Én itt a fórumon épp eleget olvastam az elmúlt évtizedekben "Szerinted nem egyenlő minden ember?" népétől, mikor demokratikusan fejtegették, miért volt jogos Drezda bombázása, a Hirosimára, Nagaszakira ledobott kép atombomba, továbbá a magyar civileket lemészárló Tito partizánok rémtettei.
A Hamász összes ügynöke kifejezett utasításokat kapott civilek megölésére és elrablására, beleértve az időseket, nőket és gyerekeket. Amíg ezt tették, parancsnokaik Gázában maradtak.
"Az utasítások nők és gyermekek elrablására irányultak" - mondta az egyik. Egy másik egy holttesttel való találkozást írt le, mondván: "A teste a földön feküdt. Lelőttem, és a parancsnokom kiabált velem, amiért golyókat pazaroltam egy holttestre."
Világossá tették, hogy amikor gyilkosságról van szó, nem szabad különbséget tenni civilek és katonák között.
A videó végén a Hamász-ügynökök mindegyikét megkérdezték, hogy amit tettek, megengedett-e az iszlámban. Mindannyian ugyanazt válaszolták: "Nem. Az iszlám nem engedi meg a nők és a gyermekek megölését."
A Gázai övezet egészségügyi minisztériuma szerint legalább 5087 palesztin halt meg izraeli támadás következtében október 7. óta. A halottak között 2055 gyerek van. A sérültek számát jelenleg 15 273-ra teszik.
A hír forrása és az arról szóló bizonyíték? Tudod, egy ilyen fake news rakátás-korházos hír elveszíti a bizalmat az efajta nagy és döbbentő számú hír valóságtartalma felől.
Amúgy tökre bájos, hogy tele van a topik olyan álruhás fidesznyikekkel, akik a fő nickjeiken tele pofával sorosoznak, kilincsorrúznak, beesett mellű belvárosisoznak. Némelyik még vállaltan antiszemita is.
Ennek a sunyi célozlgatásodnak két bibije is van.
Az első, hogy bár nyilván engem próbálsz a rád jellemző nemtelen módon besározni, a felsoroltakból egyet se tudsz velem kapcsolatban prezentálni, kivéve a sorosozást, ami egyben a második bibi, mivel Sorost jómagam sosem zsidó származása miatt szoktam emlegetni vagy támadni.
konfliktus kezdetén elkövetett terrort próbálod legalizálni."
Hol?
Amúgy tökre bájos, hogy tele van a topik olyan álruhás fidesznyikekkel, akik a fő nickjeiken tele pofával sorosoznak, kilincsorrúznak, beesett mellű belvárosisoznak. Némelyik még vállaltan antiszemita is.
Itt meg ugyanezt megpróbálják rátolni azokra az ellenzékiekre, akiknek minden élet élet.