Furcsa, hogy a rúdugrólányok között sok a szép lány. Grigorjeva, Elisdottír, Pyrek. Szerintem Dragila is jól néz ki, no meg nekem Szabó Zsuzsi is tetszik. Kár hogy nincs itt. Emlékeim szerint Balahanová és Bartová sem néz ki rosszul.
Szerintem akár arra is lehetne tippelni, hogy közülünk hányan érik meg, hogy megdöntik a női 100 világcsúcsát.
Marion messze kimagaslik a mezőnyből (na jó, nem most, de pl. az olimpiai döntő eléggé kellemetlen volt az ellenfeleknek), aztán mégsem tud 10.60 alá kerülni.
Pedig valszeg a maiak sem szódavízzel futnak.
Csak azt nem értem, hogy ha Flo-Jo a szerektől úgy repült, akkor a többiek miért nem kapták meg ugyanazt? Mert hát az NDK-sok orvosi háttere sem volt rossz (Gladisch, Drechsler). Vagy ha csak valami amerikai találmány volt, akkor Evelyn Ashford miért maradt le tőle messze? Elég sok számomra a rejtély.
Ez még belefér.
Mert Afrikában elég messzire esnek egymástól a lakott területek, közöttük szép számmal vannak oroszlánok.Te is rekordot futnál ott. :-)
meg a másik, hogy hogyhogy ekkora különbség van az idők között. Jó, most nem FloGriJoyner világcsúcsára gondolok, mert van sejtésünk, hogy érte el, de furcsa, hogy pl Marion Jones idei legjobbja és az egyéni legjobbja között is 2 tized van, de képesek +-4 tizedes időket futni két különböző futamban, míg a férfiaknál századmásodpercben lehet mérni csak a különbségeket. pl. Greene legjobb ideje 9.79, de 9.9-et legtöbbször tud futni, Jonesnál asszem 10.6 a legjobb idő, de nem ritka, hogy 10.9-11-et fut