'93-ban tüdőgyulladással lépett fel Dave, emlékszem, akkoriban mindenhol szürke kötött pulóverben nyomta, meg hát volt egy váliumos megingása is (hogy melyik következett melyikből, azt csak ő tudja).
Én Bécsben 2007-ben, és hibátlan buli volt minden szempontból. Simán felért a 10 évvel korábbi pestivel, hiába volt azon az úgynevezett klasszikus felállás.
Így van. Bár a '93-as, Metallica előtti bulin Dave azért eléggé enerváltnak tűnt. (Habár az nem önálló koncert volt.)
Én még a System kapcsán láttam őket utoljára, a bolognai Gods Of Metalon, ott nem volt egy szál hiba sem. Hangzás, nótaválasztás, Mustaine hangja, zenekar mind nagyon egyben volt.
Igazából az a vicces, hogy egyik önálló magyar buli sem szólt szarul, és egyiken sem volt szar Mustaine hangja, csak amennyire alapból az. De vokáloznak a zenészek is rendesen alá, szóval azzal sincs élőben nagy gond.
azt mondod, 6000 fizetővendég sok a Megadethnek? meglepne, de hát az eddigi 2 koncerten, amin voltam a Pecsában, mindig bent volt, és bár sokan voltak, nem volt totál tumultus...
a szabadtér ellen szólna, hogy így jó magyar szokáshoz híven sokan hallgatnák csak kerítésen kívülről, megspórolva a 8000 pénzt a belépőre...
na, most ha ezt a szúrást azért szántad, h tudjál kit baszogatni, akkor kérlek mással tedd, remélem van kivel! ha nem, úgy kell neked! :)
a naivitás, meg a rajongás között azért van különbség, remélem azt érzed. mi pedig elsősorban azért vagyunk itt, egy ilyen topicban, mert gondolom rajongók (is) vagyunk. innentől meg nem értem miről beszélsz?! vagy mi az a "...féktelen rajongás..." ez alatt konkrétan mit értesz? gondolom nem véletlenül írtad. érdekelne a magyarázat.
egyébként meg fogalmam sincs te/más ezen a fórumon mennyi idős, és nem is érdekel, mert a hülyeség NEM korfüggő!
Kint 6000, bent olyan 2500, de akkor már nagyon tele van. Bent lesz a koncert, és szerintem tele is lesz nagyjából a hely. Még a legszarabb periódusukban is vonzottak vagy ezer embert, most meg 9 éve nem jártak itt.
Még külön is feltüntetik a news-ban kishazánkat! El is morzsoltam nyomban egy könnycseppet... szipp-szipp
Van egy javaslatom: szedjük össze milyen számokat akarunk hallani, és küldjük fel a megadeth fórumba minél előbb, hogy legyen idejük még betanulni a srácoknak, úgyhogy lapátolja be ide mindenki a kívánságlistát ezerrel!!!