Keresés

Részletes keresés

eke Creative Commons License 2009.01.11 0 0 43675
Mumu!
Mivel az információt nem ez a szerencsétlen játszotta ki az ellenségnek így joggal gondolják az oknyomozók hogy egyáltalán nincs börtönben...
Én meg ezt akartam jelezni. (Igaz akkor az elméleted dugába fől, de nekem mindegy.)
Előzmény: Mumu (43673)
eke Creative Commons License 2009.01.11 0 0 43674
jé? Mire is volt ez a válaszom?
Mindegy is: "Amit szabad Jupiternek nem szabad az ökörnek!"
Vannak akik egyenlőbbek.
Előzmény: Mumu (43672)
Mumu Creative Commons License 2009.01.11 0 0 43673
felre akarod erteni..nem arraol urtam hyg megrdemli-e vagy sem a buntetest hanem arrol hogy a buntetes mellett epepn a zsido szarnazasu birok alltak ki...
Előzmény: eke (43669)
Mumu Creative Commons License 2009.01.11 0 0 43672

Nem csak nem kaparom le Rolad ezt az izet hanem ha emgegyszer sertegeted azt aki vita partnered .. mar abyginb elegem van ezekbol a dolgokbol..Erted ?

Veszekedjetek kivul,verstanden ?

Előzmény: eke (43667)
eke Creative Commons License 2009.01.11 0 0 43671
khm. Izé!
eke Creative Commons License 2009.01.11 0 0 43669
Mumu!

tényleg nem érdekel hogy ebben a kémjátszmában ki a bűnös?
Pollard kiadta IZRAELNEK az információkat! És ennek hatására tucatnyi CIA hírszerzőt végeztek ki a célországokban...

Kinek köszönhetik a halálukat?
Előzmény: Mumu (43662)
eke Creative Commons License 2009.01.11 0 0 43668
Mumukám!

ennek a dokfilmnek vannak kérdései:

Kanadai dokumentumfilm-sorozat, 2003
Epizód tartalom: Jonathan Jay Pollard: Amerikai bukás. Több mint másfél éve, hogy
Jonathan Jay Pollard, az Amerikai Haditengerészet zsidó származású
titkosszolgálati elemzõje minõsített információt adott át
Izraelnek. Ez az információ tartalmazta az iraki vegyifegyvergyárak
helyét és a szaúd-arábiai terrorista kapcsolatokra vonatkozó adatokat
többek között Oszama Bin Laden nevét, évekkel az Öböl-háború
és szeptember 11-e elõtt. Amerikai hivatalos személyek szerint Pollard
mûködése volt az amerikai történelemben a legkellemetlenebb
titkosszolgálati biztonsági esemény, amelyért életfogytig tartó
börtönbüntetést szabtak ki. Vajon valóban börtönben van-e Pollard,
hogy megfizessen bûnéért?

Mire jutottak a film készítői? látta valaki?
eke Creative Commons License 2009.01.11 0 0 43667
értem tehát nem erre az időszakra használta ami az elnöki beiktatás előtti.
Beidéznéd? Bár már ezerszer megígérted hogy nem szólsz hozzám, de tudjuk nem vagy szavatartó ember, kérlek égesd még egy kicsit magad, ha nem teszed be akkor majd én idézem be az inkriminált mondatot.

Mumu, lekaparnád rólam ezt az izét (Gavrielt)?

Pollardról:

Seymour Hersh zsidó ír szerint: „Számos politikai megfigyelő gyanítja, hogy az izraeliek újracsomagolták J. Pollard kicsempészett atomtitkait, amiket átadtak Moszkvának, cserébe a zsidók, tömeges Izraelbe való letelepedéséért. Mások szerint elhihető, hogy a Szovjetunióban szuper-titkos információkat csereberéltek magas beosztású zsidókért. Jelentős mennyiségű Pollard-okmányok, beleértve azt is, hogy amerikai tengerészet hogyan figyeli a szovjet tengeralattjárók mozgásait. Amerikai történetében ez volt egyik legnagyobb kémszolgálati veszteség: jelentős számú kelet-európai CIA-ügynököt kivégeztek Pollard árulásai miatt, és a Szovjetunió hozzájuthatott a legtitkosabb amerikai rejtjelzésekhez.”
Előzmény: Gavriel (43666)
eke Creative Commons License 2009.01.11 0 0 43665
a cikket Pénzes Dávid eredeti magyar nyelven szerezte, tudom nem hagyod magad a tényekkel összezavarni...
Előzmény: Törölt nick (43661)
eke Creative Commons License 2009.01.11 0 0 43664
Mumu!

Bizonyára felületesen olvasol, a cikk egy töredékét a jelenlegi "interregnum" miatt és nem annak "tartalma" miatt tettem be, a linket a gyengébbek kedvéért linkeltem, mert önállóan nem találták meg az idézett forrását...

Ha meg azt mondod hogy nincs lobbi akkor én azt kénytelen vagyok elhinni!
Előzmény: Mumu (43662)
Mumu Creative Commons License 2009.01.11 0 0 43662
Ismered Pollard  esetét ? A 80-as evekben  az amerikai titkos szolgalat tagja kemjedtt Izrael javara..zsidoi volt..eletfogytiglamit kapott es azt a elgszigorubb korulmenyek kozott tolti..egy  enyhitest kero beadvanyat a legmagasabb v birosag elutasitotta.. a haromtagu birosagnak ketzsido tagja volt ok szavaztak emg tobbseguk szamitott hogy a kereset elutasitottak.. igy nez ki a zsido lobby amerikanban
Előzmény: eke (43652)
eke Creative Commons License 2009.01.10 0 0 43660
érzed?
Előzmény: Gavriel (43659)
eke Creative Commons License 2009.01.10 0 0 43658
....nyilván nem emeltem ki, ez egy nagyon jó cikk, mint ahogy írod... (egyetlen egy példa arra hogy a még oly általad is nagyrabecsült nívós újságíró is használja azt a kifejezést igen kiváló, leleplező írásában mint ami ellen olyan nagy hévvel agitáltál! Bruhahaha! Javítok, eredményed 68! A 69-es szám már goglalt, másra!

Most lesz egy kis interregnum megint, mert bízok abban hogy lekopik a kutyaszar a cipőtalpról!

Előzmény: Gavriel (43656)
eke Creative Commons License 2009.01.10 0 0 43657
:-) tudod, a cipőtalp és a kutyaszar, eredményed: 69!
Előzmény: Gavriel (43656)
eke Creative Commons License 2009.01.10 0 0 43655
eke Creative Commons License 2009.01.10 0 0 43654
Google+ ctrlc+ctrlv+mimumum 70 IQ...
Előzmény: Gavriel (43653)
eke Creative Commons License 2009.01.09 0 0 43652
idézet:

"Az Egyesült Államok gyakorlatilag az interregnum állapotában van: jelenlegi vezetője már nem igazán léphet, az új vezető meg még nincs beiktatva. Az amerikai zsidó lobbi ezért nyugodtan áldását adhatta az Izraeli háborúra: tudták senki sem fog egy rossz szót szólni."

BadCop Creative Commons License 2009.01.07 0 0 43651

Franklin D. Roosevelt

O volt aki megdyilkoltatta!

Te talald ki miert...

Előzmény: Kobzar (43649)
Mumu Creative Commons License 2009.01.05 0 0 43650
fantasztikus..de ezt egy kicsit jobban alakellene tamsztani..nem gondolod ? vannak mas anyagok is ezzel kapcsolatba ?
Előzmény: Kobzar (43649)
Kobzar Creative Commons License 2009.01.05 0 0 43649
Hogy ennyire görény legyen egy ország a legtehetségesebb és legsikeresebb tábornokával...

http://www.mult-kor.hu/20081222_az_nkvd_olhette_meg_patton_tabornokot

George S. Patton tábornokot, az amerikai hadsereg egyik legnagyszerűbb második világháborús parancsnokát a CIA elődje, a Stratégiai Szolgálatok Irodája (OSS) ügynökei szolgáltatták ki az NKVD orgyilkosainak - derül ki egy új könyvből.
...
A Target Patton címmel nemrég megjelent könyvben az 1999-ben elhunyt Bazatával készített interjúk is elolvashatók, amelyekből kiderül: a katonai vezető Cadillacje ellen már korábban megtervezték a balesetet, majd ezután egy olyan különleges lövedéket lőtt volna ki rá, amely eltörte volna a nyakát, míg utastársai csak a balesetben sérültek volna meg.
Ez azonban nem sikerült, így az OSS taktikát váltott, és inkább úgy döntöttek, hogy nem állnak a KGB elődjének számító NKVD útjába, akik így a kórházban sikerrel mérgezték meg a férfit.
Mumu Creative Commons License 2009.01.04 0 0 43648

olvassd talan el amit a Pilantas a hataron tul-ban irtam-az a velemenyem...

A hamast terrorista szervezetnek tartom,olyanak akiket kulfoldrol tamogatnak.. ugy nezett ki hogy megszullethett egy  ugyan torekeny de valodi megegyezes a kozben moderalta szelidult  Fatah-al... Ezt akadalyozza mega Hams.. A hamas programaval soha nem lehetne beke ott... Ha most azt mondod hogy gyerekkre es aszonyokra lonek bombaznak,sajnos igaz de ezt legeloszor a masik tabor csinalja..minden raketa csak civiliket erintett es ugy is volt felfogva hogy azokat erintse.. Ugyanakkor  a Hams vezetoi tudjak amit valaha Mao elvtars mondott: a np kozott kelel mozogni... gyavasagbol vagy taktikabol ugy is tesznek..lehetetlen  a vilaql talan legsuruben lakott helyen  megsemmisiteni egy olyan mozgalmat amely  elbujik aza  szonyk szoknaja ala,amely fegyvereket visz az Isten hazaba,amely mentokocsikkal szalitja a harcosait... Amerika aki maga is egy terrorista akcio aldozata volt szeptember 11-en (persze azert nem voltak ok se jobbak Iraqban ) felhatalmazva erezete magat egy iylen lepesre..Amerikanak  Izrael egy állando terrorizmus aldozata... a  Hamas megakadalyoza a kiegyezest... Ma s esetkbe Kina es  Oroszorszag sem szegyeli magat kulonbozo ugyekbe vetot emelni.. en ellene vagyok ennek a lehetosgenek amit a ygoztes államok maguknak biztositottak az ENSzben..

Előzmény: eke (43647)
eke Creative Commons License 2009.01.04 0 0 43647
Mumukám!

Az USA miért vétózott az ENSZben?

Előzmény: Mumu (43646)
Mumu Creative Commons License 2009.01.02 0 0 43646
Egyedukli vakls amely bizonyos modon kozjegyzoi nyilatkozatra is tamaszkodik.. J.Smith kozjegyzonel nyilatkozott hogy mg van  az arameus nyelven irt lemez amit alizolag Mormon angyaltol szarnazik es o az erdobe talalta meg...
Előzmény: Kobzar (43645)
Kobzar Creative Commons License 2009.01.02 0 0 43645
Aki csak felületesen ismerné a mormonok sztoriját, annak ajánlom elolvasásra a köv. wikipedia szócikkeket, rendkívül szórakoztatóak:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Mormon

http://hu.wikipedia.org/wiki/Mormon_t%C3%B6red%C3%A9kcsoportok

Egyetlen részt idéznék a legendás amerikai vallásszabadság illusztrálására:

"A gyorsan fejlődő egyház egyre nyugatabbra vándorolt az ellenséges környezet miatt, mely elutasította a mormonokat azok újszerű, a hagyományos protestáns és keresztény elképzelésekkel össze nem egyeztethető nézeteik miatt, így az első évtizedben az egyháztagok New Yorkból Ohióba, Nyugat-Missouriba és Illinoisba költöztek.
Missouriban Lilburn Boggs kormányzó kiadott egy rendeletet, hogy az egyház összes tagját ki kell irtani vagy ki kell űzni. Joseph Smithet végül megölte a csőcselék 1844. június 27-én a Carthage városi börtönben, Illinoisban."

u.i.: a mormonizmushoz tartozó szócikkek gyűjteménye:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Mormonizmus
Mumu Creative Commons License 2009.01.02 0 0 43644

Geopolitikailag is persze de nem mostantol hanem mindig igy volt csak ez nem volt a vilag politikai fiygelmenek fokuszaba...

A testver harc a legszornyubb,a valsi haboruk kegyetlenseege felulmulja a politikai inspiraciojat..mert ott vana plusz fanatikus ellem..az Isten jutalmanak remenye..

Előzmény: Gavriel (43643)
Mumu Creative Commons License 2008.12.30 0 0 43642
hogy hogy ? a muzlim vilag mindenkor legalbb is a szunita- siita ellentet ota es az egy jo nagy ido legalabb kette volt osztva...
Előzmény: Gavriel (43641)
Mumu Creative Commons License 2008.12.26 0 0 43640

kell egy bizonyos tavolsag hogy ertekelhesunk a torteneleben..  vannak szerencsetlen szemelyisegek akiket nagyon nehezen rehabilital vagy ertekel a tortenelem. Gorgey peldaul...Deak Ferenc-t tisztelik de nem azzon a nivon ahool megerdemelne..

na es Judas-t eleg sok  dokumentum emliti pozitiven . igaz a bibliai alakokat sz.pal szemuvegen keresztul vagyunk kenytelenek latni..

Előzmény: Gavriel (43639)
BadCop Creative Commons License 2008.12.24 0 0 43638

En ahogyan halgattam a beszedjet, Afganisztanban 30-ezerel akarja novelni az amerikai csapatok szamat.

Irak-ban fent akar tartani nehany (20-30 ezres) katonai tamaszpontot.

Ja igen a "gitmot" sem akarja bezarni!

Igen, az ember velemenye valtozik, amikor belulrol latja a dolgokat.

Lehet a Busht "lehulyezni" de szerintem a tortenelem ot fogja igazolni.

Előzmény: Gavriel (43637)
BadCop Creative Commons License 2008.12.23 0 0 43636

Kezdem szeretni az uj elnokunket!

Persze az alabbiakat a liberalisok habzo szajjal kritizaljak..

Obama wants Bush war team to stay!

http://www.washingtontimes.com/news/2008/dec/22/obama-wants-bush-war-team-stay/

Amiben roviden arrol van szo, hogy a Bush haborut iranyito emberei maradnak!

Mert Obamanak szuksege van rajuk!

eke Creative Commons License 2008.12.23 0 0 43635
Előzmény: Gavriel (43634)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!