Mumu! Mivel az információt nem ez a szerencsétlen játszotta ki az ellenségnek így joggal gondolják az oknyomozók hogy egyáltalán nincs börtönben... Én meg ezt akartam jelezni. (Igaz akkor az elméleted dugába fől, de nekem mindegy.)
felre akarod erteni..nem arraol urtam hyg megrdemli-e vagy sem a buntetest hanem arrol hogy a buntetes mellett epepn a zsido szarnazasu birok alltak ki...
tényleg nem érdekel hogy ebben a kémjátszmában ki a bűnös? Pollard kiadta IZRAELNEK az információkat! És ennek hatására tucatnyi CIA hírszerzőt végeztek ki a célországokban...
Kanadai dokumentumfilm-sorozat, 2003 Epizód tartalom: Jonathan Jay Pollard: Amerikai bukás. Több mint másfél éve, hogy Jonathan Jay Pollard, az Amerikai Haditengerészet zsidó származású titkosszolgálati elemzõje minõsített információt adott át Izraelnek. Ez az információ tartalmazta az iraki vegyifegyvergyárak helyét és a szaúd-arábiai terrorista kapcsolatokra vonatkozó adatokat többek között Oszama Bin Laden nevét, évekkel az Öböl-háború és szeptember 11-e elõtt. Amerikai hivatalos személyek szerint Pollard mûködése volt az amerikai történelemben a legkellemetlenebb titkosszolgálati biztonsági esemény, amelyért életfogytig tartó börtönbüntetést szabtak ki. Vajon valóban börtönben van-e Pollard, hogy megfizessen bûnéért?
értem tehát nem erre az időszakra használta ami az elnöki beiktatás előtti. Beidéznéd? Bár már ezerszer megígérted hogy nem szólsz hozzám, de tudjuk nem vagy szavatartó ember, kérlek égesd még egy kicsit magad, ha nem teszed be akkor majd én idézem be az inkriminált mondatot.
Mumu, lekaparnád rólam ezt az izét (Gavrielt)?
Pollardról:
Seymour Hersh zsidó ír szerint: „Számos politikai megfigyelő gyanítja, hogy az izraeliek újracsomagolták J. Pollard kicsempészett atomtitkait, amiket átadtak Moszkvának, cserébe a zsidók, tömeges Izraelbe való letelepedéséért. Mások szerint elhihető, hogy a Szovjetunióban szuper-titkos információkat csereberéltek magas beosztású zsidókért. Jelentős mennyiségű Pollard-okmányok, beleértve azt is, hogy amerikai tengerészet hogyan figyeli a szovjet tengeralattjárók mozgásait. Amerikai történetében ez volt egyik legnagyobb kémszolgálati veszteség: jelentős számú kelet-európai CIA-ügynököt kivégeztek Pollard árulásai miatt, és a Szovjetunió hozzájuthatott a legtitkosabb amerikai rejtjelzésekhez.”
Bizonyára felületesen olvasol, a cikk egy töredékét a jelenlegi "interregnum" miatt és nem annak "tartalma" miatt tettem be, a linket a gyengébbek kedvéért linkeltem, mert önállóan nem találták meg az idézett forrását...
Ha meg azt mondod hogy nincs lobbi akkor én azt kénytelen vagyok elhinni!
Ismered Pollard esetét ? A 80-as evekben az amerikai titkos szolgalat tagja kemjedtt Izrael javara..zsidoi volt..eletfogytiglamit kapott es azt a elgszigorubb korulmenyek kozott tolti..egy enyhitest kero beadvanyat a legmagasabb v birosag elutasitotta.. a haromtagu birosagnak ketzsido tagja volt ok szavaztak emg tobbseguk szamitott hogy a kereset elutasitottak.. igy nez ki a zsido lobby amerikanban
....nyilván nem emeltem ki, ez egy nagyon jó cikk, mint ahogy írod... (egyetlen egy példa arra hogy a még oly általad is nagyrabecsült nívós újságíró is használja azt a kifejezést igen kiváló, leleplező írásában mint ami ellen olyan nagy hévvel agitáltál! Bruhahaha! Javítok, eredményed 68! A 69-es szám már goglalt, másra!
Most lesz egy kis interregnum megint, mert bízok abban hogy lekopik a kutyaszar a cipőtalpról!
idézet: "Az Egyesült Államok gyakorlatilag az interregnum állapotában van: jelenlegi vezetője már nem igazán léphet, az új vezető meg még nincs beiktatva. Az amerikai zsidó lobbi ezért nyugodtan áldását adhatta az Izraeli háborúra: tudták senki sem fog egy rossz szót szólni."
George S. Patton tábornokot, az amerikai hadsereg egyik legnagyszerűbb második világháborús parancsnokát a CIA elődje, a Stratégiai Szolgálatok Irodája (OSS) ügynökei szolgáltatták ki az NKVD orgyilkosainak - derül ki egy új könyvből. ... A Target Patton címmel nemrég megjelent könyvben az 1999-ben elhunyt Bazatával készített interjúk is elolvashatók, amelyekből kiderül: a katonai vezető Cadillacje ellen már korábban megtervezték a balesetet, majd ezután egy olyan különleges lövedéket lőtt volna ki rá, amely eltörte volna a nyakát, míg utastársai csak a balesetben sérültek volna meg. Ez azonban nem sikerült, így az OSS taktikát váltott, és inkább úgy döntöttek, hogy nem állnak a KGB elődjének számító NKVD útjába, akik így a kórházban sikerrel mérgezték meg a férfit.
olvassd talan el amit a Pilantas a hataron tul-ban irtam-az a velemenyem...
A hamast terrorista szervezetnek tartom,olyanak akiket kulfoldrol tamogatnak.. ugy nezett ki hogy megszullethett egy ugyan torekeny de valodi megegyezes a kozben moderalta szelidult Fatah-al... Ezt akadalyozza mega Hams.. A hamas programaval soha nem lehetne beke ott... Ha most azt mondod hogy gyerekkre es aszonyokra lonek bombaznak,sajnos igaz de ezt legeloszor a masik tabor csinalja..minden raketa csak civiliket erintett es ugy is volt felfogva hogy azokat erintse.. Ugyanakkor a Hams vezetoi tudjak amit valaha Mao elvtars mondott: a np kozott kelel mozogni... gyavasagbol vagy taktikabol ugy is tesznek..lehetetlen a vilaql talan legsuruben lakott helyen megsemmisiteni egy olyan mozgalmat amely elbujik aza szonyk szoknaja ala,amely fegyvereket visz az Isten hazaba,amely mentokocsikkal szalitja a harcosait... Amerika aki maga is egy terrorista akcio aldozata volt szeptember 11-en (persze azert nem voltak ok se jobbak Iraqban ) felhatalmazva erezete magat egy iylen lepesre..Amerikanak Izrael egy állando terrorizmus aldozata... a Hamas megakadalyoza a kiegyezest... Ma s esetkbe Kina es Oroszorszag sem szegyeli magat kulonbozo ugyekbe vetot emelni.. en ellene vagyok ennek a lehetosgenek amit a ygoztes államok maguknak biztositottak az ENSzben..
Egyedukli vakls amely bizonyos modon kozjegyzoi nyilatkozatra is tamaszkodik.. J.Smith kozjegyzonel nyilatkozott hogy mg van az arameus nyelven irt lemez amit alizolag Mormon angyaltol szarnazik es o az erdobe talalta meg...
Egyetlen részt idéznék a legendás amerikai vallásszabadság illusztrálására:
"A gyorsan fejlődő egyház egyre nyugatabbra vándorolt az ellenséges környezet miatt, mely elutasította a mormonokat azok újszerű, a hagyományos protestáns és keresztény elképzelésekkel össze nem egyeztethető nézeteik miatt, így az első évtizedben az egyháztagok New Yorkból Ohióba, Nyugat-Missouriba és Illinoisba költöztek. Missouriban Lilburn Boggs kormányzó kiadott egy rendeletet, hogy az egyház összes tagját ki kell irtani vagy ki kell űzni. Joseph Smithet végül megölte a csőcselék 1844. június 27-én a Carthage városi börtönben, Illinoisban."
u.i.: a mormonizmushoz tartozó szócikkek gyűjteménye: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Mormonizmus
Geopolitikailag is persze de nem mostantol hanem mindig igy volt csak ez nem volt a vilag politikai fiygelmenek fokuszaba...
A testver harc a legszornyubb,a valsi haboruk kegyetlenseege felulmulja a politikai inspiraciojat..mert ott vana plusz fanatikus ellem..az Isten jutalmanak remenye..
kell egy bizonyos tavolsag hogy ertekelhesunk a torteneleben.. vannak szerencsetlen szemelyisegek akiket nagyon nehezen rehabilital vagy ertekel a tortenelem. Gorgey peldaul...Deak Ferenc-t tisztelik de nem azzon a nivon ahool megerdemelne..
na es Judas-t eleg sok dokumentum emliti pozitiven . igaz a bibliai alakokat sz.pal szemuvegen keresztul vagyunk kenytelenek latni..