"Beépítés után azonnal kiserült,hogy el sem forog a blokkban"
Basszus! Nem szabadott volna betenned. Bocs, de eddíg senki sem reklamált, sőt, kifejezetten ezt kérték! A kiszerelt vízpumpát megnézted? Nem hiányzott belőle semmi?
Sziasztok! Köszönöm BMW Power a hozzászólást! Én Debreceni vagyok, nem tudja valaki, hogy ki végzi a közelemben leg megbízhatóbban a pórlasztók "felújjítását" és beállítását? A munkadíja vajon mennyi?
Ekkora szopáshalmazt életemben nem láttam,a ks vízpumpa mégis csak fém illetve spiáter potosan.Beépítés után azonnal kiserült,hogy el sem forog a blokkban,sebaj reszelővel méretre igazítom ISO szabvány szerint.A viszkó meg a lapát hibátlan,kiderül az összes görgő és a feszítő is szar.
Szerencsére megvettem ezeket is hátha kell,hát kellett még a feszítő is.
A jelenséget taglaltam már,ugyanis 4 liter vizet öntöttem utána,az óra szerint mégis üzemmeleg motorhoz,fűtés nuku.
Összes alkatrész beépít,összeszerel,fagyállóz és.............
És egy nagy semmi fűtés nincs bubi folyamatos terhelésen a mutató kifekszik,alaphelyzetben üzemmeleg,fűtés nuku.
És a legszebb a megmelegedett blokkban újra szorul a kibaszott kolbenshmidt pumpa.
Ha van valakinek észszerű ötlete mit tegyek ne tartsa magába,ez most tényleg fontos lenne.
Igen eljutott ide is a híre és még debrecentől is 70km-re lakom szóval jó cég hehet:)Szoktak tőlünk hozzájuk küldeni dolgokat sokan!
Felújjításra természetesen a csúcscserére gondoltam,ház marad.Csak egyben a 6db-ot érdemes cserélni?Vagy ha még jók az értékei a réginek és be lehet állítani,nincs olyan mértékű kopás rajta....
a felujítás is ugyanazt jelenti, hogy porlasztok ki, szétcsavar, tisztit, vadiuj porlasztócsucs belerak, aztán jaték a nyitási nyomás belövésével, majd az egész porlasztóház benne az uj csúccsal go a helyére. Tehát ha veszel 6 uj csúcsot akkoris végig kell csináltatnod a felujíitás folyamatát.
Hacsak nem komplett porlasztóházat veszel, de olyat még úgysem láttam.
Sziasztok, 324d a verda tárgya. Nem is tudtam, hogy a porlasztókat felújítani is lehet. Jól értem? Lehet? Érdemesebb venni 6 gyári vadi új csúcsot 5800/db áron, vagy jobb felújíani? Már ha lehet, akkor mennyi 1 felújjítása?