Keresés

Részletes keresés

ZormaC Creative Commons License 2004.02.25 0 0 555
Aki esetleg nem tudná: TommG U16 világbajnok! Gratula neki.

z.

ZormaC Creative Commons License 2004.02.23 0 0 554
sutyi,

itt van a telefonszám, amit kértél. Ha leszedted, jelezz, és leveszem a telefonszámot, hogy megmaradjon a blick privacy-je.

Előzmény: sarkanyrepulo (553)
sarkanyrepulo Creative Commons License 2004.02.23 0 0 553
Sziasztok!

Kezemben vannak a pólók!

Úgyhogy ha 1-2 órán belül valaki meg tudná adni BLICK telszámát, jó lenne, mert otthonhagytam a telefonom és máshova nem írtam fel.
Pedig beszélnem kéne vele, hogy átvegye a sajátját és ma már utazom is vissza BP-re.

Végülis 2100 Ft. lett darabja, viszont nem csak 20x20 cm-es a kép rajta, hanem nagyobb és a felirat is jobban néz így ki.
Eredetileg én sem így akartam, de talán jobb is így...

s

ZormaC Creative Commons License 2004.02.18 0 0 552
Igen, március 13-án délután 4-től 10-ig találka. Ha minden igaz, Mária már le is foglalta a termet a Kék Rózsában.

A kirándulás ettől független, szerintem praktikusan 15-én lehetne megejteni, ha van rá elég érdeklődő. Amikor lesz hírlevél, abban ez is meg lesz kérdezve.

Kis adalék az EB-hez: készült egy rövid ismertető úgy általában a bajnokságokról meg speciálisan a mostani Európa-bajnokságról. Ebből nagyjából mindent megtudhat az is, aki még sosem játszott tournament-ben, meg az is, aki már azt hiszi, mindent tud. Elég kezdetleges még az anyag - volt rá kb másfél órám ma :-/ - így aztán biztosan vannak benne hiányosságok; nyugodtan lehet írni az ott feltüntetett szerzőnek, majd csak kijavítja :-)

Itt van e: klikk (de a www.tantrix.hu-ról is csupán egyetlen kattanás, ha minden igaz).

--
z.

Előzmény: Törölt nick (551)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.18 0 0 551
Hali, de rég irtam már... Na szoval, a polo télleg zsir hogy lesz. Köszi Sutyi. (még jo hogy idönként jössz Debrecenbe igy nem kell érte felmennem (-; )

Most akkor hogy lesz a tali? 13-án lesz gondolom a Kék Rózsába, és irtatok vmi olyasmit, h lesz kirándulás. Az is 13án???

Ha esetleg valaki nem tudná, azota Ádám összesitésben kikapott Shunter ellen )))-:

A magyarok egész jol jtszanak az Eb-n, de azért: hAjRá MiNdEn MaGyAr!!! hAjRá MiNdEn MaGyAr!!! hAjRá MiNdEn MaGyAr!!! hAjRá MiNdEn MaGyAr!!! hAjRá MiNdEn MaGyAr!!! hAjRá MiNdEn MaGyAr!!!

Jo lapkákat mindenkinek!

blick

ZormaC Creative Commons License 2004.02.16 0 0 550
kissé sietve írtam az előzőt, ne ebből tanuljatok magyar nyelvhelyességet, bocsi...
Előzmény: ZormaC (549)
ZormaC Creative Commons License 2004.02.16 0 0 549
Ohh, hát mégiscsak lesz póló, ez nagyszerű. Még senkitől sem láttam, ezért most sokak helyett is mondom, hogy nagyra értékeljük ám a póló-előállító avagy -manifesztáló tevékenységet, kösz Sutyi! :-)

Megoldható lenne, hogy még márc 13 előtt átvegyem a saját pakkomat? Nem mintha annyira vágyom arra, hogy ennyi pénzt kiadhassak, de mivel az én rendelésem egyik darabja eleve a toddy-nak megy, szeretném ha az nálam lenne.

--

Március 13-án Tantrix találka, "special guest": toddy. Részletek és kérdések - a fórumbéli válaszok elégséges számának hiányában - később, más csatornán.

--

Tournament aktualitások:
WJTC: TommG a 4 között :-) továbbá félidőben padam-shunter 0-3 :-(
EB: folynak a selejtezők, hajrá magyarok (bár ennek pl az 1. csoportot elnézve időnként kevés értelme van...

--

Zoofil review-rajongók figyelmébe:
U!Bora-62-fat-21-2004-02-07-2105

--

üdv
z.

ps. QOTD: Háromféle matematkus van. Az egyik - jóllehet nem tud számolni - csak igen ritkán személyeskedik. A másik ezzel szemben nem ismeri el, hogy paranoid.

Előzmény: sarkanyrepulo (543)
Sirpi Creative Commons License 2004.02.13 0 0 548
Z, hát ez tényleg szomorú. Amúgy csak most szólsz, hogy lehetett kukkolni? ;-) De a dave valszeg nem erre pöccent be, ugyanis, ha megnézed, akkor a www.tantrix.com/Tantrix alkönyvtár se érhető már el, tehát nem lehet pl. a játékosok fényképeit, a régebbi évek összesített kivonatát stb. se elérni. Ez alatt a könyvtár alatt voltak a visszanézéshez szükséges cuccok is, viszont a visszanézés működik, tehát valami komoly átszervezésen esett át az oldal (érdemes megnézni az ftp://www.tantrix.com-ot, tele van baromsággal...).

Szóval ez van Zormac, ezentúl nem fogsz tudni a melóhelyedről hat percenként kukkolni, de legalább lesz egy picit több időd, hogy dolgozz :-)
Vagy kivered a balhét, és kikapcsoltatod a tűzfalat, bár gondolom, ezzel meg lennének nehézségeid...

Sirpi

Előzmény: ZormaC (547)
ZormaC Creative Commons License 2004.02.12 0 0 547
Úgy látszik, a Dave berágott és eltüntette a Tantrix Server Status oldalt, ami eddig nagyon jó szolgálatot tett. Lehet, hogy túl nagy volt a forgalom? én igazán nem tudom, ki mindenki nézegette azt ilyen sűrűn... fel se merem tételezni, hogy esetleg bizonyos programok automatikusan ránéztek mondjuk percenként vagy még sűrűbben? ;-) (én anno írtam egy szkriptet, ami 6 percenként produkált egy letöltést és soha nem futott egynél több példányban - ez tehát nem lehetett okozója az adott jelenségnek. De hátha mások agresszívabbak/telhetetlenebbek voltak nálam?)

Remélem, csak átmeneti a hiba; jóllehet a tény, hogy másfél napja nem jön le ez az oldal, miközben a Lobbi él és virul, nem ezt sejteti.

z.

sarkanyrepulo Creative Commons License 2004.02.11 0 0 546
wesselényi u. , igen
keresd : Sutyinszki Andrást, az emeleten leszek, zárásig. 22:00 általában
hozz az 1szeruseg kedveert pólónként 2000 Ft.ot, a pólóval 1utt visszaadok (ha igy neked megfelel)
Pontos arat nem tudok, ui. az fugg attol., h. milyen polot tudtak szerezni.

s

ui. Picurnak: Tevedeseim allandoak, lassan mar tevedhetetlen leszek ebben...

Előzmény: SzaLa (544)
PiCuR Creative Commons License 2004.02.11 0 0 545
Én szegedi vagyok... Többnyire...
SzaLa Creative Commons License 2004.02.11 0 0 544
A Kék Rózsa az Wesselényi utca 9?
Kit kell, hogy keressek és hol?
Mennyi pénzt hozzak?
sarkanyrepulo Creative Commons License 2004.02.11 0 0 543
Póló holnap lesz, akkor veszem át.
Összesen 30 db. ugyhogy azt is adhatunk Toddynak.

Ezzel kapcsolatban mondanám, h. szeretném, ha néhányan, akik éppen ráérnek közületek és a Kék Rózsa felé tudnak ma este kerülni, hozzanak némi pénzt nekem, h. ne nekem kelljen előfinanszírozni az egészet. Persze akkor is meglesz, csak nekem ugy szarabb lesz...

Debreceniek (Picur és Blick, ha jól tudom)!
Holnap dél körül (11 után) megyek a pólókért, uh. du. át tudjátok venni tőlem, utána felkerül az összes Pestre.

Csókoltatok mindenkit!

s

Előzmény: ZormaC (542)
ZormaC Creative Commons License 2004.02.11 0 0 542
Mária,

szerintem találj egy állást addig, ahol nagyon-nagyon fontos ember leszel... az van, hogy a toddy repülőjegye le van foglalva, ki van fizetve, tehát ő akkor jön. Esetleg megpróbálhatjátok átszervezni a síelést, arra gondolva, hogy máris közbejött valami? :-)

A Kék Rózsát majd foglald a pepe nevére.

A kirándulást tőlem bármikor meg lehet ejteni, az apropót ehhez az ötlethez megint a toddy jelenléte adja. De persze nyilván nélküle is mehetünk valahová egy másik időpontban, én nem leszek ellene.

A pólót még meglátjuk (jut eszembe, ígértél nekem egy e-mailt, amiben leírod, hogy mik a bp-i tapasztalataid pólóhímzés ügyben, még várom :-).

--
z.

Előzmény: egmaria57 (541)
egmaria57 Creative Commons License 2004.02.11 0 0 541
Sajnos én még mindig nem tudom, hogy március 15.-e környékén itthon leszek-e. Ugyanis Március 12.-től sielni mennénk a SiRPi-vel egy hétre :o) Addig persze még közbejöhet valami (mondjuk találok munkát és nem kapok rögtön egy hét szabit.) :-(

A KR foglalást meg tudom csinálni, csak szerintem jobb lenne, ha nem az én nevemen futna. Ja, és addig kéne tudni kb. hány emberre számítunk.........

Amugy tök jó ötlet a kirándulás is, nem lehetne máskorra tenni? :o/

Ja, és attól, hogy nincs közös polónk, neki még csinálhatunk egyet. Akár himezve, akár másképpen...

Mária

Előzmény: ZormaC (539)
ZormaC Creative Commons License 2004.02.10 0 0 540
(márc 13-án, szombaton kora délutántól 16-án estig lesz itt)
Előzmény: ZormaC (539)
ZormaC Creative Commons License 2004.02.10 0 0 539
Sziasztok,

bizonyára már sokan tudjátok, hogy március közepén toddy személyében egy kedves külföldi Tantrix-játékos fog Magyarországra látogatni. Ezzel kapcsolatban merültek fel a következő kérdések / ötletek:

1. jó lenne, ha a soron következő Tantrix találkát úgy ütemeznénk, hogy ő is el tudjon jönni, illetve az is jó lenne, ha mi magunk minél többen ott lennénk :-) pepe, már megbeszéltük, hogy a megfelelő időben ezt légyszíves írd bele egy hírlevélbe; Mária, ugye Te szoktál helyet foglalni a Kék Rózsába? ugye most is megteszed? :-) (ja igen, és bárki, aki azt szeretné, hogy ezúttal más helyszínen legyen a találka és van is javaslata, szóljon nekem).

2. A találkától függetlenül, azzal és/vagy kapcsolatban megejthetnénk esetleg valamiféle kirándulásfélét. Háromnapos hétvége lesz március 15 miatt amúgyis, így pl maga márc15 hétfő jónak tűnik. Persze ez csak javaslat, majd várok visszajelzéseket.

3. a hölgy amúgy azért jön Mo-ra, mert akkor lesz 40 éves és ezzel lepi meg magát. Ha tehát van ötlet arra, hogy valami jópofa dolgot adnunk neki ajándékba úgyismint Magyar Tantrix Klub, dobjátok be és meglátjuk, megvalósítható-e (egy ideig reménykedtem, hogy lesz addigra póló, most már nem vagyok túl optimista e téren...).

Ennyi
--
z.

PiCuR Creative Commons License 2004.01.31 0 0 538
wooow!
Előzmény: ZormaC (537)
ZormaC Creative Commons License 2004.01.30 0 0 537
sarkanyrepulo Creative Commons License 2004.01.24 0 0 536
Eddig regisztrált pólórendelések:

Csopi: 2 XXL + 1 XS
Picur: 1 M + 1 S
Egmaria: 1 S + 1 L
Pepe: 2 XXL + 2 XL + 2 L + 2 M
SzaLa: 1 XL
Zormac: 2 XXL
Blick: 2 M

Ha valakit kihagytam vagy rosszul láttam a rendelését, szóljon!
Már úgyis rendelem...

s

ZormaC Creative Commons License 2004.01.23 0 0 535
Február 10-ig lehet nevezni az idei, Hatodik Tantrix Európa-Bajnokságra az alábbi nagy piros gomb megnyomásával (és az azt követő kérdőív megfelelő kitöltésével):

GOMB

Jó esély van arra, hogy idén több magyar induljon, mint angol, úgyhogy mindenki nevezzen, aki csak tud! :-)

--
z.

xczimi Creative Commons License 2004.01.22 0 0 534
Sutyi,

bocs hogy így a végefelé szólok bele, de van egy cég, www.multiprint.hu, aki jó minőségű pólóval, vagy pólóinggel együtt árul fotónyomatot. (x)

Nem tudtam kikalkulálni, hogy a te ajánlataid pólóval együtt mennyi, úgyhogy nem tudom mennyire versenyképes.

üdv,
Czimi

Előzmény: sarkanyrepulo (533)
sarkanyrepulo Creative Commons License 2004.01.20 0 0 533
Na.
A/4 -es szines cucc a polora 1000 Ft.
Feher szin nincsen, tehat az alapszin (mi esetunkben vilagosszurke) lenne az.
Ez az ajanlatuk.
Vagy kereshetunk mast. Szvsz sokkal olcsobbat nehez talalni.

Ja, es gondolkozzatok el a dolgokon. Pl. azon, h. eleg -e, ha az A/4 -et osztjuk 2 felé (eleje-hatulja) vagy ugy tul kicsi a kep es a felirat.

s

Előzmény: sarkanyrepulo (527)
egmaria Creative Commons License 2004.01.18 0 0 532
Terveztük, de végül is ugy tünik nem megyünk. Igy is eleg sürü lesz a tavasz-nyar nekünk.

Amugy, teljes körü info:
http://tournaments.tantrix.co.uk/brit2004.shtml

Maria

Előzmény: ZormaC (531)
ZormaC Creative Commons License 2004.01.18 0 0 531
Ti mentek?
Előzmény: egmaria (530)
egmaria Creative Commons License 2004.01.17 0 0 530
Hali!

Ricky szolt, hogy a British Openre lehet mar szallast foglalni. Szoval aki menne, az ne keslekedjen sokaig.....

Maria

ZormaC Creative Commons License 2004.01.16 0 0 529
"Statisztikailag érdekes játszmák" rovatunk jelentkezik egy rövidke szösszenet erejéig - azért a nyolcadik lépésben elég ritkán keletkezik 0/x hely (ennek fényében persze nem is biztos, hogy jó a lépés - kiki döntse el -, dehát erre jó a visszanézés :-)

--
z.

korai nullás blokk

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.13 0 0 528
Szaisztok, itt a Hungaroring 2 (a tantrix.hu-s meleltt), kb a meccs felén kész lett a hurok, és elég sok pontot buktam, az alkoto: Mikellos (de segitettem (-; )

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Na ennyi, blick

sarkanyrepulo Creative Commons License 2004.01.13 0 0 527
Voltam egy masik helyen ott ezt az arajanlatot kaptam.

szitazas :
all. ktg.: 1500 x 5 (elol 5 szin) + 1500 x 4 (hatul 4 szin)
valt. ktg.: (250 + 230) x

vasalas:
feher polora : 1000
szines polora : 1500

+ AFA (bar ez megoldhato nszvsz 1 cegen keresztul)

es termeszetesen + maga a polo

azt 1100 + AFA-ert varrnak vagy lehet nekik vinni

Meg varom az eredeti ceg ajanlatat

s

Előzmény: sarkanyrepulo (526)
sarkanyrepulo Creative Commons License 2004.01.12 0 0 526
Felvetődött, h. lehetne akár vasalt figurás is a póló

ennek ára kb 500 Ft. lenne + vaslás (nem tudom még, h. az mennyi) + ÁFA, ha jól értettem.
pontos árajánlatot majd később kapok.

ja, és valószínűleg világosszürke lesz az alapszín, néhányotok kérésére.

egyelőle ennyi

s

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!