Persze hogy értékelem. Ki szereti ha kibeszélik a háta mögött? (Nem mintha lenne félnivalóm, de ez akkor sem kedves szándékú ugye..) Ha változik, hát változik, mit tudok tenni? :)))
Krapulax:
Nagyon kipihented magad látom :))) Az értékelésről a 18-as hozzászólásban olvashatsz, de bemásolom neked a teljesség kedvéért :3 nyomdanyuszi az egy nyomdarinocérosz, 3 nyomdarinocérosz az meg egy pirospont. Ha összegyűjtesz 10 pirospontot, akkor kapsz egy szóbeli tündibündit :)))))
Na megyek vissza betonozni :)))
Emilia: Neked nem írok semmit, úgysem vagy netközelben :)) (Max böszmeközelben :))))
a_girl: asszem neked elég lesz egy inci-finci intés is :)))) Csak a fogadást ne Emiliora bízzuk, látod Emilia is szőnyeget szeretett volna erre mit kap BETONT :))) Amerre Emilio jár arra fű nem terem :))))
Tudod felétek azért nem esik a hó mert még egy apró bucka sincs. Ha nincs bucka akkor nem lehet szánkózni, ha nem lehet szánkózni akkor meg minek hó? :))))) Tanárnéni, szépen levezettem az egyenletet? Kérek nyomdanyuszit :)))
Emilia: Annyit vártam rád az állomáson, hogy a rend éber őrei begyüjtöttek mert azt hitték én egy híres TENORISTA vagyok.
Sejtettem, hogy értékelni fogod azt, hogy befejeztem. Pedig olyan jó gonosznak lenni!:-) Csak most jó kedvem van és úgy döntöttem nem leszek az. De ez még változhat.:-)
Nem igazság hogy mindenhol esik a hó, csak itt nem. Így hogy fogok hóembert építeni? Sebaj, majd ha megyek én is felétek!:-) De már most mondom, hogy nem vagyok hajlandó 3 napig a Böszme nagy szobor alatt integetni!:-)
Emilia! Ami a "lejáratjuk Emiliot" játékot illeti én már elkezdtem.:-) De be is fejeztem.
Ne duzzodj, mert csúszódott a dolog, így csak most utazok majd. Majd holnaptól péntekig figyelj, ott fogok ugrálgatni feléd egész nap a böszme szobor körül. :-))))))))
Emilia: még, hogy hűtlen egy csomószor gondoltam rád a multkor, vettem UJ pulcsit Uj nadrágot :)))))
Különben is most duzzogok mert nem integettél elég alaposan a böszme szobor alól :))))
a_Girl: Örülök, hogy itt is összefutottunk, ha belegondolok hamarosan uj vendégünk lesz :))) szegény KÉK"vérü" barátunk csak a te nickedet lesi naphosszat :))))
Emilio: Lassu? Nehezen változó? Értetlen? Nem voltál Te ilyen. Na gyere csak "CD-t" írni majd kikezellek (ebben az időben a forraltbor lesz a menü :))) De hozz hólapátot és építünk Hóembert meg Hóasszonyt a lányoknak. :))))
Nos az ember szokásai, így a szövegei is lassan és nehezen változnak. Tudod: A vér nem válik vízzé - tartja a mondás. Ezért is nem értem ezt az alkalmazkodás dolgot... Persze nem kell mindent értenem :))
Ma nagyon jó napom van. Képzeld, hatan is mondták, milyen szépen lefogytam a popsimból. :-))))) Tök jó! :-)))
Lehet, hogy az a titka, hogy nem szabad sportolni járni? Merthát a héten eddig nem mentem. :-)
Hát lehet, hogy este te néztél ki pocsékabbul, de az tuti, hogy másnap én. :-)))
Viszont sose gondoltam volna, hogy pia nélkül is igy fel lehet dobódni. :-) Komolyan, két napig végig tök jó kedvem volt, pörögtem. :-)
Ezt mondjuk a tanulással sikerült hamar lelohasztanom. :-))))
Bocsika. A tempóm már most sem az igazi. Lehet, hogy edzenem kéne. Aztán nehogy meglepj karácsonyra egy szürke járókerettel. :-)))
Tényleg, te kaptál virgácsot? Én igen, pedig úúúúgy igyekeztem. :-)) Bár néha hallgattam rád, és rossz voltam, tehát mégis jogos a virgács. :-))))) De ha így nézzük, bárcsak nagyobb virgácsot kaptam volna. :-)))))))
Más. Jut eszembe, OTTO-t még nem beszéltük ki. :-))))))) Pedig lenne ám kérdésem. :-))
:-)) Benne vagyok. Azt hiszem, nem bánod, ha majd én indulok a McLarenes színekben. Nemde?
Bolond lennék? Nem eléggé. Akkor nem hagytam volna ki azt a fantasztikus lehetőséget, hogy egy hidról leugorjak bungy-jumpinggal. Néha bánom, hogy nem mertem.
Tudtad, hogy Új-Zélandon ingyen van a nőknek, ha meztelenül ugranak? :-)))