Hát ez elég vékony. Megalapozatlan vezetői döntés volt a volánra bízni a készítést. Nulla design, idegesítő flash-ek (és nagyméretűek), a 6 menüpont pedig mindent elmond a készülő tartalomról (nálunk 40 van). A fórumot kivéve (ami olyan amilyen) tiszta html oldalakból áll... Sokkal többet érdemelne a klub. Persze ők tudják mire van szükség. :)
Cege 23 éves, utánpótlás válogatott. Az előző év nem sikerült neki túl jól, de elötte Keszei és Szentes alatt a kupadöntős csapatban már bizonyított. Jól cselez és jó szabadrugáslövő, de kicsit lassú.
Remélem marad a HALIBAN!
Emellett az nb1.hu-n az egyik hozzászóló, aki bevallása szerint élőben nézte a meccset azt írta, hogy Czeglédi gólja élményszámba ment, míg Zsolnai nagyon gyengén muzsikált. Mondjuk egy lehetőséget még adhatna neki Pruki, a tavaszi szezon első néhány fordulójában igen gólerős volt a BKV-ban emlékeim szerint, de az tényleg intő jel, ha Pécsen sok játéklehetőség után is lemondtak róla.
r.tonyo,
a döntésed nagyon megtisztelő, de érdekelne, hogy mi motiválta!
Na, ha nehezen de megvolt a Lelle is. Szombaton még egy felkészülési derbi Nagyberkiben a Kaposvölgye ellen aztán jöhet a bajnokság.
Még mindig teszteljük a szombathelyi Czeglédi Balázst aki középpályás és a BKV-s Zsolnait aki csatár. Középpályán szerintem Czeglédi nem lenne túl nagy erősítés, csatár mondjuk kellene, de Zsolnait a Pécs sem igazolta le pedig eddig ott volt próbajátékon. Végül is nem baj ha lesz még egy csatárunk nagyobb nevek úgysem jönnek már.
Nagyon köszönöm a segítséget, végig telefonálom mindet és még megis nézem azokat az oldalakat amit ajánlottál.Remélem sikerrel járok.Az biztos, hogy jól fogjuk magunkat érezni és azt hiszem akkor még jobban ha nyer a VASAS!!
Ha én lennék Prukner Laci helyében akkor ez lenne:
Kapuban Balajcza
Hátvédsor: Balassa, Finta, Mező, Kovácsevics
Középpálya: Farkas, Tóth, Bank, Andruskó
Csatárok: Oláh, Jovánczai
Ha nem lesz sérülés addig akkor kb. ez is lesz, esetleg a középpályán képzelhető el variálás Máté Petya és Kardos Ernő esélyes még a kezdőre.
Kaposváron biztos vannak jó kis panziók, talán olcsók is, de igazából egyiket sem próbáltam még ki. Viszont írod, hogy családdal jönnél, szeretnéd, ha olcsó lenne a szállás, ezért javaslom, hogy próbáld ki a Kaposvártól 6 kilométerre délre lévő Szennán az ottani vendégházakat. Egy párat összeszedtem neked a falusi turizmus honlapról:
Ágnes Vendégház : 06-82-712-273
Borbás Vendégház: 06-82-712-333
Handó Porta: 06-82-484-023
Künsztler Vendégház: 06-82-712-206
Zselici Rt. vendégháza: 06-82-712-292
Szennára még a meccs után is indul busz 22.40-kor, szerintem érdemes volna ezt megpróbálnod. Ráadásul nagyon klassz szabadtéri múzeuma van a régi somogyi építészet remekeivel. De ha ragaszkodsz a városhoz, akkor a nézd meg a www.vendegvaro.hu oldalt, vagy a www.hungarytourism.hu oldalon keress kaposvári szálláshelyeket!
A meccsre ugyan semmi "jót" nem kívánok neked, de amúgy érezd nagyon jól magad Kaposváron (és vidékén)!
Szeretnék gratulálni, hogy első osztályú foci csapatotok van, akárcsak nekűnk VASAS szurkereknek.
Nagyon nagy kéréssel fordulnék hozzátok.Mivel még sosem voltam Kaposváron,azt hiszem, kéthét múlva itt lesz az ideje.Szeretnék a családdal menni(feleség, plusz két gyerkőc).Pénteken délután mennénk és vasárnap délutánig maradnánk, csak olcsó szállás kellene a segítségetekkel.Tudom, hogy rövid az idő de a család bele élte magát, hogy megyűnk és hát szeretnénk ott maradni hétvégére.Minden normális megoldás érdekelne.
A régi mailcímem él, ha megyek bérletet-jegyet venni, akkor én is írok majd neked. Az Újpest meccs idején én se leszek pont itthon, viszont Sopronba menni akarok. Tegnap gurítottunk egy laza tizennégyest a Kéthelynek, még Balajcza Szabi is betalált:-). Holnap megnézem mit tudunk a megyebajnok Lengyeltóti ellen.
A nyitányon nagyon fontos lesz a győzelem, ez a későbbiekben lendületet adhat a csapatnak. Biztos, hogy sokan lebecsülnek majd, de annyi gond legyen, majd rájönnek. :-))
Remélem, lesz egy stabil 4-5000 nézőszám a hazai meccseken.
A sorsolás szvsz nem rossz, lehetett volna nehezebb is.
Nagyon megköszönöm, ha tudsz jegyet venni, a meccs előtt (20 órakor kezdődik, tehát minimum egy fél órával ezelőtt) a stadion környékén venném át, majd írok mailt, ha még a él a korábbi címed.
A költözések ügyében azt monom, hogy bár az egész nagyon siralmas, de a Pápa esetét sem látom másnak mint a Diósgyőrét. Engem is bosszantanak az nb1.hu-n annak az egy-két pápai szurkolónak a tömény butaságról árulkodó beírásai, de azért ők nem egyenlőek a Pápával, úgyhogy nem vagyok nagyon elítélő azzal a csapattal szemben. A diósgyőri szurkolók ugyan megérdemelnek egy élvonal-beli csapatot, bár az utóbbi időben azért már sokat rontott a megítélésükön, hogy szinte állandóan berohangálnak a pályára. Nyíregyháza szerencsés volt, felkérték őket és éltek vele. Én ettől nem lennék nagyon boldog nyíregyházi szurkolóként, de nem írom elő senki számára, hogy hogyan kell éreznie!
Ami minket illet, szerintem is nagyon lekezelnek majd bennünket, és ha tudjuk a tavaszi nem igazán látványos, de fegyelmezett játékunkat nyújtani, akkor sok nálunk látszólag jobb játékerejű csapat is megütheti a bokáját ellenünk. A Vasas ellen természetesen én is három pontot várok. Sok játékost igazoltak, de egyrészt a mennyiség még nem minőség, másrészt szerintem nem fognk még összeállni a rajtra. Utána viszont a soproni kirándulás, majd az Újpest vizitálása az kemény lesz. Ez utóbbira, sajnos, nem tudok lejönni más elfoglaltság miatt, pedig nagy csemege volna a védőink és Rajczi csatáját megnézni!
Kurva nagy gáz, hogy nincs csapat, de az jó, h Bíró P. eltakarodott. Az új csapatot a város jobban magának fogaj érezni, és pl.: két éve nb1/b-ben Hali-Bükön 4000 néző volt. Ha lesz egy dobogóra esélyes csapat, akkor lesz néző is. Gyengébb csapat esetén sem kell attól félni, h 3 számjegyű lesz tartósan a nézőszám, de majd az első bajnoki után visszatérünk akkor már lesz egy nézőszám adat.
Írhatnál erről bővebben is. Miért lesz jobb az NB1B-ben a Hali mint az NB1-ben volt?
Szerinted nem gáz, hogy nincs Szombathelyen első osztályú csapat amikor végül is bennmaradtatok?
Végre van egy kis időm írni
Érdekes a sorsolásunk, pl. ősszel egyszer sem megyünk Pestre. A Vasast szerintem itthon megverjük a nyitányon. Nem akarom elkiabálni de az erényünk úgy érzem az lesz, hogy egyes "nagycsapatok" le fognak bennünket kezelni. És arra nagyon ráfázhatnak.
A költözgetésről még annyit, azt nem bánom hogy Diósgyőrben végül is lesz foci, de a Nyíregyházát és a Pápát nem engedtem volna indulni. Emlékeztek, hogy az utóbbiak, hogy pofáztak amikor megóvtuk a tavalyi meccsünket? Erre meg most NB1-es jogot vesznek. Ennyit erről. Jobb lett volna egy 14-es mezőny. A Siófokot és a Halit sajnálom, bár a Balaton megszűnése már nagyon ott volt a levegőben. Szombathelyen pedig nem csodálkoznék ha ötvenen járnának az NB1B-s meccsekre.
Ma Kéthelyen játszottunk, ha valaki tudja mi lett az írja fel legyen szíves!
Vasárnap pedig a megyebajnok Lengyeltótihoz megyünk oktatni:-), azt megnézem.
Munta, én ugyan bérletet veszek ha elkezdik végre árulni, de ha lesz jegy is elővételben, akkor veszek neked.
Érdekes, hogy ősszel mindegyik pesti csapattal otthon játszunk. Úgyhogy tavasszal jobb helyzetem lesz meccsrejárás szempontjából. A Vasas elleni nyitóra természetesen lemegyek. Aki tudná vállalani, hogy vesz nekem elővételben jegyet, az küldjön egy mailt a hegylako@index.hu címre. Előre is köszi!
Ebben teljesen egyetértek: ha egyszer a Rákóczit valaki tönkreteszi, én nem fogok egy újragründolt ál-Rákóczi mellé állni. Erre azonban remélhetőleg nem kerül sor!
A Haladás helyett ma a ZTE-vel játszottunk edzőmeccset Egerszegen, és 1-0-ra alulmaradtunk. Viszont a 31-ig meghosszabbított átigazolási időszak még nekünk is jól jöhet, bár e téren is azt kell mondanom, hogy a Liga most már szinte semmiben nem képes tartani a szavát. Holnap délelőtt állítólag elkészül a sorsolás. Újonccsapatok általában otthon kezdenek, de most, hogy négy újonc is van, nem biztos, hogy mindegyikük részesül ebben a kedvezményben.