Nem a Te gondolatmenetedre céloztam, úgy általában erre az álláspontra. Még egyszer, nincs ezzel nekem semmi gondom, csak a megvalósíthatóságot mérlegelem, ott nekem az 5 drága légiós mission impossible dolognak tűnik, kiváltképp úgy, hogy lesz min. 2, de inkább (és remélem) 4 válogatottunk.
Nyilván a minőségi légiós definíció is szubjektív...
Egyelőre várjuk meg az edző személyét - remélhetőleg Gasper + Milos - majd az anyagi lehetőségeinket, aztán jöhet a szakma :-)
Persze ez is egy meglátás. Én kezdő négyest próbálnék a lehető legjobbat hozni.
Azért tegyük hozzá, hogy az Anderson fèle mellényúlás nagyon szélsőséges eset. Ennyire a várt szint alatt talán egyetlen európai sztàr négyes sem teljesítene.
Szerintem meg inkább tartsuk meg Borist, mivel az ő tudását, játékát és küzdését ismerjük, ahelyett, hogy megint idehozunk valami "sztárjátékost" kétszer annyi pénzért. Aztán lehet, hogy majd a BL után baszni fog az egészre. Borist viszont tudjuk milyen. Meg nem tudom, ki hogy van vele, de kb a Barac-hoz hasonló, sérülésből visszatérő játékosok szoktak a legjobban küzdeni és belőlük válnak a húzóemberek. Pl Reddic. Aztán meg majd mindenki háborog jövőre, hogy a "sztár négyesünk" helyett mégis csak Baracot kellett volna megtartani. Szerintem a csapat értékelhetné Boris teljesítményét egy szerződéshosszabbítási ajánlattal.
Én a “Boris helyett extrát“ álláspontot azért írtam, mert ha őt újra leigazoljuk, akkor valószínűleg màr kezdő játékos pénzt kap, ergó annak igazoljuk le.
Ha ő lenne a kezdő négyesünk, akkor mögé olcsóbb négyest hozunk. Úgy szerintetek lenne értelme megtartani Borist?
(az előző hozzászólásomban úgy tűnhetett hogy lenézem a tudását, de szeretném jelezni hogy ez nem így van. Pusztán nem hiszem hogy Őt + egy másik drága négyest tudnánk igazolni. Nem az a realitás)
Én is Boris-támogató vagyok, de értem a másik álláspontot is; ugyanakkor az "5 extra légiós" említésekor mindenképpen maradjunk a földön. Attól, hogy optimisták vagyunk a költségvetésünket illetően, még nem biztos, hogy reális ez az elképzelés.
Az biztos, ha Boris ezzel a csapattal tolja végig a felkészülést, még a mostani szezonhoz képest is többet tud segíteni a csapaton, ráadásul a több poszton bevethetősége több mozgásteret ad az edzőjének.
Alapból négyes, azaz ha helyette ezen a poszton inkább extrát akartok, akkor modellezzük mondjuk Bruinsma-Varnado párossal, ami a bérköltséget illeti, de akkor ehhez majd kell egy alapítvány, ami finanszírozza, hiszen a másik három légiós - gondolom egy center és két mezőnyember - is felsőpolcos lesz, amennyiben öt extráról beszélünk...
Szóval csínján azzal a "Boris helyett extrát" dologgal.
Én is felszállnék a Barac-fanklub vonatra. Boris szerintem az idei csapatunk legnagyobb pozitív meglepetése. Érkezése után kellett neki pár hét mire belerázódott, de fél év kihagyás után kinek ne kellene. Egy nagyon alázatos és önzetlen játékos, aki bármelyik centert is megtartja akár. Igaz a távoli dobásain még van mit csiszolni, de lehet ha nyáron nagyon ráfekszik akkor azok is jobban fognak menni. Ahhoz képest, hogy Evan mellé egy 15 perces cserének hoztuk, Zozó mellett ő volt a 4. meccs hőse és a sírból hozta vissza a meccset. Egy nagyon küzdős játékos, pedig pont tőle vártuk a legkevésbe, hogy előlép és megnyeri a meccset. Lake kiesése után neki kellett sokat centerben játszani, ahol szerintem ismét bőven megállta a helyét. Az pedig kb vitathatatlan, hogy a védekezésünk Boris és Ákos érkezése után állt össze. Ezért mondom, hogy védekezésben a bajnokság legjobb 4-ese volt. Én nagyon örülnék ha maradna. A mondás is tartja "Offense wins games, defense wins championships."
Azert ennyire jó csapat nem voltunk sztem meg a magyar bajnoksag sem ilyen jó hogy Barac a tokossege miatt volt jó...
A faszi kurva jó játékos. Magyar szinten kb 1-5 poszton tartotta meg a jatekosok nagy részét jol. Tamadasban kurva jó helyezkedés és jó szazaleku befejezesek. Fel év kihagyás után kellett neki idő, de a liga legjobb negyesei vert izzadtak rajta állandóan...
Egy egész szezont játszana egy négybe jutó csapatban simán kulcsember lehet... Azért Nymburk és spanyol elso ligába nem véletlen kerül oda bárki...
Nem értem Kovácsot miért Barachoz hasonlítja mindenki. Én Kovácsnak egy olajos Zsíros szerű szerepet szánnék. Baractól legfeljebb a hajtást kell átvennie. Azt azért látni kell, hogy Barac a tökössége miatt teljesített jól, nem azért mert nagyon technikás játékos.
Nyáron hárompontosokra ráfekszik Benedek, és bártan belemegy jövőre a kontaktokba akkor nem lesz baj. Az idei csapatban is inkább kinti zárásokat, távoli dobásokat vállalt. Inkább hármas játékosnak tűnik mint négyesnek.
Azért annyi kiegészítés hogy Zozo és Beni is olyan szezonban kapott sok lehetőséget amikor nem volt nagy cél... Jönnek ki jó jatekosok az utanpotlasbol de azok a jatekosok akik megragadnak azok 18-20 éves korukban a liga also felében jatszanak 25-30 perceket
Benket gondolkodas nélkül padoztatta Fekete Ádám pl.
a hypertehetsegek mint Zozo és Beni se tudjak igazán attorni a falat egy bajnoki címre hajto csapatban
A szovetsegnek úgy kellene tamogatni az utánpótlást ahogy az Mlsz tette korábban aki jatszatja őket az kap több penzt így a kevesebb pénzt a liga azon resze aki max 8 koze akar eljutni nem legiosra baszna el hanem magyarokra plusz kellene osztalyozo b csoportos szabalyokkal mert az vicc hogy vannak csapatok ahol semmi cel nincs de ot légiós dobja el a dobások 90%-t
Azért egy lapon említeni Kovácsot es Baracot elég kemény dolog!Barac nélkül nem lettünk volna bajnokok,Kovács meg gyakorlatilag csak kerettag volt!(gondolom egyik sem véletlen)
Én biztos hogy megtartanám jövőre Baracot.3-5-ig jatszik okos,dörzsölt játékos,jó vérrel!Ha nem így dobná a hármasokat,soha nem játszott volna itt!
Hoznam Curryt 1-3-ig megoldja,ismerjük!
Két légiós hely elkelt és ők lehetnének a legolcsóbbak!(Anderson tavalyi béréből mkettőt hozhatnank!nem azért mert olcsók,hanem Anderson volt brutál drága...)
marad 3 légióshely,nyilván egy center (mondjuk egy szegedi Dickey féle Ákos mellé,biztos elérhető árban és nem zsákbamacska).1-2 légiós hely még marad,nyilván Beni,Szili függvényében választanám ki!Szerintem mkettő maradására nagy esely van!ha így lenne,”csak” egy légiós kellene.Bruisma lenne az,vagy egy hasonló 4-es és kész is vagyunk.
ha vmelyik játékos mégis menne ,pl Szili akkor az 5.légiós az ő posztjara,ha Beni akkor az 5.az ő posztjara.Ha m.kettő távozna esetleg akkor mégyegy Curry fele 1-3 ig játszó vagy Bruisma kárára egy 3-4 es!Van variáció bőven!Nem várnék julius végéig.Persze először az edző sem kell,aki az igazolásokra rábólint,vagy kiválaszt!
Sajnos a fiatal szabály nagy szar!Ki kell érdemelni a perceket,nem szabályok álltal betolni őket a csapatokba...23 évesen fiatal,ugyan!utánpótlás képzésre figyelne a szövetség oda mégjobban!Akkor jönnének a Perlek,Váradik akiknek 18-19 évesen nem kellett semilyen fuatal szabály és éltek is a kapott percekkel!
Leirta a velemenyet amivel en is egyet ertek de ti paran egybol csipobol tuzeltek.
Akkor csak egy kerdes mert gondolom van ellenerved is...
Barac es Kovacs Beni(U23) 4-es poszt. Ez oda keves. Tehat kell meg egy legios 4-esbe. Kovacsot tobbet kell majd jatszatni mert Doktor mar nem fog megfelelni az u23-nak igy a jatekperceit nagy valoszinuseg szerint o fogja megkapni. 2 legios plusz Kovacs 4-esbe nem tudom mennyire fog mukodni.
Kell Keller melle is egy legios center es akkor mar csak 2 kisemberre lesz lehetoseged ami keves lesz ha Beni es Szili megy amire nagy esely van.
Amit irt, hogy a 2 magyarunk tavozasa eseten 5 minosegi legiosra van szukseg az teljesen megallja a helyet es Barac nem biztos h ez a kategoria. Nagyon sokat koszonhetunk neki, nagyon jokor lepett elo huzoembernek de a posztjara egy jol dobo extra 4-esre van szuksegunk.
Barac nagyon jó légiós volt de arra senki ne számítson, hogy a mostani szezon után is olcsó légiós lenne. Az idei csapatunkból csak a magyarokhoz kell ragaszkodni, többiekhez nem feltétlenül.
Már írtam valamikor, hogy kezdő négyesnek kellene sztárt hozni, csere négyesnek pedig akár egy jobb bajnokságból, sérülésből visszatérő játékost. Reddick és Barac esetnél is bejött.
Ez biztos így van.. Bár én csak egy szurkoló vagyok és nem szakértő, de szerintem a legnagyobb előnye, hogy univerzális. 3-5 posztokon bármikor bevethető.. Bár jó lenne, ha a triplákra még rágyúrna egy kicsit.. :) Mint azt idén is láttuk 1 posztra 2 ember kevés sajnos.. Ha idén ő nincs, akkor nem tudom ki lehetett volna Ákos cseréje. Evan-nek nem igazán profilja a benti birkózás. Lehet, hogy egyik poszton sem Barac a legerősebb, de az óriási előny lenne, ha lenne egy ilyen jolly jokerünk jövőre is.. Főleg, ha azért nem vár ”sztárlégiós-fizut”.
Persze, ha lesz 5 külföldi szupersztárunk a válogatottak mellé, én biztos nem fogok reklamálni, de felteszem nem végtelen forrás áll rendelkezésre.. :/
Ezt kihagytam: Ha pedig mindketten tavoznak, akkor Zoli és Keller mellé 5 “minőségibb“ légiós fog érkezni, plusz a fiatalok, magyar piacon már akkor nem lesznek elérhető játékosok, akik segíteni tudnának nekünk. Egyebként most sincs már egy sem, zarojelben megjegyezve.
Ez nyilván a bajnokságra és a kupara bőven elég lehet, ha jól sikerül a külföldiek kivalasztasa és elkerülik a csapatot a sérülések.
A BL-re pedig gyakorlatilag a fiatal szabály miatt esélyed sincs csapatot építeni, így ott a tisztes helytállás a cél, pár meglepetés győzelemmel.
Gasperrel és Milossal talán a közeljövőben, én úgy tudom, hogy ezen a téren már nagyon közel vannak az álláspontok.
A játékoskeret pedig július végén és augusztus elején fog elkezdeni kialakulni, amíg Beni és Szili nem döntött, addig nem fogunk lépni a légiós piacon. Tobbiek pedig adottak. Ha minden így marad, csak egy picivel fog csökkenni a csapat költségvetése, ami nagyon jó hír.
Barac témára visszatérve: Lehet, hogy nem fogalmaztam vele kapcsolatban teljesen érthetően, igy jobban leírom a gondolataim. Véleményem szerint ha Kovács Beni a kötelező 20 perc játékidőből kap minden meccsen 12-13 percet, akkor a szezon végére elérhető lett volna neki az a szintű segítség, amit Barac adott a csapatnak.
Boris egy tökéletes ötödik számú légiós bármelyik csapatban, ezzel nem lehet vitatkozni. Ugyanakkor nekünk jovore erre van a legkisebb szükségünk. Kezdő négyesnek ugye nem elég, cserenek pedig ott lesz Benedek, akiből ki lehet nevelni egy újabb meghatározó magyar játékost, akar hosszabb távra is nekünk. Én remelem, hogy ő lesz az első számú fiatalunk jövőre. Tehát itt kilőve. Azt tudni kell, hogyha mind a 4 válogatott játékosunk marad, akkor ismét 4 legiosunk lesz, ha pedig valamelyik távozik, akkor helyette fog jönni egy ötödik légiós. Keller melle/mögé fog érkezni külföldi, egy kezdő meghatározó négyes, egy jól védekező mezőnyember és egy 3/4 Ford típusú játékos. Ezen felül ötödik légiós pedig Beni és/vagy Benke távozása esetén adott posztra. Ez nyilván az én verzióm, lehet Gasper/ új edző teljesen máshogy fog gondolkozni, de tavaly is azért többnyire eltalaltam az igazolando játékosok stílusát.
Ebben a csapatban én nem látom Barac helyet, ennek pedig legfőbb oka a fiatal szabály. Ha ez nem lenne, nálam is bármikor helye lenne a jovo évi csapatban.
Én csak ahhoz szólnék hozzá, hogy: Nem, Kovács Beni nem tudta volna azt hozni, mint Barac. És ezt úgy mondom, hogy én alapvetően borzasztóan tehetségesnek látom a fiatal srácot és kellenének neki a játékpercek.
Viszont ő nem az a mindenből hozok jót típusú játékos, mint Barac, aki védekezésben, támadásban is hozzá tudott tenni. Defense oldalon bárkit váltottunk rá, mindenkivel fel tudta venni a harcot, palánk alatt és a hármas vonalon is. Hármastól ötösig mindenhol tudtuk használni. Okos játékos, igazi csapatember, nagy küzdő, abszolút nem önző, tudja, hol a helye. És a negyedik meccsen a döntőben vezér is tudott lenni, ott nagyon nagyot alkotott. Barac nem sztár játékos, de meggyőződésem, hogy olyan player, mint mondjuk Makalele volt a galaktikus Real Madridban fociban: akkor tűnik fel igazán a hiánya, amikor nincs, mert egyensúlyt teremt és rengeteget dolgozik.
Nem kérdés nálam, hogy szerződést kínálnék-e Baracnak, simán...
Sokat gondolkoztam ezen a poszton, többször neki is álltam, de mindig újra kellett gondolnom. Ahhoz, hogy ezt az idényt értékeljük úgy velem, hogy két részre kell bontani az évadot. Az első a kezdettől január közepéig, a második rész pedig innentől a szezon végéig mérendő.
Nyilvanvalo, hogy az első részben sokkal nehezebb dolgunk volt főleg rajtunk kívül álló okok miatt, amikkel mindenki tisztában. Januartol valamivel javult a helyzetünk, de az optimális állapot meg így is nagyon messze volt. Gyakorlatilag a teljes keret egy egész szezonon at maxium 3 hétig tudott teljesen együtt, probléma mentesen dolgozni. Ennek tükrében a duplazas, a remek BL teljesítmény óriási eredmeny, mégha valtozo utakon is indultunk el. Ennek tükrében próbálom értékelni a játékosokat egyesével, sorban a legkönnyebbtől a legnehezebbig.
Milosevic: Számomra az első pillanatban benne volt a pakliban, hogy bust lesz, a kora, a serulese és a Covid helyzet sok volt neki egyszerre erre a szintre, nem is értem mit akartunk vele kezdeni.
Zoli: Őt a második legkönnyebb értékelni, egész szezonban MVP szint, elképesztő fejlődés tavalyról, a szezon legjobb jatekosa a bajnokságban és a Falcoban. A legjobb hír, hogy két évig meg biztosan nálunk jatszik.
Beni: Óriási fejlődésen ment keresztül, csapatkapitányi ranghoz csapatkapitányi teljesítmény érkezett, vezeR a pályán és a pályán kívül, nagyon erős mentális állapot. A szezon második részére egyértelműen ra lett szabva a vezér szerep, az atstrukturalt játék feküdt neki, kijött egy olyan teljesítmény, amit sokan nem láttunk benne, sajnálatos, hogy ehhez ezek a körülmények kellettek.
Lake: Óriási csalódás, igazából sem motivációban és képességeiben nem láttam javulást, fejlődést, mintha minden fontosabb lett volna mint a kosárlabda a számára, ahhoz képest, hogy kezdő center szerepet vártunk tőle, hat nagyon messze volt tőle. Nyilván ebben Gasper is hibás, egy edzőnek jobban kellene alkalmazni ilyen esetben a Man managementet, am ebből a fiatal amerikai semmi segítséget nem kapott. Nem volt mellette idén egy mentor sem, sajnos ez így összességében vezetett egy botrányos szezonhoz, a végén a sérülése miatt pedig segíteni sem tudott a csapatnak.
Benke: Ha megnézzük a statisztikait, akkor látjuk, hogy teljesen átlagos, mégis nagyon fontos láncszem Gaspernel két éve. Munkabírás, alázat, egyensúly a csapatban. Az ő értéket nem a statisztikában kell keresni, hátul váltásokkal abszolút nem hozható zavarba, teszi a dolgát, nem igényel sok labdát, ha helyzet van eldobja, ha más jobb helyzetben van passzol. Az egyik legjobb neki a csapatban a döntési képessége, úgy érzem ez a legfőbb fegyvere is.
Keller-Searcy: Szerintem a ket játékost lehet együtt értékelni. Nyilván egymást valtottak, de mindkettő másban volt jó. Searcy a szezon elején Anderson vezérletével abszolút korrekt játékot hozott, támadásban nem egyszer elit szinten dolgozott, végül a serulesek és bizony a mentális problemak, hozzáállás miatt cserélni kellett. Egy motivalt Searcy szerintem jobb játékos, mint Keller, egy normál szezonban is így gondolom, de utólag teljesen jó döntés volt a csere. Ákos nem egy képzett center, de fizikailag erős, védekezésben pedig szépen dolgozott testtel és lábbal, elzárás leválás játéka is működött Benivel. néha a triplai nagyon hasznosak voltak. Ar-ertek arányban, másfél évre egy biztos pont, légiós centert nem tudnánk hozni ilyen aron, aki hasonló szinten dolgozik. Sosem lesz a kedvencem, de küzd a csapatért, nem veszi félvállról a dolgokat, harcol amennyire tud, ez a karakter pedig kell egy bajnoki címre hajtó csapatba.
Barac: Hat az ő megítélése abszolút nem egyszerű. Milosevic helyére jött, ár ertek arányban óriási fogas volt, persze borzasztóan indult az egész ittlete, végül felvette a ritmust, beállt a sorba, részfeladatok megoldására tökéletesen alkalmas volt, igazi küzdő ő is, aki bár palánk alatt képzettebb mozog, a dobása nagyon instabil, egy igazi ötödik számú légiós, kiegészítő ember, annak viszont kiváló. AzeRt nehéz ot nekem megítélni, mert a hozzaadott értéke elvitathatatlan, fontos szerepe lett a szezon végére, de ezt hasonló lehetőség mellett Kovács Beni nem tudta volna hozni ? Nyilván nem tudjuk erre a választ, ami igazából valószínűleg nem lenne, de talán lett volna lehetőség most egy erős magyar magast is nevelni. Amivel persze nem vagyunk el késve.
Es akkor jöjjön a számomra, de szerintem mindenkinek a két legnehezebben átlátható és értékelhető játékos.
Evan: Az nem kérdés, hogy jobban jártunk, hogy ő volt itt ebben a szezonban Markó helyett. Joval jobb játékos, elől hátul. Nagyon nehéz dolga volt neki is, a Covid nagyon megviselte, nehezen lendült újra formaba, serulesek is hátráltattak, ahonnan szép lendülettel tért vissza, de nem volt az igazi. Szerintem ő a Pécs elleni kupa negyes döntő után elfogyott, mind fejben, mind fizikailag. Rengeteg rövid dobas, túl sok játékidő, védekezése is sokszor elcsúszott. Az ő karaktere egy igazi csendes gyilkos, aki a magas reszleg vezére volt idén és ez talán nem feküdt neki annyira. Minden csapat tudta, hogy a magasak közül ra kell készülni, ő az első opció a palank alatt és ez nem feküdt neki. Egy Reddic mellett -aki domináns karakter volt a pályán- jobban tudta alkalmazni a skillsetjet, mint Keller mellett vagy akar Searcyt is írhatom, ahol pedig gyakran védekezésben is előre kellett lépnie, mert az amerikai itt nem volt a helyzet magaslatan. Összességében jó szezonja volt, talán számokban hasonló mint két éve, de a szerepe és a hatékonysága biztosan hátrébb lépett.
Es akkor jöjjön a legnehezebb eset, akit baromi nehéz reálisan ertekelni, többször megtettük, de a helyzet nem lett egyszerűbb.
Anderson: A csapat remélt első számú és legjobb jatekosa, aki miatt meg Gasper is képes volt a filozófiáján változtatni. A szezon elején amíg ő volt a ball handler, a csapat vezetője, addig teljesen más játékot jatszottunk, mint a sérülése után. Egyszeruen vele a körülmények miatt nem volt szerencsénk. Ha vissza nézzük a BL meccseket, valamint a szezon eleji találkozókat látjuk, hogy nem egy bust igazolás és valóban tudja azt amire hozzuk, itt a mellenyulas más értelemben következett be. A Covid helyzet, a karanténok nem tettek jot egy alapból olyan játékosnak, aki nehezen lendül bele a játékba, ez hatvanyozottan kijött. Amire felvette a ritmust, arra pedig megsérült, visszatért, kidőlt hosszabb időre és onnantól már teljesen más volt a helyzet. Úgy érzem az ő valós tudását csak pár alkalommal láttuk a szezon korai szakaszában és a Zaragoza elleni hazai, majd a Sopron elleni idegenbeli hét volt az , amikor üzemi hofokra ert, ezután pedig ugye kidőlt hosszabb időre, majd egy meccsre vissza és megint hosszabb időre. Amikor visszatért mar a rendszerbe tért vissza, egy új szisztémába, ahol nem ő volt az első számú playmaker, ebben pedig a tudasa fele ha kijött. Nem véletlen mondta Beni, hogy amikor kiesett Kyan, mindenki előre lépett egyet, mert ő volt az első számú játékos, de a visszatérése után már csak az otodik számú lett egy gépezetben. Ha megnezitek a statisztikáját szignifikáns kulonbseg nincs közte, Beni és Szili között, de hat ugye tőle nem ezt vártuk. Rosszkor, rossz helyen, sajnos nem jött be. Ha nem sérül meg pedig ki tudja mi lett volna, egy teljesen más szezon ment volna úgy végig.
Gasper és Milos: Szerintem a szakmai stáb felemás munkát végzett, voltak hibák, rossz döntéseket is hoztak, de mindig jól és időben korrigáltak, erre pedig csak a legjobbak képesek. Nyilván nem lehet mindig jól dönteni, jól meccsélni, felkészíteni mindenre a csapatot. Néha egy döntés csak a meghozata utani későbbi időben derül ki, hogy ült e avagy nem. Egy valamiben biztos vagyok, mégpedig, hogy náluk jobb edzoket nem tudnánk idehozni. Sem szakmailag, sem olyan szinten, hogy magáénak érezze a klubot úgy mint ok ketten. Az már más pénztárca, utóbbi pedig egy hosszú és bonyolult folyamat. Az, hogy ilyen helyzetben duplaztunk a legmagasabb polc, ahova Okorn és Konakov kerülhet.
Ennyi lett volna a tavalyi szezonról a gondolatom, írásom, lehetne meg hosszabban ecsetelni egyes játékosok teljesítményét, de így is elég hosszú lett, igyekeztem a leglényegesebb elemeket kiemelni.
Kesobb fogok írni a jövő évi terveimről is, de meg egyelőre felesleges. Az biztos, hogy teljesen máshogy kell építeni a csapatot ha Beni vagy Szili, netán mindketten távoznak. Mind a három forgatókönyv elképzelhető, de akar az is, hogy mindketten maradnak, bar erre a legkisebb az esély. Szerintem addig felesleges is belemenni, mert ezek a döntések nélkül bizony nem tudsz elindulni. Így amíg ez a kérdés nem tisztázódik, várnunk kell.
Egy valamit látni előre, mégpedig, hogy olyan csapatot nem fogunk tudni építeni, aminek reális esélye van továbbjutni a BL korböl, erre sajnos az U23-as szabály nem ad lehetőséget. Sem anyagilag, sem játékidőben. Innen indulunk, várjuk a híreket.
Ha valaki nem ért velm egyet, van véleménye az írásomrol, azt várom, mindenre kiváncsi vagyok.