Egy szlovákiai ismerősöm haverja megépítette a tutit, jawa mustang blokk, kerekek, elsővilla egy teleszkópos monti vázába... nagyon beteg, szerintem van fent a fórumon róla kép, régebben linkeltem, állítólag 3-asban is burnout megy :) Ha nem felejtem el, jövőhéten töltök fel róla képet, vagy ha Kristóf tud segíteni, neki biztosan megvan... nekem az ithtoni gépen tuti nincs róla kép.
én is könnyű, fürge vasat, azonban a blokk egyelőre jó kérdés :D minél könnyebb,annál jobb, saját váz lehetőleg, saját idomok, meg ienek :D a blokk az jó kérdés, vagy mustang, vagy simson, másra nem is gondoltam, bár ki tudja még mi lesz
és igen, nekem is a sebesség a fő cél :D kerékpárváz? nagyon beteg ötlet ebből motort csinálni? persze soksok miegymás, szal merevítés bőven, láttam olyan motort vmi 50 ccm yamaha blokkal kerékpárvázból, hogy még hármasban is bőven lehetett vele egykerekezni :D
Milyen saját cuccok?Te magad csinálsz rá dolgokat? Én speciel egy kis könnyű,fürge vasat akarok,olyan 50kg körül v az alatt:) Ha a Mustangot a 62 kg-jával repítette akkor ez szárnyalni fog:))
Van róla egy telefonos vidi is youtube-on ha jól emléxem, de a f*sz rajta hagyta a mexát, ennyi pénzem lenne, a gyújtással kezdenék vmit. Én nem építek öszvért, nekem már van. :)
Én meg most láttam bikepics.com-on, hogy egy srác mustangra tett fel membránt, meg valami normális karbit. Elég profin van meg csinálva a képek alapján, marózott hozzá egy alu tömböt (vagy ha nem ő akkor valaki), meg bele lett marózva a blokkba is, hogy a membrán elférjen. Kíváncsi lennék hogy muzsikál a cucc.
Köszi!;) Építek egy összvért,és Mustang blokk lesz majd benne. Váz,tank,ülés Verho Első villa,kezelőszervek,első lámpa Riga Kerék,kormány,sárvédők,blokk Mustang. Hátsó lámpa és kipuff még ...nem tudom...
Csak a pontosítás végett...akkor az az újabb,módosított karbicsek,amelynek kitekerhető tüske van az úszóház alján?Jól gondolom? (több karbi témával ,ígérem,nem zaklatlak:)!!!
Én nem készülök semmit se csinálni télen, én tanulok, nameg szerintem részemről egyenlőre a mustang upgrade lezárult, nyárig mindenképp. Esetleg még ha viszakerül az egyik honda, a motorok elejét lecserélem. :D
Sziasztok fiatalok!! Jól esik tudni, hogy van ilyen topic! Sok ügyes srác van errefelé :-) Én vadi új vagyok itt, de "régi motoros" :-) Jó régen motoroztam már...:-( Itt vannak a képek a hőskoromból.Nemrég leltem meg őket. Ezekkel a hibákkal küszködtem én is akkoriban a Mustanggal, melyeket ti leírtok.Teljesen új korában is állandóan volt valami baj vele, de azért szerettük.Üdv mindenkinek!!
A simson villa keresés sztornó, úgy néz ki megoldódott. Vaterán boltoltam egy pár első teleszkópot 5000-ért. Így talán még jobb is, mint kompletten, de majd kiderül. Ha máshogy nem, vágatok hozzá lézerrel konzolokat, van itt a közelünkben egy Fireplace nevezetű cég, kazánokat gyártanak és mellékesen sokféle cad formátum alapján tudnak lézerrel vágni rozsdamentesből, vagy más acélból cuccokat, elég meghökkentő minőségben.
Ja, meg megjött az 5W-os ledem, de még nem volt időm rendesen beizzítani. Tegnap 240 mA-rel meghajtottam, de már így is elég durva fénye volt. Belenéztem, de utána még jópár percig ott volt a folt a retinámon, nem volt kellemes. Hétvégén meghajtom max. teljesítményen és majd lírom a tapasztalatokat meg ha nem felejtem el csinálok egy-két képet is.
Egyébként kinek mi a terve a saját mustangjával a téli időszakra? Gondolom mindenki javít vagy csinosít rajta majd valamit, nem?
Huh, ma előttem ment egy 350-es Jawa. Ez a hang, ahogy visszaengedte a gázt! Huhh, még a szőr is felállt a hátamon. Nem néz ki valami jól, de a többi kárpótol érte!