szevasztok, mocskosul nem megy itten a háló, remélem ez lejut (bár, ha olvassátok, az azt jelenti, hogy igen...)
A jól kezdődő hetet toldanám meg pár újdonsággal:
Gyorsan lefárasztottak az útmenti pillangók Az M5-ösbél pipik álltak,
Sajnos gyorsan kipipáltak...
Nem tud a párt mák-ügyben tárgyalni az érdekképviseletekkel, mert több más ügyben is tárgyalnia kell Nem foglalkozik pártunk vezérkara mákkal,
Mert tárgyalunk még rajtuk kívül egyéb kamarákkal.
Az egész vidék az énekesnő kutyája szíjának díszítéséről beszél Arról beszél a díva környéke,
Milyen szép is a nyakörv éke.
Orosz rúdugró versenyt nyer, nyereménye egy kis tv Első lett a Taraszov
A díja egy Szaratov.
A víz gyors folyása miatt nem sikerült átkelned a folyón robogóddal Esélytelen voltál ilyen sodrásban
ezért van most sajnos a motorod sásban.
Felesége elhagyta, s ez rosszabbat tesz neki, mint az, hogy alig él már Bár súlyos beteg, e válás
Rosszabb, mint a vegetálás.
Hadihajó kapitányának üzenete, aki az ellenfél trónjára vágyiku>
Fegyverem eme új karavell,
S nekem az ön udvara kell.
Az én üzenetem a tudatlan plebsnek Fáradtságom tavaszi,
Ez egy nagy Bölcs szava, ti!
Pestkörnyéki település reklámszlogenje Ahol minden tető cserepes, tarka:
ez itt nem más: Kerepestarcsa!
és végül, mai kedvencem:
Defekt után kisebb dulakodás alakult ki Kidurrant a kocsikerék,
Követték a kokicserék.
Na, mára ennyi, remélem holnap jobb lesz a háló. szasztok.
Na jó, a nagy sikerre való tekintettel még búcsúzásképp pár, azóta született darab:
Ma nagyon felizgat ez a fiú nem tudom miért, baromira
Be vagyok indulva ma Robira!
(ses, méghogy a szenvedő szerkezet nem helyes??? Mert a Grétsy azt mondja? Kim ő nekem?)
Haverom állandóan a helyes értéket akarja megtudni Mi ahelyes paraméter?
Mindíg ezzel mar a Péter.
A szünetben a tanáriba visszatérő tanárok döbbenten tapasztalják, hogy valaki megkopasztotta az ott lévő kismadarat
Csak áll, és les a tanári kar,
Miért lett a kanári tar?
Az ebédtől kiütéseim lettek, és a hasmenés sem kerül el Tiszta ragya lett a felkarom,
És megtelt főzelékkel farom.
A terrorista jómodora révén fért célpontja, a palesztin vezér közelébe Az ürge biz nem volt faragatlan,
Így lett az ország Arafatlan.
És végül két, Vuru által kiemelt topicba tartozó szössz:
Hála a modern gyógyszereknek, nemzőképessége jobb, mint valaha Jó a modern gyógyszerkultúra:
A viagrától állatul kúra.
Ez pedig nyelvtanilag nulla, de szerintem nem lehet kihagyni:
Kínos pillanat az opera színpadán Csendes színben Turandot
Rettenetest durantot.
Na, tessék, vurugya bajtárs, beigazolódott a mondás: "... aki nem tudja, tanítja." Miután megmutattam, hogyan lehet aláhúzni (nekem ses mutatta meg, hála érte), kiderül, hogy én sem tudom használni. inkább álljon itt mégegyszer, immáron rendesen:
Magyar halgazdaság hala jótékonyság keretében "vendégmunkásként"a sejkség halállományát szaporítjaí Az a munka karitatív:
A ponty most Katarikat ív.
Bocs. Folytatván:
Feltalálók égi klubja fitymálja az egyik tagot Bagatell
tag a Bell!
Patak hídján hiányzott egy deszka, és ennek következménye lett Térdig vizes lett a pantalló
Mert sajnos nem volt ottan palló.
Az új gyógyszerész érdekes egy jelenség... Ez a patikus
Furácska típus.
(VuruGuru, vásárolt/rásávolt megoldásod szerintem a század ríme, ennek állítanék emléket az alábbi kis sántával:)
Vásárló autóját megkarcoló lány nem nyugszik egy busz, hurrá, távolsági,
Nosza, arra is rásávolt Ági.
Építész legutóbbi balesete a kalamárissal Még a terven a tintafolt,
Egy újabb, mit el a Finta tolt.
Kurva másikra vall a rendőrségen Lebukik, mint hamis mágneskártya
A kurva, mert be társa, K. Ágnes mártya. (bocs.)
Végül az elmaradhatatlan "X-rated" darab:
Inkább alant próbálkozz, mert az én számnak túl nagy a tiéd! Ez a méret megfullaszt,
Használj inkább alul f@szt!
Na, 1előre ennyi, lehet, hogy még jövök ma, a hétvégén nem vagyok, hétfőtől újult erővel.
Hi, elég hülyén néz ki, hogy, miután megdícsértél (köszike), most én teszem ugyanezt, de tényleg állat kísérletek voltak a tieid. ezeket az állatkísérleteket nem is kell betiltani!!! (Á propos, ses, VERSeny, szivköz, hol vagy?)
Bátorításod - nomeg a többieké - arra késztet, hogy újabb zsengéimet is megosszam veletek. Íme:
Magyar halgazdaság hala jótékonyság keretében "vendégmunkásként"a sejkség halállományát szaporítjaí Az a munka karitatív:
A ponty most Katarikat ív.
Bocs. Folytatván:
Feltalálók égi klubja fitymálja az egyik tagot Bagatell
tag a Bell!
Patak hídján hiányzott egy deszka, és ennek következménye lett Térdig vizes lett a pantalló
Mert sajnos nem volt ottan palló.
Az új gyógyszerész érdekes egy jelenség... Ez a patikus
Furácska típus.
(VuruGuru, vásárolt/rásávolt megoldásod szerintem a század ríme, ennek állítanék emléket az alábbi kis sántával:)
Vásárló autóját megkarcoló lány nem nyugszik egy busz, hurrá, távolsági,
Nosza, arra is rásávolt Ági.
Építész legutóbbi balesete a kalamárissal Még a terven a tintafolt,
Egy újabb, mit el a Finta tolt.
Kurva másikra vall a rendőrségen Lebukik, mint hamis mágneskártya
A kurva, mert be társa, K. Ágnes mártya. (bocs.)
Végül az elmaradhatatlan "X-rated" darab:
Inkább alant próbálkozz, mert az én számnak túl nagy a tiéd! Ez a méret megfullaszt,
Használj inkább alul f@szt!
Na, 1előre ennyi, lehet, hogy még jövök ma, a hétvégén nem vagyok, hétfőtől újult erővel.
És végül, the best of ses today - benne néhány, a vurugya által annyira favorizált pajkos utalással ;-)
A házi kivitelezésű autófényezés buktatói Miután szétmarta a sav, Áron
eladta az autót vasáron.
Itt a teljes sor játszik:
A kutyák éhhalála után a hősies kutatók, élükön a felszerelés tulajdonosával, saját maguk húzzák tovább szánjukat a viharos északi jégmezőn – de estére így is csak a szán fa-részei használhatók fel a vacsorához A tulaj faszán masírozott.
A jutalma szán-fasírozott…
Drákói szigor egy arab kutatóintézetben Nem vált be az alkaloida:
büntetésed, Ali, kaloda!!
Látogatáson kiskatonáéknál, egy hosszabb kimenő-mentes időszak végén Egy Magnumot nyal Kata –
szentségel a laktanya.
Egy apró baleset miatt meghiúsult, titkos éji nász története Nem veri fel a vadont kúrás:
rossz helyen állt egy vakondtúrás…
Popsztár morfondírja keleti turnéja előtt Vajon mit szól hozzá Moszkva?
Ott senki sincs hozzám szokva…
A jövőutazás veszélyeiről Bármit tenne, leég Mahler,
mert a Neten elég lámer.
Cellux-ügynök a konkurenciáról Számomra e szó: TIXO,
valóságos szitoxó!
Fogkrémgyártó cég igazgatója munkatársai távozása miatt kesereg, és csak a bejelentés előtt álló felvásárlás vigasztalja Egyik ide, másik amoda ment –
minket már csak ez az adoma ment:
„ami tegnap Colgate, ma Amodent!”
Egy sikeres szabadrúgást végző csatár pechje A kaput nem zárta jól gát,
de nem adták meg a gólját.
A bajnokság állásáról Háromszor nyert a Vegyépszer,
Inota kétszer, Vép egyszer.
Szakácssegéd rosszmájú megjegyzése technikailag kevésbé képzett főnöke próbálkozásáról Tintát rád ma séf gányol, ó,
kedves, drága fénymásoló!
A séf kritikája egy tanonc első leveskészítési kísérlete után Még szennyvíznek is tökéletlen –
szörnyű ez a lé, töketlen!
Egy kerti partin a poharába töltött üdítőital meghatározásával bajlódó vendég figyelme hirtelen a tetőre szegeződik Talán Coca, talán Pepsi…
de mit keres a palán tepsi?
Valahol Afrika mélyén, etetés után Böfög a kis pigmeús,
majd jön szar is, meg pú is…
Afrikai bennszülött első tartózkodása egy sokcsillagos hotelben Tanácstalan a réveteg busman:
homok nincs, cserébe meg tus van.
Vadászidény Puskalövés, róka-jaj:
lesz belőle jó karaj.
Finn jéghorgász töprengése a befagyott tavon, délután felé Habár az ég kéklő még,
asszem, ide még kő’ lék…
Lanyhul a termés! Igaz, az elmúlt napokban magam is úgy éreztem, hogy nincs nagyon mit hozzátennem, főleg GroundZero 7-i rímparádéja után (gitárvarázs, stb. - nekem a hasam görcsölt a nevetéstől). Nagyon ott van a fiú (fiú?).
De az élet megy tovább, össze kell szednünk magunkat. Íme, az újjáéledés első jelei:
Közmondások és szólások kecskésítve
Senki nem lehet próféta... Messze földön tisztelt eme szent –
s itthon azt mondják rá: eszement.
Mindenkinek a maga baja…(Vlagyimir Putyin gyötrődése) Oroszország drága testén rút sömör a Baltikum,
de rajtam nem ezért röhögnek – túl muris a bal tököm…
Sokat akar a… Hiába a sirám, faros szarka:
túlemel Ön, s máris szaros farka!
Lanyhul a termés! Igaz, az elmúlt napokban magam is úgy éreztem, hogy nincs nagyon mit hozzátennem, főleg GroundZero 7-i rímparádéja után (gitárvarázs, stb. - nekem a hasam görcsölt a nevetéstől). Nagyon ott van a fiú (fiú?).
De az élet megy tovább, össze kell szednünk magunkat. Íme, az újjáéledés első jelei:
Közmondások és szólások kecskésítve
Senki nem lehet próféta... Messze földön tisztelt eme szent –
s itthon azt mondják rá: eszement.
Mindenkinek a maga baja…(Vlagyimir Putyin gyötrődése) Oroszország drága testén rút sömör a Baltikum,
de rajtam nem ezért röhögnek – túl muris a bal tököm…
Sokat akar a… Hiába a sirám, faros szarka:
túlemel Ön, s máris szaros farka!
Hahó rímfaragók!
Vérző szívvel közlöm: egy hétre el kell távolodnom a Zinternettől és a topikoktól. (De lehet, hogy közben tán mégis lesz alkalom valahol...)
További jó rímgyártást! A katalogizálás folyik...
vurugya