miért baj, hogy kétszer volt parabola? a klipet szerintem az ott lévők 99%-a nem látta még. sőt megmerem kockáztatni, hogy a nyápic osztrákok közül szerintem nagyon sokan vannak, akik még egyáltalán nem is láttak tool klipet.
tavaly például a schism volt így kétszer a klipja miatt.
maynard az opiate előtt az mondta a közönségnek, hogy mondják utána, amit ő mond:
think for yourself
question authority
dare to be different
strife to be unique
NEVER REPEAT SOMETHING SOMBODY ELSE SAYS ;)
hát könig volt a tegnap este!!! mondhatnám überkönig!!!
tavaly is voltam bécsben tool koncerten és az is nagyon isteni volt. amikor tegnap megláttam a színpadképet, akkor egy pillanatra azt gondoltam, hogy ugyanazt kapjuk, mint tavaly (nem bántam volna, nem árt elégszer!). de nem ugyanazt kaptuk!
így volt tökéletes! még egy tool koncert és akkor teljes lesz a kép a repertoárról!
a teljesség kedvéért:
május 16, bécs
- tricks and leeches (torzított hangon)
- the grudge
- stinkfist (a közepén egy kis "ions" betéttel)
- 4 degrees
- parabola
- disposition
- reflection
- jimmy
- schism
------------------------------
parabol/parabola videoklip
------------------------------
- triad (az előzenekar - pablo - dobosával)
- opiate
- lateralus
csodálatos az a kép, mit ne mondjak... :) éppen kajáltam, amikor megláttam.
nah, játszották a jimmyt, ami nekem egy nagy élmény, mert az a(z egyik) kedvencem.
lusta vagyok setlistet írni, aki kíváncsi, biztosan fent lesz a toolsheden.
egyetlen egy bajom volt, mégpedig az, hogy az osztrákok csak álltak, néztek, néhányan himbálóztak, de úgy alapjában nem nagyon értették, hogy mi is történik. szóval, eléggé nyomott volt a hangulat - ami persze engem nem gátolt meg abban, hogy bepörgessem magam - csak hát esküszöm sajnáltam őket a végére, mert alig valaki értett meg valamit abból, amit közölni akartak, de lehet, hogy tévedek.
örültem a parabol/a videójának is (jut eszembe, aszittem, h lefordulok a székről, az mtv leadta vmelyik délután!) csak az nem tetszett, hogy végül is kétszer volt. pedig szeretem nagyon.
nah, nem csak panaszkodni akarok itt, mert végsősoron iszonyúan tetszett az egész, és várom már a következő heppeninget is...
nektek hogyan telt?
Tényleg, ha valaki csinált képeket ezen a mostani bulin, elküldhetné valahogyan, vagy valami. A tavalyi bécsi bulin én is ellőttem vagy 20-at, ha valakit érdekel.....
igen :) nekem kinn van a szobámban (a4-esen). nem játszótér csak egy fán van egy hinta, amin az ex-bőgős hintázik, Maynard meg fejjel lefelé csüng a fáról :)
Tool-osat álmodtam! Úgy volt, hogy Adamék egy játszótéren hintázgattak így pihenés képpen. Mondták, hogy Magyarországra csak pihenni jöttek, koncertezni nem...
viccesvolt
De a Tool meg lesz tartva, ugye?
A tiketexpresszes csaj mondta, hjogy egy nappal az esemény előtt hívjuk fel a TE-t, és kérdezzünk rá, hogy nem fog e elmaradni...
Ja, Meshuggah lett pletykálva, csak nem erősítették meg sehol sem. Én örülnék, hiszen:
A Meshuggah, kedveseim, fantasztikus zenekar, maga a metálba ojtott Helmet, és Adam Jones nagy rajongójuk, tehát: nektek is szeretni kell :)
1- The Grudge
2- Stinkfist
3- 46 & 2
4- Parabola
5- H.
6- Schism
7- Sober
8- Disposition / Reflection
9- Intermission with clip of Parabol Parabola
10- Triad with the man of Pablo
11- Aenema
12- Lateralus
Na várjatok!
Nem is Drowning Pool lesz szerintem, mert a jegyre már valami más van írva. Mingyár eszembe jut. Egyébként a DP télleg elég szar.
Megvan! A jegyre Messugah van írva már. Szerintem az is eléggé kaka. Ilyen Agressziós zene.
Már csak 1-et kell aludni :)))))))))))))
Jó bulizást mindenkinek, aki megy! A Maynardnak mondja meg valaki, aki bejut az öltözőbe, hogy ha van kedve, látogasson meg minket itthon, főzök neki kávét is:)
Dear Lizard King Collector, a netet ezennel megreparáltam!:)
Na kéreeeeem! Ez még most volt csak a kezdet innentől lesz a buliiii! Ééé Éfélilány, gyerünk! :))
Jól van Krist akkor kenjük, és iszunk majd sok cseh sört! :)
No, akkor megkérem a sofőröket, hogy írjanak nekem egy mailt a zeusz@linux.gte.hu címre, írják meg a telefonszámukat, hogy találkozhassunk a helyszinen. Magánban én is elárulom a számomat jól. Nagyon jó lenne együtt ropni.
Kérem, hogy az érdeklődők jelezzenek a fenti emilcímen.
Úgy emlékeztem, mintha a MHH fórumon, ahol lecsaptam Rád, a saját neveddel írtál volna. Azt hittem, hogy más témában akar nekem valaki másvalaki írni, pl a konvoly témájában. Nem szaporítom a szót, félreértés volt.
A lényeg az, ottleszek a megbeszélt helyen és időpontban.