Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2769

Bruinsma spoetszerütlenje is hasonlo volt..Sajna Beni be van szarva, ezen megy el:(

Előzmény: falco Man (2768)
falco Man Creative Commons License 2021.05.21 -2 1 2768

Ez, hogy 2+1? Anderson direkt visszafogta magát. Atyaeg.

Előzmény: Törölt nick (2767)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2767

Mik ezek a faultok..Igy nem nyerünk gyerekek

falco Man Creative Commons License 2021.05.21 -2 1 2766

Cakarun nélküli Olaj ellen van Evannek és Keller 4-4 szemelyi hibája, ez igen. Kivettek a féket ? Elkepeszto miket fújnak megint.

Kornel61 Creative Commons License 2021.05.21 -4 1 2765

Soha nem gondoltam, hogy egyszer az olajnak fogok szurkolni. Most igen!

indulabusz Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2764

Azt valaki látja az edzők közül, hogy Szubotics fogja az irányítónkat?? Mi a faszért nem játsszuk meg többet a centereket? Folyamatos mismatch van...

PHX Valley Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2763

Na én ilyen szarul ezt a csapatot még nem láttam játszani, ahogy a harmadik negyedet toltuk. Minden létező hibát elkövettünk, amit csak lehetett.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2762

Zolikán kívül mindenki be van szarva. Kb ez a lényeg.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2761

Hihetetlen butaságokat csinálunk, nem hiszem el

falco Man Creative Commons License 2021.05.21 -1 1 2760

Igaz meg csak három negyed ment le és a negyedikben bármi lehet, de Beni borzasztóan nulla ma. Sajnos ő sem jött ki jól a keddi incidensből. Pedig nagyon kellene mindenki ma, sok üres helyzet is kimaradt és a büntetők is ma akadoznak.

brigade Creative Commons License 2021.05.21 0 0 2759

Büszkék lehetünk a harmadik negyedre... Ekkora nullát...

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2758

Nagyon gyengén játszunk és ha a mait nem nyerjük meg akkor az 5-ik meccsen nem fogunk az tuti, mert nem engedik ha szoros lenne akkor sem 

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.21 -2 1 2757

Ilyenért sportszerűtlen mikor nem is látta...:D :D :D

brigade Creative Commons License 2021.05.21 -1 1 2756

Delas szerepét hamarosan Cakarun veszi át :)

_Espada Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2755

Beni se reklamál, de mintha kicsit ideges lenne a játéka.

Okosan csináljuk, szembetünő volt az, amit Gibson próbált kiprovokálni Szilinél. Szerencsére ő is észnél volt. :)

Így tovább! Zozó meg klasszis.

Előzmény: Real013 (2754)
Real013 Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2754

Eddig okosak vagyunk. Jók nem, legalábbis támadásban, de okosak.

Plusz van egy Perl Zozónk.

Második félidőben nagyon kellene pont Benitől és Evantól.

Hajrá Falco!

Pick and Roll Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2753

Egyszerűen csak itt maradt a csapattal (meg a barátnőjével gondolom).

Múltkor leülni is nehezen tudott a földre, nemhogy játszani.

Előzmény: _Espada (2751)
nForce Creative Commons License 2021.05.21 0 2 2752

Így már nyugodtabb vagyok :) Köszi.

Előzmény: buccke02 (2750)
_Espada Creative Commons License 2021.05.21 -1 3 2751

Nem utazott haza, én titkon reménykedtem benne hogy az utolsó meccsekre be tud szállni, ezért tartjuk Szombathelyen.

Jó lenne.

Előzmény: nForce (2749)
buccke02 Creative Commons License 2021.05.21 -1 3 2750

A legutolsó kép 19 óra 23 perc és egy szolnoki hitel, szóval nyugi :)

Előzmény: nForce (2749)
nForce Creative Commons License 2021.05.21 0 1 2749

Nyugtass meg, hogy nem ma indult el a csapat a 15:30-as meccsre.

Amúgy meglepne, ha már játszana, 2 hete még mankózott, de nagyon örülnék neki természetesen.

Előzmény: buccke02 (2748)
buccke02 Creative Commons License 2021.05.21 -2 4 2748

Lake a facebook story szerint vitte a cipőjét a buszra szállva. Szerintetek? 

Real013 Creative Commons License 2021.05.20 -4 4 2747

Én őszintén mondom,hogy lehet nem is kellene néznem a meccset holnap tévében. Lehet jobb lenne csak az eredmény tudatában megnézni felvételről. 🤣

Élőben más, ott van némi hatásod az eredményre, tévé előtt meg csak idegeskedés megy, igazából feleslegesen, úgysincs semmi foganatja. 😁

Ez a holnapi meg igazi háborúnak tűnik, Pappal, Kapitánnyal, sok lesz ez nekem. 🤣

Persze valószínűleg nézem úgyis, Az első félidőt még a melóban, de ha csak nem lesz sima nekünk, stresszes élmény lesz 😁

Na mindegy, csak szépen, nyugodtan, a higgadtság lehet a döntő,
a pszichológiai hadviselés. Ha faragnak minket, ha reklamálnak, mi meg csendben tesszük a dolgunkat, akkor el fognak bizonytalanodni szerintem.

Hajrá Falco!

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.20 0 6 2746

Ezt a két bírót ki nem állhatom, viszont pont ők azok, akik nem szarnak be semmilyen szurkolói hangulattól, sőt ha sérelem éri őket, akkor sokszor "csak azért is" alapon fújnak. Szóval most nem biztos, hogy olyan baj, hogy ők ketten lesznek a játékvezetők. Aztán persze holnap majd minden kiderül.

Előzmény: _Espada (2745)
_Espada Creative Commons License 2021.05.20 -2 7 2745

Megy a pressing ezerrel.

Ezért is kell észben lennie Okornnak is,Beninek is, mert hazai pálya lesz, Kapitány-Papp technikaikat szívfájdalom nélkül szórja..

Csak ne legyen sérülés, mert szerintem hagyni fogják az ütés-verést. Taiwo konkrétan meg közveszélyes.

Előzmény: splity24 (2744)
splity24 Creative Commons License 2021.05.20 -5 9 2744

Potocnik megint hozta a formajat! 

Tegnap sajat jatekosa nyilatkozza le, hogy mindenkitol elnezest ker mert elveszitette a fejet. Erre ez a barom nyilatkozik egy bicskanyitogatot ismet. 

CrazyBasket Creative Commons License 2021.05.20 -5 6 2743

Én azt gondolom, hogy egy esélye lehet holnap a Szolnoknal! Ha kintről szétdobnak minket! Palánk alatti játékuk szerintem minimalizálódni fog, a középtávoliak és a triplák lehetnek azok, amiket ha nem tudunk levédeni, akkor nagyon könnyedén elbukhatjuk a holnapit! Szerintem ők most nem azt akarják, hogy minél jobban védekezzenek, hanem mindent egylapra feltéve fognak támadni és egy dobópárbajt fognak akarni kialakítani a meccsből, ami szerintem főleg a hazai pálya miatt nekik kedvezne! Ott egy Badzim, Warner, Gibson, Pongó, Subotic, de a Zsíros és a Rudner is be tudja dobni a triplákat! Ha ezt le tudjuk védeni valahogy, nem csúszunk le róluk dobás előtt, nem késünk el, akkor akár egy simább meccs is jöhet a számunkra! Illetve nekünk szerintem ki kell használni sok 1-1, 2-2 -vel az előnyünket a festékben! Barac és Ákos, de Evan is alkalmas erre a szerepre! Most nekünk kellene egy kicsit lassítani a játékot egy komoly védekezéssel, hogy ne tudjon rohanni az Olaj, amiből jöhetnének is a védekezésbeli gondjaink! Persze Gasper milliószor jobban ért a játékhoz mint egy szurkoló, de én így előre így készülnék a holnapi meccsre!

Mindent bele srácok! El kell hozni holnap a meccset minden áron! Mi ottleszünk újra mögöttetek!

HAJRÁ FALCO!💛💣

ui.: Minden külső hatást ki kellene kapcsolni a játékosoknak a ligetben, vagy az egészet pozitív töltetté alakítani, mert ha higgadtak tudunk maradni végig a sok szenny közepette, amit kapunk majd, akkor szintén hatalmas lépéselőnybe lehetünk velük szemben!

hali79 Creative Commons License 2021.05.20 -1 9 2742

Pénteken nagyon sokan úgy kezelik ,mintha tuti győzelem lesz a Falconak!

Igaz a legjobb centerük nem lesz,de azért van még négy magas emberük(Taiwo,Juhos,Zsíros,Subotic),igaz az első háromra sokan legyintenk ,de Zsíros kintről nem rossz és Juhosnak is vannak a nagyon rossz meccsei mellett jobbak is..

..és a mi magas embereink se nagy formát mutatnak(bár Evan éledezett kedden😄) eddig.

A kis embereik meg ,ha bentről nem tudnak  a centerekre játszani;gondolom kintről akarnak megszórni minket..és elég jól dobják a hármasokat(mind a két amerikai,mind Badzim es Pongó is).

Szóval nagyon figyelni és mivel a hangulat gondolom milyen lesz a keddi után  ne reklamáljunk és nyugodtak maradjunk!!

Nyerni kell!(de akkor sincsen még vége),ha meg ilyen esélyt nem tudunk kihasználni akkor meg se érdemeljük a bajnoki címet!!

Hajrá Falco!!

zizou0005 Creative Commons License 2021.05.20 -2 8 2741

Én csak egyet nem értek ... miért kell megmagyaráznunk nekünk bármit is a szolnokiak felé?

Aki egy kicsit is értelmes náluk, az tudja, hogy ez kiállítást ért, mese nincs.

A többiekre meg kár is szót pazarolni, mert úgysem tudják és nem is akarják megérteni.

A holnapi meccs brutálisan kemény lesz.

Hiába nem lesz az a buta Cakarun, ezek úgy nekünk esnek majd, mint ebben a bajnokságban még senki. Extázisban lesznek. Egyetlen hatásos ellenszere lehet ennek.

A jéghideg fej.

Ha nem ülünk fel a provokációknak (mert lesznek, ebben biztos vagyok), és kőkeményen csak a játékra koncentrálunk akkor behúzzuk.

Minden más esetben ki fogunk kapni.

Én mindenesetre gratulálni fogok a legvégén a bajnoknak, bármelyik csapat is lesz az, mert mindig az emeli fel a serleget a végén, aki a legjobban megérdemli.

fibonacci011235 Creative Commons License 2021.05.20 -9 0 2740

Nézd meg akkor még néhányszor.

Előzmény: wiley_ (2739)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!