Keresés

Részletes keresés

szimizso1 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 5647

Sikerült. Tehát:íme a képek a teljesség igénye nélkül.

Most már csak abban reménykedem, hogy akinek vettem, veszi majd a fáradságot, és megtanul egyszer rendesen játszani rajta. Sajnos van egy kicsit zavaró táp zaja, amit reményeim szerint sikerül majd a Harangozó mesternek megdoktorálnia, és akkor szerintem már tökéletes lesz valamennyire.

Szép napot mára mindenkinek!

Miklós

Előzmény: szimizso1 (5646)
szimizso1 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 5646

Természetesen felteszek egy pár képet ha óhajtjátok.

Íme:.......... mondom én, de hisztizik a rendszer, mert egy mega méretűek a képek. Valahogy összezsugorítom őket, és feltöltöm még ma:-)

Előzmény: dombi39 (5644)
dombi39 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 5645

Szerintem hagyd Tehtube. Az 5442-es és az 5534-es hozzászólások között kezdett megromlani minden... Pedig mi is mennyire örültünk vele együtt minden megnyilvánulásának.

A hétvégi hangszerkiállítás érdekel valakit: www.hangfoglalas.hu

Én szombaton 16:00 óra körül fogok kinézni.

Előzmény: tehtube (5642)
dombi39 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 5644
Mi meg kérnék képet a hangszerről, ha lehet!
Előzmény: szimizso1 (5641)
LittleBig Creative Commons License 2007.10.01 0 0 5643
Hát az biztos, hogy én nem lelkizni járok a fórumba, valamint az alábbihoz hasonló dolgokat szívesebben hallgatom, mint az érdektelen (a résztvevőknek nem, csak nekünk, többieknek) és kicsinyes vitákat:

http://www.youtube.com/watch?v=C7hEJn-CQEU&mode=related&search=

további szép napszakot.
tehtube Creative Commons License 2007.09.30 0 0 5642

Én úgy látom hogy egy bajkeverő szórakozik kíválóan. Biztos marhára unja magát. Először megkóstolt minden fórumost az 5431-es hozzászólása alatt. Pechjére kevesen akadtak úgy-ahogy ki.

Aztán megtalálta a megfelelő "játszótársat". Ámbár valóban nem volt rossz móka. A mostani mocska meg olyan mint a kutyaszar a járdán. Hamár oda került, kikerülöm, átlépem.

Kár hogy ezzel a masszív offolással lerontja egy kifejezetten intelligens társaság eddigi felületét, de hát ez van, az internet tele van vírussal :-|

Viszont szerencsére visszaolvashatók szép sorban az eddigijei, azthiszem önmagáért beszél, jó szórakozást kívánok hozzá.

http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=655222&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9083742

szimizso1 Creative Commons License 2007.09.30 0 0 5641

Sziasztok!

Nekem nincs sok erkölcsi alapom bárkit is megszólni a hammondos tudása miatt, mert sajnos én nem tudok játtszani ezen a hangszeren. A fiamnak vettem egy B3-as replikát, de a belseje eredeti hammond. Én nagyon köszönöm a Zsolt segítségét, mert sokat segített, hogy ne nagyon égjek be ezzel a hangszerrel. Csak ennyit szerettem volna hozzátenni.

dombi39 Creative Commons License 2007.09.30 0 0 5640
Van benne valami? Miben, hogy "csak ugatom a Hammond-ot". Elismerem!:))))) Ezt a bizonyítványt én állítottam ki magamról! :)))))))
Előzmény: tehtube (5627)
dombi39 Creative Commons License 2007.09.30 0 0 5639
Köszönöm OZJO! Én is gy vagyok a Hammonddal, vagy mint Woody Allen a zenéléssel. Ő mondta magáról:" Tudok játszani. Nem jól, de tudok." Rám is ez igaz.
És pontosan megmondtad, amit én is akartam írni, csak a vacsi lefoglalt: a forum NEM helye az üzleti problémáknak! (és is megirhatnam, hogy a mindenki által istenitett Haragozó mester, meg velem nem volt korrekt... Biztos nem bírja az öltönyös banktisztviselőket...)

Stebel te is olvasd a korábbi dolgokat (én végig olvastam nyáron mikor beteg voltam... De tényleg). Tehtube mester nem azért vívta ki mindenki elismerését, mert ő világ legnagyobb Hammond orgonistája, hanem azért, mert MINDENKIVEL RENDKIVÜL SEGITŐKÉSZ (még ismeretlenül is), ÓRIÁSI A LEXIKÁLIS TUDÁSA, és ami - szerintem a legfőbb - a LEGTÖBBET TETTE EBBEN AZ ORSZÁGBAN A HAMMOND NÉPSZERÜSITÉSÉRT!

Stebel, mi téged is nagy szeretettel fogadtunk (olvass vissza), főleg én mert az a M111 , amit használsz az az enyém is volt egy darabig (amivel 10 évvel az első feleségem halála után újra tudtam kezdeni az orgonálást, pedig egyszer már végleg letettem róla!). Leslie-ben is mindenki segíteni akart neked... Az üzlet NEM ide való.

Szakcsi Lakatos Béla: a világ legjobb jazz-zongoristája - szerintem (de én nem tanultam jazzt, csak klasszikus zenét, így az én véleményem annyire nem mérvadó). Viszont orgonálni (Hammond-ozni) nem hallottam. Ellenben hallottam már zongoristát (zongoratanár, zenemüvészt!!!) templomi orgona mögött (kisegítő kántorként) - maga volt a nagyhalál! Hidd el nekünk.
Vagy halottam hegedüst 10 év tanulás után, aki magyar nótát próbált meg - kottából - játszani. Halál!

Ezzel bezártam ezt a témát.
Tudom mi tenne nekünk jó: egy hammond-os nő itt a fórumon! Nem tudok?
Előzmény: ozjo (5638)
ozjo Creative Commons License 2007.09.30 0 0 5638

Mi mindannyian a Hammond bűvkörében élünk. Azt hiszem a nem profik is hozzáérhetnek igazi hammond billentyűkhöz. Én magam sem vagyok jó zenész, de imádom csinálni - persze mást nem kínzok vele, csak ritkán mérettetem magam közönséggel.  Mélységesen megbántódnék, ha vki el kezdene kritizálni, hogy ilyen, meg olyan sz@rul játszom. Még a profiknak is vannak rosszabb időszakaik, nem kell cseszegetni őket, persze a reális kritika mindíg kell, de jó szándékkal. Én jártam személyesen a Zsoltnál, velem borzasztóan rendes volt, pedig nem is ismertük egymást. Amennyiben üzleti gondok merülnek fel, szerintem azt fórumon kívül intézzétek, mert a fórum nem bíróság, hogy ítélkezzen. Stebel, téged sem akarlak bántani, de néha egy lelkes amatőr többet ér egy elfásult profinál (ez a másik véglet, úgyhogy én a profi szó előtt csak ritkán borulok le).

Laurenset idézve béke veletek: ozjo

stebel Creative Commons License 2007.09.30 0 0 5637
Fiúk!

Igen, megoldotta. Nincs azóta probléma.
Én folyamatosan arról beszéltem, hogy a Zsolt egyszerüen az eladásnál inkorrekt volt.
Többszörösen kellemetlen volt, hogy nem fedte a valóságot, amit mondott a preampról.
Amikor a Leslie-m megérkezett egy felvételt halasztotunk el amiatt, hogy nem működött.

Csak hab volt a tortán, hogy finoman szoltam néhányszor, hogy bizonyos esetekben szerintem nem reális dolgokat ír, személyeskedni ö kezdett velem, még akkor.
Olvasgassátok végig nyugodtan, és próbáljátok meg mérlegelni kicsit kívülállóként a dolgot.

Többször próbáltam barátságos hangvételben kommunikálni, de mindíg valami személyeskedő, szúrkáló választ adott.

Csak arra voltam kíváncsi, hogy ha az én véleményemet nyíltan megírom róla, akkor hányan estek nekem és milyen stílusban teszitek ezt csak azért mert ismeritek kicsit egymást.

Én is csak ezt tattem ...

Remélem mostmár mindenki érti miért keltem a védelmére -sokkal finomabban az elején- néhány a Zsolt által ócsárolt nagyon nagy zenésznek, akiket sokkal jobban ismerek, mint ti őt!

Relax and think

ham_peet Creative Commons License 2007.09.30 0 0 5636
Úgyis tele vagy lével, mit sopánkodsz azon a szar preampon??? Miért nem vettél újat? 3-400.-dollcsiért lehet újonnan venni. Masrészt azt írtad, hogy pikk-pakk meg is oldotta a Misi.
Nagggyon gááááz.......
posaune Creative Commons License 2007.09.30 0 0 5635
Mégis, mit képzelsz Te magadról Beke Márk ?
Eddig megjegyzés nélkül olvasgattam a szócsatát, de az utosló hozzászólásaid, egyszerűen arrogánsak, és felháborítóak. Minősíthetetlen mindaz, ahogy Zsoltot kritikákkal, és megbántási szándékkal mindenki szeme előtt Te ''lehordod'' és mindenféle személyiségbeli, és hangszertudásbeli negatívumokkal illeted.
Képzeld, én is ismerek egy két profi zenészt, és magamat is szerény zenei,és hangszertudásommal a profik közé tenném. Közel 15 évig voltam, játszottam Németországban a profi világban, studió-zenészként is. Több hangszeren.
Te nem tanulhattad meg, hogy így soha, de soha nem nyilatkozhat senki egy kollégáról sem, ahogy ezt Te tetted ! Volt lehetőségem hasonlóakat tapasztalni, még odakinnt. A fellépés után az egyik kollégám a Müncheni Herkules-Saal beli koncertünk után azt kérte a saját kollégájától: ''Kérlek, végy egy radírgumit a kezedbe, és radirozd ki a telefonszámomat végleg a noteszedből '' Megtette !
LaurensHammond Creative Commons License 2007.09.30 0 0 5634

Engem csak 2 dolog erdekelne nagyon: Kitol hallottad azt az egetvero hulyeseget, hogy a csoves fatokos Leslie-n nem szabad hasznalni vibrato-t, es Szakcsi Hammond-os nemhogy munkassaga, hanem valami lemeze....

Tenyleg nem jo dolog igy marakodni a forumon. Sokunknak segitett mar Zsolti, es szerintem idaig Te vagy egyedul akinek valami rossz szajize van...lehet nagyon maximalista vagy persze, es nem tudunk azokban a szferakban evezni mi mar..."studio, zeneszek kore...stb stb"

Peace

Long live Hammond organ

Előzmény: stebel (5632)
tehtube Creative Commons License 2007.09.29 0 0 5633

Hát ez már tiszta ÁVH. Sajna az elektronikához vajmi keveset értek, na lapozok.

Sam Paglia az egyik mai kedvencem. Mind a négy lemeze igazán jó -olaszos- hangulatú. A Hammond mellett még a Rhodes hangja is nagyon ott van. Jó lenne valahogy behozni egyszer.

stebel Creative Commons License 2007.09.29 0 0 5632
Na mégegyszer!

A preamp egy megbuherált Harangozó féle cucc volt, ami a belső átkötögetések miatt nem működhetett gyári bekötésű 147es Leslie-vel.
Hangsúlyozom, ezek az ő szavai.
Egyszerűen nem voltál korrekt.

Adós pedig nem vagyok semmivel, legfeljebb informálhatlak ismét, hogy fogalmad sincs Szakcsi Lakatos tudásáról, mert életedbe kettő szót sem váltottál vele, nem zongorázott a nappalidban és innetől kezdve neked nem lehet ő jó orgonista.

Amíg pontatlan time-al, rossz feeling-el hammondozol, addig ezeket az embereket ne vedd a szádra, kérlek.
Csak szépen, csendesen, alázatosan beszélj róluk, mert ők zenészek.

Azt kellene csak megérteni, hogy rosszul esett, hogy folyamatosan írtózatos magabiztonsággal bántasz meg komoly embereket.

A kétségebevonhatatlan elektronikai tudásod előtt meghajolok, de zenészekről
nagyobb alázattal nyilatkozz bármit addig, amíg semmit sem tettél le az asztalra.

Azt gondolom, hogy mátol itt kevés helyem van, mivel Hammond fórum helyett itt Szabó Zsolt fórum zajlik.

Üdvözlettel,

Beke Márk

LaurensHammond Creative Commons License 2007.09.29 0 0 5631

Ooooppppssss a nagy kedvenc mai orgonistam, vegre egy hosszabb anyag a youtube-on tole! Tessek csak tessek, igy kell szolni egy Hammond orgonanak szerintem. Jo lenne Őt itthon is latni. Sam Paglia

http://www.youtube.com/watch?v=OWSuaRszv_c

tehtube Creative Commons License 2007.09.29 0 0 5630

Aha, szóval innen fúj a szél? :-)

Ami Trambinak, Dombinak, nekem rendben működött (írták is), az hirtelen neked nem? Ehhez nem tudok semmit hozzátenni.

Aki meg ha kapufát lőtt, nem öngólt -hangsúlyozom-, azt a személyes tapasztalatot leírni egyáltalán nem támadás, minden rosszindulatot mellőz, viszont ellenében értelmetlen a tekintélyalapú, konkrétumok nélküli "védekezés". Fogadatlan prókátorkodásnak hívják.

Továbbra is adós vagy Szakcsi Lakatos Béla hammondos zenei múltjával, pedig többen kíváncsiak rá. Mi újság?

Előzmény: stebel (5629)
stebel Creative Commons License 2007.09.29 0 0 5629
Sziasztok!

A hadd kóstolgasson, mást sem csinál mondatról mia véleményetek?
Biztosan én csinálok valamit rosszul?

Zsolt! Bevallom, hogy nálam a segítőkészség nem azt jelenti, hogy eladok egy fórum társnak valamit amiről teljesen máshogyan nyilatkozom, mint ami a valóság.
Többször hangoztattad, hogy a gyári leslie-vel menni fog és hogy európai, nem átalakított (a beső állapotáról nem is beszélve). Az átvételnél vettem észre, hogy 117v-os volt gyárilag (ami persze nem baj, csak mást mondtál), akkor meg hebesés-habogás kezdődött.
(a továbbiakban Harangozó Misi elmeséli neked, mi nem volt vele rendben ...)
Más elképzeléseim vannak a segítséről.

Én nem akarok erről beszélni többet.
Egyéb esetekben zenész barátaim védelmére keltem többször, ez is probléma volt.

Ami viszont fontos:

Akkora amtőr volam hogy a 3 "nútot" kettőnek néztem ..., mert a két lehetőség közé természetesen egy harmadik is szorult.

Stebel
tehtube Creative Commons License 2007.09.29 0 0 5628

Már régebben említettem, nyáron volt két rendhagyó fellépésem, kvázi Hammond triós.

Igazából a Főnixből nem tudott megjelenni a basszer és megkért a helyettesítésre.

Ezúttal már a 2.0 verziójú saját orgonámat vittem de most csak a fölső manuálon használtam. Az alsó billentyűzetre meg Fender bass mintákat tettem.

Kvázi Hammond trió lett, mert szimulálni kellett lehelőleg az eredeti basszusmeneteket és arra rátenni az orgonát, zongorát. Mindez egy nappal a koncert előtt lett bizonyos :-) Laza koncert volt, elsősorban magunkat szórakoztattuk, de közönség sem hiányolta a 3-4. tagot.

tetovált lány

Born To Be Wild

tehtube Creative Commons License 2007.09.29 0 0 5627

Hmmm....van valami benne Dombi szaktárs :-)

De hadd kóstolgasson, mást se csinál :-)

Előzmény: dombi39 (5625)
mokusmisi Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5626
Köszönöm és egyetértek Veled!

OB5-tel (ami ugyanaz tartalmilag mint a későbbi DB5) hajtom a B4-et, az 5559-es hozzászólásnál megtalálod a megoldás módját. Minden kezelőszerv élő módon vezérli a B4-et csak a Reverb poti a kivétel, mert én a B4 I-et használom Cubase VST plug-in ként, s a Cubase-be két inzert reverbjének (egy hoszzú a Child in time intró-hoz, s egy normál rövidet a többi nótához) a vezérlését még nem oldottam meg...
Én nagyon elégedett vagyok ezzel a megoldással, s öszintén szólva még mindig borsózik a hátam akár ha a Lazy intróját játszom, akár ha elkezdem a Might just take your life című másik Deep Purple nótát. Ezekre vagy a Child in time-ra még a laikusok is fel szokták kapni a fejüket, ha elkezdem őket játszani. (nem magamat dícsérem, hanem a hangszer hangjának eredetiségét)

Ha bármiben segíteni tudok, küldj egy emailt.

Üdv.:
Misi
Előzmény: glissando (5622)
dombi39 Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5625
Kedves Kollégák! (Stebel & Tehtube mester)!
Nagyon kérem ne vitatkozzunk ilyen formában a fórumon. Ez eddig nem volt jellemző erre a csapatra. Itt mindenki tisztelte és segítette egymást. Nagyon kérem tartsuk meg ezt a formát továbbra is.
Itt mindenki elmondhatja a véleményét, bemutathatja magát, produkcióját, hangszerét. Meghallgatjuk és örüljünk egymásnak. Ez nem a késhegyre menő vita fóruma, hanem az összetartásé.
Itt senki nem vonja kétségbe Tehtube mester mindent kimerítő, hihetetlen mértékű lexikai tudását és segítőkészségét. És persze zenei tudását sem. Köszönjük neki. Igényeljük továbbra is!
Stebelnek is mindenki elfogadja hangmérnöki, stúdiós tudását. Segíts te is evvel mindenkit.
Nem akarok senkit kihagyni ezért nem sorolok mást most fel (de nekem jon_lord szaktárs lelkesedése továbbra is hiányzik!).
Én csak ugatom a Hammondot, még rendesen játszani sem tudok rajta, de 78 óta szeretem (akkor ültem először templomi orgona mögé, és ott ragadtam. Ennek semmi köze a Hammondhoz, de zenét, Hammond-hangzást hallgattam az MK-25 és MK-27es magnónom...). Műszakilag meg tök fű vagyok hozzá (viszont tudom pl. hogyan készülnek a principál sípok és hogy hangolják azokat).
Tehát ne veszekedjünk, ha kérhetném.

Előzmény: tehtube (5624)
tehtube Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5624

Nem használok többes számot. Melyik sorszám alatt tettem?

Többedmagamban nem is tudok írni, de ha eljön egy Hammondos kolléga, akkor megpróbáljuk máskor :-)

Itt a 122/147-es és 21H Leslie alkatrészlistájának részlete. És az azt megelőző 31H-nak is ilyen volt.

Itt a cikxám, megnevezés. 050500, 050559. Nem gyártottak kétlépcsőset. Ezért szokatlan a tárcsád. Valószínű, valaki esztergált egyet ha kétlépcsős, de ez nem baj ha megfelelő a kerülete. Floydé is esztergált (mi más?) és tökéletes. Nem lehet hogy részedre készítették figyelmességből, tudván hogy Európába kerül? Mert akkor az jó. Alul is érdemes ellenőrizni.

Az 50Hz-es fölső tárcsa (általánosan használt) középső hornyának belső mérete: d= 22mm. Az alsó tárcsáé meg d=33mm.

Egy csavar tartja, villámgyorsan levehető, leellenőrizhető.

Előzmény: stebel (5623)
stebel Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5623
Zsolt!

Te mindenki nevében írsz folyamatosan, de egymagad.
A szigeltelés utalás volt az eredeti állapotra. A szerkezetet gyakorlatilag nem használták.
Az ékszíjtárcsán mégis csak két lehetőség van.

Akkor ez nincs?

glissando Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5622

Kicsit megkésve, de én is gratulálok. Tök mindegy, hogy ha néha el.úrja az ember, a zenében nem nagy bűn. Az összhatás a lényeg, hogy lendület legyen benne, hogy folyamatosan örüljenek, akik együtt zenélnek. Ettől lesz jó, nem a hibátlan, szénné gyakorolt, de szenvtelen indítékszegény szólóktól. A Lazy-t mi is elkezdtük gyűrni, az orgona szólamot már régóta levettem, most lett egy új, fiatal, rendkívül lelkes gitárosunk, úgyhogy nekiugrunk.

A "midi" billentyűzet, amin játszol a videón az DB5-nek tűnik. Tényleg ezzel "hajtottad" meg a B4II-t?

Előzmény: mokusmisi (5589)
tehtube Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5621

Ezzel semmi gond, csak annyi hogy OFF.

Egy szót információt sem adsz arról hogy szerinted ma, ki, melyik munkájában pontosan milyen Hammondos munkát produkált? Konkrétan. Továbbra is csak ismert zenészekkel való általános személyes kapcsolataidat ismerteted.

Amit leírunk, nem másodkézből kapott, mind személyes tapasztalatunk alapján íródott. Ha másra hivatkoznánk, utalnánk a forrásra.

A 147-es felső éxíjtárcsája csak háromállású volt már 1951-ben, nemhogy 1965 óta, amikoris elkezdték a 147-est gyártani. De végülis tökmindegy. Európába jót tesz neki a tárcsanagyobbítás, ahogy minden kinti Hammondos cég (goff, BB..) árul is ilyen 50Hz-eset külön. Ebben érdektelen a driver alsó szigetelésének megbontása.

Sajna idő, helyhiány miatt leginkább ez a fórum a traccsparti helye, de nagyon sok koncertre hívtam már a topiktársakat, ahol ha összejövünk, nagyokat dumálunk.

A következő ilyen, okt 17. Millenáris Teátrum.

Előzmény: stebel (5620)
stebel Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5620
Sziasztok!

Megint nem leszek népszerű!

A Korál bulin semmi sem volt playback, még akkor em, ha annak tűnt.
Kérlek benneteket, hogy szavazzatok több bizalmat, az ismeretlennek tűnő arcoknak (vélememényeknek) is.
Én ezekkel az emberekkel sokszor dolgozom együtt a személyes, majd' mindennapos baráti beszélgetések mellett. (Fischer Laci)
A Gömöry 15 éves jó barátom, most vettem meg az egyik hangszerét ő meg majdnem a Hammondomat :) ...
Érzelmi okokból ragaszkodik a hangszeréhez, nameg folyamatosan játtszanak.
Ez akkor is így van, ha Harangozó Misi mást mesél.

Hangmérnökként és zenészként szakmai kapcsolatok sokasága is fűz sokukhoz.
Az általatok sokat emlegetett Syrius zenekarból Baronits Zsolt (aki halála előtt néhány héttel egy nagyon értékes, a zenekar által 20 évig használt berendezést ajándékozott nekem) jó ismerősöm volt. Az utolsó Syrius koncertet én kevertem stúdióban.
A rendezvényszervező irodájával sok kapcsolatom volt.

Na abbahagyom ...

Nem lenne egyébként rossz egy Hammondos kávézásra összeülni minden -mondjuk- negyed évben. Szerintem sok érdekességet tanulnánk egymástól.

Mit szóltok?

Egyébként az én Lesliemen a felső motor ékszíjtárcsáján csak két lehetőség van és teljesen gyári. Én nyitottam ki előszőr. Én bontottam meg a drivert védő 1000 éves "szivacs szerű" anyagot.

Stebel

mokusmisi Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5619
Egyetértek Zsolttal, de hozzátenném azt is, hogy fiatalkorom egyik meghatározó élménye volt hallani Fecó orgonálását a Kőfalak-ban és a Lány akire szerelemmel nézhetek-ben. Számomra a későbbi zongorás változatok csak halványabb leképzései az eredeti remekműveknek.

Papp Gyula is óriási hatást gyakorolt rám még Mini együttes orgonistájaként hallottam élőben is Fehérváron. Tőle meg a Zalatnay Cini által előadott Kell egy hű barát a non plusz ultra. Nemrégen sikerült megszereznem az eredeti felvételt - ezt ugyanis nem adták ki CD-n - és le is szedtem hangról hangra. Remekmű szintén Hammond-on.

És a végén a számomra legjobban kiábrándító példa a változásról, a pár évvel ezelőtti Syrius koncert a Margitszigeten. (Ha jól emlékszem 68 vagy 69-től Patakit többször hallottam élőben Fehérváron, eszméletlenül jó volt a csapat együtt.) A Margitszigeten, bár volt Hammond spinett a színpadon, ő mégsem ezen játszott, hanem két műanyaghangú klónon. Erre jött "tejszínhabként" a dobgép bevetése egy adott pillanatban. Lerombolódott bennem az összes illúzió....

Misi
tehtube Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5618
Szerintem azért számítanak az évek, évszakok száma. Én is érzem :-) Meg az akkortájt trendi kemény vonal mellett már a Taurusban is született egy Lány, akire szerelemmel nézhetek. Aztán Kőfalak, Anyám... szerintem a Fecó erőssége a ballada.
Előzmény: okumoto (5617)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!