Keresés

Részletes keresés

petrovus-spqr Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1557
Underneath maradt még ki... Viasat az egész 9. szezont úgy hirdeti, hogy végre kiderül majd az igazság, az utolsó részek stb. Külön reklámot nem fog csinálni neki, mert nem főműsoridős program... Reméljük, hogy leadják a lenyelteket, bár nem valószínű (értsd: azóta újra sorrendben sugároznak).
Előzmény: sajoati (1556)
sajoati Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1556

szvsz a lenyelt részeket most fogják leadni (a Truth-ot csak reklámoznák már akár most is)

Scary Monstersen kívül melyik nem volt még?

Előzmény: petrovus-spqr (1555)
petrovus-spqr Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1555

Nem lesz új szinkron, a Viasat csak arra játszik, hogy nemsokára vége a 9. szezonnak (úgyis, hogy lenyeltek 2 részt belőle), és kell majd valami x-akta, ami kvázi újdonságként fog hatni (értsd a negyedik szezon). Én legalábbis csak erre tudok gondolni ilyen szintű dilettantizmus láttán...

Előzmény: pROx (1553)
v805 Creative Commons License 2005.01.11 0 0 1554

"Van egy olyan erzesem, hogy Dogett es Reyes a Viasat szinkronjanak koszonhetoen nem lett nepszeru, egeszen mas jellemet kolcsonoz nekik a magyar hangjuk. "

Volt szerencsém az Existence-t , és egy másik részt DVD-n (külön kiadták szinkronizálva), látni, és azt hittem lehidalok.....

Scully: Náray Erika

Mulder: Rékasy Károly és Czvetkó Sándor (most nem jut eszembe melyik részben)!

Dogett: Lux Ádám (Bozsó Péter sz.v.sz jobban illik  a figurához)

Reyes: Simon Mari (Nikita hangja a V3-on, -szerintem Orosz Anna hangja több természetességet kölcsönöz a figurának, mindenesetre érdekes volt)

Látta még valaki?

Előzmény: amkerekes (1543)
pROx Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1553
Ez találgatás vagy biztos info? Nekem elég furcsa lenne, ha az 1-3. MTV-szinkronos vetítés után a 4. szezont nekiállnának újraszinkronizálni. Az 5. szezontól ők csinálták úgyis a szinkront. Gondolod, költenének erre?
Előzmény: Törölt nick (1541)
polar0101 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1552

-Nekem sincs bajom a Via szinkronnal,"Homlokránc Rárejsz Mónika" ígyis úgyis természetellenesen viselkedik,látta már vki nevetni?

-Tegnapi részt nem néztem első 5 perc után kiderült hogy a szokásos Dogett-Móni trendi féleség, sötét  pszihogyilkosos,meg sátános meg anyámkínja.
nekem nézhetetlen.
A végébe belekukkantva sejtettem hogy itt bizony a Dogett sztorit kényszerülnek lezárni nagy sietősen ahelyett hogy rékészülnének és szépen hosszasan felvezetnék a finálét.

-no akkor utoljára:
miről szól a "The-Lone-gunman"?UFO-s ,összeesküvéses?

Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1551

nekem elég zavaró volt h a viasatosok más csajjal dolgoztak Scullynál...

bazz, az "a másik csaj" Györgyi Anna, és egészen kiváló színésznő!

Előzmény: Törölt nick (1547)
cyber.greg Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1550

Hát ez nem pont így volt.

Egyrészt nem a kisfiúk halála, hanem a kisfiuk halála.

Másrészt a perverz alak nem vitte el máshoz a gyereket, éppen hogy az üzletember ment oda rosszkor.

Előzmény: Törölt nick (1548)
Timna Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1549
hát nekem ez még mindig kurvára zavaros, nekem az lett volna a valószínű hogy Follmer volt a pedofil, nah mindegy, nem lehet minden rész egyértelmű :)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1548

woops... x-aktak.hu olvasata szerint..

"Doggett kikérdezi az időközben szabadlábra helyezett Regali-t, aki elmesél egy "kitalált" történetet. Eszerint egy pedofil, Harvey, kapta el Luke-t, aki elhozta hozzá a gyereket. Mivel a kisfiú meglátta az arcát, félt, hogy később elmondja a rendőrségnek és azok őt fogják vádolni. Ezért megölte a gyereket. Ezután Regali távozik, miközben Doggett-en eluralkodik a düh és pisztolyt ránt. Lövés dörren, de a fegyvert nem John, hanem Follmer aligazgató sütötte el - és végzett Regali-val. Megoldván kisfiúk halálának rejtélyét, Doggett és felesége a tengerpartra sétálnak és az óceánba szórják Luke hamvait.  " ----- na ez mindjárt okosabb mint az enyém... :))

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1547

hola...

agree, nekem is szimpik, szinkron ide vagy oda...

szinkron-téma: nekem elég zavaró volt h a viasatosok más csajjal dolgoztak Scullynál... hiányoltam az originalt... :( ... mind1,a lényeg h a mulderizmusok meglegyenek :)

naxis: evk.bke.hu/x-f/humor.htm ... az x aktak rajongas diagnosztizalasa rész :D

a tennapi rész: hümmm... gondolkodom. pontosan honnan nem klappol? A végén Doggett bemegy beszélni a gengszterrel aki elmeséli h a fiát egy "üzletember" ölte meg, aki kapcsolatban állt mindenféle perverz alakokkal, bűnözőkkel, etc... mivel kicsi Luke-ot épp egy perverz bácsi tartotta fogva, aki kapcsolatban állt ezzel a Rosszarcú Bácsival, kicsi Luke is meglátta a rosszarcú Bácsit..de mivel RB kilétére nem derülhet fény, RB lelőtte kisci Luke-ot.. az erő nem volt vele.. pech :((((

snitt, gengszter kifut, Doggett előkapja a stukkerét, de akkorra már a Genya Igazgatóhelyettes lelőtte a gengszterbácsit----- konzekvencia --- a Genya Igazgatóhelyettes a Rosszarcú Bácsi aki lelőtte kicsi Luke-ot... az erő nem volt vele :(

snitt: Dogget és exneje beleszórják kicsi Luke hamvait a tengerbe, ezzel végleg lezárva életük ezen szakaszát. Mindenki mehet békével, a rejtély megoldódott...és utána Doggett....NE OLVASSA TOVÁBB AKI::::::

megy és megölelgeti Reyest..snitt...vége...ex prod Chris Carter :)

na yo ez csak az én olvasatom...

már csak 1 rész és jön a THE TRUTH:::::::::::::::::: boahhh......

c.u.

Előzmény: Timna (1546)
Timna Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1546
biztos csak mert nincs összehasonlítási alapom, de nekem a viasat féle reyes-dougett szinkron is tecc.

jah, valaki elmagyarázná a tegnap esti rész (Dogett fiának gyilkosáról volt szó ismét) végét? mert én nem vágtam túlzottan...
Előzmény: amkerekes (1543)
vicc Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1545
nincs tervbe véve - egyelőre.
Előzmény: Nolf (1542)
amkerekes Creative Commons License 2005.01.09 0 0 1543

Nem ertek egyet a velemennyel, szerintem az X-aktak epp az MTV-fele szinkronnal volt jo. Neha talan meg jobb is volt az eredetinel bizonyos megnyilvanulasokban. Ellenben a Viasat altal osszehanyt szinkronnal szinte nezhetetlen, az egesz hangulatat tonkrevagja. Van egy olyan erzesem, hogy Dogett es Reyes a Viasat szinkronjanak koszonhetoen nem lett nepszeru, egeszen mas jellemet kolcsonoz nekik a magyar hangjuk.

Előzmény: Törölt nick (1541)
Nolf Creative Commons License 2005.01.09 0 0 1542
vicc

Bármiféle infód van esetleg: mikor adják ki DVD-n az évadokat legalább feliratosan??????
Előzmény: vicc (1538)
pROx Creative Commons License 2005.01.09 0 0 1540
Hogy ne lenne kész, az MTV-n lement már egyszer szinkronosan.
Előzmény: vicc (1537)
polar0101 Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1539
mi az a "naxisok"? (na ezzel most biztos nyílvánvalóvá tettem Xatkás lámerségemet,fogadjunk hogy vmi UFOnisztikai szakfogalom) http://www.gilliananderson.ws/ http://www.duchovny.net/ http://www.robert-patrick.com/ Jó képek vannak Mulder oldalán a 98-as grammy díjkiosztóról,Scully enyhénszólva jól néz ki :) A homepage-jén van üzenet a rajongókank igaz nyár közepén írta de rendszeresen írogat oda,elég természetes a csaj,csak nagyvonalakban olvastam bele. Lehet kérdéseket intézni hozzá,azért ezt a lehetőséget nem sok "sztár" hagyja megjelenni az oldalán. Tudtátok hogy csinál filmet ez a Mulder gyerek, azóta már lehet hogy kész is? vmi "House of D" /nem "House of Dead" :) .Sztem house of Dutchovny/ a címe. Életrajzi ihletetségű vmi lehet,Robert de niro filmstúdiója is támogatja,nem mintha sokra tartanám és szeretném Robert de Niro-t csak olvastam. Ha itt már mindenki látta mert 1000 éves a hír akkor bocsá.Robinwilliams a főszerepszlő. Mégegyszer megkérdem Gunmenék története UFO-kormány konspiréjsön? A Slider-ben is játszott a hiányos hajzatú punkgyerök.(olvastam,nem csípom a Sléiders-t) Jameg annyi info-t tudtam meg hírtelenjében kedvenc színészeimről hogy alig bírom visszafogni magam,mulder beperelte Chris Cartert mert nem a film sikerének arányában kapták a részesedést vmi ilyesmi összetűzés volt,és ahogy az utolsó rész 2 órás lesz?
vicc Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1538
amúgy nemsokára megjelenik, rajongóknak kötelező vétel
vicc Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1537
azért kezdték előlről, mert még nincs kész a szinkron.
Előzmény: Törölt nick (1536)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1536

hello shipperek és naxisok és miegyebek :)

miért miért miért?? miért van az h a 3. széria végén a viasat újrakezdi az egész sorozatot??? nincs meg nekik a negyedik??? ezt egyszer már eljátszották, csak akkor azt hiszem az 5. után ... na mind1, így legalább megfigyelek mindent....de azért bosszantó... pár részre a Paper Heartstól... ::((((

ps.: én vagyok a hülye, vagy tényleg nem adták le a Scary Monsterst?

ps2: a William közben párszor a falba vertem a fejemet,,,,,,, de nem azért mert rossz volt :)

üdv...

és a kormány ellenetek van :D

sajoati Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1535
és ha én most azt mondanám, hogy szerintem nem is jöttek össze? de komolyan. persze lehet más műsort nézünk, meg újabban furcsa dolgok történnek. (nézzetek át MOST az NHL topikba, egy mai, Szfehérváron készült képen ott van Mulder. De komlyan!)
Előzmény: Lobz (1534)
Lobz Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1534
Jo hogy nem irjatok ide szorol szora hogy mi fog tortenni az utolso ket reszben...
Quantumleap Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1533
Ami az utolsó évadot illeti: én azt tartanám a legkézenfekvőbbnek, ha Dogett és Reyes korábban jönne össze, mint az utolsó rész. A legvégén elég, ha duó románcot szemlélünk, nem kell feltétlenül quartet. 
polar0101 Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1532

Egy történelmi orosz személyiség vmi cárféle példával szolgált az az oldal amit olvastam ,a testvérének a mitokondriális DNS-éből egy "marker" szakaszt kiemelve,tudták beazonosítani a bátyust.

Szóval ez tény hogy ilyesmi van.

Fővonalakban én is Híradó-n,Spectrumon,NatGeo-n,meg Aktákon élek :)

Néha átpörgetem a csatornákat és bele bele akadok azért jókis filmekbe.

Ugyanúgy szeretem a mélylélektani mondanivalókat mint egy jó kis könnyed túlélős akciófilmeket.(egyedül a reklámokat és ezt az exhibi kereskedelmi style-t nem viselem el az összes mutánsukkal együtt)

Most az Elit-alakulat a kedvencem,na persze az atkák után :))

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1531

A rokonságot, leszármazottságot(van ilyen szó?) persze, hogy meg lehet állapítani, de nem azért, mert teljesen megeggyezik. Féltesvéreknél  meg...de lényegtelen, ennyi hülyeség lehet benne. Viszont szomorú, hogy újrakezték esténként. Eddig híradót néztem, meg x-aktákat, most meg csak napi fél óra tv! Bár ez pozitív is!:)

Sim0n

Előzmény: polar0101 (1530)
polar0101 Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1530

Még tegnap direkte felképeztem magam genetikussá totál megértettem mindent,de nem akartam szakszavakat használni, a mitokondriumokban lévő DNS(ez nem a magi DNS) az anyai ágon öröklődik csak,de öröklődik. :)

Ha nézel NATGEO-t pont a Titanic pustztulásáról volt egy film abban keresték a hozzátartozókat és a tömegsírokból anyai ágon meg tudták találni őket DNS alapján.

Se7en Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1529

Ez nem igaz, csaki az egypetéjű ikreknek azonos a DNS-állományuk!

A sima testvéreknek nem, a féltestvéreknek pedig pláne nem!!!! Gondolj bele, ha a testvérek DNS-e egyező lenne, akkor minden testvéred úgy nézne ki, ahogyan te is! Ráadásul még a nemük is egyezne... :)

És persze a manapság hasonlatos DNS-technikák gond nélkül megkülönböztetik egymástól a testvéreket, úgyhogy ez egy elég nagy baki volt a filmben, de hát ehhez már hozzászokhattunk, tele van a sorozat hasonló marhaságokkal, nem is ezért szeretjük...

Különben is, az milyen már, hogy valaki betör az FBI főhadiszállására, súlyosan bántalmaz egy FBI ügynököt, de persze nem tartóztatják le, á dehogy, inkább jólelkű ügynökök haza viszik és vigyáznak a jó álmukra... :)

Előzmény: polar0101 (1526)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1528
Mikor anno az MTV-n adták elejétől szinte mindet láttam, kivéve, mikor áttették késő estére. Tehát az alap megvan. Viszont a viaszatos új részeket nem követtem rögtön, csak hónapokkal később. (Pl.: Doggett és Reyes sorozatba kerüléséről és Mulder konkrét eltűnéséről is lemaradtam.)
Előzmény: Donnie Darko (1527)
Donnie Darko Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1527

Ezért mondtam korábban, hogy aki most kezdi el a sorozatot, az az 1. szezon 1. részétől kezdje, mert nem fogja érteni, meg úgy nem érdekes,ha a végén kezded, mert ott le lesz lőve az összes poén.

Úgy az érdekes, hogy az elejétől nyomozol végig az ügynökökkel az igazság után, mert közben az agyad is jár, kombinál, próbálod összerakni a képet, egyre kíváncsibb leszel és a végén, amikor derülnek ki a dolgok, az úgy érdekesebb, mint ha úgy néznéd az elejét, hogy már tudsz mindent.

A netről le lehet tölteni az összes részt.

Előzmény: Törölt nick (1503)
polar0101 Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1526

Nem kell ikreknek lenniük,simán elég ha testvérek.

Ettől függetlenül beteg már ez a "testvériség" dolog.Utolsó részt mindenki látta?azt tudom hogy benne lesz Dutchovny,kiv vagyok a happy end-re :) 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!