A mai keretbe bekerült Székely Marci, Ilic Zorán és Paczkowski. Nagyon kíváncsi vagyok, főleg Ilicre és Székelyre. Tét nincs, utóbbi az egész meccset is megkaphatná.
Bár már mindent tele kürtöltek Árpi nyári visszavonulásával, hétvégi meccs utáni Árpi interjú és ez a Nagy Laci interjú is azt erősíti, hogy ez még nem dőlt el.
nem adunk ki 100%ot szinte egyik meccsen sem, max 10 perc jó játék elöl-hátul jó, ha van - kivétel ez alól a tavalyi év, mert akkor annyira mélyen voltunk, hogy muszáj volt feljebb tekerni a fokozatot.
mindig vannak problémák, sérülések, formahanyatlások, de valahogyan mindig jól jövünk ki belőlük az esetek nagy többségében.
belegondolni is durva, hogy a legrosszabb csoporthelyezésünk a 3. hely, még Xavival (ha jól emlékszem) - sokan a két kezüket összetennék ezért, hát még a kölni eredményekért.
ettől függetlenül, és ez nagyon nagy dolog szerintem - és valszeg ez tart minket Európa élklubjai között -, hogy mindig a jobbra törekszünk, mindig kritikusak vagyunk magunkkal szemben, mindig javulni akarunk-
DE: a szezonjaink igazából 2, max 4 meccsen dőlnek el: a legjobb 8 közötti oda-vissza (nem lebecsülve a Plockot!), meg a bajnoki döntő.
és ezekig még mindig van majdnem 2 hónap - Petar, Máté és Rasmus simán visszatalálhat addig az őszi önmagához.
És szerintem Davis tegnap nem meccselt jól, miért cserélte le félidőben Strleket, későn kért időt, hagyta, hogy Lékai és Nenadics felváltva mentek neki a falnak, eredmény nélkül.
8 gól egy félidő alatt eléggé elgondolkoztató.
Lauge formája nem javul, Nenadics egyre gyengébb (kivéve a reklamálás magas fokát), Lékai még sérülése óta nem nyerte vissza formáját.
És lehet, hogy most jönnek többen, hogy de hiszen nyertünk, miért szapulom a csapatot és 2.-ak leszünk a csoportban.
Mert ha nem oldjuk meg időben ezeket a problémákat, a Szeged ellen esetleg későn lesz, ugyanis 6 (hat!) meccs várható velük a tavasszal.
A lengyel jobblövő csóka ha jól tudom már 1-2 hónapja egészséges. Őt teljesen esélytelen a BL-ben bevetni? Yahiának alapból sem ártana egy váltótárs. Lauge amúgy valamelyik korábbi világversenyen elég jól megoldotta a jobblövő posztot a dán válogatottban, szerintem Veszprémben is inkább vele kéne próbálkozni, mint Nenadiccsal.