Keresés

Részletes keresés

tentogirl Creative Commons License 2005.11.07 0 0 279

Edge lefotózta hétvégén a cudálatosz Dennis mezemet...  (a  TV-t akarta, csak nem látta tőlem :-))) )

Highbury Creative Commons License 2005.11.06 0 0 278

hát, Wenger kitett magáért:

Ilyen dícséretet! (Minden szavával egyetértek)

Dennisről:

"He is a genius in the game, and to play at his age like he plays, you not only need to be a genius but an example for everybody because, the life he leads, and the way he practises every day is a credit to the game... There is no better example for Robin van Persie than watching Dennis and being inspired by him. You need a model when you want to play in a position, and Dennis is a perfect model for him, and he is intelligent enough to copy Dennis."

:) nem semmi...

Ennek ellenére majd szépen nem hosszabítják meg a szerződését és véget ér a Bergkamp-csoda. :(

Ne így legyen!

Go Gunners!

Highbury Creative Commons License 2005.11.06 0 0 277

Wigan ellen vígan kivág egy hat tricket!

Előzmény: Bergkamp 10 (276)
Bergkamp 10 Creative Commons License 2005.11.05 0 0 276
A 300. PL-meccsét ünnepelhette volna góllal. Ezzel egyébként messze a legtöbb bajnokit játszó légiós a szigeten, ever.
Előzmény: Highbury (275)
Highbury Creative Commons License 2005.11.05 0 0 275

A 88. percben kihagyott helyzetért kár, nálam gólért kiáltott az összejátszás Eboue-val.

Érdekes, hogy Bergkamp már a holland első ligában nyomta, mikor az ellen még meg sem született :) Hihetetlen.

Highbury Creative Commons License 2005.11.04 0 0 274
Bergkamp példaképe
Highbury Creative Commons License 2005.11.03 0 0 273

pont ez az!, azon kívül (és ez sajnos sokak szemében döntő tényező véleményformálás esetén) hogy nem olyan gyors, mint korábban, még tökéletes erőállapotban van, fit, egészséges, alig sérült, a technikai, (ill. "szakmai") dolgokban pedig nem találhatunk kivetni valót, hihetetlenül képzett és technikás.. (pont ezért van még 36 évesen is szükség rá)

De a fentiek tükrében sajnálatos, h ilyen állapotban lévő játékos , mondjuk 30 meccs múlva egyszerűen abbahagyja és nem látom többé?, holott máshol (és nálunk is - véleményem szerint, ha nem is mindig kezdőként-sztem ő is megértené) évekig eljátszhatna!

Abban valahogy nem bízom, hogy Wenger még egy évig meghosszabbítja a szerződését, pedig szerintem Dennis sorsa az ő kezében van, hiszen, látszik rajta, hogy élvezi amit csinál és szívvel-lélekkel teszi...

(már írtam, de óriási kép volt a tegnap RvP-s ölelkezéses gólöröm; köszi a képet:) )

Előzmény: vinyluser (271)
EdgE Creative Commons License 2005.11.03 0 0 272
Úgy legyen!
Ámen
Előzmény: Highbury (270)
vinyluser Creative Commons License 2005.11.03 0 0 271
sztem nyugodtak lehetünk, ha nem lenne elég fitt még a kispadra sem ülhetne le
Highbury Creative Commons License 2005.11.03 0 0 270
Jövőre majd ő is Keownnal egyetemben álldogál majd Wengger mellett?!
Előzmény: EdgE (269)
EdgE Creative Commons License 2005.11.03 0 0 269

Igen.

A Spurs meccshez képest Bergkamp most sokkal jobban játszott. Helyzetei voltak, adott egy gólpasszt is és több jó indítása volt.

Végig bírta a 90 percet és 1-1 sprint sem okozott neki gondot.

Előzmény: Highbury (268)
Highbury Creative Commons License 2005.11.03 0 0 268
a mai meccs után is megállapítható, hogy jó az öreg a háznál....
Highbury Creative Commons License 2005.10.31 0 0 267

pontosan... ez így van rendjén, amúgy szubjektív véleményem szerint, ill. személy szerint nekem a kedvenc Arsenal-támadósorom a Wright-Bergkamp páros volt... támogatva Overmars-szal stb. azt nem überelték Titivel sem

Wrighty és Dennis nagyon jól kiegészítette egymást... ráadásul a civil életben is jó pajtások

Előzmény: EdgE (266)
EdgE Creative Commons License 2005.10.31 0 0 266
Ott a helye szerintem is a kezdőben!

Ha mindenki egészséges: Henry & Bergkamp legyen a két kezdő és van Persie Bergkampnak a cseréje legyen.
Előzmény: Highbury (265)
Highbury Creative Commons License 2005.10.30 0 0 265

Dennis nek a csapatban a helye, nem bírom, hogy sok okoskodó mást látna szívesen, szzívük joga, de idegesít... miért kell bizonygatni mindig, hogy az Öregnek ott a helye abban a kezdő tizenegyben...

Arsenal topic

45708

Előzmény: vinyluser (264)
vinyluser Creative Commons License 2005.10.29 0 0 264
400. arsenal meccsén Dennis szabadrúgása kellett - közvetett módon - az egy pont megszerzéséhez + volt egy nagyon szép "fél-esernyő" csele is:

sp*rs - ARSENAL 1-1
Highbury Creative Commons License 2005.10.22 0 0 263

Ha elolvasom a sérült listánkat, akkor erősödik meg bennem a vágy, hogy minden kétkedő szemébe ordítsam, hogy mekkora szükségünk van még Dennisre.

Remélem, csak halkan, hogy ne hallja meg senki, hogy - talán, talán - még egy picit velünk marad.

Jó szurkolást mindenkinek a Man City ellen!:)

Hajrá Ágyúsaink!

Highbury Creative Commons License 2005.10.22 0 0 262

Az tiszta h Henry a csapatkapitány és h akár Bergy is lehetett volna, de most szembesültem, a Wikipedia oldalán, ő a cserekapitány...

nem Campbell? nem Cole?

Highbury Creative Commons License 2005.10.21 0 0 261

Isten ments, hogy Bergkamp eredményeit lekicsinyítsem! SŐT! Ő a legnagyiobb játékos, akit valaha láthattam... ugye ezt nem kell bizonygatnom? senkinek

de érdekes - és mutatja a két játékos közötti felfogás és játéktérbeli különbséget -hogy Bergkamp és Henry majdnem egy időben lettek századosok az Arsenalnál, Henry pedig lassan kétszázados lesz, v. tábornok v. mi

Előzmény: Bergkamp 10 (260)
Bergkamp 10 Creative Commons License 2005.10.16 0 0 260

Pontosan! Eddig 398 tétmeccsen lépett pályára, és ezeken 118 gól szerzett. A klub örökranglistáján (mint Edge-től tudom) az előbbivel a 20., utóbbival a 10. helyen áll.

Előzmény: Highbury (259)
Highbury Creative Commons License 2005.10.16 0 0 259
ez annyiban jó, h a jubileum még lehet győzelem
Előzmény: Bergkamp 10 (258)
Bergkamp 10 Creative Commons License 2005.10.16 0 0 258
Nem tudom, honnan vett az arsenal.com plusz két meccset, de saját nyilvántartásom alapján ez a 398. meccse volt még csak... Én is tévedhetek, de az összes számadatom ugyanonnan származik, és ez biza kettővel kevesebb. Szal szerintem odébb van még az a jubileum. Ezért is nem csináltam nagy csinnadrattát.
Előzmény: Highbury (256)
Highbury Creative Commons License 2005.10.16 0 0 257

bocs, sok lett a nullából, természetesen "csak" a 400-adik meccse volt..

bár gondolom, nem így szeretett volna ünnepelni

Előzmény: Highbury (256)
Highbury Creative Commons License 2005.10.16 0 0 256
Dennis a WBA ellen játszotta 4000-adik meccsét az Arsenalban, gratulálunk...
Highbury Creative Commons License 2005.10.07 0 0 255

bassz, hazajöttem Pestről, ránéztem egy Bergkamp-képre és kész vagyok.

Nem akarom elhinni, h találkoztam vele, sőt aláírt nekem. Ez hihetetlen.

Highbury Creative Commons License 2005.09.25 0 0 254

Mai hír szerint, Wenger még mindig nem biztos benne, hogy Dennis pályára léphet Amszterdamban. Azért érdekes helyzet állna elő, ha ő sem tudna menni (bár ezt nem hiszem): v. Persie és Reyes kezdhet elől, de a padon ott kell, h üljön Lupoli és Quincy

Na, a meccsnapig is Go Gunners!

Highbury Creative Commons License 2005.09.24 0 0 253

nevetek, amikor arra gondolok, hogy már idén, sőt tavaly is azt irogaták és Wenger is rémisztgetett, hogy Dennis már kevesebbet tud játszani, mert másnak kell a hely, hát most itt volt RvP, de gól sehol...

hiába... Dennis nélkül nem megy:) kihagyhatatlan - legalábbis nálam - még mindig:)

Szerdán: Dennis back in business (last match in Amsterdam)

jók legyetek

Highbury Creative Commons License 2005.09.18 0 0 252

Nekem egyértelműnek tűnt, már a sérülés és eltiltás előtt is, hogy Dennis elmegy Amszterdamba, amolyan búcsúmeccsre. A pre-season alatt is nagyon szerették!

Gondoltam utolsó idényében elbúcsúzik nevelőegyesületétől!

Legutóbb is elment Hollandiába!

vinyluser Creative Commons License 2005.09.15 0 0 251
visszanézve a gólt más kameraállásból is, kiderül hogy Bergiet föllökte a bekk, csak aztán ő is elesik a lendülettől és Dennis elcseni a labdát :)
Dr.Drake.Ramoray Creative Commons License 2005.09.15 0 0 250
Nyugállományba! :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!