.12.06 0 0 1354

kgm! Megnéztem az önéletrajzodat és abszolút alkalmasnak találtalak arra, hogy te készíthesd el a ház weblapját. A szakdolgozatodat le is töltöttem, mert annak a témája konkrétan érdekel (így találtalak meg). Tetszik a weboldalad, valamint figyelemre méltő a php programozás és az adatbáziskezelési gyakorlat. :-)))

Előzmény: kgm (1317)
AndreW77 Creative Commons License 2005.11.30 0 0 1353
...vagy még az se. Nekünk minden nélkül megcsinálták. Bár mondták, hogy adás-vételi nélkül a mi felelősségünk. Ám legyen :)...
Előzmény: vándor9 (1352)
vándor9 Creative Commons License 2005.11.30 0 0 1352
Az önkormányzatnál be lehet jelenteni a címet, csak az adásvételi szerződés kell hozzá.
Előzmény: Véső (1351)
Véső Creative Commons License 2005.11.29 0 0 1351
Apropó, be lehet már jelenteni új lakcímünket az önkormányzatnál? Mit kell oda vinni? Az AL-től kapunk még valami végleges papírt?
Véső Creative Commons License 2005.11.29 0 0 1350
Persze, kolesz, csak kicsit drágábban mérték négyzetméterét... :))))))
AndreW77 Creative Commons License 2005.11.29 0 0 1349
:) szerencsére eddig még sose volt foglalt az ágy este, mikor hazaértünk... Szal, aszem, nem kolesz. :)
Előzmény: Tuskeboki es Tsa (1348)
Tuskeboki es Tsa Creative Commons License 2005.11.29 0 0 1348
Akkor ez most kollégium, vagy mi, hogy mindenki hazamegy (???) hétvégére? :-)
Előzmény: Véső (1339)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!