Férfi kézi: jobbszélső érkezik a Vardartól Veszprémbe OMG. Ez már azért erösen Monty Pythonba hajló Ionescu bohózat. Még majd kit s honnan kell majd megvenni a tuti BL-gyözelemért? Mert úgy látom pénz az továbbra is lesz...
Sziasztok! A Kristopans - Mahe csere csak pletyka vagy több, mint egy pletyka? Én nagyon örülnék neki, szerintem ő az utolsó hiányzó játékosa a csapatnak. Vele tökéletes lenne a keretünk.
Irányítóban így is vagyunk négyen (Mahe, Lékai, Lauge, Nenadic)
Kapuban:Corrales, Székely, Cupara
Balszélen:Strlek, Manaskov
Balátlövőben :Borozan, Ligetvári, Lauge
Irányítóban:Lékai, Nenadic, Mahe
Jobbátlövőben:Yahia,?
Jobbszélen :Marguc,?
Beállóban :Nilsson, Blagotinsek, Moraes
Igazából nem sok kérdőjel maradt.
Jobbátlövőben: Maqueda? esetleg Kristopans? érkezik vagy mindkettő
Jobbszélen:Gajic marad vagy érkezik egy meglepetés ember
Kielnek jól jön a szünet az EB miatt. Bár szinte minden játékosuk érdekelt, de utána még nem kezdődik azonnal a BL. Bár a bundás meg már február első napjaiban folytatódik.
Vajon most is a hazai bajnokságot részesítik majd előnyben?
Sziasztok!!! Örülök hogy ismét van valami fórum, ami normális.....Hát ami azt illeti, az előzőt szépen kirúgták tőlünk......
Mivel nincs az a bizonyos f...zbukom, hát gondoltam ha már fórum sincsen, akkor több idő marad az unokákra, egyebekre, nem dőltem a késembe, csak hiányoztak a meccsek utáni szösszenetek, stb.....
Így természetesen örülök ennek a feltámasztott fórumnak!Hajrá, és hűűű de sokára lesz még a következő Bl meccs.......
Tegnap azért szépen kikapott a Kiel, lassan fáradnak.....
Alig találtam meg a listában, mert a régi bannert kerestem. ;) Elsőre jó lesz, csak kicsit macerás lesz remélhetőleg minden évben átíratni a szöveget. ;) Én a címert beleraktam volna, de ne legyünk telhetetlenek.
Kicsit pörgessük meg, mert a DK-ban azok vannak többségben, akik szerint a női kézilabda az igazi. ;)
És a vezetésben várható változás? Erről tud valaki valamit?
Szabó János 16 év után távozik a Telekom pénzügyi vezérigazgatóhelyettes posztjáról. Mivel a Telekom a névadó szponzor gondolom akkor mást jelölnek a helyére.
Próbáljátok meg "szájhagyomány" útján elterjeszteni, hogy beindulhat itt a fórum. De még jobb ha felírjátok fb-re, hátha nemcsak szerelmes hölgyek olvassák... :-)
Igen azt is olvastam korábban, hogy Manaskov helyett Mahé. De Mahé irányító, miért tennétek ki a szélre??? Vagy Ő ott is játszik ha kell??
Kristopansra meg nagy szükség lenne, mert Nagy visszavonulása óta nincs igazán kiemelkedő átlövő. Az a mamut meg tudja szórni a gólokat ha kell. Jó csere lehetne.
Lékai és Nenadics pedig előirányítanák a csapatot.
Szerinted az a "segítőkész" adminok nem törölnék azonnal? Szerintem volt részük a régi fórum kilövetésében is. Ha nem is közvetlen, de minden lehetséges alkalommal leírták, hogy az már egy ördögtől való hely.
Remélem folytatni tudjuk a fórumozást és a régi társak is visszatérnek.Nekem,hiányzott,a csak a veszprém meg nem kézilabda fórum... sztem sok fórum társunk kényszerből a csak a vpet olvassa,ott közzé lehetne tenni ezt a linket.szerintetek?
Corralesnek nagyon örülök, topp 5 kapus és még fiatal,hosszú évekig meg fogja oldani a posztot Cuparaval. Marcit nem nagyon látom a keretben...
Gasi remélem lesz még olyan szinten mint 3éve. Gondolom a hosszabbítás kulcsa volt a fizikai állapota,én bizakodó vagyok,szerintem lesz még Ő a régi. Gajo is marad remélem.
Manaskovot totál nem értem,absz nem szolgált rá,alulmotiváltnak láttam,ide hoztam volna valkit.
más: hallottam,olvastam egy esetleges Kristopans, Mahé cseréről. nektek bármi info?
Margucot a sérülése visszavetette, talán abban bíznak hogy visszatér a sérülése előtti formája. az viszont biztos, hogy jelenleg Gajic lett volna akivel hosszabbítani kellett volna és ugye vele ez még nem történt meg.
Ja és Manaszkov. Szerintem igencsak hangulatember. Talán most a hosszabbítás (amit én nem tettem volna meg...) kibillenti ebbúl az állapotból.
Én Strleket jobb játékosnak tartom és Mahéval ketten megoldották volna a posztot jövőre. Bár Mahéról meg az a hír járja, hogy megpróbálják a PSG-vel Kristopansra cserélni.