Persze...beszél mindenki it mindenféle hülyeséget. Beleértve az érintetteket is. A sajtó meg ferdít, fordít, interpretál... a szurkolók meg egymás torkának esnek :)
Bruynee azt nyilatkozta a minap, hogy azok a konfliktusok amikről a sajtó ír azok sima bulvármaszlagok. Poénkodott is, hogy az ujságokban a dátum és az ár igaz egyedül, a többi az kamu. Szerinte kitaláció az Armstrong-Contador ellentét. A csapat tagjai a Tour előtt nem is nagyon találkoztak és nyelvi okokból sok kommunikáció a AC és LA között nem is nagyon volt. Professzionális csapattag mindkettő... tették a dolgukat. A sajtó meg keltette a feszkót és fantáziált meg spekulált.
Nemcsoda. Várnak rá az újságok által kellően feltüzelt Contador szurkolók. Raadásul bármelyk percben begördülhet hozzá a nagy fekete autó, négy börkabátos koloniálszekrénnyel, Sura Vinokurovval és egy fekete aktatáskával. Aztán, hogy a táskában pénz lesz-e, vagy hordozható atombomba, az csak rajta múlik:-)
Azon gondolkozom, hogy te vajon elhiszed amiket írsz vagy csak annyira kedveled Armstrongot, hogy védeni akarod mindenképpen. Remélem az utóbbi, az elvakult szurkoló azért talán jobb a buta szurkolónál.
itt van a te hozzászólásod alatt az, hogy ki mondta :)
Szerintem Lance nyilatkozatait is jól megválogatja a sajtó... Én érdekes módon olvastam azt is amikor Lance nagyon elismerően nyilatkozott Contadorról és biztosította a segítségéről a Tour-on. Mondjuk tény, hogy egy ilyen nyilatkozat nem annyira botrányos és nem adja el annyira jól az újságot mint a balhé és a konfliktus... ami persze nem is létezik.
Ha Johan nem nyilatkozik Lancn-nak meg nem hiszünk akkor hol is van megmutatva a másik oldal? Sehol... na ez a bulvármaszlag egyik ismérve. Hangulatkeltős, szentimentális, demagóg baromság.
Csapatvezetők? Johan. Ő meg nem mer nyilatkozni, egyelőre. Lance meg már mindent elmondott, amit ő gondolt és mindenhol. Ugyanazt leírni felesleges, itt most az volt a cikk lényege, hogy olyan dolgokat tudjunk meg, amit nem láthattunk, tudhattunk.
Jó nekik... én ezzel együtt magát az írást egy rinyának tartom... egészen egyszerűen azért mert az érem másik oldala nincsen bemutatva. Nem látom a csapatvezetők véleményét sem Armstrongét. Objektív, elfogulatlan sajtó ilyent nem tenne.
"Ez az újság már a Operation Puerto ügyben is bizonyította, hogy csak megbízható, hiteles információkkal dolgozik. Az általam lefordított cikkből is kiderül, hogy Carlos Arribas nemcsak a Contador fivérek információira hagyatkozott, hanem több más versenyzőt is kikérdezett."
Ezek tények. Rojas, Boonen, Lance, Ivan Guti is mond dolgokat benne, többek között.
Most, hogy mondod... magamba néztem és meggondoltam magam. A spanyol sportsajtó nyilvánvaló módon elfogulatlan és tárgyilagos ami egy spanyol és egy amerikai kerekes közötti konfliktust és ellentétet illati.
Igazad van... sőt, igazad volt és tudod mit, mindig is igazad lesz. Autogramot majd később kérek tőled, te zseni.
tőlem írhatja a szentírás is... ha bulvárbaromság akkor az bulvárbaromság. A spanyol sportsajtó meg híres az ilyen "elfogulatlan" és "objektív" megmozdulásairól.