Most figyeljetek, mer lehet, hogy sokáig ez lesz az utolsó életjelem. Sajnos nem vicc.
Annyi minden összejött, hogy teljesen magam alatt vagyok. A képernyőm szerintem perceken belül összerosálja magát és kész. Ami pedig bent van...
Nem azér nem írtam, mer elloptak a háborúba. Nincs olyan háború, amibe engem ellopnának, mer a kutyának se kellenék... Na mindegy.
Az a helyzet, hogy a munkahelyemen kitört a helyi skandallum (tipikus vihar a biliben). Szóval jött egy bazi nagy telefonszámla és látták, hogy ebből 60 óra az internet. Ugyan soha senki nem írta le és nem tette közhírré, de nálunk csak a "nagyfejűek" használhatják a netet. Bűntársam és én stikában csináltuk... eddig. Most minden lehet. Ha még emlékeznek a humánum szóra, akkor csak kiveszik a modemet a gépből vagy kifizettetik velünk a költségeket. Ha nem, akkor repülünk, mint a szar. Nálunk bármi előfordulhat. A cég sofőrjét azér rúgták ki, mert olyan autómosóban mosatta le a kocsit, ami nem abban a kerületben volt, ahol a cég található.... Ezek után gondolhatjátok... Mindenre fel vagyunk készülve. Szóval ha kirúgnak, akkor annyi. Nincs több netezés, mivel nincs több fizu. Ha pedig megkímélnek, akkor csak itthonról menne, dehát ezen a gépen ugye... Most beszéltem a bűntársammal, ő is tisztára reszket, mint a franc és aszonta, hogy ha monitorostul kell új gépet vennem, az plusz 30-35 ezer ruppó. Hát nekem ennyi nincsen. Most nem tudom, mi lesz, de azért ne haragudjatok és néha gondoljatok rám, mert ti iszonyúan fogtok hiányozni nekem. Most komolyan bőgök és nem tudom, mi lesz...
Majd próbálok kitalálni valamit.
Libi, a csütörtök talán mégis jó, mert a HIM holnap lesz vendég az MTV-n. De mivel írni nem tudok, csak az jut eszembe, talán felhívhatnál, hogy megbeszéljük és visszaadjam a cédédet. Az itthoni számom benne van a könyvben.
Bélus, te meg... nem tudom, mit írjak. Az a levél kedves volt, de most mondd, mit csináljak? Ha ismernél, nem lennél ilyen kedves és nagylelkű, mert nem szeretnél még ennyire sem. Egyszerűen nem tudok mit írni. Ne haragudjatok, amint tudok, jelentkezem. Ha a monitor végleg feladja, akkor lehet, hogy csak hetek múlva, mer a Petya ráadásul még beteg is és nem tud nekem segíteni.
Ez tényleg az, amikor a szerencsétlen hülyét még az ág is nyúzza. Na most jó, mert kurvára nem látom a képernyőt... Sziasztok és minden jót.
Szeretlek, bélus.
Viveca, ne húzd má fel az orrod meg engem, micsináljak sürgős reoperáció jött közbe...de legalább megvan a szikém.
Jó, jó elismerem, nem vótam ma egy grálbéla...én tulajdonképpen mindég csak dícsérni akartalak, rajongani, de az utósó pillanatban mindig közbejött valami.
Na jó...hát..mos...mos boldog vótam...mos bódog vagy?
Ha ez poén volt, akkor gratulálok. Telibe talált.
Annyira lehetetlen lassúvá vált ez az egész, hogy értelmetlen folytatni. Öt perc, mire valami történik. Egyébként sincs már kedvem, mer csak bántanak. Eltűntem és nem jövök vissza.
Haláli mókás, mingyá megszakadok! A fürdővizem kihűlt, a macskám meg beleesett, mer nem gondóta, hogy teli a kád. Na ja, nem űtem benne...
A Zorró meg megy nélkülem, tiszta katasztrófa ez az este. Ha továbbra is ilyen gizda maracc, kikapcsolok és főjjé a levedbe egymagad. Most megyek vacsorálni... Milyen betegséget kap az ember, ha egy nap megeszik 2 pár vurstlit?
MEGMONGYAM, HUN HAGYTAD A SZIKÉDET, TE ALÁVALÓ? A SZÍVEM KÖZEPIBE, OTT!!! LEGALÁBB TUDOD!
Mit akarsz a telefonszámlástul? Tudhatnád, hogy kedvezményes időszakba százakárhány forintná leáll a számláló... Már ha ki nem lök a rencer és nem kell újra nyomulnod. Ehh, mit foglalkozok én veled! Meg se érdemled.
Na nem szállok én el olyan könnyen! (Errő bizonyos alakok tunnának mesélni...) Mit nézzek, te elvetemült?
Bosszúból nem gyüvök vissza éjjel, szórakozz csak a péjemmel, egymáshoz valók vagytok! Ő a kolungájával, te meg ezzel a fitymálkozással!
Nnnna, meggyütt a hasfölmeccő!
Azé azt tudod, hogy emiatt a nyálfej miatt roppantul fogunk utálni vállvetésileg? Végleg elvágtad magad Flower és énelőttem is! Gebeggyé meg, láma, amiér ilyen negatív vagy. Ez sokkal szekszisebb, mint mikó két maca falja egymást!
Csak te vagy ilyen elferdült, aki nem tuggya értékelni a látvány esztétikáját! Ne féjj, majd mekkapod a magadét a Bloodflowertől!
Mos látom, Zolika nem is ölelkez, de nem baj. Na, a fertály óra rég letelt, ez a pancser meg bisztosan valami szerencsétlen páciensben vájkál, rólam meg rég elfeledkezett. Egy rendes bubó ilyenkor vólkitólkin levezényli az operésönt és közbe nekem levélír. Dehát ha nem, hát nem!
Lehet, hogy későn még visszanézek. Mongyuk az esti film után. Nem tom, lesz-e itt valaki, mer ha a láma közbe bevágja a hunyót, akkó szomorjú leszek. Szal valamivel tíz után benézek. Mongyuk fél tizenegy körű, akkor talán már be is lehet jutni. Pák!
Ki ez a két nyálfej? Há ippeg ez az amiről beszélek, az ember elmegy kicsit életet menteni, oszt mi a hála?, rögtön dobják a palánkon. Hát akko má inkább hulljon a férgese...
Irtó uncsi itt egyedül, megbátorkodok egy pikcsört, hátha Flower örül majd neki, ha megjön. Tudom, hogy örülni fog, mer az ő szíve és az én szívem ölelkezik rajt! Ha nem sikerülne, szorri... Akkor mindenki képzelje el, ahogy két ari hapsi összebúj s mosolyog!
(A kép elég szar, dehát nem én fényfotóztam. Bár én lettem vóna ott!)
Nem tom, megvárlak-e. Mer kell pancsiznom, asztán meg jön ide a Tónió Bandérasz nyócra, vele kell foglalkoznom...
Ami meg tégedet illet, átlátok rajtad. Máris prószálsz a Bloodflowernek udvarolni! Neked a világ összes macája se elég!
(Mellékesen egyetértünk: én se hagynám magam. Ha egyszer lakom valahol, akkor az a kégli az enyém is, szóval hagy rendezkedjek már egy kicsit! Cserébe megengedném a manuszomnak, hogy a saját falrészére pumélaanderzon vagy britniszpirz képeket aggasson. Dehát ez az ő magánéletük.)
Ha már nem lennék sehunse, azér írhatnál egy szép levelet vagy akármit... Hogy jól kezdődjön a 7főm...
Hát itt, nálam! Eddig tekintettel voltam hajlott korodra meg lelkedre, de ezek a húszperces várakozások kiborítottak idegileg. Muszáj visszaütnöm.
Szóval, Viveca, te engem átvertél, asszontad az a Bloodflower egy klassz csajci, de miután végigolvastam a topicot, aszt köll monyjam, hogy bár a virágot, meg ugyebár a vért igen szeretem (főképp ha szemem világát nem félteném oly igen), de ez a Bloodflower egy béna csaj. Úgy értem jószívű, meg minden, de amit pasiügyben művel!? A hapija esténként vagy alszik mellette, vagy kocsmázik a haverjaival. A csajci (eztúl BF) még a Duna TV-akvárium halait is csak feliratozva meri nézni, nehogymá az úr álmát zargassa, csak lesi a tátogó Ville-t és egy nyamvatt poszter mijatt meg hetekig űzi-fűzi, ha köll még itattya. BF-ben nincs semmi önérzet, pedig igazándiból neki kellene a zujja köré csavarintania a pasit, vegye megtiszteltetésnek, hogy vele lehet. Az ilyen csajcik asztán később bottal üthetik a megbecsületük, lépten-nyomon átbasszák és kihasználják őket, két év se tellik bele és majd engedélyt kér, hogy ebéd után elmosogathasson. És mit szóljunk még akkó a METÁL erős és szabad szelleméről? Egy kis lehalkított HIM, hüm-hüm. Szárnyaljunk, de csak a fű alatt...
Ha ilyen lassú lesz a rencer, beroncsizok. Kijaz a sok hülye, aki mind most szállt be?
Magamba néztem. Némi félig megemésztett virslin és epren kívül semmit sem láttam, csak a fene nagy setétet! Mér kellett kiforgatnom magam?
És mi szegény Flowerrel? Tejjesen lecsúsztam rólad! Mit kell néznem és hol? Mi az a nótped, ahová írtál?