Zacskon rúgja ja. Meg pár óra és eljutsz a lefejezesig is így tovább. tudom én hogy faj hogy be lett ültetve a hintaba Cakarun és nem fizikálisan lett leepitve a csapatod vezető és masodedzovel kezdve hanem fejben.
Potocnik valahogy mindig elveszti Az eszet az Arenaban. Pár éve a Körmend elleni elodontoben akadt ki és csinalta a hisztit...
Amikor a Falco kárára tévedtek 2 meccset is eldöntő szituációban, akkor könnyen írogattak a magas lóról, hogy sírtok mint a kisasszonyok meg hogy nem tudtok emelt fővel veszíteni.
Most, hogy fordult a kocka, ugyanúgy sírnak, mit sírnak gyalázkodnak, nyomdafestéket nem tűrő stílusban fröcsögnek és természetesen most is a Falcosok a hibásak mindenért.
Mondjuk akik kövekkel dobálnak embereket a 21. században azokról...inkább nem írok semmit.
Szánalmas már ez a vergődés. Idén eddig 5 meccset játszottunk, abból 3x tolták meg az Olajt a sporik. Mindhárom alkalommal a kis segítséggel szoros meccsen sikerült nyerniük pár ponttal. Persze mindig meg volt magyarázva, hogy igazából milyen jó volt a fújás, sőt. Most, hogy végre mi jöttünk ki jobban egy meccset befolyásoló ítéletből rögtön kaptak is egy 30-ast. Persze ilyenkor jön az országos csalás és Potocnik sem nyilatkozza le a sajtóban, hogy milyen f@sza minden. Tényleg vicces ez a sok bohóc, ha a következő meccsen megint megkapják a hazai pályát és ismét behúznak egy egylabdás meccset akkor meg megint rendben lesz minden.
Azert mert Cakarun lefejelte Benit nem tudnal gratulalni egy esetleges bajnkki cimhez? Bb1-en azt irod nem ert hozza Beni fejehez. Legyszi nezd meg azt a videot akar tobbszor is es lathatod, hogy a kontakt meg volt. Es ez a szabalyok ertelmeben kiallitas! Az elso meccsen is volt egy tamado meg egy oriasi lepeshiba de ott is mi voltunk szerintetek azok akik feleslegesen hisztiztunk.
Moldi! En tisztellek de most nincs igazad/igazatok!
Miért, van olyan Falco bajnoki cím amihez tudsz gratulálni? Mondjuk szerencsére ez nem kizáró ok, úgyhogy valahogy azért kibírjuk. Nem mellesleg még nem dőlt el semmi.
Sikerülni fog Splity,megnyugodhatsz.Mint már említettem többször jó csapatunk van,de a Falcó jobb,erősebb minden téren.Most is...nyertek volna akkor is ha nem állítják ki Cakarunt.Ráadásul jó dobóformát is mutattak,szinte minden külső dobásuk a gyűrüben landolt.Eleinte mi sem voltunk rosszak,dehát a történtek miatt elbizonytalanodtunk ezt a Falcó könyörtelenül kihasználta.Cakarun nélkül nem nyerünk itthon sem,Taiwo nem tudja őt pótolni.Viszont ehhez a bajnoki címhez nem tudok gratulálni.
Közben még az is eszembe jutott, mikor annak idején a Pantelicset kiállították a döntőben a Szolnok ellen. Na az meg akkor egyáltalán nem ért kiállítást. Akkor nem ment a lázadás Szolnokon. Az élet ilyen, egyszer ad, máskor elvesz. Ez van.
Szerintem ma Anderson többet, vagy legalábbis jobban védekezett, mint eddig a bajnokságban bármikor! ”Magassága” miatt átdobják sokszor most is, de kézzel-lábbal ma többször odaért, mint eddig bármikor! Ha ennyit hoz mindig, az már nem rossz, persze még messze van a klasszisteljesítménytől, de ha nem lóg ki, már előbbre vagyunk!
Ugye azt mindenki tudja, hogy penteken boduletes hazai palyat fognak kapni es borzasztoan nehez lesz Cakarun nelkul is. Folyamatos nyomas alatt lesznek a jatekvezetok es Beni is szamithat nem keves mocskolodasra.
Viszont ha tudunk nyerni akkor hetfon hazai palyan lehetnenk bajnokok. Egyutt sikerulni fog!
Magyar játékosaink ismét jók voltak és most a légiósaink is felnőttek melléjük!
Anderson ma jól játszott és nagyon hajtott!
Grat neki külön!
Pénteken nagyobb esélyünk lehet a center nélküli Olaj ellen ,bár lehet a többiek meg még kettőzött erővel hajtanak majd! ..és kinti dobásokkal akarnak megverni minket!
Szemét alföldi csalókat a saját fegyverükkel vertük meg! Egészséges geciséggel, szép volt Beni! Körmend ellen pár éve videót hamisítottak, Pankár Tibi győztes hármasával megnyert meccsünket annó megóvták, vagy legalábbis heteken variáltak. Most se ismerik el , hogy volt egy hülye játékosuk, aki lehet, hogy a hülyeségével a bajnokságot vette el tőlük, ezek ilyenek. Hagyjuk őket, dolgozzunk a pénteki, Cakarun nélüli taktikán!
Visszanéztem én is, teljesen jogos, jó döntés. Rengeteg ilyen jelenetet láttam már futballban, kosarlabdaban és mindig ugyanaz a véleményem. Cakarun óriásit hibázott és ezzel óriási esélyt adott nekünk. Egy ilyen rutinos, kiváló képességekkel megáldott játékosnak ki kellett volna röhögnie Benit aztan a pályán pedig választ adni a provokaciora a teljesítménnyel.
Lehet ezt magyarázni, meg szineszt kiállítani és meg sok dolgot, de Beni nagyon csibész volt, jól ismerte fel a helyzetet, a szolnoki center pedig beült a hintába. Itt csak egy hibást talalhatnak az Olaj drukkerek, a saját játékosukat. Nem ez volt az első és az utolso eset a sport történelmében.
Visszanéztem az esetet. Jogos a kiállítás. Fejelő mozdulat megvolt.
Ja, Beni rájátszott, de Cakarun meg szimplán hülye volt. Egy félmosollyal el kellett volna onnan sétálnia.
Alapvetően egy-egy büntetés járt volna a két félnek szerintem a kakaskodásért, de a fejelő mozdulatot nem lehet kimagyarázni. Vagyis lehet, mert épp ez megy...
Megmondom őszintén azért sem érdekel túlzottan, mert Szolnokon Beni sportszerűtlenje is vicc volt, az, hogy Benke leütése sem volt támadó, az is vicc volt. Visszanyalt a fagyi.
A csapatnak meg grat, ez ma szép volt, erős győzelem. Szolnokra meg úgy kell menni, hogy 'Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose".
Okosnak kell lenni, semmilyen provokációnak nem szabad felülni, nem szabad foglalkozni a bírókkal sem. Csak játszani a játékunkat, mert ha az sikerül, akkor biztosan jobbak leszünk 10 ponttal legalább, mint ez a Cakarun nélküli Szolnok. (Mert ugye ő kilőtte magát péntekről is.)
Bízom a csapatban. Ha az a szolnoki meglenne, akkor hétfőn szerintem már nem adnánk ki a kezünkből a győzelmet, ha kell, a közönség dob kosarat...
Egy kicsit más téma: Azért ma remelem mindenki látta, hogy a 3 fiatalunk mennyire lóg ki lefelé a csapatból. Nyilván ez mashol is így lesz, ahol komoly célokkal terveznek a következő szezonra. Gondoljatok bele, hogy egy teljes szezonon at, meg a döntőben és a kupa döntőben is lesz 10 jatekosbol 2 végig pályán az első félidőben, akik abszolút nem érik el ezt a szintet.
Szemely szerint nagyon ki élvezem ezt a döntőt, mert jövőre drámai színvonalcsökkenés várható.
Látom tetszik ennyi év után is ez az igen frappáns kiírásunk. Valahol örömmel is tölt el, hogy ez ennyire betalált anno! Van más is, azokat is felhasználhatjátok:)
Gratulálok a csapatnak, oriasi győzelem Volt a mai. Tökéletesen bejött amit írtam a mérkőzés elott, 3 magasember egy percet sem játszott együtt es Anderson is végre újra rendben volt. Egyertelmuen egy kell használni ot a továbbiakban is, hogy megnyerjük a bajnokságot.
Beni és Cakarun esetet nem kommentalnam, vissza kell neznem a felvételt, de élőben abszolút kivehető volt a szándék, a mozdulat, onnantól pedig nincs miről beszélni.
Hát ez kurva jó. Tényleg nincs semmi a digi alkalmazás QR kódjában sem. Magyarán ha kártyát viszek, akkor útlevelet is kell vinnem, ha mobil app-et, akkor meg tök mindegy mit, mert úgysem tudják összevetni semmivel.