amúgy az volt a kérdés h kik voltak hárman akik felfedezték Kylie-t akik akkor éltek és tudtak magukról azoknak könnyű... :D de engem ez érdekel a legkevésbé... és ehhez képest a Kids meg a kislemez...
hát tudod... énis egyből 4re gondoltam, és mire eljutottam odáig, hogy felemelem a kezemet, addigra eszembe jutott hogy KISLEMEZRŐL van szó, az agyam villámgyorsan küldte az ingert az ujjaim felé és sikerült 4 helyett 3at mutatnom ÉS IGEN, ÉN VOLTAM A LEGELSŐ.
Olyan ideges lettem, hogy húúúúú...
Amúgymeg... ha kislemezről van szó, nem tudom, hogy össze tudnám e számolni, hogy ténylegesen hány kislemez jelent meg :D
én mikor megjelent az X elindultam beszerezni, gondoltam, azért Kylie albumot csak megveszem...persze nálunk később jelenik meg mint máshol..aztán megláttam az apró betűs részt: 2 pages booklet only....nah, akkor úgy döntöttem, mégse..
jaja, Alterban...megnyerhettem volna mindent, mert mindenre tudtam a választ természetesen :D:D
én félek megvenni a WD-ot itten, hátha román vagy cseh szinkronos változat került hozzánk... :D
zabáld csak ki nyugodtan!! úgyis az a legjobb része a madonna albumnak LOL
ez azért nagyon furcsa, hogy nálunk semmi olyan cd-t nem lehet kapni, amit mi szeretünk.. lásd: alig van Kylie, SEB, stb.
és akkor tele van pl a MediaMarkt-os polc mulatós zenékkel meg egyéb hazai "finomságokkal"
szegény német ismerőseim, mindig ők szívják meg, velük hozatom ajándékba a cd-imet, főleg a maxikat.. Kylie, GlobalDeejays, most a WhiteDiamond DVD :D:D
ez is milyen szar, hogy nekünk csak a fapados kiadású X jutott...extra booklet nélkül...na ezért sem vettem meg..még jó, mert megnyertem később :D