Úgy tűnik,3játékosunk dől ki a teljes szezonra....:(
Davis viszont próbálgadhatta voln a 3jobbkezest Töne sérülése után... Gyakorolni kellett volna ezt a felállást is!!!Omar gyakorlatilag végig tolja az utóbbi 3 hónapot!! Nehéz lesz nagyon nehéz a tavasz,...
Davis úgy cserél mintha nem érdekelné, hogy ki hogy játszik valakit erőltet akit régen cserélni kellene, akinek meg megy azt lekapja.
Komoly meccsen Srleket kell játszatni, ha megy neki, mert Manaskov úgy játszik mint a grundon.
Bembiéhez még annyit, hogy Davis is kiegyensúlyozatlan vannak olyan meccsei amikor nagyon rajta van a meccsen valamikor meg tök homály... nála nincs középút.
Ez ma Árpi, Gajo és Borozan meccse volt, de főleg nyilván Árpié. ha ő nincs, ez a meccs és a csopi 2. hely is bukó. szenzációs volt, elképesztő, így 40 évesen is.
ami egyáltalán nem tetszik: Máté, Lauge, Petar. nem tudom hogy Davis nem magyarázza el nekik, vagy őket nem érdekli, de egyszerűen sírt a labda amikor hárman egyszerre fenn voltak. ok hogy hasonló a stílusuk, de ez botrányos volt.
de Davist sem menteném fel...egy ember van aki átlő 10ről, Borozan. erre ülteti. főleg, amikor a védekezése is több mint rendben volt.
Lauge nagyon akar, de nagyon nem megy neki. ő, Borozan és Omar futott vissza labdavesztéseknél, ezt is jegyezzük meg.
egy kicsit zavar, hogy egyszer a támadás megy jól, máskor a kapu, remélem tudunk majd ebbe is egy kis kiegyensúlyozottságot hozni.
Én nem emlékszem, mikor láttam utoljára Sterbiktől ilyen teljesítményt... ez óriási volt, nagy hála neki, mert ha ma ő nem lett volna, akkor itt kikapunk... De hát sportban nincsen ha! 😁 rettegj Szeged - minden téren!
Nézve a mai Szeged meccset jutott eszembe bár eddig is tudtuk,h van kb 6 csapat nagyjából azonos szinten. Ezek közül az nyer,ahol van klasszis kapusteljesítmény!!! Ciorrales érkezésével bízom benne,h nálunk is lesz tartósan!!
Elöször jussunk túl a következő körön (ugye él még a Skjern elleni párharc emléke?) utána ráérünk foglalkozni azzal az ellenféllel akit a négybe jutásért ki kell ütni.
A Szeged talán annyival lenne jobb ellenfélnek, hogy sportdiplomáciailag talán gyengébbek a PSG-nél.
Ami ellene szól hogy ha mi leszünk az ellenfél az még jobban feltüzeli a szegedieket.
Mindkettő nagyon erős csapat, de úgy érzem ők is ezt mondják a Veszprémről.
Én nem minden játékosra gondoltam. Pl. Mackovsekre akinek lejárt a szerződése, és köztudottan Vranjes igazolása volt. Arra értettem hogyha van/volt olyan lejáró szerződésű játékos akit még Davis "örökölt" és nem feltétlenül passzol az elképzeléseihez olyat hoz helyette akit ő szeretne.
Nyilvánvaló, hogy jelen keretben nagy számban találhatók olyan játékosok akiket Davis "örökölt" és szerződésük volt. Eljött az az idő amikor ezen szerződések lejártak és úgy alakíthatja a keretét ami az ő taktikájának megfelelő.