Igaz meg csak három negyed ment le és a negyedikben bármi lehet, de Beni borzasztóan nulla ma. Sajnos ő sem jött ki jól a keddi incidensből. Pedig nagyon kellene mindenki ma, sok üres helyzet is kimaradt és a büntetők is ma akadoznak.
Én őszintén mondom,hogy lehet nem is kellene néznem a meccset holnap tévében. Lehet jobb lenne csak az eredmény tudatában megnézni felvételről. 🤣
Élőben más, ott van némi hatásod az eredményre, tévé előtt meg csak idegeskedés megy, igazából feleslegesen, úgysincs semmi foganatja. 😁
Ez a holnapi meg igazi háborúnak tűnik, Pappal, Kapitánnyal, sok lesz ez nekem. 🤣
Persze valószínűleg nézem úgyis, Az első félidőt még a melóban, de ha csak nem lesz sima nekünk, stresszes élmény lesz 😁
Na mindegy, csak szépen, nyugodtan, a higgadtság lehet a döntő, a pszichológiai hadviselés. Ha faragnak minket, ha reklamálnak, mi meg csendben tesszük a dolgunkat, akkor el fognak bizonytalanodni szerintem.
Ezt a két bírót ki nem állhatom, viszont pont ők azok, akik nem szarnak be semmilyen szurkolói hangulattól, sőt ha sérelem éri őket, akkor sokszor "csak azért is" alapon fújnak. Szóval most nem biztos, hogy olyan baj, hogy ők ketten lesznek a játékvezetők. Aztán persze holnap majd minden kiderül.
Én azt gondolom, hogy egy esélye lehet holnap a Szolnoknal! Ha kintről szétdobnak minket! Palánk alatti játékuk szerintem minimalizálódni fog, a középtávoliak és a triplák lehetnek azok, amiket ha nem tudunk levédeni, akkor nagyon könnyedén elbukhatjuk a holnapit! Szerintem ők most nem azt akarják, hogy minél jobban védekezzenek, hanem mindent egylapra feltéve fognak támadni és egy dobópárbajt fognak akarni kialakítani a meccsből, ami szerintem főleg a hazai pálya miatt nekik kedvezne! Ott egy Badzim, Warner, Gibson, Pongó, Subotic, de a Zsíros és a Rudner is be tudja dobni a triplákat! Ha ezt le tudjuk védeni valahogy, nem csúszunk le róluk dobás előtt, nem késünk el, akkor akár egy simább meccs is jöhet a számunkra! Illetve nekünk szerintem ki kell használni sok 1-1, 2-2 -vel az előnyünket a festékben! Barac és Ákos, de Evan is alkalmas erre a szerepre! Most nekünk kellene egy kicsit lassítani a játékot egy komoly védekezéssel, hogy ne tudjon rohanni az Olaj, amiből jöhetnének is a védekezésbeli gondjaink! Persze Gasper milliószor jobban ért a játékhoz mint egy szurkoló, de én így előre így készülnék a holnapi meccsre!
Mindent bele srácok! El kell hozni holnap a meccset minden áron! Mi ottleszünk újra mögöttetek!
HAJRÁ FALCO!💛💣
ui.: Minden külső hatást ki kellene kapcsolni a játékosoknak a ligetben, vagy az egészet pozitív töltetté alakítani, mert ha higgadtak tudunk maradni végig a sok szenny közepette, amit kapunk majd, akkor szintén hatalmas lépéselőnybe lehetünk velük szemben!
Pénteken nagyon sokan úgy kezelik ,mintha tuti győzelem lesz a Falconak!
Igaz a legjobb centerük nem lesz,de azért van még négy magas emberük(Taiwo,Juhos,Zsíros,Subotic),igaz az első háromra sokan legyintenk ,de Zsíros kintről nem rossz és Juhosnak is vannak a nagyon rossz meccsei mellett jobbak is..
..és a mi magas embereink se nagy formát mutatnak(bár Evan éledezett kedden😄) eddig.
A kis embereik meg ,ha bentről nem tudnak a centerekre játszani;gondolom kintről akarnak megszórni minket..és elég jól dobják a hármasokat(mind a két amerikai,mind Badzim es Pongó is).
Szóval nagyon figyelni és mivel a hangulat gondolom milyen lesz a keddi után ne reklamáljunk és nyugodtak maradjunk!!
Nyerni kell!(de akkor sincsen még vége),ha meg ilyen esélyt nem tudunk kihasználni akkor meg se érdemeljük a bajnoki címet!!
Én csak egyet nem értek ... miért kell megmagyaráznunk nekünk bármit is a szolnokiak felé?
Aki egy kicsit is értelmes náluk, az tudja, hogy ez kiállítást ért, mese nincs.
A többiekre meg kár is szót pazarolni, mert úgysem tudják és nem is akarják megérteni.
A holnapi meccs brutálisan kemény lesz.
Hiába nem lesz az a buta Cakarun, ezek úgy nekünk esnek majd, mint ebben a bajnokságban még senki. Extázisban lesznek. Egyetlen hatásos ellenszere lehet ennek.
A jéghideg fej.
Ha nem ülünk fel a provokációknak (mert lesznek, ebben biztos vagyok), és kőkeményen csak a játékra koncentrálunk akkor behúzzuk.
Minden más esetben ki fogunk kapni.
Én mindenesetre gratulálni fogok a legvégén a bajnoknak, bármelyik csapat is lesz az, mert mindig az emeli fel a serleget a végén, aki a legjobban megérdemli.