Na jó, a nagy sikerre való tekintettel még búcsúzásképp pár, azóta született darab:
Ma nagyon felizgat ez a fiú nem tudom miért, baromira
Be vagyok indulva ma Robira!
(ses, méghogy a szenvedő szerkezet nem helyes??? Mert a Grétsy azt mondja? Kim ő nekem?)
Haverom állandóan a helyes értéket akarja megtudni Mi ahelyes paraméter?
Mindíg ezzel mar a Péter.
A szünetben a tanáriba visszatérő tanárok döbbenten tapasztalják, hogy valaki megkopasztotta az ott lévő kismadarat
Csak áll, és les a tanári kar,
Miért lett a kanári tar?
Az ebédtől kiütéseim lettek, és a hasmenés sem kerül el Tiszta ragya lett a felkarom,
És megtelt főzelékkel farom.
A terrorista jómodora révén fért célpontja, a palesztin vezér közelébe Az ürge biz nem volt faragatlan,
Így lett az ország Arafatlan.
És végül két, Vuru által kiemelt topicba tartozó szössz:
Hála a modern gyógyszereknek, nemzőképessége jobb, mint valaha Jó a modern gyógyszerkultúra:
A viagrától állatul kúra.
Ez pedig nyelvtanilag nulla, de szerintem nem lehet kihagyni:
Kínos pillanat az opera színpadán Csendes színben Turandot
Rettenetest durantot.
Na, tessék, vurugya bajtárs, beigazolódott a mondás: "... aki nem tudja, tanítja." Miután megmutattam, hogyan lehet aláhúzni (nekem ses mutatta meg, hála érte), kiderül, hogy én sem tudom használni. inkább álljon itt mégegyszer, immáron rendesen:
Magyar halgazdaság hala jótékonyság keretében "vendégmunkásként"a sejkség halállományát szaporítjaí Az a munka karitatív:
A ponty most Katarikat ív.
Bocs. Folytatván:
Feltalálók égi klubja fitymálja az egyik tagot Bagatell
tag a Bell!
Patak hídján hiányzott egy deszka, és ennek következménye lett Térdig vizes lett a pantalló
Mert sajnos nem volt ottan palló.
Az új gyógyszerész érdekes egy jelenség... Ez a patikus
Furácska típus.
(VuruGuru, vásárolt/rásávolt megoldásod szerintem a század ríme, ennek állítanék emléket az alábbi kis sántával:)
Vásárló autóját megkarcoló lány nem nyugszik egy busz, hurrá, távolsági,
Nosza, arra is rásávolt Ági.
Építész legutóbbi balesete a kalamárissal Még a terven a tintafolt,
Egy újabb, mit el a Finta tolt.
Kurva másikra vall a rendőrségen Lebukik, mint hamis mágneskártya
A kurva, mert be társa, K. Ágnes mártya. (bocs.)
Végül az elmaradhatatlan "X-rated" darab:
Inkább alant próbálkozz, mert az én számnak túl nagy a tiéd! Ez a méret megfullaszt,
Használj inkább alul f@szt!
Na, 1előre ennyi, lehet, hogy még jövök ma, a hétvégén nem vagyok, hétfőtől újult erővel.
Hi, elég hülyén néz ki, hogy, miután megdícsértél (köszike), most én teszem ugyanezt, de tényleg állat kísérletek voltak a tieid. ezeket az állatkísérleteket nem is kell betiltani!!! (Á propos, ses, VERSeny, szivköz, hol vagy?)
Bátorításod - nomeg a többieké - arra késztet, hogy újabb zsengéimet is megosszam veletek. Íme:
Magyar halgazdaság hala jótékonyság keretében "vendégmunkásként"a sejkség halállományát szaporítjaí Az a munka karitatív:
A ponty most Katarikat ív.
Bocs. Folytatván:
Feltalálók égi klubja fitymálja az egyik tagot Bagatell
tag a Bell!
Patak hídján hiányzott egy deszka, és ennek következménye lett Térdig vizes lett a pantalló
Mert sajnos nem volt ottan palló.
Az új gyógyszerész érdekes egy jelenség... Ez a patikus
Furácska típus.
(VuruGuru, vásárolt/rásávolt megoldásod szerintem a század ríme, ennek állítanék emléket az alábbi kis sántával:)
Vásárló autóját megkarcoló lány nem nyugszik egy busz, hurrá, távolsági,
Nosza, arra is rásávolt Ági.
Építész legutóbbi balesete a kalamárissal Még a terven a tintafolt,
Egy újabb, mit el a Finta tolt.
Kurva másikra vall a rendőrségen Lebukik, mint hamis mágneskártya
A kurva, mert be társa, K. Ágnes mártya. (bocs.)
Végül az elmaradhatatlan "X-rated" darab:
Inkább alant próbálkozz, mert az én számnak túl nagy a tiéd! Ez a méret megfullaszt,
Használj inkább alul f@szt!
Na, 1előre ennyi, lehet, hogy még jövök ma, a hétvégén nem vagyok, hétfőtől újult erővel.
És végül, the best of ses today - benne néhány, a vurugya által annyira favorizált pajkos utalással ;-)
A házi kivitelezésű autófényezés buktatói Miután szétmarta a sav, Áron
eladta az autót vasáron.
Itt a teljes sor játszik:
A kutyák éhhalála után a hősies kutatók, élükön a felszerelés tulajdonosával, saját maguk húzzák tovább szánjukat a viharos északi jégmezőn – de estére így is csak a szán fa-részei használhatók fel a vacsorához A tulaj faszán masírozott.
A jutalma szán-fasírozott…
Drákói szigor egy arab kutatóintézetben Nem vált be az alkaloida:
büntetésed, Ali, kaloda!!
Látogatáson kiskatonáéknál, egy hosszabb kimenő-mentes időszak végén Egy Magnumot nyal Kata –
szentségel a laktanya.
Egy apró baleset miatt meghiúsult, titkos éji nász története Nem veri fel a vadont kúrás:
rossz helyen állt egy vakondtúrás…
Popsztár morfondírja keleti turnéja előtt Vajon mit szól hozzá Moszkva?
Ott senki sincs hozzám szokva…
A jövőutazás veszélyeiről Bármit tenne, leég Mahler,
mert a Neten elég lámer.
Cellux-ügynök a konkurenciáról Számomra e szó: TIXO,
valóságos szitoxó!
Fogkrémgyártó cég igazgatója munkatársai távozása miatt kesereg, és csak a bejelentés előtt álló felvásárlás vigasztalja Egyik ide, másik amoda ment –
minket már csak ez az adoma ment:
„ami tegnap Colgate, ma Amodent!”
Egy sikeres szabadrúgást végző csatár pechje A kaput nem zárta jól gát,
de nem adták meg a gólját.
A bajnokság állásáról Háromszor nyert a Vegyépszer,
Inota kétszer, Vép egyszer.
Szakácssegéd rosszmájú megjegyzése technikailag kevésbé képzett főnöke próbálkozásáról Tintát rád ma séf gányol, ó,
kedves, drága fénymásoló!
A séf kritikája egy tanonc első leveskészítési kísérlete után Még szennyvíznek is tökéletlen –
szörnyű ez a lé, töketlen!
Egy kerti partin a poharába töltött üdítőital meghatározásával bajlódó vendég figyelme hirtelen a tetőre szegeződik Talán Coca, talán Pepsi…
de mit keres a palán tepsi?
Valahol Afrika mélyén, etetés után Böfög a kis pigmeús,
majd jön szar is, meg pú is…
Afrikai bennszülött első tartózkodása egy sokcsillagos hotelben Tanácstalan a réveteg busman:
homok nincs, cserébe meg tus van.
Vadászidény Puskalövés, róka-jaj:
lesz belőle jó karaj.
Finn jéghorgász töprengése a befagyott tavon, délután felé Habár az ég kéklő még,
asszem, ide még kő’ lék…
Lanyhul a termés! Igaz, az elmúlt napokban magam is úgy éreztem, hogy nincs nagyon mit hozzátennem, főleg GroundZero 7-i rímparádéja után (gitárvarázs, stb. - nekem a hasam görcsölt a nevetéstől). Nagyon ott van a fiú (fiú?).
De az élet megy tovább, össze kell szednünk magunkat. Íme, az újjáéledés első jelei:
Közmondások és szólások kecskésítve
Senki nem lehet próféta... Messze földön tisztelt eme szent –
s itthon azt mondják rá: eszement.
Mindenkinek a maga baja…(Vlagyimir Putyin gyötrődése) Oroszország drága testén rút sömör a Baltikum,
de rajtam nem ezért röhögnek – túl muris a bal tököm…
Sokat akar a… Hiába a sirám, faros szarka:
túlemel Ön, s máris szaros farka!
Lanyhul a termés! Igaz, az elmúlt napokban magam is úgy éreztem, hogy nincs nagyon mit hozzátennem, főleg GroundZero 7-i rímparádéja után (gitárvarázs, stb. - nekem a hasam görcsölt a nevetéstől). Nagyon ott van a fiú (fiú?).
De az élet megy tovább, össze kell szednünk magunkat. Íme, az újjáéledés első jelei:
Közmondások és szólások kecskésítve
Senki nem lehet próféta... Messze földön tisztelt eme szent –
s itthon azt mondják rá: eszement.
Mindenkinek a maga baja…(Vlagyimir Putyin gyötrődése) Oroszország drága testén rút sömör a Baltikum,
de rajtam nem ezért röhögnek – túl muris a bal tököm…
Sokat akar a… Hiába a sirám, faros szarka:
túlemel Ön, s máris szaros farka!
Hahó rímfaragók!
Vérző szívvel közlöm: egy hétre el kell távolodnom a Zinternettől és a topikoktól. (De lehet, hogy közben tán mégis lesz alkalom valahol...)
További jó rímgyártást! A katalogizálás folyik...
vurugya