Keresés

Részletes keresés

PHX Valley Creative Commons License 2021.06.06 0 3 3189

Azt nem tudom, van-e terv arra, hogy a csarnokban kihelyezett bajnoki zászlók, illetve a visszavonultatott mezek a jövőben valami egységes struktúra alapján legyenek kirakva. Ahogy most vannak, az szerintem nagyon nem jól néz ki. Mivel szerencsére két újabb zászlót kell kihelyezni, szerintem jó lenne ezt rendbe rakni. Mondjuk ahogy Sopronban a női csapat zászlói vannak, az tetszik, vagy Fehérváron az Alba zászlói.

Tudom, a mi csarnokunk belmagassága elég nagy, így a belső kialakítás sem olyan, mint ezeknek a csarnokoknak, emiatt nehezebb. Viszont, ha nincs más, csak a bejárat felőli alapvonali terület (ahol most is vannak), akkor legyenek valahogy egységesen egymás mellé rakva, azaz a négy zászló egymás mellett, illetve a két mez. (De lehet, csak az én szememet bántja, ahogy most vannak...)

Gabriel Sousa Creative Commons License 2021.06.06 0 3 3188

Felejtsétek el Somogyit, irreálisan túlárazott játékos, egyébként is szerződése van. 

Előzmény: RJBarrett (3164)
Godemperor Creative Commons License 2021.06.05 0 2 3187

Nincs mit! Az úttörő ahol tud, segít, és önként szolgálja a közösséget. 😎

Azért ha valakinek megvannak a normális TVRIP-ek nyugodtan jelentkezzen! 😉

Előzmény: Falco Nation (3185)
Falco Nation Creative Commons License 2021.06.04 0 9 3186

Az alábbi linken tudjátok majd visszanézni a döntő meccseit YouTubeon:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLPplKm2Q4NOoCfxucsZXMdWBTdiDGTTkY

Előzmény: Falco Nation (3185)
Falco Nation Creative Commons License 2021.06.04 0 3 3185

Csak azért regisztráltam, hogy ezt megköszönjem :D

Nem tudtam erről, de így azért elég gyorsan le tudom menteni a meccseket, köszönet érte :)

- Falco Nation

Előzmény: Godemperor (3184)
Godemperor Creative Commons License 2021.06.04 0 4 3184

Azért egy tévéből rögzített adás jóval jobb minőségű, mint a mediaklikk (720p ~2500-3000 Mbps). Archiválni sem árt onnan se, mert szerintem egy év múlva már híre hamva sem lesz.

Ha valaki le akarná szedni a mediaklikkről akkor ezt ajánlom, kipróbáltam tuti működik, régebbi meccseket is ezzel szedtem le:

https://www.npmjs.com/package/mediaklikk-downloader 

Előzmény: FALCOMAN1 (3179)
Ryland Creative Commons License 2021.06.03 0 1 3183

Köszi, írtam mailt!

Előzmény: falcoszurker (3180)
Feffo Creative Commons License 2021.06.03 0 2 3182

A vádlija sérült meg, nem szakadt el az achillise.

Előzmény: Falcobb (3174)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.02 -2 5 3181

Ugye ez a Barac-egyetem, Golomán és a Roscos dolgok nem a berényi csávótól van? Csak mert ha igen, akkor ajánlatos ésszerűen kezelni a tőle kapott infókat.

falcoszurker Creative Commons License 2021.06.02 -1 2 3180

Én lehet tudok segíteni neked, már ami az első bajnoki címet illeti! 

Előzmény: Ryland (3178)
FALCOMAN1 Creative Commons License 2021.06.02 -2 2 3179

Be kell írni hogy , mediaklikk.hu ott jobb felső sarok keresőbe beírod hogy kosárlabda . Ott megtudod nézni az összes meccset és a kosárlabda magazint is amiben Beni is nyilatkozott . 

Ryland Creative Commons License 2021.06.02 -1 3 3178

Én is hallottam ezt a visszavonulós-egyetemes sztorit, ettől még lehet fals: nem ez lenne az első, és valószínűleg nem is az utolsó szurkolók között keringő téves infó...

Értékes annyira a játéka, hogy kár lenne, ha szögre akasztaná a cipőt. Szívesen elnézném jövőre is Falco mezben, bár tény, hogy azért nem feltétlenül az ő szerződtetése a legsürgetőbb kérdés. Barac tipikusan az a játékos, akinek az értékét a nálunk használt “fejletlen statisztikák” nem igazán mutatják meg.

Más téma: informatikából analfabéta vagyok. Két éve a győztes döntő három meccsét valaki feltöltötte, és azt azóta is féltve őrzöm. Tudom, youtube és társai... De mégis: nincs egy számtech-szakos a csapatban, akinek a kupadöntő és a bajnoki döntő 5 meccse megvan valamilyen digitális formában? Szerinem más is lenne rajtam kívül, aki örülne neki... :)

( Ui.: továbbra is várom valakinek a jelentkezését, akinek valamilyen formában (akár VHS kazettán) megvan az első bajnoki döntő négy meccse...)

CrazyJenő Creative Commons License 2021.06.02 -3 2 3177

Mekkora kár, hogy az érintett nem így gondolja ;) 

Előzmény: CrazyBasket (3176)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.06.02 -2 1 3176

Minden kiderül nemsokára nyugi!:)

Előzmény: CrazyJenő (3175)
CrazyJenő Creative Commons License 2021.06.02 -3 2 3175

Úr Isten... ezek a baromságok honnan jönnek? 

Se szerződést nem kapott, se nem akar egyetemre menni, de megleplek - még a visszavonulás gondolata sem foglalkoztatja. 

Előzmény: CrazyBasket (3163)
Falcobb Creative Commons License 2021.06.02 0 3 3174

Curryt többen írtátok. Neki nem az Achillese sérült? Akkor az atletikussága màr nem lesz ugyan olyan, más játékerőt fog képviselni. (Ha rosszul tudom a sérülést, akkor jellezzétek)

Vulcan0 Creative Commons License 2021.06.02 -1 5 3173

Barac visszavonulását én is nagyon sajnálom. Nekem is szimpatikus és egy alázatos játékosnak tűnt. Amúgy totál Balmazovic deja vu-m volt vele kapcsolatban. Őt is nagyon szerettem. Még csak most indul el a játékos piac meg minden, de én Evant azért marasztalnám. Igaz nem volt akkora extra mint két éve, de ebbe annyi minden beleszólhatott. Sérülés, korona, karantén. Plusz ismeri a közeget, a játékosokat, a magyar bajnokságot és van BL tapasztalata. Zoli, Ákos és Kovács Beni ugye adott. Dancseccsal is meg kellene egyezni plusz még egy fiatalt szerződtetni. Benire és Szilire rátérve pedig. Nyilván mindenki azt szeretné ha mind a ketten maradnának. A legrosszabb eshetőség ha egyik sem marad. Én ettől az eshetőségtől sem rettegek. Szerintem a vezetőség megfogja oldani a szitut és a BL indulással nem lesz nehéz épkézláb magyart idecsábítani. Az egyik vágyam az nekem is Rosco Allen lenne, de az se lenne rossz ha ez a Golomános vonal igaz lenne. Gaspert és Milost is maradásra kellene bírni, bár én azt hallottam, hogy Gasperrel elég jól halad a tárgyalás és én úgy gondolom, hogy a két edző együtt maradna szóval ezzel Milost is megtartanánk. Légiósokra rátérve pedig ugye mondtam Evant, én keresnék egy a tavalyi Lake-hez hasonló rooki amcsi centert, én visszahoznám Curry-t, akit elvileg nem kellene nagyon győzködni. A kívánság listámon lenne még Varnado. De persze még felesleges spekulálni. Úgyis hetek kérdése mire bármi hír érkezik. Mindenesetre érdekes volt olvasni a ti meglátásaitokat is. Sok mindenben egyetértek néhanyatokkal. Remélem ősztől újra egy sikeres szezonunk lehet. Ha már úgyis írok akkor szeretném megköszönni a Falco történetének legjobb szezonját minden játékosnak, edzőnek, a szakmai stáb tagjainak, a vezetőségnek, a városvezetésnek és a szponzroknak. Meg persze NEKTEK is. Köszönöm, hogy együtt szurkoltunk jóban-rosszban és, hogy mégjobban feldobtátok ezt a szezont. Akármit is hoz a jövő, ezt a csodás szezont senki nem veszi el tőlünk.

#együttsikerült

Hajrá Falco!💛🖤

Langels Creative Commons License 2021.06.02 -2 8 3172

Ó de kár.. Barac visszavonulását nagyon sajnálom. Nekem a végére nagyon megtetszett a játéka. Ár/érték arányban biztos, hogy a legjobb légiósunk volt.. Szívesen láttam volna őt is Falco mezben jövőre. így meg még szimpibb, hogy sportoló létére ennyire érdekli az egyetem. Bár meg tehette volna azt a szívességet, hogy halaszt még egy évet.. :)

falcoszurker Creative Commons License 2021.06.02 -1 3 3171

Az egyeltalán nem biztos, sőt... 

Előzmény: falco Man (3169)
FALCOMAN1 Creative Commons License 2021.06.02 -3 1 3170

Sziasztok !

Én akit nagyon szîvesen látnék az Trevis Simpson aki pár éve fehérváron játszott . Néztem idén a Gaziantepben játszott 13 átlaggal . Elötte e Vechtában hozott jó számokat .

falco Man Creative Commons License 2021.06.02 0 6 3169

Egyébként az anyagi keretunk egy picit csökkenni fog, de nem jelentősen, szóval ha tényleg így lesz és nem változik semmi, akkor óriási köszönet a városvezetés felé. Erőn felül dolgoznak a Falcoert.

falco Man Creative Commons License 2021.06.02 -1 3 3168

A vezetőség nagyjából hasonlóan gondolkozik egyébként. Az biztos, hogy légiós fronton nem fogunk lépni, amíg a magyar mag nem alakult ki, ha jol tudom Szilinek július utolsó hetéig van opciója, Beni pedig addig vár amíg szeretne, mivel neki nincs már jövőre szerződése. 

Nagyon jó írások születtek, hamarosan en és jelentkezem az enyémmel. 

Előzmény: nForce (3167)
nForce Creative Commons License 2021.06.02 -1 2 3167

Az 5 légiós szerintem is alap és mellé kellene összeállítani egy 4 fős magyar sort. Előttem abszolút a 2 évvel ezelőtti csapat van (Beni, Zoli, Szili, Márkó + 5 légiós), annál rövidebb kerettel felesleges nekivágni egy ilyen szintű kettős terhelésnek, mint amire számíthatunk. Ennek a kialakítását nyilván nem segíti a módosított U23 szabály, ezt aláírom...

Első lépés, hogy Gasper írjon alá, a nulladik meg, hogy legyen valaki, aki ezt mind fizeti :D

Előzmény: splity24 (3166)
splity24 Creative Commons License 2021.06.02 -1 2 3166

Lake-et el kell felejteni. Nekunk 5 hasznalhato legiosra lesz szuksegunk jovore akkor is ha abbol csak max 3 fog extranak szamitani. Beni es Szili ha kulfoldre tudnak igazolni akkor meg foleg nagyon fontos lesz a legiosvalasztas. 

Nem lesz egyszeru a dolog mert sok fugg Beni es Szili maradasatol es ugye az nagyban befolyasolja majd melyik posztokra kell legiost hozni. Ez viszont nem a napokban fog eldolni igy mindenkinek jo pihenest... 😉🍻

OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.06.02 -1 4 3165

Somogyi hogyan? Van még 1 év a szerződéséből.  

RJBarrett Creative Commons License 2021.06.02 -1 3 3164

Somogyi jó lenne ha jönne szerintem, főleg az U23 szabály miatt.

Benke egyébként meddig távozhat külföldi ajánlat esetén, júl. vége?

CrazyBasket Creative Commons License 2021.06.02 -2 3 3163

Sajnos Barac valóban abbahagyja, legalábbis jövőre fixen, mivel visszamegy az egyetemre befejezni a tanulmányait, pedig ő kapott egyedül szerződésajánlatot a csapattól! Persze lehet hogy közben Evan is kapott már, vagy kapni fog, azt teljesen megérteném! Andersonnál egyértelmű, hogy meg kell neki köszönni a játékot és sok sikert kívánni neki a folytatásra! Én nálam Lake is egyértelmű távozó, idén amikor egészséges volt is katasztrófális volt a hozzáállása és a játéka nagy része sajnos! Helyette egy rookie nem top egyetemről jövő nagyon atletikus és jó izomzatú amerikait próbálnék igazolni az Ákos mögé, ha a Golomán vonal nem lenne valós! Ha Beni vagy Szili megy azt még lehetne pótolni egy 5légiósos felállással, de ha mindkettő megy, akkor muszáj lesz legalább még egy használható magyar játékost szereznünk, és a BL kártya mint aduász most is nálunk van! Én pl egy Keller Ivánt simán eltudnek viselni ha mind a két fiú megy!(remélem egyik sem, vagy legalább csak az egyik!)

Illetve minimum még egy használható u23-as szabályba beférő fiatalt kellene találni! Bele illene a koncepcióba a Somogyi a DEAC-ból, aki szóvan elvileg elígérkezetz hozzánk korábban, de mivel a Kovács Adrián repült onnan, nem tudom az új edző mennyire tudja befolyásolni, és mégis maradásra bírni!(a volt soproni görög) Debrecenben rohadt sok a lóvé, de pl európai porond nemlesz tehát ezt szintén ki tudnánk használni mint ütőkártya!

jani0625 Creative Commons License 2021.06.02 -1 2 3162

sziasztok!

én is nagyban egyetértek az előttem szólókkal! Fantasztikus döntő volt, fantasztikus eredménnyel! Tényleg felejthetetlen marad az tuti.

A jövőt illetően szerintem is egyiküket vagy mindkettejüket el fogjuk veszíteni(Beni és Szili). Viszont ez azt jelenti hogy magyar vonalon is kell erősíteni, mit gondoltok ez ő posztjukon van-e valaki aki esélyes lehet illetve más poszton, a légiós-magyar pozíciók átstruktúrálásával hogyan lenne változatlan erős csapat és magyar mag?

nForce Creative Commons License 2021.06.02 -1 4 3161

Osztom a véleményed, a magyar játékosokat és részben a légiósokat illetően is. Az egész szezonról elmondható, hogy a magyarok hozták leginkább a formájukat, nyilván ehhez kellett, hogy legyenek légióscserék, sajnálatos sérülések is. Ákos leigazolását évközben is komoly fegyverténynek tartottam, jó így nekivágni az átigazolási szezonnak, hogy ők ketten Zozóval biztos pont. Utóbbi teljesítményét már nem is érdemes említeni, nálam már olyan magasságokban jár, ahol előtte csak 1 ember a Falco életében. Beni és Szili távozása külön-külön is érvágás lenne, de pont abban a korban vannak mindketten, amikor érdemes ezt megpróbálni, mindkettejükben megvan a potenciál is, szurkolok nekik, de közben azt is kívánom, hogy menjünk egy teljes szezont ezzel a magyar kerettel és célozzuk meg a BL továbbjutást. Viszont amilyen magabiztosan Beni nyilatkozott a külföldi folytatásról, nagyon meglepne, ha nem lenne már konkrétum és nem sikerülne neki. 

A légiósok közül én Evan-t marasztalnám, nem hozta a 2 évvel ezelőtti formát, de ha jól tudom, őt komolyabban elérte a covid év közben, nem tudjuk ez milyen hatással lehetett rá. Az az érzésem, hogy az ő esetében - meg nyilván úgy en bloc az igazolásoknál - a pénztárca határozza majd meg, hogy hogyan tovább. A BL indulás azért neki is vonzó lehet. Ahogy korábban írtam, nálam Dickey és esetleg Thames lenne az az itthoni légiós, aki szóba jöhetne, ugyanakkor azt is gondolom, hogy a magyar mag esetleges egyben tartása, újabb igazolás esetén el kell indulnunk a rookie vonalon is. Gasper alatt eddig egyedül Lake volt ilyen igazolás, lehet, hogy idén nagyobb kockázatot kell vállalnunk. És ha már magyar mag, azt meglepődve olvastam a vendégkönyvben, hogy nálunk szóba került Golomán leigazolása, ez nekem teljesen új és nem tudom, van-e egyáltalán bármilyen alapja, realitása. 

Előzmény: Ryland (3158)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.02 0 3 3160

:((( nemár

Előzmény: buccke02 (3159)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!