Keresés

Részletes keresés

lapposskuttya Creative Commons License 2005.04.05 0 0 332

Azoonal csekkolni a Toolband.com-on a híreket!!!:31 Mar 05

Remélem ez csak valami vicc bazzeg:-(

lapposskuttya Creative Commons License 2005.04.04 0 0 331
yeah
Előzmény: Kukiverő Heverő (330)
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.04.04 0 0 330

Argh!

Bakter, el ne felejtsd elhozni, ha jössz a héten Cegedébe! Bár úgyis nálad lesz,

gondolom :) A lényeg, hogy ugorgyá bé hozzám vele.

Ja, és Karcsit is kérdezd meg a videokazik ügyében.

Puszka.

lapposskuttya Creative Commons License 2005.04.04 0 0 329
Ezt nem lehet megállapítani.Úgy szól, mintha igazi dob lenne, de a honlpajukon azt írják, hogy drum programming...
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.04.04 0 0 328

Na és mi van evvel a gépdob pletykával?

lapposskuttya Creative Commons License 2005.04.04 0 0 327

Mindenkit nagy örömmel tájékoztat az Angertea zenekar, hogy végre teljes verzióban működik honlapunk, ahonnan letölthető a teljes Lélekvágy nagylemez (2002), Hidak belül című dalunk trancsírozós klipje, valamint egy vadonat új angol nyelvű ’Tea dal (Interest song) koncertvideója. Emellett rengeteg fotóval és egyéb érdekességekkel is bővült a honlap.

Címe: www.angertea.com

Kellemes töltögetést!

Emellett fontos hír, hogy előreláthatólag júliusban volnulunk stúdióba, hogy rögzítsük második angol nyelvű nagylemezünket, melynek címe:”Rushing towards the hateline” lesz.

lapposskuttya Creative Commons License 2005.04.04 0 0 326

Vazzeee!

Bekúrtunk mint a disznók Ottóval meg Miguellel.Szarul vagyok, broáfffffff....

Hallgattuk tennap az új "shuggaht.....

Bazmeg ez egyszerűen hihetetlen.Nagyon úgy tűnik, hogy ezzel a lemezzel még a Nothing-on is túlmutatnak...Pedig az egy etalon lemez számomra.Pluszban tele van krimsonos elszállásokkal is.Hatalmas isten lemez született, mondom ezt 2 hallgatás után.Persze még hallgatni kell rengeteget...

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.04.04 0 0 325

Ahá!! Olvastam a Varso fórumot. Szóval ezért nem írta még egy kuki sem, hogy

milyen az új Meshuggah, mert bekúrtatok, ti kis c.-k!

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.04.04 0 0 324

Írtam a vendégkönyvetekbe.

Nem fogtok örülni :)

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.04.04 0 0 323

Metálmacska:

metálmacska
pattogo tevekuki Creative Commons License 2005.04.03 0 0 322

Bameg Doki, neked nagyon megért egy abszintkúra. Ez már brutális. Ne is legyél geci nővel, hiszen mit is kezdenénk nélkülük? Ők csak jót tesznek velünk, mert megmutatják, hogy minek is kell örülnünk nekünk csökevényes agyú, pénisszel rendelkező punnyadványoknak. Bármikor kicseszik veled egy nő, gondolj arra, hogy milyen jó az, hogy néhány milliárd másik még nem tette ezt meg veled. Csuhhajjjj!

Hát persze, hogy létezik olyan nő, akivel le tudnánk élni az életünket, aki teljesen a másik felünk, aki társunk lehetne egy életen át, akinek a fejét ha meglátod reggel ébredéskor, azt mondod: kösz, bameg, hogy van. Létezik, csak most épp azon gondolkozik, hogyan szoktassa le alkoholista, brutális trancsírpasiját az utcalányokról, és próbálja elérni, hogy az imént említett tróger végre szóljon hozzá egy szót azon kívül, hogy "hun a sör bazdmeg?". Nekünk meg marad a másik oldal, próbálunk majd rávenni valami nőt, hogy ne rajtunk töltse ki előző pasijától elszenvedett szarokat. Ez a világ bameg!

Fákán bameg, amilyen a kutya, olyan a gazdi. Most már tudom, hogy miért szarok könnyen az albi óta. Hogy vagy amúgy?

Lapposss! Te meg légy boldog, de tartsd nyitva a szemed és ne bízz senkiben akinek nincs farka! (Nem vagyok hímsoviniszta, csak láttam sokat - ez a megjegyzés az esetleges beszólásokat tervező nők csapatainak szólt. Továbbá üzenem nekik, hogy ha nem tetszik az iménti beszólásom, akkor ne a saját beszólásaikkal erősítsék a régebben kialakult véleményemet, hanem tetteikkel cáfolják meg azt!) Mintha olyan kurvasok nő olvasná ezt a topicot.

Előzmény: Kukiverő Heverő (321)
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.04.03 0 0 321

Vazeg, Fákán!

Még jó, hogy kora délután voltam nálatok, ha olvastam volna az utóbbi 2

hozzászólásodat, lehet, hogy nem mentem volna, tudod az ánuszom még mindig

a tennap estét nyögi.

A nőkről annyit, hogy elvileg a viking istennővel ugyebár haverok maradtunk, bár múlt

héten mégsem taliztunk mióta ezt megbeszéltük (mily érdekes). Sebaj, már + volt

megbeszélve, hogy este 7-től megnézünk egy filmet Grand Caféban, direkt

felhívtam délután, hogy jön-e Szegedre, mert máskor is mondott már le programot

ucsó pillanatban. És hát én se jöttem volna vissza ma egy tegnap esti tipp után,

csak holnap hajnalban. Plusz 1 este otthon, jeee. De nem, 6-ra benn voltam

Szegeden, mikor jön az SMS, hogy elalvadt, csak este jön, és hogy most biztos

ki fogom nyírni. Nem tévedett. Mindjárt megnézem a Fűrészt, hogyan is csináljam.

OK, elismerem, nemrég felhívott elnézést kérni. De akkor is: mi vagyok én? Egy

pöttsch, akit most jól megszívat a kibaszottul bunkó volt pasija miatt? Ebből már

téllegh nemh kérekh. Így is fos hétvégém volt, elegem van a nőkből bazeg, mégse

tudok bunkó lenni 1-el sem. Holnap BTK-s buli, mégsem gondolkodám azon, hogy

maj' jó elkezdek fasz lenni vkivel.

Jó Lapposschnak, lehet, hogy lesz egy télleg normális nője. Olyan érthetetlen, hogy

ha sikerült őket összehoznom olyan szinten, hogy megadtam nekik egymás számát,

és persze utána már az ő dolguk, mégis nekem miért nem jön össze évek óta egy

normális, nem is barátnő, hanem az igazi társ bazmeg!!

Szegény pápa is meghalt. Ennél szenyább hétvégét! Persze neki most jó, hisz 101%,

hogy a Mennyországban van. Igazából a hit szerint nem sajnálni kéne, hanem

örülni, hiszen örök életet nyert azért cserébe, hogy itthagyta a testét. Ő maga is

azt mondta utolsó napjaiban, hogy ne legyünk szomorúak, hanem örvendjünk.

Hát igen, csakhogy én még itt vagyok ebben a fertőben, és ha meghalok sem

valószínű, hogy a Paradicsomba kerülök ennyi kukiverés után...

Legalább addig is lenne velem valaki, akivel egy kicsit jól érezném magam,

akiért érdemes lenne élni. Hiszen tök jól élek, milliárdnyian élnek sokkal szarabbul,

mint én, egy szavam sem lehet, nem is azért panaszkodok, hogy kéne jobb TV,

vagy számítógép, akár le is szarnám az egészet, ha velem lenne valaki, akivel

sétálhatok esténként, és együtt ébrednénk reggelente, meg ilyesmi.

Aki nem érti, miről hablatyolok össze-vissza, az szóljon, kifejthetetem bővebben is.

Annak is igaza van, aki azt mondja, hogy kapjam be, ne sajnáltassam magam,

hanem tegyek valamit a magam érdekében. A lényeg, hogy még nem is adtam fel,

csak kezdek reményvesztett lenni, össze sem bírom számolni, hogy hány ún.

barátnőm volt már, tíz felett járok 1-2-vel, asszem, pedig csak úgy járok valakivel,

ha hosszútávon is el tudom képzelni magam vele. Lehet, hogy pont ez az ilyesztő

sokak számára, hogy úgy kezelem, mintha örökre együtt lennénk attól fogva, hogy

először megcsókoljuk egymást? Talán rossz, hogy már az első héttől folyamatosan

azon forog az agyam, hogy milyen kis meglepiket kreálhatok az éppen aktuálisnak?

Viszont onnan fogom tudni, hogy megtaláltam az igazit, hogy tényleg értékelni fogja

az ilyen dolgaimat. Igen, ez alapján 1X már megtaláltam akkor az igazit, csak

presze életemben 1X pont akkor kellett fasznak lennem 1 nővel, és dobtam.

Azóta természetesen szívok és óhatatlanul vele hasonlítok össze minden olyan

lányt, akivel problémáim vannak, hogy az Ágival meg milyen jó volt minden.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy vissza akarnám kapni, OK, néha ez is eszembe

jut, de tapasztalt ismerőseim szerint  a felmelegített leves sohasem jó. Úgyhogy

előre nézek a jövőbe b***** meg, és ha jön szembe valaki, aki megfelel, akkor jó

lesz nekem, még ha esetleg felmelegített leves is, nem érdekel, én mindig

felmelegített levest eszek, mert anyukám mindig előre főz, ha másnap dolgozik.

Ez is mekkora szar, ide bekezdéseket írok, néhány rokonommal meg fél éve csak

továbbküldős emilben kommunikálok.

"The light that fueled our fire then has burned a hole between us so

we cannot see to reach an end crippling our communication."

Ez igaz a kis viking istennőre is.

Mikó?

Lesz má' a MESHUGGAH konceeet?

Lappossch! Új albumot megszerezted? Milllyen? Irgyá sürgőssen ám!

Dr. Munyoz (legalábbis Gergőnek)

fácán5 Creative Commons License 2005.04.03 0 0 320
Majd el felejtettem!
Mélységes gratulációm Lapposchtrutyinak!
Gondolom a hír hallatán sokan felsóhajtottak és sok szerencsét kívánnak a hetero szerelemben Lapposnak, mivel igencsak megbőjtölte már a női nem odafigyelését és mélyreható törődését!
Én is így teszek.
Minden jót!
Üdv
fácán5 Creative Commons License 2005.04.03 0 0 319
Ma rájöttem egy nagy titokra!
Köztudott, hogy Hektor, a kutyám szellemileg nem nagyon van éppen a helyzet magaslatán.Nincs is ezzel semmi baj,én ezzel együtt mégis nagyon szeretem, mert ettől a kis "extrától" olyan sármos.
Tudtam, hogy van egy barátnője, egy fekete színű trutyus aki önként és dalolva beköltözött a kertünkbe.
Az is köztudott, hogy a mi Hektor barátunk eléggé antiszociális.Evvel a trutyival azonban mégis jól kijönnek.
És ma döbbentem rá a nagy megoldásra.
A kertünkben serénykedtem, amikor meglátom a fekete trutyit.
Ő persze egyből befosott és el kezdett elsonfordálni. Ahogy a kerítésbe rágott lyukon át angolosan távozni akart, megpilklantottam a "fekete kígyót".
A mellemhez kaptam a rettenettől és a keserű felismeréstől:
Hektor buzi!
Nagyjából ezt tudtam az arra békésen sétáló édesanyámnak elrebegni, ahogy reszkető számtól tellett.
Egy kankutya a társa és a nőstényeket nem tűrheti.
Tudtam, csak nem sejtettem, hogy valami nem kóser Hekinél.Nála semmi sem egyszerű.
De hát mit is várjon az ember egy ilyen faluban az állatoktól, mikor az emberek is állatként viselkednek.Vagy az állatok mágocsiasan?
Na mindegy.Egy dolog biztos.Fura környéken élünk.
A macskákon/pl.Bagó Nándor/már észrevehető volt ez a szokványostól eltérő magatartás.Lásd:Flop fórumon képes illusztrációk-/elég régiek/
És ugye ne felejtsem ki a címeres angertea tagokat sem!

Van egy sanda megérzésem, ami viszont nem hagy nyugodni.
Kezdem azt érezni, hogy ha továbbra is ilyen szar, akarom mondani, 0, zéró, nyista lesz a kapcsolat Dóra és köztem, minden bizonnyal ez a hétköznapinak nem igazán mondható viselkedési stílus át fog rám ragadni és a legközelebbi célpontok lesznek az első áldozataim a homokos mennyország áldozati oltárán!!!!!!
Na vajon kik az esélyesek?

Kellemes totózást!!!!
lapposskuttya Creative Commons License 2005.04.03 0 0 318

Djerekek, annyit mondhatok, hogy kb 5 éve először aránylag boldognak érzem magam.Végre találkoztam egy normális lánnyal, aki hajlandó is volt randizni velem tegnap.

Asszem a rajongó lánykák stornózva:-))))))))))))))

A zenénk meg meg fog változni ennek hatására.Az új stílus: happy pop punk.

fácán5 Creative Commons License 2005.04.03 0 0 317
Brekeke

pattogo tevekuki Creative Commons License 2005.04.02 0 0 316

Ehe-ehe

Voltam ma boltban és találtam WC gélt. A márkája érdekes: Brekeke WC gél. Három kis zöld béka ül a cimkéjén. Ott nézték a boltban, hogy mi a péniszt röhögök.

Egyből eszembe jutottá Lapposs!

Most viszont megyünk. Felkerekedik a négy jóbarát, Lapposs, Kukiverő, Fácán és én. Elmennek Békéscsabára megtalálni leendő feleségeiket. Ivarkodnak egy jót, ánuszbarakják, közben hallgatnak jó zenéket, és remélhetőleg lucskos tapasztalatokkal gazdagabban térnek haza, hogy megfáradt és kifacsart farkuk mosolygó pillantásai közepette perverz álomra hajtsák pofánspermázott fejeiket. Remélem, hogy jó este lesz ez. Ehe-ehe...

lapposskuttya Creative Commons License 2005.04.02 0 0 315
lapposskuttya Creative Commons License 2005.04.02 0 0 314
Szóval szó sincs feloszlásról nyasszátok nyeg!!!
lapposskuttya Creative Commons License 2005.04.02 0 0 313

Brekkekke:-))))))))))

Pattogó rájött, ehe:-)

Ápr 1 vót tennap:-)

Aki meg elkezdett örülni a hír láttán, annak azt üzenem, hogy még sokáig itt fogjuk rontani a levegőt.

Ja még egy koncertretet el kellett vállalnunk:

Ápr 16 Orosháza(részletek később)

pattogo tevekuki Creative Commons License 2005.04.01 0 0 312

Ehe...

Ma mindenhol április elseje van? Fasza...

SolarTom Creative Commons License 2005.04.01 0 0 311
Lóf@szt.
Előzmény: lapposskuttya (310)
lapposskuttya Creative Commons License 2005.04.01 0 0 310

Hivatalos Angertea hír!

Közös megegyezéssel arra döntésre jutott az Angertea zenekar, hogy a magyar zeneipar kietlen mocsarában eltöltött hosszú szenvedés és egy a tagok között lezajlott igen kemény veszekedés után feloszlatja magát.Reménytelen a helyzetünk ebben az ingoványban, és nem látjuk értelmét a további próbálkozásnak.A honlap még 2-3 hétig üzemel, aztán végleg eltűnik.

A tagok további terveiről:

Miguel folytatja szegedi hobbizenekarát, emellett Budapestre költözik magánéleti gondjai miatt.

Ottó egy megnevezetlen formációban fog szórakoztató jellegű zenét játszani.

Gergő végleg hátat fordít a metal-rock színtérnek, nem lát már perspektívát a kemény zenékben, meg meg is utálta őket.Ehelyett egy igencsak pouláris techno alapú zenekar hangtechnikusaként kíván tevékenykedni a közeljövőben szintén Budapesten.

A zenekar köszöni mindenkinek a hosszú éveken tanúsított támogatást.

Sajnáljuk, így alakult. 

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.03.31 0 0 309

Pöttschök, én szóltam, hogy a Fűrész elég durvás film, ehe-ehe.

Ja, pizza akár ma is mehetne, mert hazamegyek. Szóval, ha ma mennénk, hívjatok,

mert otthon nincs net. Éppen ezért holnap is hívjatok, hogy mikor megyünk, és

ne hagyjatok otthon egyedül, mint múlt szombaton, amikor amúgy is depis voltam,

és jó lett volna zúzni rátok, faszok!

Jaj, elszállt az agyam, bocs, tegnap megfáztam futás közben, és most kicsit

hülye az agyam (jobban, mint máskor).

Pusszantás.

lapposskuttya Creative Commons License 2005.03.31 0 0 308
Itten meg pár Húsvéti képecske lészen.
lapposskuttya Creative Commons License 2005.03.31 0 0 307

Ehehe, djerekkekk!

Bocs Mizo a tegnapi hozzászólásért, de megnéztük a Fűrész c filmet, és annyira kiakadtam, hogy mást nem bírtam mondani.Iszonyatosan genyó egy film.Nagyon tetszett, de már rég láttam ennyire geccó filmet.Húú, a végén a poén, hát naggyon durva.Igaz volt egy kis Kocka feelingje, de nagyon jó kis filmecske volt.

Na, Te meg ne legyél már úgy kiakadva.Elég, hogy Migi nagyon ki van.Tegnap nem győztük vigasztalni.Meg elég annyit mondani, hogy az Angertea 3/3-ának már nincs barátnője, ezzel utaltam Ottóra is...De többet nem árulhatok el.

Nekem szerintem jól alakulnak a dolgaim.Képzeld, Csirke haverom a szombati koncert után behívott a wc-be, hogy le akar fényképezni.Kiderült, hogy a menyasszonyának az egyik barátnője kérte a fotót, mert totál belém van zúgva(ő is:-))Ehe-ehe.Ja, és 16 éves....

Akkor ugye tegnap Máriával is beszéltem.Lehet, hogy jövő héten randizunk.Eljátszom majd neki Mária Dalát (ugye Pál?).Meg van egy harmadik titkos hódolóm is, de az totál titkos, bereke.Úgyhogy nem panaszkodhatok.Minden nő belém szerelmes, mert én vagyok a legszebb férfi a világon.

Tomi, gratula a Denészmagazinhoz, asszem láttam is már pár hete Szegeden.Királyság.Figyuzzá, nyáron lesz buli, megígérem!

Puszi mindenkinek!

SolarTom Creative Commons License 2005.03.30 0 0 306

Hát, sajnálom..... mármint, hogy nem a fülem van a video-n. :(((

Ja, és persze a foxy lady-s dolgot is... Az orvosis lányok biztos jók anatómiából, szóval hajrá. Én is bele voltam egybe kattanva a koleszban, szintén egy szinten laktunk. Ó, Réka.... (és ha netán olvassa az indexet: igen, én vagyok az, a hosszúhajú gitáros srác, aki csak egyszer mert megszólítani... Hívj fel, írj mailt, csengess!!!!)

No, szóval: az angoltanítás nem nehéz, kell egy jó könyv, ami szerint haladtok. Néha hosszácsapsz egy kis plusz feladatot, ilyesmi. (és az olyan kézenfekvő poénokat, hogy mérd fel a nyelvérzékét, ügyelj az ajakréses hangokra és franciázni nem akar? most inkább kihagyom...)

Aztán: írtak rólunk a Zenész Magazinban. Klafa, nem?

Ésmég: Metál. 

Előzmény: Kukiverő Heverő (305)
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2005.03.30 0 0 305

Mi a fac van? Nem teccött a Fűrész? Ne mongyad má'! És mér' vagyok ÉN fac?

NI: péntek pizza nekem is OK.

SolarTom: sajna ki kell ábrándítsalak, én kódoltam a videót gépre, és valóban

Bözs barátunk füle látszódik. Remélem nem dőlt össze a világ. T'om, hogy adós

vagyok egy emillel, de még egy Foxy Ladytől szerzett sebeket nyalogatom.

Viszont ma megismertem egy naggyon aranyos leányt koleszban, kb. egy hónapja

költözött a szintre. Egyetlen baj van: már végzett orvos, nem olyan csóró, mint én,

és csak ma beszéltem vele először. Továbbá lehet, hogy utoljára is, hiszen

vasárnap kiköltözik albiba. Dzzzsss. Na nem baj, legalább hirtelen felindulásból

elmentünk kocogni, és majd adok neki angolórákat, ha végre felkészülök a feladatra,

hogy valakit angolra okítsak. Lehet, hogy ő lesz az első tanítványom. Ehe-ehe?

Na jó, nem ehe-ehe. Tök rendesnek tűnik ----> máris félek tőle.

Ja, és vettem 300 pézé egy nagy, 30 centis műceruzát, még műfasznak is elmegy :)

Na, megyek, hallgatok egy kis Spiritual Beggars-t, mer' ahó' van kedvem.

lapposskuttya Creative Commons License 2005.03.30 0 0 304
Fűrész???????????????????????????????,

Muhhhhahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mizo te fasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SolarTom Creative Commons License 2005.03.30 0 0 303
Őszinte gratula a cikkhez, srácok. És a nyáron kéne egyet muzsikálni együtt. (Tudom, mindig ezt mondom...)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!