Úgy tűnik, a nemi élet és az emésztés területéről szólnak a legjobbak.
Pásztörperc, kösz, ezt nem tudtam. Sajnos hősbariton meg nincs, azt nem szokták mondani.
Pingyit üdvözöljük, Csotri tán benéz...
És a lényeg:
Vége a korcsolyaszezonnak Ha holnapután Pápán járok
már nem lesznek a pályán párok.
Vízicsempészek munka közben panaszkodnak Nincsen pénz sok komputerre
irányítsuk kompot erre.
Szexmániás nyelvőr Tökmindegy neki, hogy kit kupakol
míg idegen szóból egy Q-t kipakol.
Szex helyett vetélkedő Ez itt nem a tökély, show vár, nevel
Hiába jössz te kéjsóvár nővel.
Inkább a kaja... Nem kell nekem a fasz alá démon,
ha van mustár a szafaládémon.
Megjött a barátnő Mivel kettőt kopogott
többet itt nem topogok.
Van más téma is azért:
A táborozók kicikiznek Ez most nem a tunyaság orrontása
de a maró gúny a sátor rontása.
Ez volt már?:
Rossz márka Addig jó a dízel-Volga,
amíg nem volt vízzel dolga.
És végül:
A számozás csak futó ötlet volt, a hozzászólások tényleg számozva vannak gépileg. Ha a többiek belemennek, akkor lehet hetenként szavazás, én is fogok szavazni egyet és összesítem a többiekét. Tán szerdánként délután lenne még rá a legtöbb időm.
Meglepő helyet találtak maguknak a hírös város kurvái, miután az utcán már nem űzhetik az ipart Nem üresek már a város szemétkukái
Mert azokban dolgoznak Kecskemét szukái.
Furcsa beavatási szertartás Állítsatok fejtetőre,
Majd öntsetek tejt e főre!
Hahó topiclakók!
Szerintem csotri javaslata jó, de erre GZ megoldása az igazi. Vagyunk tán olyan jók, hogy a magánhangzókat kecskében és kívban is tartsuk... Esetleg a 8 sort sokallom, bízzuk ezt mindenki fantáziájára. A rímek esetleges szépségversenyén - ha ebben támogattok - senkinek nem szabadna magára szavazni, és a ha a hét egy napján lehetne szavazni, az lenne az igazi. De sajnos, e célból pl. sorszámozni kellene a verseket, úgy, hogy még azt is megtudjuk, melyik kié... Mit szóltok? Ez már bonyolult lenne?
Namármost, elkezdtem lementeni a cuccokat innen, későbbi rendszerezésre. Én a Csotri-típúsúakat nem, csak a kecske, a kín és az egyéb önmagában szabályos rímeket fogom csak belevenni, úgyhogy kedves csotri, a tieidet kérlek, mentsd le magadnak, esetleg egy másik topicot is lehetne nyitni nekik, -ez korántsem elüldözés, én lelkes látogatója lennék annak is! - és pl a topic neve lehetne iáoaiee vagy hasonló.
És gyorsan csak ennyit, írjatok véleményt, szégyen, hogy most egy rímre sincs időm, de van:
GZ!
Gyönyörű!
~~~~~~~~~( a nézőközönség hullámzik )
A " kettő egyben" pedig különösen!
Íme az én verzióm:
Faluvégi kocsmabudi!
Virágod a vizelet.
Ajtód helyén csak egy nagy lyuk:
kirágott a kikelet.
Szégyen rajtad, vén kocsmáros!
Kilátszott a visszered!
Borodból most minden kuncsaft
siránkozva kiszeret.
Fijjúk, SZVSZ csúcs jön: egyrészt kecske, másrészt megfelel csotri bajtárs követelményének is, és még a mai naphoz (nőnap, ugyebár...) is kapcsolódik! Íme:
Nyilván kapsz a rokontól is virágot, hisz ráér venni neked! Virágot Dani veje
Nyilván hoz, van ideje!
Munkanélküli, hajléktalan roma legendája születőben
A koszos pelenka helyett
Fiát mosta ki neje,
A férj - mi mást tehetett? -
Kiátkozta: Ki vele!
Veszélyeztetve lett
Immár postai helye,
Így lesz végül e tett
Cigány monda (ideje!).