Keresés

Részletes keresés

DELPIERO1984 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 6300
Csak annyit mondj már meg nekem, hogy Armstrong twitteres beszólásaihoz és üzengetéséhez például mi köze van a bulvársajtónak? Gondolom megvették kilóra Lance-t és ők diktálják mit írhat.
Előzmény: BZoltan (6299)
BZoltan Creative Commons License 2009.07.31 0 0 6299
Én meg majd 11 éve fórumozok. Nézz körül és látod, hogy jellemzően kik keltik a feszültséget és kik provokálnak meg személyeskednek. Megnyugtatlak nem én.

Ami változást érzel az annak köszönhető, hogy az idei Tour-t jobban a tolla végére vette a bulvármédia és így sokkal több erre fogékony júzer érzi okosnak magát. Na meg az is közrejátszik, hogy a sajtó kitalált/csinált egy személyes konfliktust Contador és Armtrong között és a szappanoperákra fogékony réteg ezt egyből a magáénak érzte és elkezdett harcászati tevékenységet folytatni.
Előzmény: sztich (6298)
sztich Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6298

Légy oly szíves, válaszolj a kérdésemre.

Elég régóta vagyok itt a fórumon, látom, hogy mióta elkezdődött a Tour, mik mennek.

Szóval megjelentek a provokátorok.

Előzmény: BZoltan (6297)
BZoltan Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6297
szerintem tudható, hogy kire vonatkozik a többesszám... és szerintem nincs itt se több provokátor mint bármikor máskor.
Előzmény: sztich (6296)
sztich Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6296

"bólogass össze velük mindenben amit ti úgy is "tudtok" "

Nem tudom, miért kell provokálni, idénre hirtelen megjelentek a provokátorok.

A többesszám kikre vonatkozik?

"Tényleg kár bántani ezt a topikot."

Egyetértek. Ne is tedd, kérlek.

Előzmény: BZoltan (6294)
HPéter1978 Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6295
Ez egy úgynevezett Tour utáni kritérium.

Belgiumban és Hollandiában egész sereg ilyen van, de nyugaton mindenfelé akad.

A Projekt lényege, hogy kijelölnek egy városi körpályát és meghívnak minél több neves Tour résztvevőt vagy más híres kerekest. A kerekesek meg mennek, természetesen szép fellépti díjért.
Szerveznek köré női, amatőr, junior, szenior, tandem, tricikli meg mittudoménmilyen futamokat. Van sörsátor, borsátor, virslisátor, trikósátor, autogramkártya-sátor, meg zizi-bambi-körhinta. Az eredmény egy egész napos buli, melynek fénypontja a sárga/zöld/pöttyös/fehér trikósok esetleg a bányászlápás, de mindenképpen pár Tourt megjárt kerekes részvételével rendezett futam. Ami a verseny komolyságát illeti, asszem tavaly az egyiken Sastre "lesprintelte" Boonent és Mcewent, de a lényeg, hogy a nézők imádták.

A szép pénzdíjakra meg onnan fussa (a szponzorokon felül), hogy ezek a események belépti díj ellenében látogathatók, ezen a versenyen pl. 15 Ajró a felnőtt beugró. A nevesebb kritériumokra úgy pár tízezren váltanak jegyet.
Előzmény: GAM3R (6291)
BZoltan Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6294
Neked tökmindegy, hogy ki mit mondott... te akkor is jobban tudod a frankót. Láthatod van itt jelentező a gittegyletbe bőséggel... bólogass össze velük mindenben amit ti úgy is "tudtok"

Tényleg kár bántani ezt a topikot.
Előzmény: DELPIERO1984 (6292)
HPéter1978 Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6293
Szerintem emmég a rajt. :-)

Azért a post-Tour Kritériumokon is van menés, arról nem beszélve, hogy a vége majdnem mindegyiknek villanyfényes, hogy a kedves közönség a befutó után rögtön mehessen a kiskocsmákban vacsorálni. :-)

Sajna idei képek még nincsenek, de a tavalyelőttiek se rosszak. :-)

http://www.profronde-stiphout.nl/v8/
Előzmény: DELPIERO1984 (6290)
DELPIERO1984 Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6292
Mi mást mondhatna Bruyneel? "Tényleg így van, Lance-t sokkal jobban kedvelem. Szerettem volna vele megnyeretni a Tourt, de Alberto keresztbe tett nekünk, pedig az öreg folyamatosan próbálta terrorizálni."
Előzmény: BZoltan (6265)
GAM3R Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6291
Ez miez? Elmentek a srácok egy biciklitúrára majd közben eldöntötték, hogy versenyeznek egyet, és nevet is adtak neki?
Előzmény: sztich (6288)
DELPIERO1984 Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6290
Hát ez kész, hogy röhögve begurulnak. :-)
Előzmény: sztich (6289)
sztich Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6289
Rettentő komoly verseny lehetett. Nem is adtak érte UCI pontokat. :)
Előzmény: sztich (6288)
sztich Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6288

Profonde van Stiphout, Netherlands, NE

1 Alberto Contador (Spa) Astana    
2 Andy Schleck (Lux) Team Saxo Bank    
3 Frank Schleck (Lux) Team Saxo Bank    
4 Laurens Ten Dam (Ned) Rabobank    
5 Koen De Kort (Ned) Skil-Shimano

HPéter1978 Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6287
Éljen sz Ünnepelt!

A topik, akárcsak a csapat megélt egy s mást rövid élete alatt, de névadójához hasonlóan minden válságból megerősödve került ki. Hiszem, most is így lesz.
Előzmény: Törölt nick (6284)
sztich Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6286
Isten éltesse a topikot! Szebb jövőt (mint, ami kinéz)!
ida2111 Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6285

Boldog szülinapot a topiknak!

Vino ha minden igaz augusztus 9-én visszatér, de egyelőre a kazah nemzeti válogatott színeiben.

Szerintem nem kell elnézést kérni senkitől, a fijjúk vélhetően pár héten (hónapon, éven...) belül lemeccselik ezt egymás között, aztán jöhetünk mi is újra a sok okossággal :) 

Előzmény: Törölt nick (6284)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6284

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TOPIK!

Ma van három éve annak, hogy az akkor 13 éves Barna a következő szavakkal útjára indította a topikot.

"Nos, mit írjak... Ilyen topik még nem volt ezért nyitottam. Vino a legynagyobb ember a csapatban. De ezt mindenki tudja... Na, mindegy várok minden Vino ill. Astana szurkolót!:)"

A történelem kereke azóta egy teljes kört fordult, Vino hamarosan visszakapja a topikját. Nagy szerencse, hogy az időközben deli  ifjúvá serdült kedves topikgazdánk azóta nem olvassa, hanem maga is műveli ezt a szép sportágat. Az hiszem, elborzadna, ha látná, mi lett abból a jó hangulatú, érdekes rajongói topikból, amit elindított.

Kedves Barna, bárhol is légy, én kérek elnézést, és remélem, hogy a "medveerős orosz" visszaérkeztével mind a csapatra, mind a topicjára újra rászáll a béke  galambja.

BZoltan Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6283
Honnan tudod, hogy nekem fáj vagy sem az ha elrontok valamit? :D

A szmájli jelentését és funkcióját pedig nézd meg mondjuk itt.
Előzmény: GAM3R (6280)
BZoltan Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6282
Nekem nincsen semmilyen koncepcióm... de komolyan. Én csak néztem a Tourt és olvastam a híreket... a sajtó hangzatos szenzációhajhászatát pedig igyekeztem a helyén kezelni, vagyis tettem rá ívesen. Engem a sport része érdekelt mindig is a Tour-nek és nem a szappanopera része.
Előzmény: JanFan (6281)
JanFan Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6281
Amíg csökönyösen tartod magad egy általad megalkotott koncepcióhoz, addig nem lesz "beszélgetés",és nem a "többiek" miatt, hanem miattad. További jó időtöltést a témában, nekem van jobb dolgom is...
Előzmény: BZoltan (6278)
GAM3R Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6280
Így van. Viszont nem értem, hogy ezt a kérdésedet miért kell egy smileval megtoldani? Nekem nem fáj, ha valamit elrontok, veled ellentétben, de mint írtam veled nem kívánok többet kommunikálni, mert nem látom értelmét.
Előzmény: BZoltan (6279)
BZoltan Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6279
Láthatólagot akartál írni, ugye? :)
Előzmény: GAM3R (6277)
BZoltan Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6278
Nekem nem szar :) és nem érzek hibát... azt viszont sosem értettem, hogy a véleménykükönbség miért kell, hogy ok legyen a személyeskedésre ahogy az sem értettem, hogy a provokatív veszekedés miért jobb egy beszélgetésnél.

Nem értünk, egyet... na és? Civilben talán mindenkivel egyetértesz? Szerintem nem... és ott sem küldesz el csak úgy valakit melegebb éghajlatra. Na mindegy... hagyjuk.
Előzmény: JanFan (6276)
GAM3R Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6277
Ezt próbáltam az értésére adni, de látszólag nem sikerült. Tartok tőle Neked sem fog.
Előzmény: JanFan (6276)
JanFan Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6276
Szar dolog lehet a forgalommal szembe menni, de egy idő után majd észreveszed, hogy hol keresd a hibát...
Előzmény: BZoltan (6275)
BZoltan Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6275
Amúgy kedves, hogy elismerted, te nem beszélgetsz és nem vitázol, hanem elképzeled, hogy a másik mit gondol, mi a véleménye és azzal veszekszel. Te és a hozzád hasonlók ívesen tesznek arra, hogy egy topikban ki mit ír... neked az a fontos, hogy döngöld a saját véleményedet.
Régebben jobb volt a fórum, akkor még jellemzően értelmes emberek írogattak ide és nem frusztrált, komplexusos lúzerek. De az rég volt már...Mára már sokan vagytok, túl sokan :(
Előzmény: GAM3R (6273)
BZoltan Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6274
Nekem meg a te hozzászólásasiból az jön le, hogy szerinted a fű az nem zöld és az ég az nem kék... tény ilyent te nem írtál le, de mégis, ez jön le és ez mégis mekkora hülyeség...

Anyám borogass... ez aztán a logika :D :D :D
Előzmény: GAM3R (6273)
GAM3R Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6273
Ki mondta, hogy írtad? Nem írtad, egyszerűen az idióta beírásaidból ez jön le. Sajnálom. Aztán én itt a veled kapcsolatos beszélgetést le is zárom, mert olyan szinten nem vagy képes továbbnézni egy bizonyos szintnél, hogy az félelmetes, ezt a TDF topikban is bizonyítod. Egyébként a Tournak is vége van már, úgyhogy szerintem te is visszamehetsz oda ahonnan jöttél. Hidd el jobb lenne mindenkinek.
Előzmény: BZoltan (6272)
BZoltan Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6272
Nem, nem hiszek el bármit egyik oldalról sem... azt semírtam, hogy Bruyneel avagy Armstrong szavaz az tuti lenne és szentírás lenne.

Az értő jószándék sokat segít egy jóhangulatú beszélgetésben...de ezt te is pontosan tudod.
Előzmény: GAM3R (6271)
GAM3R Creative Commons License 2009.07.30 0 0 6271
Ha Bruyneel nyilatkozik akkor az szentírás. Ha Armstrong nyilatkozik, akkor az a tuti, és más szempont nem létezhet. Ha Contador interjújának lehozásában nincs benne az, hogy megköszöni a csapattársainak a segítséget, akkor biztosan soha nem is köszönte meg. Ha Spanyolország egyik legmegbízhatóbb lapja lehoz valamit, akkor az bulvárbaromság. Öregem egy ideig még elhittem, hogy tudsz értelmesen gondolkodni, de régóta rájöttem, hogy közel sem. Az a vicc, hogy az egyik oldalról bármit írnak azt te elhiszed, szóljon bármiről, viszont ha a másik oldalról jelenik meg valami, ami egy picit is Armstrong ellen irányul, akkor bulvárbaromság. Ezen kéne elgondolkodnod.

Az pedig réges-régen feltűnhetett volna, hogy egyedül te hajtogatod, hogy ez biztos nem igaz, a többi kicsit is reálisan gondolkodó ember viszont látja, hogy miről is van szó. Ettől függetlenül nincsenek illúzióim, ezt is meg fogod magyarázni valamivel, úgyhogy csak rajta.
Előzmény: BZoltan (6265)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!