Továbbra is úgy gondolom, hogy két dolog kell a bajnokság megnyeréséhez a továbbiakban is. Az első, hogy a három magas játékosunk a lehető legkevesebb időt töltse együtt a pályán. Erre készült a Szolnok, nekünk pedig elcsúszott a rotacionk.
A második pedig, hogy Andersonbol kihozzuk legalább annyit, mint a Szeged elleni elődöntő első merkozesen. Erre egyébként már nem látok sok esélyt, ha közel egy hét alatt nem tudtuk megoldani, meglepődnek ha 2 nap alatt sikerülne. Pedig enélkül én nem látom magam előtt, hogy megnyerjük ezt a sorozatot.
Amitol leginkább felek, hogy a tovabbiakban nem lesz már ennyire korrekt fujas, mint az első meccsen. Nyilván az utolsó percet most nem érdemes idevenni.
Kipróbáltam. Ezen nincs se szig szám, se útlevélszám. Mi alapján azonosítanak? Csak a múltkori útleveles nyaggatás miatt kérdezem. Mondjuk lehet hogy a QR kód tartalmazza, azt nem tudom.
Hülye kérdés lesz, de tuti ami fix, a jegyet is elég telon vinni ? Tudja olvasni a beléptető kapu a QR kódot ? Köszi , fehérváriként én a nyugdíjas néni jegy eladásához vagyok szokva, aki egy füzetből nézi meg, melyik hely nem bérletes , majd az őr eltépi a jegyet :)
Igen kell mellé személyi, vagy valamilyen más személyazonosságot igazoló okmány, mint a rendes védettségi igazolványhoz is kell. Fontos még, hogy ezen az applikáción csak az tud regisztrálni, akinek van ügyfélkapuja.
És kell melle személyi? Ez fontos lenne, mert azért ahogy nezem az alkalmazast az mindent tartalmaz csak olyan adatot nem amivel azonosítható vagyok...
Fényezzük a vezetőket, mert 2 meccsel később meghoznak egy döntést, felrúgva a kamu kommunikációjukat, hogy a játékosok védelme érdekében nem nyitják meg a lenti szektorokat, most meg hirtelen nem lett fontos... Nem isteníteni kellene őket szerintem hanem p.csán rúgni...
Lényeg nyitva az alja végre, de azért Istent ne csináljunk belőlük már...
Köszi Gyuribácsi, Mété, Kálmán és a többiek ez gyors intézkedés volt! Most már csak az hiányzik hogy Gráczer György legyen az mkosz elnöke! Kálmán meg a Játékvezetői testület Elnöke! Tudom álom, álom édes álom!
A pénteki szolnoki meccsre ne kelljen a félidö vége elött kimenni sorbaállni és akik felmutatják a tegnapi meccsjegyet a sorbanállásnál élvezzenek elsőbbséget CSAK A FALCO!
Tisztelt vezetőség! Láttuk tegnap a helyszinen mi történt és mi történhet! Azt szeretnénk szurkolók kérni hogy a keddi meccsre mindenféle gondolkodás nélkül nyissák meg a lenti lelátókat. szolnokon szinte senki nem viselt maszkot a játékvezetők a nézők közé mentek ki a végén videózni körülvették őket a hátukon lógtak. A két kispad mögötti 2-3 sorban ne üljenek nézők de a többi részen ne hogy eszébe jusson valakinek is korlátozni a nézőket! És még a BL meccshez hasonlóan az alapvonali ülöhelyket is megnyitanám! Teremtsünk pokoli hangulatot mint mindig Hajrá FALCO
Szerintem sem történt semmi jóvátehetetlen. Egy teljes csapattal felálló, hazai pályán játszó Szolnok egy vitatható, mázlista kosárral megvert egy nem teljes keretű Falcot.
Gasper nyilván elemez, átbeszélik a csapattal az egészet, meglesz a taktika. A Szolnok nem jobb nálunk, azt láttuk. Ami szerintem kulcs kell, hogy legyen:
- a magasembereinknek javulnia kell, Evan, Boris és Ákos is sokkal jobb ennél, és jobbak is lesznek, ebben biztos vagyok. Lepattanózásban pl. dominálnunk kéne, kiváltképp a támadóban
- távoli dobások, ami az ellenfelet illeti: nálam ez régóta a védekezésünk szűk keresztmetszete, erre ki kell találni. A Szolnoknak nálam két játéka van, Cakarun és a távoli dobások, ez utóbbira szerintem fontosabb lenne megoldást taláni
Ami gond, és én nem látom a megoldást:
- a mi távoli dobásaink: ebben egy-két meccs kivételével nem vagyunk jók (emiatt lenne fontos pl. az említett támadólepattanózás)
- Anderson nálam nem is annyira a támadásban hiányzik, hanem inkább védekezésben. Ez ellen a Szolnok ellen max Pongóra lehet ráküldeni a fizikai korlátai miatt (Badzim vagy a két amerikai védése esélytelen neki), de Pongó is meg tudja verni, azaz olyankor mikor ő fenn van, védekezésben lyukasak vagyunk. Márpedig szükség van a játékperceire
Ezzel kapcsolatban én már csak abban bízom, hogy a szezon után Gasper részletesen fogja elmondani nekünk, hogy mi ment itt ennyire nagyon félre. Mert azért ezt úgy nehéz lenne szó nélkül elengedni szerintem.
Azt gondolom, hogy nem történt katasztrófa. Talán elfogult vagyok, de a meccs nagy részében szerintem jobban játszottunk mint a Szolnok. A megszokott dolgok miatt vesztettünk. Cakarun extra volt, Badzim pedig bármikor bedob több hármast is egymás után. A következő mérkőzéseken inkább az utóbbira kell kiemelt figyelmet fordítanunk. Ha a vèdelemnek gyorsan kell átrendeződnie mint tegnap sokszor, akkor Badzim az elsődleges célpont.
A 7 emberes rotáció kérdése is biztosan fontos, de talán egy picit túl van most értékelve. Nem egy szezont kellett így lejátszani, hanem a rájátszás egy részét. NBA játékosok is játszanak 30 perceket, ők szinte egész szezonban. De ahogy többen írtátok, 1-1 fiatalt be kellene állítani 4-5 percekre. Kicsit frissebbek lennénk a végén, akàr a faultok is eloszlanak.
Így van, ez jó lecke volt nekünk szurkolóknak is, és talán a klubnak szintén, ami a jövőt nézve adhat egy egyértelmű irányt a leendő igazolásokat illetően.
A szurkolónak nyilván jár az agya, hogyan történhet meg mindez, amit látunk az ő játékával kapcsolatban. Nekem eszembe jutott egy újabb verzió, aztán persze lehet semmi alapja nincsen. Szóval az esetleg nem lehetséges, hogy a sérülése nem jött rendbe teljesen, és bár ő vállalta a szezon további részét, de csak úgy, hogy csökkentett intenzitással tudja tenni mindezt? A klub meg inkább belement ebbe, mintsem egy ember kiessen a forgatható játékosok számából. Nyilván ez csak egy nálam felmerült teória, és lehet semmi alapja nincsen. Csak nekem azért furcsa mindez, mert csodálkoznék , ha teljesen egészségesen ezt a szintet hozva nem tudná sem a klub, sem az edzők, sem a játékostársak (!) jóval nagyobb teljesítményre ösztönözni a játékost.
Egyik buszt szarrá dobálták, több horpadás és komolyabb nyomok maradtak rajt, amit elv a rendőrök Szolnok tábla után fel is jegyeztek a helyszínen! Amatőr rendezők, maguk alá vizelt rendőrök, akik rendesen félnek a saját embereiktől! Nem tudtak rendet tartani, teljesen alkalmatlanok voltak! Csak egyet idézek:"menjetek már ki innen, nem tudjuk őket visszatartani", futottak rá az autókra, dobáltak mindennel amivel értek, kifele végig, csak a spray hatott valamit ellenük, mert teljesen alkalmatlan rendőrök voltak jelen! Egyet kértünk, az autóknak és a buszoknak ne essen bajuk..nem tudták tartani!
Erről ennyit...
Mondjuk ha ők nem tudnak rendet tartani, mi szívesen mentünk volna rendet tenni..
Helyszínről én azt láttam hogy kb. 0.5mp-et nyertek azzal, hogy késöbb indult az óra, illetve Benke nagyot kapott a Warnertől...piszok nehéz lesz, de ehhez kellenek a légiósok is mivel a fiatalok most már biztos, hogy nem jutnak szerephez.. (SZERINTEM NAGYON NAGY HIBA EZ!)
Megneztem és tényleg szinte ugyanaz, bár ugye a Gottingen komolyabb csapat, mint az MBC. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ebből is látszik, nincs biztos igazolás, egy év, egy nyár, egy váratlan helyzet mint pl a Covid után teljesen megváltozhat egy játékos teljesítménye negatív és pozitív iranyba is. Például tavaly ha valaki ezt írja mondjuk a szezon elején, hogy ezek a játékosok így fognak teljesíteni adott klubjukban, mindenki kiröhögte volna, hogy lehet ilyen hülyeséget írni. Aztan látjuk, hogy mégis létezik ilyen jelenség.
Nincs sajnos biztos igazolás, sem extra igazolás látatlanban, ezt idén megtanultuk. Négy meccs van ebből az idényből, másfél hét, most így kell megnyerni. Jövőre meg, hogy mi lesz azt senki sem tudja. Foleg ha nem lesz pénz.
Nem voltam teljesen igazságos!Perl Zoli nem “csak” jó volt,hanem hatalmas extra!Öröm volt nézni a játékát ma (is)!Őneki külön is gratulálok,megérdemli!Csak így tovább és csatlakozzon hozzá még két három ember,mert van akikben még hasonló (közel hasonló benne van)!
Az elutazó szurkolóknak is jár az elismerés,jó volt hallani a szurkolásukat!
Kedden itthon meg,jöjjön aki tud és ha már itt lesz,szurkoljon is!
klub meg ne legyen puha p.... nyissunk meg,minden szektort amit csak lehet!