Keresés

Részletes keresés

dobcsab66 Creative Commons License 2020.03.05 0 0 1904

Mi van Lékai al?

Van valakinek infója, miért nem játszik? 

kispete95 Creative Commons License 2020.03.05 0 0 1903

Én azt gondolom, hogy ha kellett volna akkor 10-el nyertek, csak nem kellett! 

Előzmény: Toxigen (1902)
Toxigen Creative Commons License 2020.03.05 -1 0 1902

Kötelezően lejátszandó meccs volt. Nehogy már attól tartson valaki, hogy kikapnak a fiókcsapattól, és elúszik a bajnokság.

Előzmény: kispete95 (1901)
kispete95 Creative Commons License 2020.03.04 -1 0 1901

Csak annyit játszottatok amennyit kell... (egy Szeged szurkoló) 

Bembi86 Creative Commons License 2020.03.04 -1 0 1900

srácok, most komolyan egy Füred elleni meccsből vontok le tanulságokat?:D

ed1960 Creative Commons License 2020.03.04 -1 1 1899

Végre vége ennek a kínszenvedésnek....mi az hogy egyes játékosoknak nem tetszik akármilyen meccsen játszani?????? Megáll az ész! Na itt kellene CSaba bá, leordítani a fejüket....hihetetlen!!! Manaszkovról ne is beszéljünk, ma még a többiek sem voltak ott agyban. Ha így alakul még  a Vojvodina is  kiröhög bennünket, a Plock meg simán kiüt. VALAKI CSINÁLJON MÁR RENDET!

Gaga84! Creative Commons License 2020.03.04 0 0 1898

Manaszkov hihetetelen... Ráadásul 2évet... nem szolgált rá,sőt én az ifikhez száműzném!!!

Előzmény: Törölt nick (1897)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.04 0 0 1897

Ki volt az a szakértő, aki Manaskov szerződését meghosszabbította, de Gajicot elengedte???

Gozo Creative Commons License 2020.03.04 0 0 1896

Gedbahne kapus a Vardartól az Ademar Leonhoz szerződik a nyártól.

lincoln osiris Creative Commons License 2020.03.03 0 0 1895

Közben a jó öreg Rastko a Vojvodinához igazolt. 

zsolt.revfi Creative Commons License 2020.03.03 0 0 1894

Utolsó 2 párosítás nyílt, a többi fix 2-es.

Aztán persze ilyenkor szokott belesni a ló az ablakon :)

Előzmény: Kyra** (1893)
Kyra** Creative Commons License 2020.03.03 0 0 1893

PÁROSÍTÁSOK A NEGYEDDÖNTŐBE JUTÁSÉRT:

Dinamo Bucuresti (román)–Paris Saint-Germain (francia)
Orlen Wisla Plock (lengyel)–Telekom Veszprém
Vardar Szkopje (északmacedón)–Mol Pick Szeged
RK Celje (szlovén)–PGE Vive Kielce (lengyel)
FC Porto Sofarma (portugál)–Aalborg HB (dán)
SG Flensburg-Handewitt (német)–Montpellier HB (francia)

Bembi86 Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1892

én nem tudom amúgy, hogy milyen titkolnivaló volt.

ennél szerencsésebb volt a felállás a Vaxerencsében anno, mert ott azért röpködtek 2 órában a keményebb kérdések Lacinak, és muszáj volt neki válaszolni.

tusek80 Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1891

Nekem konkrétan az tűnt fel rögtön az elején, hogy Petur kihansúlyozta Borsos "megbeszélt szerepét" a legelején, aminek burkoltan eleget is tett. Mikor jött egy kérdés amire láthatóan nem akartak válaszolni Borsos ügyesen közbeszólt és elterelte a szót vagy visszaváltott az előző témára mintha eszébe jutott volna valami.

Előzmény: FrancisBlade (1889)
tusek80 Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1890

Ezért írtam, hogy minek kellett odamenni bohóckodni? Menjen Nagy Laci ha már nem akarják visszautasítani a meghívást - bár ahogy mostanában a saját szurkolóikkal bánnak még azon sem lepődtam volna meg ha visszautasítják. "Dr. Excel-tábla" kimenthette volna magát, mindenkinek jobb lett volna.

Előzmény: Törölt nick (1888)
FrancisBlade Creative Commons License 2020.03.02 -1 0 1889

Én is megnéztem, és nem tudom mi a bajotok, igenis jöttek válaszok, persze nem mindenre. Nekem nincs bajom az excellel sem, persze lehet csak elfogult vagyok, de nekem a múltheti nyilatkozat volt nagyképű, nem először....

Persze majd látjuk mitörténik a meccseken, de ilyen gyorsan felejtetek? Nyilván volt itt ide-oda az évek során, de ki nem bírt magával az utóbbi meccseken?

Fellökés, sunyi szemöldök könyöklés, nyilatkozatok, pökhendiség... remélem nem lesz igazam, de nagyon nehéz a tavasz, a média nyomás már évek óta mellettük.

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1888

Nagyjából semmire sem akartak válaszolni. A vezérigazgató vállalhatatlan. Nagyképűség, excel tábla....

Miként lehet, hogy ha ő szakmába nem szól bele, akkor ő nyilatkozik a Ligetvári ügyről. De legalább "globálisan" nem beszélt most! 

Szomorú, hogy ehhez a másik két embernek mosolyogni kell, mert nyilván ez számít, és ezt várják tőlük. Pedig hát ők letettek már sok mindent az asztalra. 

Olyan nagy a különbség a múlt heti 3. félidős beszélgetés, és a mostani között, hogy az szánalmas. 

Előzmény: tusek80 (1887)
tusek80 Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1887

Ja, azt el is felejtettem, hogy Yahia sérüléséről sem mondtak semmit, hogy meddig lesz harcképtelen pedig direktbe rákérdezett Petur!

tusek80 Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1886

Most ismétlik a "szarfűrészelést" a Sport1-en akit  érdekel megnézheti

scloss Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1885

Az, hogy Markussenről nem beszélnek vicc volt szvsz is. Laci annyit mondott Montpellier meccs után Veszprém TV-ben, hogy Ligetvári mögé hozzák 3. számú ballövőnek, mert ismeri a sémát amit játszunk (ő biztos tudja honnan) és ennyi idősen ez a szerep megfelel neki.

Előzmény: Bembi86 (1884)
Bembi86 Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1884

én sem éreztem gáznak a tegnapit, bár a teljes interjúkat nem láttam.

Csík úr annyit mondott, hogy a Plock továbbjutás után már volt már viccelődös sms, gondolom Suliccal...merthogy mintha nem békében ment volna el...

a dologban nincs szerintem sok, mert Sulic viszonylag kevés emberrel van jóban a világon.:D

hármójukat én is feleslegesnek éreztem, az meg hogy Markussenről nem nyilatkozunk...hát nem tudom

a Szeged ezt azért elegánsabban csinálta, amikor a múltkor ők voltak a vendégek

lincoln osiris Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1883

Nos azért van némi fejlődés a 2018-as augusztusi Sport TV-s interjúhoz képest amikor a szegedi vezető mellett ultragáz volt. A tegnapi műsorból semmi kézzelfogható nem jött le, sok értelme nem volt. 

r.tonyo4 Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1882

jaj tényleg, a Plockal kapcsolatban mondott pár dolgot, hogy ott olyanok játszanak/dolgoznak, akik Veszprémben nem akartak..vagy valami ilyesmi.

Sabate az edzőjük, aki felé szerintem a maximális tisztelettel kellene fordulni.

Szörnyű volt még hallgatni is, fogtam a fejem, hogy ezt mégis miért kellett...

Előzmény: scloss (1879)
videkiman Creative Commons License 2020.03.02 0 1 1881

(a kvázi NER-lovag vezérigazgatótól meg nem tudom mit várnak/vártak egyesek, de ezt tényleg csak zárójelben)

videkiman Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1880

Alapvetően jól leírtad, én egyedül az irányítók értékelésével vitatkoznék. Nenadic és Lékai szerintem fel fog javulni áprilisra. Ezen a poszton inkább az szól mellettük, hogy Kanalas hátul is nagyon jó, de így is inkább x-re tenném (a Szegedben senki nem tud olyat, amit egy igazán jó Nenadic vagy Lékai).

De valóban elég közel van játékerőben egymáshoz a két csapat. A Szeged előnye, hogy nekik azért van egy jól bejáratott védekezésük, Davis mintha még most is keresgélné a jól működő védekező felállásokat. A Veszprém mellet az iszonyú támadópotenciál szól, ha 2-3 játékos elkapja a fonalat, akkor csapat legyen a talpán, aki megállítja őket.

Előzmény: Csehov doktor (1860)
scloss Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1879

Teljesen egyetértek, Csík úr szakmailag inkompetens. Továbbá értelmes egybefüggő mondanivalója nem volt, sőt volt mikor Laci kérte ne ecsetelje tovább a szóban forgó témát. (Sulicról mondott valamit talán...). Rossz látni hova jutottunk Hajnal Csaba féle szakmailag kifogástalan menedzsment után :(

Előzmény: r.tonyo4 (1875)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1878

Abszolút így van. 0 tudatosságot lehet felfedezni. Én nagyon drukkolok, hogy minden úgy alakuljon,

ahogy szeretnénk, de most már az a szakasz jön az évben, amikor a duma és a “csak annyit adunk ki amennyi kell” nem lesz elég. Davis is komolyan megmérettetik a következő 2 hónapban. 
Az igazolás politikánkat meg inkább hagyjuk, mert ez ész nélkül történik.

Előzmény: Kyra** (1877)
Kyra** Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1877

Beszéltek beszéltek, de semmi lényegeset nem mondtak.

Amikor meg rákérdeztek pl. Markussenre, nem is válaszoltak.

Ennek így nem sok értelme volt.

Bembi86 Creative Commons License 2020.03.01 0 0 1876

Terza és Mackovsek megy, Markussen és Liget jön?

így kijön a matek?

csak apró probléma, hogy a távozó kettő szerepe támadásban marginális, míg az érkezőké közel sem kellene hogy az legyen

Előzmény: tusek80 (1873)
r.tonyo4 Creative Commons License 2020.03.01 0 1 1875

Csík úr jelenléte teljesen felesleges volt. 

Ő mióta kompetens szakmai kérdésekben? Azt, amit ő elmondott, elmodnhatta volna Nagy LAci is, és akkor Davisnek is több mikrofonidő jutott volna.

Az egyetlen érdemi információ az volt, hogy Ligetvári akkor fog játszani, ha jól teljesít. 

Előzmény: Bembi86 (1870)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!