Keresés

Részletes keresés

Fehér Folt Creative Commons License 2013.05.12 0 0 2852

Előzmény: Hervai (2851)
Hervai Creative Commons License 2013.05.11 0 0 2851

Keresek egy filmet, néhány éve láttam valamelyik csatornán.

Amerikai vagy kanadai film. Egy fiatal lány egy tó partján egy korai, évtizedekkel korábban lezuhant (kétfedeles?) repülőgép roncsaira bukkan. majd valahogyan a pilótákkal is kapcsolatba kerül – akik tulajdonképpen már nem élnek, de nem tudnak „távozni” -, és akikről kiderül, hogy egy óceán-átrepülő versenyen vettek részt, lezuhantak és eltűntek. A lány az öccse segítségével segít nekik helyrehozni a gépet és ezzel abban is, hogy végre „távozhassanak”.

Tud valaki erről a filmről bármi információt?

Előre is köszönettel!

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.08 0 0 2850
Előzmény: Lacko53 (2838)
Clan Donnelly Creative Commons License 2013.05.06 0 0 2849

Valaki tudja, hol tudnam megnézni az Isztambul c. magyar filmet? Youtube-on csak elozetes van fenn..

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.03 0 0 2848

Emlékszem  a filmre, nem volt nagy élmény .:(

http://www.filmkatalogus.hu/Jobb-ma-egy-no-mint-tegnap-harom--f5622

Előzmény: eddiedean (2844)
elmeboy Creative Commons License 2013.04.29 0 0 2847

Sziasztok! Ó, látom jó helyre jöttem - bár lehet több a halász itt is mint a hal.. :)

Na, szóval én egy skandináv film címére volnék kíváncsi (svéd, dán, nem emlékszem), mely azt hiszem a dráma műfajba volt sorolva. (Kb. 3-4-5 éves a film.)

A főszereplő egy elmebeteg gyilkos pasas, aki a film elején szabadul a börtön helyett rámért diliházi létéből. Autózik, majd megáll egy buszmegállóban, ahol két tinicsaj várja a buszt. Beszédbe elegyedik velük, de aztán elrabolja őket. Az egyik spinét elengedi - a másik viszont érdekes pszichológiai anomáliából belezúg a férfibe.

Valaki tudná melyik volt ez az alkotás? Előre is köszönöm!

syrius Creative Commons License 2013.04.29 0 0 2846

Olasz vígjáték két házaspárról. Az egyikben az asszonyka a tüzes, a másikban meg a férj a fickós, így aztán "keresztezik" egymást, a sajátjukat ki is nyírnák, persze a végére aztán rendeződnek a sorok. Sokszor jut eszembe, mert azért olyan bájosnak tűnt az egész, de fogalmam sincs mi volt a címe. 80-as évekből való lehet.

Kormi13 Creative Commons License 2013.03.19 0 0 2845

Kedvs Kipper,

igen, valószínűleg ez az, bár nem tudom pontosan beazonosítani, mivel nem tudok angolul, de a képek, szereplők alapján nagy valószínűséggel jó helyen keresgélünk. Innen legalább el tudok indulni, köszönöm a segítséget.

Előzmény: Kipper (2839)
eddiedean Creative Commons License 2013.03.11 0 0 2844

Sziasztok! Egy francia filmet keresek, amit a nagypapámmal néztem kis koromban, de nem emlékszem sok mindenre. Egy férfi volt a főszereplő, aki kapcsolatba kerül azt hiszem ismerősök vagy üzleti dolgok miatt egy Natasa nevű call girl-lel, és megcsalja vele a feleségét, aztán azt hiszem mégis visszamegy a feleségéhez a végén. Nagyjából ennyire emlékszem. Kb. 80-as évek, max 90-es évek elejéről származhat. A főszereplő színész úgy emlékszem hasonlít Christian Clavier-re, de ezen a nyomon nem találtam meg a filmet. A call girl szőke ha jú volt benne.

duplacsuklós Creative Commons License 2013.03.11 0 0 2843

Szia! 

Nem, nem az élet dolgai, itt a baleset a film legvégén van, egymással ütköznek össze és nem derül ki, hogy túlélik-e.  

Előzmény: Törölt nick (2842)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.09 0 0 2842

Szerintem ez Claude Sautet AZ ÉLET DOLGAI című 1971-es filmje Michel Piccolival, Romy Schneiderrel és Lea Massarival. Ennek alapján készült a VÁGYAK VONZÁSÁBAN (1994) című amerikai film.

http://www.port.hu/az_elet_dolgai_les_choses_de_la_vie/pls/w/films.film_page?i_film_id=698

Előzmény: duplacsuklós (2841)
duplacsuklós Creative Commons License 2013.03.07 0 0 2841

Sziasztok! Régóta keresek egy filmet, de nem sok mindenre emlékszem belőle. Egy francia film volt, művészfilm, dráma. A film egy autóbalesettel kezdődik (két autó ütközése) ami igazából a film vége. Két szerelmesről szólt, akik valamiért nem lehettek együtt. A végén elindultak egymáshoz, és ekkor karamboloztak. Talán valami tengerparton játszódott, de ez nem biztos. Még videóra vettük fel, de sajnos azóta sem találom. Ismerős valakinek?

Recui Noémi Creative Commons License 2013.03.07 0 0 2840

YoutubeTV.ch  vki- nek ven már előfizetése vagy trial verziója, mik a személyes élmények ? Áprilisig kódolatlan az adása, és a kinalata allitolag nagyobb a mint a Netflixnek + a Huluunak 40 nyelven vmi  10 euróért per hó 

Kipper Creative Commons License 2013.03.06 0 0 2839

Hat, ha a Google-be beirom, hogy film new year's eve kill husband turn back time, akkor dob olyant, hogy:

http://en.wikipedia.org/wiki/Repeat_Performance

Ez ugyan 1947-es, de utalnak arra is, hogy keszult egy remake 89-ben, Turn back the clock cimen, Te bizonyara azt keresed:

http://www.imdb.com/title/tt0098535/?ref_=tt_trv_cnn

Előzmény: Kormi13 (2836)
Lacko53 Creative Commons License 2013.03.04 0 0 2838

Sziasztok!Kérném a segitségeteket!Tertmészetesen egy filmet keresek,ami egy hajóversenyről szól,hasonlóan mint a"Verseny a javából"az autó,és az "Azok a csodálatos férfiak" repülőverseny hőskorából ,a mult század elejéről.Ha valakinek van ötlete kérem segítsen! Köszönettel:Lacko53

Kormi13 Creative Commons License 2013.03.04 0 0 2837

Húú, pedig emlékszem a filmre a story alapján, nagyon érdekes volt, de sajna a címe nekem sem jut eszembe :(

Előzmény: gina1077 (2793)
Kormi13 Creative Commons License 2013.03.04 0 0 2836

Sziasztok, hátha valaki tud segíteni, egy film címére lenne szükségem!

Elég régen láttam, így a sztorit sem tudom egészen pontosan felidézni, de nagyjából a következő:

Szilveszter éjjelén indul a történet, egy nő lakásukban lelövi a férjét. Utána rémülten menekül, s miközben a lifttel halad lefelé, azon fohászkodik, bárcsak visszaforgathatná az idő kerekét, hogy meg nem történtté válna a szörnyű tette. Úgy érzi, pontosan látja, mi vezetett idáig és ha egy évvel korábban lenne, biztosan másképp irányíthatná a dolgokat, hogy ne ez legyen a vége.

Mire leér az utcára, láss csodát, az idő valóban visszaforog egy évvel és lehetőséget kap arra, hogy bebizonyítsa: hogy az események tudatában elkerülhetik a sorsukat. Újra éli az elmúlt egy évet, mindent igyekszik másképp tenni, mint ahogy korábban, de a végkifejletet csak részben tudja megváltoztatni, azaz a gyilkosság bekövetkezik, csak épp nem az ő keze által... 

Szerintem nagyon jó film volt és szeretném valahonnan megszerezni, csak hát a címe nélkül elég nehéz :(

Előre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni.

Haven Creative Commons License 2013.03.04 0 0 2835

Köszönöm a segítséged :-) További kellemes napot!

Előzmény: Kipper (2833)
Haven Creative Commons License 2013.03.04 0 0 2834

Köszönöm a segítséged :-)

Előzmény: sissoko (2832)
Kipper Creative Commons License 2013.03.04 0 0 2833
Előzmény: Haven (2831)
sissoko Creative Commons License 2013.03.04 0 0 2832

A végső visszaszámlálás (The Final Countdown)

Előzmény: Haven (2831)
Haven Creative Commons License 2013.03.04 0 0 2831

Sziasztok!

Ismét szükségem lenne a segítségetekre egy régi filmmel kapcsolatosan.

Egy Repülőgép anyahajó hatalmas viharba kerül, és a vihar elcsendesülésével, kiderül hogy visszamentek az időben... A második világháború közepén találják magugat. A legmodernebb flotta szembekerül a  Második világháborús Japán hadi flottával. Természetesen az  Amerikaiak erőfölénye (az akkor még ismeretlen technikai vívmányok miatt) igen csak izgalmassá teszi a filmet...

A hajó kapitánya azt próbálja elérni, hogy lehetőleg ne avatkozzanak be a történelembe, de nincs könnyű dolguk, ugyanis a japánok felfedezik a hadihajót...

Nagyon izgalmas kis film...

Valamelyik hadihajónak a neve a film címe, de nem emlékszem rá.

Előre is köszönöm a segítséget.

Sziasztok.

Haven Creative Commons License 2013.03.02 0 0 2830

Köszönöm ismételten :-)

Előzmény: némafilm (2829)
némafilm Creative Commons License 2013.03.01 0 0 2829

2fastdownloadon találtam linkeket, talán működnek is, sok szerencsét:)

Előzmény: Haven (2828)
Haven Creative Commons License 2013.02.28 0 0 2828

Szia.

Köszönöm szépen a segítséget, valóban ez a film az amire gondoltam. Nem tudod, honnan lehetne esetleg letölteni?

Köszi.

Szia.

Előzmény: némafilm (2827)
némafilm Creative Commons License 2013.02.28 0 0 2827

Halálos hétvége

Előzmény: Haven (2823)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.27 0 0 2826

Ezt a filmet pár éve láttam valamelyik tévéadón. Nem ugrik be a címe, de határozottan úgy emlékszem, hogy német (!) film volt.

Előzmény: Haven (2823)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.27 0 0 2825

A 2810. és 2811. hozzászólásban a felvetett kérdés már megoldódott.

Előzmény: Haven (2824)
Haven Creative Commons License 2013.02.26 0 0 2824

Szia.

Ha vannak benne Indiánok akkor az ezüst tó kincsére tippelek.

Szia.

Előzmény: dlaci64 (2803)
Haven Creative Commons License 2013.02.26 0 0 2823

Sziasztok keresek egy filmet!

Ha jól emlékszem 5-6 fiatal egyetemista vagy fősulis baráti csapat elmennek kirándulni közösen Amerikába valahol a hegyekbe. Az egyik srác kitölt egy lottó szelvényt és elhireszteli, hogy nyert a lottón.

Az egészet azért találja ki, hogy írjon belőle egy dolgozoatot. Kíváncsi volt a társai viselkedésére, hogyan változnak meg a személyiségük annak tudatában, hogy megtudják hogy milliomos van közöttük. Végül az lesz belőle, hogy szépen elkezdik egymást gyilkolni a fiatalok a kamu lottó szelvényért. De csak a film végén derül ki, hogy csupán egy dolgozat miatt gyilkolták le egymást.

Nagyon izgalmas film ajánlom mindenkinek...

De mi is a címe???

Ha valaki ráismert írja meg.

Köszi sziasztok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!