Keresés

Részletes keresés

dobcsab66 Creative Commons License 2020.10.11 0 0 2244

És még Lékaira vissszatérve.

Ő eddig akkor játszott igazán jól, mikor valamilyen oknál fogva egyedül volt. De ez ugye nem lehet opció. Lásd. Áron Lady sérülése, vagy a tavalyi eset, de valahogy mintha a versenyhelyzet nem tenne jót neki. 

dobcsab66 Creative Commons License 2020.10.11 0 0 2243

Az első kérdésedre egyértelmű a válasz, szerintem:Mahé hosszútávon egyértelműen.

Más dolog, hogy a magyarság mennyit nyom a latba?

Szerintem ha Lauge t meg akarjuk tartani(márpedig nem kérdés, hogy meg kellene) , akkor ahhoz Mahé megtartása is kellhet.

Tönne nem kérdés, hogy körön kívülre került. 

Moraes talány számomra is. Ha a BL döntőre visszagondolok, nem kérdés, hogy kell nekünk, de valahogy még mindig nem találtuk meg a helyét a CSAPAT ban. 

Lauge egyértelmű vezér lehet, és egy jó Mahé val kiegészülve, szerintem messze jobb opció mint, Nenadic. 

Elismerve persze az "őrült" zsenialitását, de csapatjátékban véleményem szerint, messze nem olyan jó. 

Előzmény: Kyra** (2242)
Kyra** Creative Commons License 2020.10.10 0 0 2242

Pontosan ezen rágódok én is, és kitaláltad a gondolatomat is.

Ki lehet nagyobb hasznára a továbbiakban Veszprémnek Mahé, vagy Máté?

Kétségtelen, hogy mikor Lékai egyedül volt, akkor ősszel nagyot ment.

De azóta? De ő magyar.

És Péter szavaiból én is Moraesre jutottam.

Lauge vezéregyénisége lehetne a csapatnak, mert olyan alkat.

Nagy hiba lenne elengedni.

Előzmény: Thor. (2239)
Gozo Creative Commons License 2020.10.10 0 0 2241

Elöl.

És hátul?

Előzmény: schanc (2240)
schanc Creative Commons License 2020.10.10 0 0 2240

Érdekes, hogy Moraesnek nem jó a "sajtója", emlékszem, a tavalyi közvetítésekben Pásztor Pista is olyasmiket mondott róla, hogy "nem elég a technikája a Veszprémhez" (igaz, előtte szezonban a BL-döntőben minket legyőző Vardarba jó volt). Nyilván ízlés kérdése, én az ő játékában sokkal több mindent látok, mint pl. Blagiéban.

Előzmény: Thor. (2239)
Thor. Creative Commons License 2020.10.10 -1 0 2239

Sejtem, hogy mire gondolsz, és mivel ez egy teljesen független fórum, szerintem nem kell "félni" leírni!

Én különben kedvelem Máté és Kentin játékát is, ha megy nekik, mindketten brilliáns játékosok! Legjobb szerintem az lenne, ha mindketten maradnának, ha viszont nem ,akkor érdemes azon elgondolkozni, hogy mennyire lenne egészséges ha a Veszprém csapata huzamosan nevezett magyar játékos nélkül vonulna pályára a BL-ben. Ez és Davis játékos politikája nagyban determinálja is szerintem kettejük sorsát, pedig Mahé nekem nagyon nagy kedvence. Én nem értek egyet a légiós ellenes hangokkal, mivel ez egy nemzetközi csapat, de azért az mégis nagyon gáz lenne szerintem...

A többiekhez: igyekeztem minden eddigi meccsünket figyelemmel követni, Markussen leigazolását nem értettem és azóta sem igazolta létjogosultságát a csapatban számomra. Mahé hasznára bármikor beáldoznám, akármennyire is szeretett volna itt játszani a dán.

A facebook-os csoprtban tett még egy érdekes kijelentést Péter, mely szerint azon is el kell gondolkozni, hogy egy tavaly ideérkező játékosonak mennyire van itt maradása, Őt nem győzte meg róla. Azt kifejtette, hogy nem Laugéra gondolt, így kizárásos alapon Moraes lehet az.

Azt viszont nekem eddig nehéz megítélni, hogy mennyire realitás, hogy Laugét hosszú távon itt tudjuk tartani. Nekem úgy tűnik, hogy az általa játszott posztokon erősen Borozan és Nenadic a favorizált játékos.

Előzmény: Kyra** (2238)
Kyra** Creative Commons License 2020.10.10 0 0 2238

Hű, ezen bizony lehet gondolkozni.

itt van pl. Lékai vagy Mahé, vagy mindkettő.

Mi a Ti véleményetek erről?

Nekem van, de még nem merem leírni. :-)

Előzmény: Thor. (2236)
Gozo Creative Commons License 2020.10.09 0 1 2237

Veszprémben így próbálnak védekezni a COVID ellen:

https://youtu.be/WppfJeIwgJg

Thor. Creative Commons License 2020.10.09 0 0 2236

Szeretnék egy kis beszélgetést elindítani!

A klub hivatalos kommunikációja alapján összegyűjtöttem, hogy a jelenleg keretben lévő felnőtt játékosoknak meddig érvényes a szerződése.

Ez alapján:

#2 Manaskov-2022                   #25 Lauge-2021/2022

#5 Yahia-2021                         #26 Strlek-2021
#12 Székely-2021                    #31 Blagotinsek-2021

#13 Moraes-2021/2022            #33 Shishkarev-2022

#15 Tönnesen-2021/2022        #34 Nenadic-2022

#16 Cupara-2021                    #35 Mahé-2021

#18 Nilsson-2021                    #36 Corrales-2024

#22 Markussen-2022               #55 Maqueda-2022

#23 Ligetvári-2022                  #66 Lékai-2021

#24 Marguc-2022                    #87 Borozan-2021/2022

A "/"-jeles esetben +1 éves lehívható időtartam van a szerződésben, aminek a feltételeiről én nem tudok semmit.

Látható, hogy a keret egy jelentős részének lejár a szerződése a szezon végén, számomra elég világos, hogy kik azok akikkel mindenképpen hosszabbítani kéne!

Szerintetek kik azok, akik esetleg távozni fognak és látva a piacot Ti kivel/ kikkel helyettesítenétek Őket?

Thor. Creative Commons License 2020.10.09 0 0 2235

Az utódja pedig nem más mint Vlado Sola!

Sok sikert kívánok neki, de nem lesz egyszerű! A horvát pad az utóbbi időben sajnos koránt sem stabil.

Mahé témára visszakanyarodva ÓRIÁSI butaság őt így elkótyavetyélni. Mahé személyiségét valamennyire ismerve elképzelhetetlennek tartom, hogy maradjon, anélkül hogy a csapatban betöltött pozíciója változna. Akkor sem, ha egy anyagilag igencsak kedvező ajánlatot kapna a klubtól. Pedig meglátásom szerint a közeljövő csapatában teljes mértékben főszereplő lehetne, megfelelő bizalom mellett.

Átigazolásokhoz a Flense norvég kapusa Torbjørn Bergerud nem hosszabbított, és 2021 nyarán csapatot vált. A Flense-be Möller megy vissza a Barcából, a helyére a Nantes fiatal kapusa Emil Nielsen érkezik majd. Szerintetek hol folytatja a norvég kapus? Én a PSG-re tippelnék, és szerintem Mahé esetén is egy elképzelhető irány.

Előzmény: Gozo (2234)
Gozo Creative Commons License 2020.10.09 0 0 2234

Közben Vorit 5 meccs után elküldte a Zagreb...

Kyra** Creative Commons License 2020.10.09 0 0 2233

Én is ezt látom, és az a gyanúm, hogy nem csak hárman vagyunk ezzel így.

lincoln osiris Creative Commons License 2020.10.09 0 0 2232

Az biztos, hogy inkább itt legyen mint bármelyik ellenfélnél. Sajnos a jelek a távozás irányába mutatnak, ami teljesen érthetetlen. 

Kyra** Creative Commons License 2020.10.09 0 0 2231

Ha ez így lesz, az embernek sok minden eszébe tud jutni, és néhány dolgot azt gondolom meg is magyaráz.

Személy szerint én Mahé távozásának nagyon nem örülnék, mert sokkal jobb játékosnak tartom annál, hogy elengedjék.

Előzmény: Törölt nick (2230)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.09 0 0 2230

A mester nem számít Mahéra. Leketyeg ez az év és aztán mehet. 

Ugyanaz a sorsa, mint Székelynek, Tönnesennek. Csak a bajnokság. 

Aztán pedig szép lassan Mátét is elveszítjük. 

Előzmény: Kyra** (2229)
Kyra** Creative Commons License 2020.10.09 0 0 2229

Köszönöm.

Tudtuk, hogy Mahé szélen is használható, most meg is győződhettünk róla.

Akkor most Davis mester hogyan tovább (Mahéval)?

Előzmény: lincoln osiris (2228)
lincoln osiris Creative Commons License 2020.10.08 0 0 2228

Sorry, irányítók: Máté és Lauge, Mahé csak szélen volt aktív.

lincoln osiris Creative Commons License 2020.10.08 0 0 2227

Igazi mészárlás volt, ha nincs a 2 kihagyott hetes, megvan az 50. Utoljára talán a Borac kapott tőlünk 50-et a SEHA-ban valamikor februárban pár éve. Kevés technikai hiba (kivéve Máté) és nagy lendület jellemezte a csapat játékát, szerintem mindenki egyenlő játékidőt kapott, Mahé tolta a legtöbbet, tökéletesen helytállt a balszélen. Corrales brutál volt ismét. Markussen volt talán leginkább tompa, tiszta helyzetekben sem vállalt lövést pedig a Cegléd nem vonultatott fel magas játékosokat. Liget is komolyan odatette magát, öröm volt nézni. A jobbszél is remekelt, főleg Gasi. Omarnak sem volt kényelmetlen, bár az esetek többségében a megszokott helyéről tudott lőni.

Összességében én úgy mondanám, hogy nem lazázta el a csapat a meccset, komolyan vette. Ha esetleg van specifikus kérdés, igyekszem megválaszolni. 

Kyra** Creative Commons License 2020.10.08 0 0 2226

Érdekes a dolog, mi volt a szándéka Davisnek a balszélső nélküli játékkal?

Pl. Mahé (11 gól) a szélső, és Lékai irányított?

Aki látta biztos tudja a választ.

Előzmény: Gozo (2225)
Gozo Creative Commons License 2020.10.08 0 0 2225

Sajnos én lecsúsztam róla.

Előzmény: Kyra** (2224)
Kyra** Creative Commons License 2020.10.08 0 0 2224

Ha látta valaki a tegnapi Cegléd-Veszprém meccset, írhatna véleményt róla.

Gozo Creative Commons License 2020.10.02 0 0 2223

Milyen választ vársz erre? Jövőbe nem látunk, csak reménykedni tudunk.

Mindenesetre Yahia hátrányból indult, mert a franciáknál tudatosabban építik fel a fiatalokat mint pl Egyiptomban.

Előzmény: Gaga84! (2222)
Gaga84! Creative Commons License 2020.10.02 -1 0 2222

Sziasztok,

Kérdés,ami a tegnapi Barca Nantes meccset nézve felmerült bennem.

Dika Mem vs Omar. Mindketten 1997es születésűek de Mem már most klasszis és jóval erősebbnek robbanékonyabbnak tűnik nekem mint Omar. Szerintetek Omar felzárkózhat a a Remili,Mem duóhoz? Szerintem ők ketten most kiemelkednek azon a poszton.

Reméljük nem egy következő Jamali lesz Yahiából.

lincoln osiris Creative Commons License 2020.10.01 0 0 2221

Máténak kitörött egy foga. 

Ez volt tavalyi Pite elleni megfelelője. Azt is el tudom képzelni, hogy beáldozták ezt a meccset is gyakorlásra, mondjuk ez nem mentség Davidnak. Petar Nenadic megint kihúzta a csapatot a szarból, elképesztő a srác. A Zágráb elleni meccsen egy szurkolótárs folyamatosan szidta, átkozta. Igen, önző, igen hibázik ő is. De hozza a meccseket. 

Csak azt kívánom, hogy decemberben ugyanígy nyerjük a döntőt a Kiel ellen. 

Gozo Creative Commons License 2020.09.30 0 0 2220

Valószínű nem erre a meccsre lett kihegyezve a forma, de Davis mester azért felteheti a kezét, mert ha itt pontot veszítünk az egyértelműen az ő hibája lett volna. A felkészítéstől (ugye arra lehet mentség hogy nem ide hegyezte ki a formát) kezdve a meccselésig. Kicsit szerintem ő is formán kívűl volt ma.

Gozo Creative Commons License 2020.09.30 0 0 2219

Ebből még baj is lehet. Gyakorlatilag úgy vezet a Motor hogy szerintem egy számjegyű a védési hatékonyság náluk. Mi lesz ha elakad a kapusaikban egy-két labda?

Gozo Creative Commons License 2020.09.30 0 0 2218

Félelmetesen rosszul védekezünk.

Azt már meg sem említem hogy beálló megjátszásokat már hosszú ideje nem tudjuk semlegesíteni.

videkiman Creative Commons License 2020.09.30 0 0 2217

Lékaival történt valami? Nincs ma nevezve, a csékát csak nem hagyják ki, ha egészséges. Az ő kimaradásával értelemszerűen 0 magyar nevezve... :(

lincoln osiris Creative Commons License 2020.09.30 0 1 2216

A kisVeszprém szezonja novemberig off. Nagyon sajnálom az ifjakat, lendületben voltak. Most összeomlott minden. Ezúton is mielőbbi felépülést kívánok és bízom benne, hogy a Telekomnál mindenki szigorúan ügyel az egészségére és nem akad meg a szezon emiatt a sz@r miatt. 

Kyra** Creative Commons License 2020.09.28 0 0 2215

Igen, köszönöm.

Regisztrálás után működik is.

Előzmény: Fradista Utazó (2214)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!