A kisebb szaküzletek választéka még durvább... Én anno egy akkora lemezboltban voltam bent, ami nem volt sokkal nagyobb, mint a szobám, de tökig ki volt tapétázva Mylene Farmer-rel...
http://images-eu.amazon.com/images/P/2840989891.08.LZZZZZZZ.jpg
(hogy kell most ide kepet beilleszteni?)
szl ezt a konyvet fogtam a kezemben most hetvegen
2 Virgin megastore-ban is jartam a 7vegen, es valami elkepeszto kinalatot talaltam Mylene-ugyileg
a femdobozos Mylenium Tour peldaul valami gyonyoru, de a DJ-knek keszitett bakelit maxik sem semmik... ;-)
Néhány rajongó kérdésére, akik az utóbbi hetekben személyesen találkoztak Mylene Farmer-rel, a művésznő megerősítette, hogy az év végén visszatér egy új albummal.
Szinte biztos, hogy Mylene Farmer hangját hallani a Good Sex Valdes "You" című hamarosan megjelenő kislemezében. A dalhoz tartozó klipet az a Benoit Di Sabatino készíti, aki a "C'est une belle journee" klipjét is elkövette, és aki jelenleg a művésznő élettársa.
A "Jacquou le Croquant" c. film bemutatója várhatóan 2006 májusában lesz. (Talán, pont Cannes-ban?)
Bocs az előbbiért, ez a tetves Index az oka az egésznek...
Néhány rajongó kérdésére, akik az utóbbi hetekben személyesen találkoztak Mylene Farmer-rel, a művésznő megerősítette, hogy az év végén visszatér egy új albummal.
Szinte biztos, hogy Mylene Farmer hangját hallani a Good Sex Valdes "You" című hamarosan megjelenő kislemezében. A dalhoz tartozó klipet az a Benoit Di Sabatino készíti, aki a "C'est une belle journee" klipjét is elkövette, és aki jelenleg a művésznő élettársa.
A "<SPAN style="FONT-STYLE: normal">Jacquou le Croquant" c. film bemutatója várhatóan 2006 májusában lesz. (Talán, pont Cannes-ban?)</SPAN>
A lemezkiadó (még) nem nyilatkozott a témával kapcsolatban. Azt azonban ne felejtsük, hogy a lemez a REQUIEM PUBLISHING és az ISIAKA S.A gondozásában jelent meg, melyek Mylene Farmer és Laurent Boutonnat cégei. Szóval, bőven belefér egy Mylene vokálozás. Mint ahogy az előző maxin is hallat(hat)ta a hangját. (Állítólag...)
Hamarosan megjelenik a Good Sex Valdes új kislemeze, You címmel. Ebben az esetben már nem csak a remixeken hallhatjuk Mylene Farmer hangját, hanem kb. a szám felében.