Keresés

Részletes keresés

Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.20 0 0 56
A_girl:

Persze hogy értékelem. Ki szereti ha kibeszélik a háta mögött? (Nem mintha lenne félnivalóm, de ez akkor sem kedves szándékú ugye..) Ha változik, hát változik, mit tudok tenni? :)))

Krapulax:

Nagyon kipihented magad látom :))) Az értékelésről a 18-as hozzászólásban olvashatsz, de bemásolom neked a teljesség kedvéért :3 nyomdanyuszi az egy nyomdarinocérosz, 3 nyomdarinocérosz az meg egy pirospont. Ha összegyűjtesz 10 pirospontot, akkor kapsz egy szóbeli tündibündit :)))))

Na megyek vissza betonozni :)))

Emilia: Neked nem írok semmit, úgysem vagy netközelben :)) (Max böszmeközelben :))))

KrapulaX Creative Commons License 2000.12.20 0 0 55
a_girl: asszem neked elég lesz egy inci-finci intés is :)))) Csak a fogadást ne Emiliora bízzuk, látod Emilia is szőnyeget szeretett volna erre mit kap BETONT :))) Amerre Emilio jár arra fű nem terem :))))
Tudod felétek azért nem esik a hó mert még egy apró bucka sincs. Ha nincs bucka akkor nem lehet szánkózni, ha nem lehet szánkózni akkor meg minek hó? :))))) Tanárnéni, szépen levezettem az egyenletet? Kérek nyomdanyuszit :)))

Emilia: Annyit vártam rád az állomáson, hogy a rend éber őrei begyüjtöttek mert azt hitték én egy híres TENORISTA vagyok.

Emilio: Hozz reszelőt másképp ugrott a mozi :)))

Előzmény: a_girl (51)
a_girl Creative Commons License 2000.12.20 0 0 54
Sejtettem, hogy értékelni fogod azt, hogy befejeztem. Pedig olyan jó gonosznak lenni!:-) Csak most jó kedvem van és úgy döntöttem nem leszek az. De ez még változhat.:-)
Előzmény: Emilio bácsi (52)
originalqszi Creative Commons License 2000.12.20 0 0 53
Eade és tomcat topicja:)))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.20 0 0 52
Megnyugtatlak, itt sem esik a hó. Nem is tudom jobb-e ez így, vagy a hó lenne-e a jobb.

A játékról: Nem rossz döntés! :)

Előzmény: a_girl (51)
a_girl Creative Commons License 2000.12.20 0 0 51
Sziasztok!

Nem igazság hogy mindenhol esik a hó, csak itt nem. Így hogy fogok hóembert építeni? Sebaj, majd ha megyek én is felétek!:-) De már most mondom, hogy nem vagyok hajlandó 3 napig a Böszme nagy szobor alatt integetni!:-)

Emilia! Ami a "lejáratjuk Emiliot" játékot illeti én már elkezdtem.:-) De be is fejeztem.

Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.20 0 0 50
Te, Gyula, Ottó, Tót Ottó, Böszme + Emilia néni. Ez már hat :))))
Előzmény: KrapulaX (49)
KrapulaX Creative Commons License 2000.12.19 0 0 49
Hát Én meg a Gyula és az Ottó a Tót Ottó. Meg a Böszme az négy :)))
Előzmény: Emilio bácsi (48)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.19 0 0 48
Értettem, szőnyeg! Na az nem lesz, de lebetonoztattam neked a fél várost úgy rendben vagyunk? :)))

Négyes? Ki lehet a harmadik? :))))

Előzmény: Emilia néni (47)
Emilia néni Creative Commons License 2000.12.19 0 0 47
Holnap, ja. A lobogót nem igénylem, de az jó lenne, ha végig vörös szőnyeg lenne, amerre csak járok. :-))))

:-))))) Böszmével együtt már négyes lenne. :-)))

Előzmény: Emilio bácsi (46)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.19 0 0 46
Te, Krapulax meg a szobor? :)))) Hú már holnap jössz? Fellobogóztassam a várost? :)) Integess egész nap, hátha ott megyek el melletted :)))))
Előzmény: Emilia néni (45)
Emilia néni Creative Commons License 2000.12.19 0 0 45
Ne duzzodj, mert csúszódott a dolog, így csak most utazok majd. Majd holnaptól péntekig figyelj, ott fogok ugrálgatni feléd egész nap a böszme szobor körül. :-))))))))

Mit szólnátok egy hármas randihoz? ;-))))))))))

Előzmény: KrapulaX (43)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.19 0 0 44
Akkor ez a topik olyan lesz mint egy belterjes családregény? :)))))
Előzmény: KrapulaX (43)
KrapulaX Creative Commons License 2000.12.19 0 0 43
Sziasztok!

Hű ha, ittvan mindenki aki számít.

Emilia: még, hogy hűtlen egy csomószor gondoltam rád a multkor, vettem UJ pulcsit Uj nadrágot :)))))
Különben is most duzzogok mert nem integettél elég alaposan a böszme szobor alól :))))

a_Girl: Örülök, hogy itt is összefutottunk, ha belegondolok hamarosan uj vendégünk lesz :))) szegény KÉK"vérü" barátunk csak a te nickedet lesi naphosszat :))))

Emilio: Lassu? Nehezen változó? Értetlen? Nem voltál Te ilyen. Na gyere csak "CD-t" írni majd kikezellek (ebben az időben a forraltbor lesz a menü :))) De hozz hólapátot és építünk Hóembert meg Hóasszonyt a lányoknak. :))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.19 0 0 42
Gyúrjál hókutyát! :)) De ne a sárga hóból :)))

Áskálódunk? Na szép! :))

Előzmény: Emilia néni (40)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.19 0 0 41
Nos az ember szokásai, így a szövegei is lassan és nehezen változnak. Tudod: A vér nem válik vízzé - tartja a mondás. Ezért is nem értem ezt az alkalmazkodás dolgot... Persze nem kell mindent értenem :))
Előzmény: a_girl (39)
Emilia néni Creative Commons License 2000.12.19 0 0 40
Sziasztok!

Nálunk esik a hó!!! :-)))))) Mindjárt megyek hóembert épiteni! Már csak órák kérdése, és lesz annyi havacska. Úúúgy örülök! Tök szép! :-))

Kedves a_girl! Üdv körünkben. :-)
Nem játszunk egy "lejáratjuk Emiliot" játékot? :-))

a_girl Creative Commons License 2000.12.18 0 0 39
Ez az "egy rugóra járunk" nagyon ismerős szöveg.
Úgy látszik Emilio nagyon tud alkalmazkodni.:-)
Előzmény: Emilia néni (4)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.15 0 0 38
Hatan? Kiállításon voltál és ők hatan voltak a zsűri? :))))))))))
Úgy látszik mostmeg nagyon kialudtam magam :)))

Andorra: :))))))))))))))))

Előzmény: Emilia néni (36)
Emilia néni Creative Commons License 2000.12.14 0 0 36
Drágám!

Ma nagyon jó napom van. Képzeld, hatan is mondták, milyen szépen lefogytam a popsimból. :-))))) Tök jó! :-)))
Lehet, hogy az a titka, hogy nem szabad sportolni járni? Merthát a héten eddig nem mentem. :-)

Szóval most örülök. :-)))))))

Emilia néni Creative Commons License 2000.12.12 0 0 35
Hát lehet, hogy este te néztél ki pocsékabbul, de az tuti, hogy másnap én. :-)))
Viszont sose gondoltam volna, hogy pia nélkül is igy fel lehet dobódni. :-) Komolyan, két napig végig tök jó kedvem volt, pörögtem. :-)
Ezt mondjuk a tanulással sikerült hamar lelohasztanom. :-))))
Előzmény: Emilio bácsi (34)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.11 0 0 34
Én kevesebbet, de szerintem sokkal pocsékabbul nézhettem ki mint Te :)))
Előzmény: Emilia néni (33)
Emilia néni Creative Commons License 2000.12.10 0 0 33
Buliztál? Én is, az elmúlt két napban 24 órát. :-))))
Előzmény: Emilio bácsi (32)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.08 0 0 32
Ja tényleg! Van OTTO katalógus is :))) Jól van na! Na most nem is írok többet, mert nem akarok! :))) Megyek bulizni!! :)) Nemsokára...

Pussz!

Előzmény: Emilia néni (31)
Emilia néni Creative Commons License 2000.12.08 0 0 31
Mit már megint?:-))))) A méret eddig nem is volt téma. :-)))

Jellemző, nekem meg a ruhakatalógus jutott eszembe. :-))) Az OTTO motorról elég hiányosak az ismereteim. :-)))

Előzmény: Emilio bácsi (30)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.08 0 0 30
Igen kaptam virgácsot, de szerintem csak megszokásból :)) Már több éve nem érdemlem meg :)
Már megint a méret. Nagyobb virgács... :))

OTTO ról egy motor jut eszembe. Tudod az OTTO motor :)) A többiről még fel kell hogy világosíts :))

Előzmény: Emilia néni (29)
Emilia néni Creative Commons License 2000.12.07 0 0 29
Bocsika. A tempóm már most sem az igazi. Lehet, hogy edzenem kéne. Aztán nehogy meglepj karácsonyra egy szürke járókerettel. :-)))

Tényleg, te kaptál virgácsot? Én igen, pedig úúúúgy igyekeztem. :-)) Bár néha hallgattam rád, és rossz voltam, tehát mégis jogos a virgács. :-))))) De ha így nézzük, bárcsak nagyobb virgácsot kaptam volna. :-)))))))

Más. Jut eszembe, OTTO-t még nem beszéltük ki. :-))))))) Pedig lenne ám kérdésem. :-))

Előzmény: Emilio bácsi (28)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.06 0 0 28
Oké! Tied a szürke járókeret, enyém meg a vörös :)) Új-Zélandon a bungee jumping csak a futam után jöhet szóba :)
Előzmény: Emilia néni (27)
Emilia néni Creative Commons License 2000.12.05 0 0 27
:-)) Benne vagyok. Azt hiszem, nem bánod, ha majd én indulok a McLarenes színekben. Nemde?

Bolond lennék? Nem eléggé. Akkor nem hagytam volna ki azt a fantasztikus lehetőséget, hogy egy hidról leugorjak bungy-jumpinggal. Néha bánom, hogy nem mertem.
Tudtad, hogy Új-Zélandon ingyen van a nőknek, ha meztelenül ugranak? :-)))

Előzmény: Emilio bácsi (26)
Emilio bácsi Creative Commons License 2000.12.05 0 0 26
Hja kérem! Fiatalság bolondság :)) Később azonban rendezhetnénk egy járókeretes gyorsulási versenyt. Na mit szólsz? :))))
Előzmény: Emilia néni (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!