Akár tetszik, akár nem, a Jobbiknak komoly esélye van arra, hogy olyan párttá váljon, mint amilyen a csupa nagy betűs FIDESZ volt 1989-ben. Jelenleg csak ő tudja a fiatalok nyelvét beszélni. És ha kezelni tudja a Budaházy Györgyöket, a gárdistákat meg a neonáci futballhuligánokat, akár hosszú távon is sikeres lehet, mert hatalmas tartalékai vannak, és egyre nagyobbak lesznek, ahogy újabb és újabb nemzedékek érkeznek be a politikába.
Á az az "antifasiszták" (mi bajuk Alessandra Mussolinivel?) soha nem heverik majd ki hogy Vona az Új Patás sorra leül a vidéki cigány vezetőkkel akinek szava is van népük körében és elindítják a párbeszédet az egymásnak uszított cigányok és magyarok között.
Lakótelepen éltem életem nagy részében, ismerem a mai baloldali szavazókat elég jól. Hogy ez a antirasszista szöveg nem itt hat, arra mérget vehettek.Ennél jobban a cigányokat nem utálja senki. Általános felfogás a házban az, hogy Orbán is csak egy cigány. "Mi egész életünkben keményen dolgoztunk a gyárban. Nehogy már ezek miatt, az ingyenélők miatt ne kapjunk nyugdíjat!" Ha a szocik belebetegszenek sem tudják kiűzni belőlük ezt a szemléletet. Tavaly azért a 300 forintért is keresztbe mentek a párttal, sőt a kettősállampolgárságról szóló népszavazásnál is ez a duma hatott. Más kérdés hogy szerintem ezek szerintem marhaságok. A cigányok ha havi egy milliót kapnak fejenként, akkor sem vinnének el többet, mint amit a tisztelt urak a parlamentben kézen-közön nagykoalícióban.
Kedves antifasiszta barátom. Ezen kérdésekre találták ki a szovjet tudósok évezredekkel ezelőtt az államot. Érted? A választ magad is jól ismered.
Hány év alatt érik be a három csapás? = max 1-2 év "Mekkora lesz az elrettentő ereje?" = 40-50%-al eshet a kemény bűnözés, aztán van erre példa New York, California, és Szlovákia esetében is. "Növeli-e majd az elkövetés brutalitását?" = lásd az előbbit "Honnan lesznek az új rendőrök?" = Khm! A régieket vissza kell hívni, és toborozni a többit. Nem nehéz ezt kitalálni, semmi liberó agy nem kell ehhez. "Mikor állnak szolgálatba?" = néhány hetes ismétlés után, kiegészítve az új jogkörök megtanulásával "Miből fizetik őket?" Az adófizetők pénzéből, melyet a költségvetés biztosít részükre. "Mennyi idő alatt épülnek új börtönök?" 1.) Nem kell bezárni a mostaniakat 2.) Pang az építőipar, alig várják a munkát. "Miből?" Mostanában IMF hitelből élünk, köszönve a szoclib 7 évébek. De, hogy ne legyen ciki, legyen az adófizetők pénzéből. "Kik lesznek a csendőrök?" Akik rendőrök voltak, valamint újonnan kiképzettek, és én a Gárdából is szívesen látnék ott új felvételizőt. Jöhetne még néhány katonavislet is. Van rá még keret. "Miből fizetik őket?" Lásd feljebb.
Most felsoroltál itt néhány fontos kérdést. Úgy teszel, mintha ehhez nem lenne köze ennek a jelenleg regnáló bandának, hogy mindezt felszámolták, és most újra kell szervezmi. Khm! Akkor is ilyen harcos antifa voltál, mikor elkúrtak, vagy csak most nagy a szád, és feltételek akarsz szabni vesztés helyezetből a jobboldalnak?
Csak annyit tennék hozzá, hogy nem kell nyilasozni mindenkit, aki egyetért a Jobbik bizonyos dolgaival. Van, amiben én is igazat adok nekik, másban meg nem. Ettől még nem tartom magam nyilasnak.
A rendőrséget a három csapás nélkül is erősíteni kell. Ma nem csak az állomány kifogásolható, de a tekintélyük is a béka segge alatt. Az meg nem érv, hogy azért ne kapjuk el őket, mert nincs börtön. Építsünk kevesebb völgyhidat, és több börtönt. De ne hagyjuk a bűnözőket az utcán mászkálni!
szerintem az erőszak még csak közelébe sem kerül a megoldásnak. A problémát a műveltség hiánya, a rossz szocializáció, a követendő, helyes példakép nélküliség, stb. okozza. Az erőszak pedig a megoldás helyett, csak a tömegek bosszúszoját oltja (rövid időre, majd egyre erősebb erőszakot szül). A hatás-ellenhatás okán aztán majd a kisebbség is szerveződik és lassan kialakul a polgárháború.
De ők legalább előállnak valamivel. Ellentétben a szadesszel aki a bűnözőket/megélhetési gyerekgyártókat mentegeti és mindenkit lenáciz aki kimondja a nyilvánvaló tényeket.
ez a cikk a bolsevik hírszerzőn jelent meg. Látszik, hogy még annak örülnek az elvtársak, hogyha ők már nem, akkor a Jobbik mégis komoly vetélytársa lehet a Fidesznek. Ennyire komoly tőllük ez az antiszemita, fasiszta szólam. Egyébbként kitüntetés az ha valakit szidnak az elvtársak, sőt egyenesen plussz szavazatokban mérhető ez az ócsárlás. Hajrá Mszp!
Nem akarlak elkeseríteni, de te nagyon ritkán tudsz egy más pártállásúval nyugodtan vitázni. Hamar előkerülnek a szélsőséges jelzők, és általában először tőled.
Erre próbáltam felhívni a kedves antifasiszta elftárs figyelmét. Itt rinyálnak, de a sittet bezárják. A cigányok nem hibásak, csak a fehér, keresztény magyarok. Mindennel ezt csinálják. Kinyírni az infrastruktúrát. Káoszt teremteni, aztán fasisztázni azt, aki az elemi önvédelmet meri kérni. Oszt még adózzál is erre.
"Akkor 100-200 ezer ember megrendszabályozása" Három csapás elsőre, aztán több rendőrt az utcára, több sittet építeni bezárás helyett, csendőrség vidékre. Kezdetnek nem lenne rosszz.
Ilyet nem mondtam. Nem kellene kiforgatni a szavaimat!
Az utóbbi hét év után a legvadabb rémálmomban se jutna eszembe, hogy a koala valamelyik felére szavazzak. Ilyen munka után bűn lenne még négy évet adni nekik. Kaptak eleget, nem tudtak élni vele. Nézzük meg, a másik mit csinál!