"He is a genius in the game, and to play at his age like he plays, you not only need to be a genius but an example for everybody because, the life he leads, and the way he practises every day is a credit to the game... There is no better example for Robin van Persie than watching Dennis and being inspired by him. You need a model when you want to play in a position, and Dennis is a perfect model for him, and he is intelligent enough to copy Dennis."
:) nem semmi...
Ennek ellenére majd szépen nem hosszabítják meg a szerződését és véget ér a Bergkamp-csoda. :(
pont ez az!, azon kívül (és ez sajnos sokak szemében döntő tényező véleményformálás esetén) hogy nem olyan gyors, mint korábban, még tökéletes erőállapotban van, fit, egészséges, alig sérült, a technikai, (ill. "szakmai") dolgokban pedig nem találhatunk kivetni valót, hihetetlenül képzett és technikás.. (pont ezért van még 36 évesen is szükség rá)
De a fentiek tükrében sajnálatos, h ilyen állapotban lévő játékos , mondjuk 30 meccs múlva egyszerűen abbahagyja és nem látom többé?, holott máshol (és nálunk is - véleményem szerint, ha nem is mindig kezdőként-sztem ő is megértené) évekig eljátszhatna!
Abban valahogy nem bízom, hogy Wenger még egy évig meghosszabbítja a szerződését, pedig szerintem Dennis sorsa az ő kezében van, hiszen, látszik rajta, hogy élvezi amit csinál és szívvel-lélekkel teszi...
(már írtam, de óriási kép volt a tegnap RvP-s ölelkezéses gólöröm; köszi a képet:) )
pontosan... ez így van rendjén, amúgy szubjektív véleményem szerint, ill. személy szerint nekem a kedvenc Arsenal-támadósorom a Wright-Bergkamp páros volt... támogatva Overmars-szal stb. azt nem überelték Titivel sem
Wrighty és Dennis nagyon jól kiegészítette egymást... ráadásul a civil életben is jó pajtások
Dennis nek a csapatban a helye, nem bírom, hogy sok okoskodó mást látna szívesen, szzívük joga, de idegesít... miért kell bizonygatni mindig, hogy az Öregnek ott a helye abban a kezdő tizenegyben...
Isten ments, hogy Bergkamp eredményeit lekicsinyítsem! SŐT! Ő a legnagyiobb játékos, akit valaha láthattam... ugye ezt nem kell bizonygatnom? senkinek
de érdekes - és mutatja a két játékos közötti felfogás és játéktérbeli különbséget -hogy Bergkamp és Henry majdnem egy időben lettek századosok az Arsenalnál, Henry pedig lassan kétszázados lesz, v. tábornok v. mi
Pontosan! Eddig 398 tétmeccsen lépett pályára, és ezeken 118 gól szerzett. A klub örökranglistáján (mint Edge-től tudom) az előbbivel a 20., utóbbival a 10. helyen áll.
Nem tudom, honnan vett az arsenal.com plusz két meccset, de saját nyilvántartásom alapján ez a 398. meccse volt még csak... Én is tévedhetek, de az összes számadatom ugyanonnan származik, és ez biza kettővel kevesebb. Szal szerintem odébb van még az a jubileum. Ezért is nem csináltam nagy csinnadrattát.
Mai hír szerint, Wenger még mindig nem biztos benne, hogy Dennis pályára léphet Amszterdamban. Azért érdekes helyzet állna elő, ha ő sem tudna menni (bár ezt nem hiszem): v. Persie és Reyes kezdhet elől, de a padon ott kell, h üljön Lupoli és Quincy
nevetek, amikor arra gondolok, hogy már idén, sőt tavaly is azt irogaták és Wenger is rémisztgetett, hogy Dennis már kevesebbet tud játszani, mert másnak kell a hely, hát most itt volt RvP, de gól sehol...
hiába... Dennis nélkül nem megy:) kihagyhatatlan - legalábbis nálam - még mindig:)
Szerdán: Dennis back in business (last match in Amsterdam)
Nekem egyértelműnek tűnt, már a sérülés és eltiltás előtt is, hogy Dennis elmegy Amszterdamba, amolyan búcsúmeccsre. A pre-season alatt is nagyon szerették!
Gondoltam utolsó idényében elbúcsúzik nevelőegyesületétől!