Keresés

Részletes keresés

Pitbull Creative Commons License 2009.05.29 0 0 182

Á az az "antifasiszták" (mi bajuk Alessandra Mussolinivel?) soha nem heverik majd ki hogy Vona az Új Patás sorra leül a vidéki cigány vezetőkkel akinek szava is van népük körében és elindítják a párbeszédet az egymásnak uszított cigányok és magyarok között.

Előzmény: leotile (175)
Regisztrált ingyenél Creative Commons License 2009.05.29 0 0 181
Ha az szdsz kiesik a parlamentből, Figyelő szerint az is alkotmányellenes lesz.
Előzmény: Regisztrált ingyenél (179)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 180
Kicsit szelektív a memoriád.
98-02 között pontosan ugyan ilyen problémákkal küzdött a rendőrség és a BV is.
A probléma nem 7 éves, hanem 20.
Előzmény: Törölt nick (176)
Regisztrált ingyenél Creative Commons License 2009.05.29 0 0 179
"A Jobbik tevékenysége nyilvánvalóan alkotmányellenes, ahogyan teljesen nyilvánvaló az ügyészség és a bíróság törvénysértő magatartása is."

Mindenki alkotmányellenes csak ti vagytok villamos.
tuggyuk.
Előzmény: Gyuri atyus (78)
Levente1956 Creative Commons License 2009.05.29 0 0 178
Lakótelepen éltem életem nagy részében, ismerem a mai baloldali szavazókat elég jól. Hogy ez a antirasszista szöveg nem itt hat, arra mérget vehettek.Ennél jobban a cigányokat nem utálja senki. Általános felfogás a házban az, hogy Orbán is csak egy cigány. "Mi egész életünkben keményen dolgoztunk a gyárban. Nehogy már ezek miatt, az ingyenélők miatt ne kapjunk nyugdíjat!" Ha a szocik belebetegszenek sem tudják kiűzni belőlük ezt a szemléletet. Tavaly azért a 300 forintért is keresztbe mentek a párttal, sőt a kettősállampolgárságról szóló népszavazásnál is ez a duma hatott.
Más kérdés hogy szerintem ezek szerintem marhaságok. A cigányok ha havi egy milliót kapnak fejenként, akkor sem vinnének el többet, mint amit a tisztelt urak a parlamentben kézen-közön nagykoalícióban.
Előzmény: Commander Pepe (154)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 177
Kérdés?
leotile Creative Commons License 2009.05.29 0 0 175
Van itt szemközt egy jó pszichiáter, már a Fletót is láttam kijönni onnan. Kéred a cimét?
Előzmény: Törölt nick (43)
Priluki Creative Commons License 2009.05.29 0 0 172
Kedves antifasiszta barátom. Ezen kérdésekre találták ki a szovjet tudósok évezredekkel ezelőtt az államot. Érted? A választ magad is jól ismered.

Hány év alatt érik be a három csapás? = max 1-2 év
"Mekkora lesz az elrettentő ereje?" = 40-50%-al eshet a kemény bűnözés, aztán van erre példa New York, California, és Szlovákia esetében is.
"Növeli-e majd az elkövetés brutalitását?" = lásd az előbbit
"Honnan lesznek az új rendőrök?" = Khm! A régieket vissza kell hívni, és toborozni a többit. Nem nehéz ezt kitalálni, semmi liberó agy nem kell ehhez.
"Mikor állnak szolgálatba?" = néhány hetes ismétlés után, kiegészítve az új jogkörök megtanulásával
"Miből fizetik őket?" Az adófizetők pénzéből, melyet a költségvetés biztosít részükre.
"Mennyi idő alatt épülnek új börtönök?" 1.) Nem kell bezárni a mostaniakat 2.) Pang az építőipar, alig várják a munkát.
"Miből?" Mostanában IMF hitelből élünk, köszönve a szoclib 7 évébek. De, hogy ne legyen ciki, legyen az adófizetők pénzéből.
"Kik lesznek a csendőrök?" Akik rendőrök voltak, valamint újonnan kiképzettek, és én a Gárdából is szívesen látnék ott új felvételizőt. Jöhetne még néhány katonavislet is. Van rá még keret.
"Miből fizetik őket?" Lásd feljebb.

Most felsoroltál itt néhány fontos kérdést. Úgy teszel, mintha ehhez nem lenne köze ennek a jelenleg regnáló bandának, hogy mindezt felszámolták, és most újra kell szervezmi.
Khm! Akkor is ilyen harcos antifa voltál, mikor elkúrtak, vagy csak most nagy a szád, és feltételek akarsz szabni vesztés helyezetből a jobboldalnak?

Előzmény: Törölt nick (142)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 170

Ebben igazad van.

Csak annyit tennék hozzá, hogy nem kell nyilasozni mindenkit, aki egyetért a Jobbik bizonyos dolgaival. Van, amiben én is igazat adok nekik, másban meg nem. Ettől még nem tartom magam nyilasnak.

Előzmény: Törölt nick (162)
Pitbull Creative Commons License 2009.05.29 0 0 168
Dehogy nincsenek Nyilasok. A november 23-dec 21 között születtek mind azok.
Előzmény: meghallhatom (156)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 166

A rendőrséget a három csapás nélkül is erősíteni kell. Ma nem csak az állomány kifogásolható, de a tekintélyük is a béka segge alatt. Az meg nem érv, hogy azért ne kapjuk el őket, mert nincs börtön. Építsünk kevesebb völgyhidat, és több börtönt. De ne hagyjuk a bűnözőket az utcán mászkálni!

Előzmény: Törölt nick (142)
Regisztrált ingyenél Creative Commons License 2009.05.29 0 0 164
"Gyuri atyus válasz | vissza a topikba 2009.05.29 12:14:30 © (74)

Drogliberalizációt támogató szadeszesként szerintem nem kellene a fiatalok mérgezéséről beszélned.

Kifejezetten hülye és alávaló duma."

Most jövök rá, hogy Figyelő kartácshoz van szerencsénk.
Így már mindent értek.

Előzmény: Gyuri atyus (74)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 163
és jobb?

szerintem az erőszak még csak közelébe sem kerül a megoldásnak.
A problémát a műveltség hiánya, a rossz szocializáció, a követendő, helyes példakép nélküliség, stb. okozza.
Az erőszak pedig a megoldás helyett, csak a tömegek bosszúszoját oltja (rövid időre, majd egyre erősebb erőszakot szül).
A hatás-ellenhatás okán aztán majd a kisebbség is szerveződik és lassan kialakul a polgárháború.
Előzmény: Törölt nick (152)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 161

"mert megszavazza a nép egy elegendő nagyságú része."

Most, hogy Horn kiesett csak lesz egy mérvadó szoci politikus aki majd lehülyézi őket. :)

Előzmény: Commander Pepe (151)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 158
Én már láttam. Egész véletlenül akkor került elő amikor a ballibnek égető szüksége volt rá és NBHs apucija volt. :)
Előzmény: meghallhatom (156)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 157
De ők legalább előállnak valamivel. Ellentétben a szadesszel aki a bűnözőket/megélhetési gyerekgyártókat mentegeti és mindenkit lenáciz aki kimondja  a nyilvánvaló tényeket.
Előzmény: Törölt nick (150)
meghallhatom Creative Commons License 2009.05.29 0 0 156
Kösz ha te szerzed a szavazatokat az se baj.

A nyilasokkal nem sokra jutna a jobbik.Nyilas ugyanis nincs en meg nem lattam magyarorszagon.
Előzmény: Törölt nick (130)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 154
Őszintén! A szadesz programja hova vezetett? Ma még jobban utálja a nép a cigányokat, mint tíz éve. Jobbos, balos egyaránt.
Előzmény: Törölt nick (150)
Levente1956 Creative Commons License 2009.05.29 0 0 153
ez a cikk a bolsevik hírszerzőn jelent meg. Látszik, hogy még annak örülnek az elvtársak, hogyha ők már nem, akkor a Jobbik mégis komoly vetélytársa lehet a Fidesznek. Ennyire komoly tőllük ez az antiszemita, fasiszta szólam.
Egyébbként kitüntetés az ha valakit szidnak az elvtársak, sőt egyenesen plussz szavazatokban mérhető ez az ócsárlás. Hajrá Mszp!
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 151
Ezért nem értem a problémát. Ha a Jobbik bejut, az azért lesz, mert megszavazza a nép egy elegendő nagyságú része. A többi párt is ezért jut be.
Előzmény: Törölt nick (147)
horex Creative Commons License 2009.05.29 0 0 149

Sokszor olvastam már ezt a "csendőr vonalat"

Mennyivel jobb egy csendőrség, mint a jelenlegi rendőrség.

MAygar emberek lennének azok is, mindig a politika vezérlése alatt.

Ez olyan érthetetlen számomra, mint a közteruletfelugyelet.

Ezek a feladatok idáig mindig a rendőrség feladata volt.

by horex

Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 148

Nem akarlak elkeseríteni, de te nagyon ritkán tudsz egy más pártállásúval nyugodtan vitázni. Hamar előkerülnek a szélsőséges jelzők, és általában először tőled.

Előzmény: Gyuri atyus (117)
Priluki Creative Commons License 2009.05.29 0 0 145
Erre próbáltam felhívni a kedves antifasiszta elftárs figyelmét. Itt rinyálnak, de a sittet bezárják. A cigányok nem hibásak, csak a fehér, keresztény magyarok.
Mindennel ezt csinálják. Kinyírni az infrastruktúrát. Káoszt teremteni, aztán fasisztázni azt, aki az elemi önvédelmet meri kérni.
Oszt még adózzál is erre.
Előzmény: Törölt nick (140)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 143
Azok biztosan rájuk fognak szavazni. És valószínűleg sok nem nyilas is.
Előzmény: Törölt nick (130)
Pitbull Creative Commons License 2009.05.29 0 0 141

Ja hamarosan megéri gründolni egy bőröndgyártó manufaktúrát a mélységi rettegők miatt.

horex Creative Commons License 2009.05.29 0 0 139

"beüzemelik az auschwitzi haláltábort"

Morbid humor:

Ehhez az auschwitzi zöldeknek is lesz beleszólásuk

:)

by horex

Előzmény: Törölt nick (10)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 136
Pontosan. Majd meglátjuk. Nektek ugyanis nem sikerült, ez az egy biztos.
Előzmény: Törölt nick (125)
Priluki Creative Commons License 2009.05.29 0 0 132
"Akkor 100-200 ezer ember megrendszabályozása" Három csapás elsőre, aztán több rendőrt az utcára, több sittet építeni bezárás helyett, csendőrség vidékre.
Kezdetnek nem lenne rosszz.
Előzmény: Törölt nick (121)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 127

Ilyet nem mondtam. Nem kellene kiforgatni a szavaimat!

Az utóbbi hét év után a legvadabb rémálmomban se jutna eszembe, hogy a koala valamelyik felére szavazzak. Ilyen munka után bűn lenne még négy évet adni nekik. Kaptak eleget, nem tudtak élni vele. Nézzük meg, a másik mit csinál!

Előzmény: Törölt nick (116)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 126

Megint tévesen ugrasz. Nem vagyok jobbikos, viszont ebben igazuk van.

"Hogy csinálod?"

Én sehogy. Azt viszont látom, hova vezetett az amit ti csináltatok. Ebből, pár százaléknyi agyhalottat leszámítva, senki sem kér.  

Előzmény: Törölt nick (121)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!