Keresés

Részletes keresés

Left To Decay Creative Commons License 2001.01.18 0 0 233

mer' még a végén rosszakat fogsz álmodni;-)

Ki akar jókat álmodni,he? :))

De egyébként m'ér nem leszel öngyilkos? Gyáva vagy? Vagy élvezed a rothadást?

Azér nem leszek öngyilkos mert - perverz módon - élvezem ezt a kis elcseszett életet.Amikor már úgy fog tünni hogy nem érdemes akkor majd leugrom a tizedikről.A rothadást kifejezetten élvezem.

Ha az emberek tudják, hogy a "színes magazinban" olyat olvashatnak, ami majd jól felizagtja őket, jóval nagyobb valószínűséggel veszik meg.

Milyen érdekes Manson is pont ezt mondta magáról egy magyar Hammer interjúban úgy két éve.pontosabban ő aszonta hogy "színes egyéniségnek tart a sajtó, eladom a lapjukat ha a borítóra tesznek." Ccc.

De egyáltalán milyen jogon ironizál bameg egy nihilista fazon üresfejű sztárokról, vagy érzelemmentes kapcsolatokról(vagy nem is tom miről van szó a User Friendly-ben -elmagyaráznád)??

A nihilizmus nem feltétlenül jár együtt a cinizmus és "bemutatás" képességének az elvesztésével.
És ne felejtsd el azért a Mechanicalon felcsendül egy olyan kis mondatocska miszerint "yesterday,man, i was a nihilist, now today i'm just too fuckin' bored...".

A nihilizmus csak egy része az egésznek.A Mechanical két síkon mozog és csak az egyik nihilista.Vagy posztnihilista mittomén.

Má' lassan azt hiszem, hogy Manson is csak a saját képére akarja formálni az embereket:)))

Ki nem? Te talán nem?

mi lenne, ha csak a "szép és jókat", meg a "ronda és rosszakat" hagynánk meg, a többieket meg gázkamrába. Állat lenne!!:)))

Fasza lenne .Mint a rajzfilmekben.Cyklon B rulez.

Szerintem az ember épp annyira tehet a "belső értékeiről", mint a külsejéről vagy az anyagi helyzetéről.

Na ezt tuti nem gondoltad végig.Mondjuk hiába vagyok tele dellával mert a rusnya fejemet nem tudom lecserélni de az anyagi helyzetemen vagy karakteremen attól még símán változtathatok.
Itt én a belsőn nem kizárólag az öröklött tulajdonságokat értem hanem az értelmet és nyitottságot, politikai beállítottságot satöbbi amin azért lehet változtatni.
De a külsőn nehezebben.

Előzmény: Ravenblack (232)
Ravenblack Creative Commons License 2001.01.17 0 0 232
Üdv (Rohadó;)) Coca!

De egyébként m'ér nem leszel öngyilkos? Gyáva vagy? Vagy élvezed a rothadást?

Felbaszott ez a sok "békés ünnepi lófasz".

:)))Egy évben eccer még a karácsonyt is ki lehet bírni. De azér' az milyen mocsokság má', hogy a háborúnak nincs ünnepe?!;-)

Külső-belső?:))

Tudod mit mond erről Nietzsche?:)))
Megkérdezi, hogy milyen jogon vagyunk benn biztosak, hogy az "belső" többet "ér" mint a "maszk"...:))

Hát az a könyborítós hasonlat eléggé leegyszerűsíti a dolgokat. Na jó, én meg úgy látom eltávolodtam az eredeti témától. Mindegy, egyébként én pld. szoktam venni annak alapján ismeretlen CD-t vagy kazit, hogy tetszik-e a borító. Múlt héten jól rá is basztam:)))) Nem baj, legalább lehet nézegetni(jó kis csatás kép, de a zene elég gyönge);-)))

Más.
Amit Manson csinál, az szerintem még csak nem is nihilizmus. Néha úgy érzem, mintha egyenesen az "elveszett emberi értékek" után vágyódna;-)))
Abban nem vagyok biztos ugyan, hogy őszintén, mer' ugye ezzel az ál-lázadással -valljuk be- elég nagy népszerűségre lehet szert tenni. Mint azt már korábban mondtam: Manson csak azért létezhet, mert megvan az üres helye a piacon, van egy olyan réteg, aminek nem a nyálzene, vagy a niggerzene kell, hanem a "lázadó zene". Ha Manson nem lenne piacképes, és hasznos - nem is létezhetne. Még a botrányaival is csak pénzt gyárt. Ha az emberek tudják, hogy a "színes magazinban" olyat olvashatnak, ami majd jól felizagtja őket, jóval nagyobb valószínűséggel veszik meg.

De egyébként azt is tökre nem értem, hogy m'ér haragszik az üresfejű sztárokra, meg azokra, akik nyálzenét hallgatnak? Mert nem olyanok mint ő?:)))
Ezen má' csak röhögni lehet, mer' olyan irónikus. Má' lassan azt hiszem, hogy Manson is csak a saját képére akarja formálni az embereket:)))

Visszakanyarodva.
Persze értem mit akar kifejezni a tudatosan hatányozottan taszító külsejével, de engem rohadtul taszít minden ami erről eszembe jut.
Pld. punkok, vagy a plebsnek szóló metál. "A belső a fontos" blabla...

Mondjuk télleg elég szar helyzet, hogy nem lehet túl könnyen szemmel felmérni embertársainkat(pfuj, hogy beszélek??:))), de ezen lehetne segíteni: mi lenne, ha csak a "szép és jókat", meg a "ronda és rosszakat" hagynánk meg, a többieket meg gázkamrába. Állat lenne!!:)))

Szerintem az ember épp annyira tehet a "belső értékeiről", mint a külsejéről vagy az anyagi helyzetéről. De egyáltalán milyen jogon ironizál bameg egy nihilista fazon üresfejű sztárokról, vagy érzelemmentes kapcsolatokról(vagy nem is tom miről van szó a User Friendly-ben -elmagyaráznád)??

Na jó van, mára ennyi, mer' még a végén rosszakat fogsz álmodni;-)

Rabe

Előzmény: Left To Decay (217)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.17 0 0 230
Azok a videok lehet hogy a Sweet elott voltak de azt ketlem hogy az Mtv akkoriban nyomta oket.
Előzmény: Mr. Self Destruct (229)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.17 0 0 228
1.Oké keresek egy interjút.
Persze hogy má nyomták az eMpTyV-n a MA megjelenésekor.
Sőt, az első klippje ugye a Beautiful people volt.Vagy még azelőtt a Sweet Dreams amit azért nagyon ritkán mutattak, akkor még underground szinten volt az egész zenekar.

2.no comment

3.Semmi különösre.Ne várj olyan magasröptű szólamokat vagy mit.Egyszerűen a kommunikációs képességeim igen csökevényes szintjét próbálom javitgatni, s ezen kivül még azokat gondolataimat is szavakba formálom, amelyeket senkinek nem mondtam még el.

Előzmény: Mr. Self Destruct (227)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.16 0 0 226
Nincs teljesen igazad mert már a Mechanical megjelentekor trilógiáról beszélt az interjúkban.
Előzmény: Mr. Self Destruct (225)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.16 0 0 224
Hoppá.

Néha kitör a disznó az emberből.Lásd az előző beszólásomat.

Még valamit lehagytam.
Mansont valóban megriasztotta hogy ennyire mainstream lett viszont ezt arra használta fel hogy még nagyobb körben ismertesse a gondolatait.Hogy ez mennyire egészséges azt nem tudom megmondani.Mindenesetre attól egy művész/mű nem lesz értéktelenebb, amiért mainstream és "kommersz".

Gondoljunk csak bele hány festő alkotott megrendelésre ill. kizárólag pénzszerzés céljából (pl. Balzac).

Viszont én maradok annál az esetleg naiv/bárgyú meggyőződésemnél hogy MM nem pénzért csinálja mindazt amit csinál.

Előzmény: drotmalac (222)
wins Creative Commons License 2001.01.16 0 0 223
Mr.:
Egy kis utananezessel ra lehet jonni, hogy nem minden album kapcsolodik, hanem csak az utolso 3(AS, MA, HW), mert ez egy trilogia. Ebbol kovetkezik, hogy a kov album nem fog ezekhez kapcsolodni.
Előzmény: Mr. Self Destruct (221)
drotmalac Creative Commons License 2001.01.16 0 0 222

1.Első kérdés

Ugyanaz a véleményem mint a mostani énemről.

Más.

"elkezdte megmagyarázni a kapcsolatokat..."

Igen ez tényleg hamiskásnak tűnhet DE....

1.A kapcsolatok ott vannak mindettől függetlenül.És nem is nehéz meglátni őket.

2.Ami a legravaszabb az egészben hogy Manson fordított sorrendet állított fel, vagyis a kronológiaival ellentéteset (első rész: Holy wood, második rész :Mechanical...).Namármost ezt a módját az elemzésnek én nem értem.Magyarul, én nem tudom fordított sorrendben összeállítani a trilógiát és ezen a ponton eltér a véleményem a Mansonétól.

Irodalomtudomány előadáson hallottam egy olyan feltételezést miszerint az alkotás a végérvényes forma elértekor függetlenné válik alkotójától és önmagában is egészet alkot.Valahogy ez a helyzet a trilógiával is SZVSZ.

Előzmény: Mr. Self Destruct (221)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.16 0 0 220
Hejja Miszter.

1.Az első kérdésed nem értem.Most mi a véleményem a "Manson előtti énemről", vagy akkor mi volt a véleményem magamról?

2.A válasz: igen.
persze nem lehet egy keresztény bibliával összehasonlítani.Én Mansont mint művészt és költőt tisztelem, nem istenítem.De azért egy nagyon biztos pont az életemben.
Pontosan úgy van ahogy mondod.Bele lehet magyarázni mindent, az egész alkotásaolyan mint egy hatalmas borús síkság, mely megtermékenyítésre vár, és melyet különféle belemagyarázásokkal, gondolatokkal lehet felvirágoztatni (vagy elpusztítani, esztétikai és elvi kérdés).

Más.Beszállhatsz a vitába.De mi Revennel (szerintem) nem meggyőzni próbáljuk egymást mer az úgyse sikerülne.Nekem az volt az elsődleges célom hogy vitatkozzak és fejlesszem magam, a másodlagos pedig hogy Rabe mester meg is halgassa azt amiről csak nagyvonalúan és lekezelően pocskondiázott.
Úgy láccik elértem ezt az utóbbit mert meghalgatta végre Mansont, és ha nem is változott meg a róla alkotott képe, azért másképp viszonyul az egészhez, legalábbis így tűnt számomra.

Előzmény: Mr. Self Destruct (219)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.15 0 0 218
Az előző levelet még drotmalac néven akartam írni azért van az az első sorban levő marhaság.Namindegy beleszólt a teknyika ördöge.

Szóval megszülettem újra más néven, más véleményekkel :)).

"I'm someone else. i'm someone else
i'm someone stupid just like you...
i'm born again,i'm born again..." :))

Hehe találó idézet mínusz a középső sor.

"all pain disappears
it's the nature of my circuitry
drowns out all i hear
there's no escape from this
my new consciousness
the "me" that you know used to have feelings
but the blood has stopped pumping
and he's left to decay"

Üdv: Infinite Space LimiTeD

Előzmény: Left To Decay (217)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.15 0 0 217
Na egy pillanatra feltámadok mer a genya index nem küldte el az új pass-t.

1.LTD=Left To Decay

2.Mi van, má' nem kell a béke?
Nem há! :))) Felbaszott ez a sok "békés ünnepi lófasz".

3.Akkor már inkább consumer leszek;)

Oh yeah...Én is én is. "Wanna die young / Sell my soul / Use up all your drugs..."

4.Külső-belső (inside-out boy :))

Mongyuk a párválasztásban nem,hehe, viszont egy könyvet nem a borítójáér' veszel meg ugyebár.

5. Mi a francnak kell az embereknek a saját tükörképüket megmutatni? Utálom az ilyen Manson-féle ál-embergyulöloket

Azért kell hogy jobban megutálják azt aki megmutatja nekik.Abban a leperverzült-ártatlan-legkondizott agyú amerikában végre valaki feláll és a médiákban is bemutatja a középső ujját a rendszernek meg a népnek.Ez szerintem dicséretes.A lázadásnak e formája a jó öreg Európában viccesnek tünhet viszont Manson európaiként gondolkodik Amerikában.Ez a különbség.Vagy te esetleg szereted az "american way of life"-ot? Persze hogy nem, nem is tom mér kérdeztem.

Ál-embergyűlölő:

Tulajdonképpen az embergyűlölet csak a trilógia része.
Én is sokat gondolkodtam azon hogy pl. az Antichriston mennyire utál mindent és mindenkit viszont az interjúkon és esszéiben az ember újrafeltámadásáról, újjászületéséről beszél és valamiféle reménnyel tekint az Új emberre.Ezt mondjuk én is csak úgy tudom magyarázni hogy az "embert" a jelenlegi "hernyóformájában" gyűlöli.

Én se értek meg mindent Mansonról, viszont amit megértek azt maximálisan vallom és vállalom.

Előzmény: Ravenblack (216)
Ravenblack Creative Commons License 2001.01.15 0 0 216
Coca!

Mi van, má' nem kell a béke?;-)) (T'od, amit Spendernek írtál)

Én meg csak azt akartam érzékeltetni, hogy Manson "belsője" még unszimpibb mint a "külsője";-) Akkor már inkább consumer leszek;)
Egyébként az ilyen "a belső a fontos" c. tündérmesékben még hiszel? Ezt nem hiszem el!:-))

Mi a francnak kell az embereknek a saját tükörképüket megmutatni? Utálom az ilyen Manson-féle ál-embergyűlölőket.

Üdv: Rabe

Előzmény: drotmalac (215)
drotmalac Creative Commons License 2001.01.15 0 0 215
Rabe!

Vakáción voltam de most megint teljes gőzzel.
A N. bajusza csak példa.Azt akartam érzékeltetni (sikertelenül) hogy nem a bajusz teszi az embert :)) szóval hogy a külsőségek mellékesek , Manson öltözete szintén.Na de térjünk át másra mert lassan divatkritikus leszek.

Spender!

:))) Bort (főleg), búzát, békességet (végképp ne).

post mortum: 6..5..4..3..2..1..drotmalac is dead.let us pray.

Spender_ Creative Commons License 2001.01.13 0 0 214
Pusszancs Újévi drótmalac ! :)

Kenetteljes Boldog Új Évet ! :)

Előzmény: drotmalac (212)
Ravenblack Creative Commons License 2001.01.12 0 0 213
Mi van coca, hol voltál?

Egyébként én le se szarom, ha valakinek nem teccik a N. bajusza.

LTD? Azmi? Limited?:))))

Most mér'? Azt csinász, amit akarsz, nem?;)))

Rabe

Előzmény: drotmalac (212)
drotmalac Creative Commons License 2001.01.12 0 0 212
Raven

Mondjuk ha valakit megkerdeznek Nietzsche baratodrol akkor nem azt kene valaszolj hogy "ha igen de mijen csunya bajsza van nekije"...erted...

Szoval it valami fontosabbrol beszeltunk nem a kulsorol meg a ruhazatrol meg mittomen mi. Nezd meg a King kill 33 szovegeit.

p.s. Akkor atvaltozatatom a nevem ,es ezentul ebbe a topicba "LTD" neven fogok belepni. I shed the skin to feed the fake :))).

Előzmény: Ravenblack (211)
Ravenblack Creative Commons License 2000.12.29 0 0 211
Heil Coca!

"Csakhát meglepett hogy ilyeneket is pontozol."

Ezt nem értem, magyarázd el lécci.

Szívre vetted, hogy kritizálom Manson külsejét??
Hát akkor képzeld el mi lenne velem, ha én is bosszankodnék minden emberen, akinek nem szimpatikusak a töltényöves, arcfestéses figurák.

Üdv, meg búék: Raven

Előzmény: drotmalac (210)
drotmalac Creative Commons License 2000.12.26 0 0 210
Rabe

Ha valaki nem ártott nekünk, miért ne üthetnénk meg???

:)).Herr Kommandant, Sie haben recht.Viszont akkor céltalan ez az egész disputa itt a fóRumon.

Attól, hogy Manson nem beksztrítboy, miért ne lehetne gyűlölni a kinézetét?

Te, lehet gyűlölni.Csakhát meglepett hogy ilyeneket is pontozol.

Bejövök az ólba, megpróbálok érthetően röfögni, de ha egyszer még azokat is elfelejted, amiket egyszer már tisztáztunk, akkor sajna nem jutunk sehová.

Mégegy smiley.Az "ól" kifejezést gondolom pejorativ éllel használod pedig tulajdonképpen dicséretnek vettem hehe.Nos én azért "felejettem" el a tisztázottakat mivel nem általánositottam el a kinézettel kapcsolatos kifejtéseket, magyarul szivre vettem a dolgot és nem értettem mit akarsz ilyen felületes dolgokból kihozni.Namindegy.

Azért meglepő az a ráébredésem, hogy miszerint ha én nem szeretném MM zenéjét akkor valszeg én is gyűlölném.Erre tegnap jöttem rá.

Na alles gute und schöne zerrottene Weihnachten.

Előzmény: Ravenblack (208)
Magustanonc Creative Commons License 2000.12.23 0 0 209
Kedves, Ravenblack!

Az index forumain tobbnyire kijelento modban irok, mert hihetetlen modon, de en is emberbol vagyok, mint ilyen alapvetoen az en kis sajat vilagombol nezelodom kifele, es eppen ezert szamomra ezek kijelentesek.
Ha tenyleg figyelsz egy ideje, akkor remelem kitunik, hogy alapvetoen nem szokasom hulyeseget irni, ha megis akkor bennem lesz a hiba. |-)

Ugyanakkor tobbnyire elolvasom mas hozzaszolasait is, es amit hasznosnak talalok benne azt beepitem. Neha elofordul, hogy elragadnak az indulataim es az eloiteletek, de epp ezert vagyok tanonc. Ha nem erzed igaznak a gondolataim, akkor ne torodj veluk.

Elismerem az elmult 50-100 hozzaszolast nem kisertem 100%os figyelemmel, igy lemaradtam arrol a fordulatrol, hogy maga a zene miatt elkezdtel Mansont hallgatni, es lehet magadnak sem volt konnyu bevallanod, hogy nem is rossz amit csinal.

Előzmény: Ravenblack (207)
Ravenblack Creative Commons License 2000.12.21 0 0 208
Nacoca.

"A legjobb poennak azt vettem mikor Raven celzasokat tett Manson kinezetere.Hat tudom hogy nem egy playboy ez a zenesz, de szerinte mi illene egy ilyen zenehez? Farmer nadrag es kockas ing?"

Mi illene?:))) Nekem az a véleményem, hogy Manson jó érzékkel rátalált a gondolataihoz méltó öltözékre. Tökéletesen taszít. Akkor is ez van, ha meggebedtek - én már csak ilyen beszűkült vagyok. És nem hinném, hogy indokolnom kéne, miért taszít Manson külseje. Biztos ti is éreztetek már úgy valamely dologgal kapcsolatban, hogy minden ok nélkül, "alapból" ellenszenves. Mintha csak a gondolkodását vetítené előre.

":)). De Ravent meg mindig nem ertem talan az o blekk/death enekesei posztonadragban meg szvetterben horognek ???!! Ha ez nem felszinesseg akkor akasszatok fel."

Amikor azt mondod, hogy "vegetáriánus vagyok, de nem szeretem a sóskát" az is biztos felszínesség, ugye? Attól, hogy Manson nem beksztrítboy, miért ne lehetne gyűlölni a kinézetét?

Attól, hogy van mondanivalója, miért ne lehetne unszimpatikus?
Ha valaki nem ártott nekünk, miért ne üthetnénk meg???

Bejövök az ólba, megpróbálok érthetően röfögni, de ha egyszer még azokat is elfelejted, amiket egyszer már tisztáztunk, akkor sajna nem jutunk sehová.

Üdv: Herr Rabe
(egy a-val)

Előzmény: drotmalac (202)
Ravenblack Creative Commons License 2000.12.21 0 0 207
Kedves Magus(tanonc)!

Figyellek téged itt a 'dexen és tapasztalom, hogy te egy nagyon okos ember vagy. Mindenhol bölcs, kijelentő módban írt hozzászólásokkal emeled a topikok színvonalát. Először nem is értettem miért nevezed magad "Mágustanonc"-nak, hiszen te inkább tanítasz minket, de aztán beugrott, hogy biztos ismered a latin mondást, miszerint "Quamvis sis maior aliis, te finge minorem!". Szóval egyből megvilágosodtam, és rájöttem, hogy egy ilyen nevet csak a legnagyobb mesterek választhatnak.

Én most mégis azt javaslom, hogy ezentúl hagyjuk a komédiázást, és ezentúl pl. valami "Mágustanár" vagy "Archmage" nicken kéne jelentkezned, mert szerintem megérdemled. És nem is tudom, hogy hozakodjak vele elő, de...
...szeretnék a tanítványod lenni!:))

Remélem megbocsátasz a korábbi "szűklátókörűsködéseimért", a tanítványodul fogadsz, és segíted kitágítani szegény beszűkült SS Rabe tudatát. Ígérem ezentúl jó véleménnyel leszek Mansonról, hiszen ha egy ilyen nagy ember, mint Te, szereti, akkor Mansonról semmiképpen sem szabad rossz véleménnyel lenni, hiszen az ostobának hat.

Sz'al Manson a király!:-)))
És nincs harag!;-)

SS Rabe

Előzmény: Magustanonc (203)
Ravenblack Creative Commons License 2000.12.21 0 0 206
Én ilyet nem mondtam. Az AS-t régebbről is ismertem már, pontosan tudtam, hogy nagyjából milyen hangulatú. Manson zenéjéről(és most csak a zenéről van szó) eddig az alapján állapítottam meg negatív véleményt. Most nemrég viszont az AS-t, meg a MA-t is felírattam CD-re. Továbbra is az a véleményem, hogy a MA sokkal jobban tetszik. Az meg, hogy mások mit mondanak, melyik az alapmű - sosem érdekelt.
Előzmény: drotmalac (205)
drotmalac Creative Commons License 2000.12.21 0 0 205
Khao

Ja mondasz valamit.De pl. Rave nem akarja ay istennek se meghallgatni az Antikrisztust pedig az alapmű.Legalábbis nekem az a mérce.

Előzmény: Khaosmage (204)
Khaosmage Creative Commons License 2000.12.20 0 0 204
Üdv!

Kedves Mágustanonc!
Ravenblacket, annak ellenére, hogy ragaszkodik a saját véleményéhez, nem találom szűklátókörűnek. Épp azt mondta, hogy annak ellenére, hogy nem ért egyet Mansonnal, most épp azt hallgatta napszámba'. Ő építő jelleggel vitába száll, megismerteti velünk a véleményét, elolvassa másokét... ideális vitapartner. Logikus érveket hoz fel, melyek a saját világlátásából erednek. Nekem tetszik, hogy nincs ugyanazon a véleményen, mint mi, Mansonkedvelők.

Khao!

Magustanonc Creative Commons License 2000.12.19 0 0 203
drotmalac: szerintem ez nem felszinesseg, hanem szuklatokoruseg. Egyszeruen nem tudja miert utalja Mansont, de meg nem probalna erteni, hogy mit is mond. En ugy nem kedvelem a Nyalgays es tsai egyutteseket, hogy meghallgatom a szamaikat, megnezem a klippjeiket, es miutan latom, hogy semmi kapcsolat a szoveg, a zene es a klipp kozott, utana mondom azt, hogy az igenytelenseg ezen szintje mar hanyingert okoz; de megnezem, mert olyanrol nem itelek, amit nem ismerek.
Előzmény: drotmalac (202)
drotmalac Creative Commons License 2000.12.16 0 0 202
Magus

En mar nem is probalom mondani Ravennek hogy hallgasson Manson zenet, valszeg nem tudja azt a hirhedt mondast miszerint : "Talking about music is like dancig about architecture..."

A legjobb poennak azt vettem mikor Raven celzasokat tett Manson kinezetere.Hat tudom hogy nem egy playboy ez a zenesz, de szerinte mi illene egy ilyen zenehez? Farmer nadrag es kockas ing?

Egyebkent a mult evi MTV European Music Awardson Jean Paul Gautier Mansont tartotta a legjobban oltozott felleponek.Akkor Mansonon nem volt mas mint egy magastalpu bakancs meg egy agyekkotot.Es a teste voros-feketere volt befestve :)). De Ravent meg mindig nem ertem talan az o blekk/death enekesei posztonadragban meg szvetterben horognek ???!! Ha ez nem felszinesseg akkor akasszatok fel.

Előzmény: Magustanonc (201)
Magustanonc Creative Commons License 2000.12.15 0 0 201
drotmalac: minden tiszteletem a tied, en nem veszem a faradsagot, hogy egy beszukult embernek az akarata ellenere kitagitsam a vilagkepet. |-)

ravenblack: miert kritizalsz valamit amirol azt sem tudod, hogy mi? Elolvastal nehany dalszoveget, meghallgattal esetleg 1-2 dalt, olvastad, hogy mit gondolnak rola mas forumokon, es ebbol osszegyurtal magadnak egy kepet, amit utalhatsz, mert te hang vagy megtenni ugyanazt, amit Manson megtett: ugyanolyan magvas gondolatokat ilyen szovegbe onteni, mikozben ugy nez ki, mint egy felresikerult transzvesztita. Minden reszletben nala koncepcio van.

Előzmény: drotmalac (200)
drotmalac Creative Commons License 2000.12.15 0 0 200
Ahoj Raabe!

(most ugrik be hogy a 'raven' meg a német 'raabe' közös eredetűek.A "b" átalault "v"-r a második Lautverschiebung alatt, igy lett a "haben" igéből "to have" stb.:))).Kis germanisztika.)

Utálom az olyanokat, akik csak nyafognak, hogy ez is szar, az is szar, de egyetlen kiutat sem bírnak kitalálni, csak szét akarnak nihilizálni mindent.

Azért nyafognak mert szar is ez a geci világ.Na tessék.
És ki az aki nyafog? Manson? Hű akkor te nagyon lemaradtál valamiről.Persze vannak nyafogások mondjuk a Mechanical albumon, de hallgasd csak meg az Antichrist-et , amit én etalonnak tartok.Ott egyetlen olyan mondat van ami "nyafogásnak" mínősíthető:
"I'd love to live this lie..." Vagyis hogy szeretne alkalmazkodni. szeretne élni.De akkor sem életet mond, hanem a "life" szót szépen "lie"-ra formálja.
Az az egész album az erőről szól, a káosz és a tökéletes rend közti egyensúlyozásról.Szó sincs töketlen nyafogásról.

..én kasztrendszert akarok. Az arctalanokból lesznek a dolgozók, az "arcosokból" meg a harcosok;-))

Na ezzel tökéletesen egyetértek.Viszont az az egy baj hogy szét is kell választani a férgest a férgetlentől, és itt jön a baj.Ha érted mire gondolok.Meg aztán ki ellen akarsz te harcolni, ha kasztrendszer lesz? :)).Más kasztokkal? És miért? Reputáció, dicsőség, glória?
Röhögök a markomba.Itt már rég a lóvé áll a központban, a világ egy hatalmas fasz körül mozog, és hogy Manson papát idézzem, dollárokba töröljük teátrális könnyeinket.
Én csak meghúzom magam oszt' felhasználok mindent, kihasználom a butákat, gyengéket.Ez az én véleményem.

"Nothing's going to change the world"

Előzmény: Ravenblack (199)
Ravenblack Creative Commons License 2000.12.15 0 0 199
Üdv Malac!

Magyarázzam el az utópia jelentését? ;)

Utálom az olyanokat, akik csak nyafognak, hogy ez is szar, az is szar, de egyetlen kiutat sem bírnak kitalálni, csak szét akarnak nihilizálni mindent.

tipikus sablonszöveg

Há' ja. Adamskij is megmondta, hogy a demokrácia ellen is divatból lázadok. Én vagyok a divatember.
Akkor meg pláne gyűlölnöm kell Mansont, nem?;-)
Mindjá' megyek, aszt veszek is egy Cosmopolitan-t.

Akkor te mit akarsz? "Arcos" tömeget?

Nem, én kasztrendszert akarok. Az arctalanokból lesznek a dolgozók, az "arcosokból" meg a harcosok;-))

Üdv: Rabe

Előzmény: drotmalac (198)
drotmalac Creative Commons License 2000.12.13 0 0 198
Raven
...mégis mit képzel? És akkor kik fognak majd dolgozni és engedelmeskedni, ha csak magas IQ-s, független lényekből áll a társadalom?

Hisz ezért Utópia :))).
Magyarázzam el az utópia jelentését? ;)

Ez a "Manson elmehet a francba" tipikus sablonszöveg, nem tudom mennyire gondolod komolyan.Erre Manson azt mondaná: "They always try to blink me not to think me..."

Ja és te is kivagy az "arctalan" tömegre.Akkor te mit akarsz? "Arcos" tömeget? Mert azok már külön egyéniségek és beleesnek a Manson utopisztikus kategóriájába...Vagy megint félrebeszélek?

Ja tudom te mire gondolsz...Egy méhcsalád organizmusra ahol te vagy a királynő, a többiek meg dolgoznak.Meg vannak a herék is.

Előzmény: Ravenblack (197)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!