az én javaslatom 9 óra volt... és hogy leszek "találkozási pont"... ezt most megismétlem... mert az ajánlat még él :) Már van néhány telefonszámom...
Szóval, aki csatlakozni akar, dobjon mailt a robin54@freemail.hu-ra telefonszámmal, névvel, és válaszolok a sajátommal. Én sztem 9-10 óra felé kimegyek... :)
Én inkább már délbe kimegyek napernyővel, grillcsirkével, koviubival meg még lehet a gitáromat is kiviszem, na úgy tuti lesz helyem! :D De már csak két hét skacok! :D
Ez még valami békeidőkből való lehet! :D Keith Scottnak még hosszú a haja és az eredeti hangnemben is játszák a nótákat. Én 89, 90-re tenném a koncertet!
Vettem összecsukható széket, azt gondolom be lehet vinni nem? Amikor az Elton Johnon voltunk,senki sem ellenőrzött minket, és nem kellett kordonon sem átmenni...
Én is aggódtam miatta, főleg, hogy elég közelről láttam a Wembley-ben, és tényleg elég sovány... De a boardon azt mondták, hogy ez normális nála, és nem kell aggódnom... Egyébként az interjuk-ban is így nyilatkozik... És ha beteg lenne, nem bírná ezt a tempót... :)