- Védekezése: láthatóan úgymond szükségből védekezik elől mert a hatos vonalon simán betolnák őt mert vékony dongájú de ha már elől van magassága és hosszú kezei miatt képes labdahalászásra (volt is neki)
- Támadásban: nem lődöz felelőtlenül, meglepően sokat passzol szélre, beállóba. Az első félidőben játszott inkább akkor volt 3-4 forintos passza. Emberelőnyt ő szervezi. Felugrásos lövés esetén előszeretettel ugrasztja meg a sáncot és leütés után beviszi mellettük. Látszik rajta hogy "spanyol iskolán" tanulta a kézilabdát.
Messzemenő következtetéseket komoly csapatban játszva, komoly csapat ellen lehetne levonni, mert az el kell mondani hogy ez a Silkeborg egy gyenge csapat, még gyengeébb védekezéssel, gyenge kapusokkal.
Mackovsekkel összehasonlítva amennyit bukunk rajta védekezésben, legalább annyit nyerünk támadásban. Nagyokat lő, de talán még jobban lát a pályán és passzol. Taktikailag előrelépés szerintem.
Azért ahhoz a Szegednek legalább x kell Barcelonából, mert egymás ellenivel hogy a Psg.
Azért Raul Gonzalez teljesen vakon volt ma. Hansen lent felejtette a padon, az emberelőnyt Remilivel játszatta középen, kétszer majdnem eladta de még harmadik próbálkozásra is hagyta neki szervezni.
En inkabb a szegeddel jatszanek mint a franciakkal,ugy sakkoznek a csoportban,ha kell legyunk harmadikok. Jovore meg nehezebb lesz mert a rivalisok jobban igazolnak mint mi kicsit kilatastalan vagyok.
Tulajdonképpen igazad van, amit leírtál azzal nem vitáznék.
A Markussen igazolás szerintem azért übergáz, mert előtte pár héttel jelentették be, hogy visszarendelik kölcsönből a klub egyik fiatal magyar játékosát, kihangsúlyozva, hogy támadás-védekezésben is számítanak rá. Persze lehet lesznek még távozók, majd kiderül.
Persze hozzászólásommal nem azt akarom mondani hogy ő fogja megváltani a világot a veszprémi védekezés terén, de a Benfica ellen végig védekezte a második félidőt Markussan 5+1 ben elől, volt egy-két labdaszerzése belőle. Tehát nyilván gyenge védő de az hogy használhatatlan lenne az nem igaz.
Meg különben is ha valaki gyengén teljesít a csapatban azt írjuk le/monndjuk is meg. De tisztelt állítólagos veszprémi szurkolók, milyen "divat" lett ez a még egy percet sem játszott a csapatban de már fikázzuk stílus. Adjuk már meg az esélyt és a tiszteletet mindenkinek, mert aki ide igazol az azért teszi mert szeretne a csapat sikereinek részese lenni és tenni érte. Lehet hogy nem sikerült de tiszteljük már meg az ideigazolókat hogy legalább a saját szurkolói nem írják előre.
Yahia megütötte ezt a szintet mikor Veszprémbe került?
Nem, de szépen építgetik. Miért nem lehet ugyanezt Ligetvárival megtenni?
Persze így hogy van 3 és fél balátlövő a jövő évre (mert Nenadic is fog ott szerepet kapni vagy Lauge is mivel középen is sokan vannak az irányító posztra) nehéz lesz építgetni Ligetvárit.
Mivel védekezésben használhatatlan, így egyiknél sem. Kérdés, hogy Ligetvári támadásban megüti-e egy f4 csapat szintjét (sztem még nem). Mert hiába támad jobban, mint védekezik a dán, a végeredmény az, hogy lehet, hogy cserélni fogják.
Igen, elsősorban a keret racionalizálására gondolok. Aztán persze lehet lesznek távozók, mert ha jól számolom jelenleg a következő szezonra van 3 irányító és 4 (!) ballövő. Azok viszont talán Mahét leszámítva fájni fognak. Mondjuk az egész nem érdekelne, ha nem csóri Ligetvárit szívatnák meg ezzel. Hol fog ő itt támadni? Szerintem alapból is korai neki még a Veszprém, de így végképp semmi értelme visszahozni. Mondjuk a raklap belső játékos ellenére hármasvédőből nincs túl sok, úgyhogy valószínűleg legalább nem a lelátóról nézi végig a BL-meccseket.
Arra azért marha kíváncsi lennék, hogy Székelynek és Ligetvárinak felvázolták-e a szerződtetéskor, hogy öcsém te bizony itt 3. számú kapus / 4. számúl ballövő leszel.
Egyetlen egy esetben van értelme az igazolásnak: ha a Borozan-Petar-Máté-Mahé-Lauge sorból vki megy.
Mahéért vérezne a szívem, én nagyon kedvelem az ő játékát.
Laugénak eddig még csak felvillanásai voltak. Borozan most lendül bele. Máté itt van régóta.
A költségcsökkenés sztem nem lehet szempont, mert Árpi szerződése kimegy, és nem hiszem hogy Laci meg Ilic szintű pénzeket akaszt le a keret nagy része...
Ezt úgy kellett volna kommunikálni legalább, hogy vkinek a távozása miatt jön Markussen
A PSG soha nem csinált ilyen bevásárlást, hogy 18-20 fős keretet tartsanak fenn. Tulajdonképpen ilyen szempontból egyedülálló a Veszprém, a Barca is általában 16-17 játékossal szokott számolni.
Azért várjuk ki mennyi távozó lesz, de ha az lesz amit írsz, akkor kb. ennyi volt Nagy Laci hitelessége.