Nálam mostantól 'Ignore' listára került BZoltan, nem reagálok a hozzászólásaira. Az eddig termelt szemetet is kitörölheti egy modi, ha esetleg erre jár.
Én meg 10 éve fórumozok... és akkor mi van. Nem tudtam, hogy nálad kell feliratkozni ahhoz, hogy ide írhassak. Amúgy írtam én ebbe a fórumba már régebben is... nem is keveset. Nem tagnap találtam meg a bringás fórumot...de ezt te is látod, ha keresel egy kicsit.
Az nyilvánvaló volt, hogy savanyú lesz a szőlő, de ennyire?
Egyébként érdekes átfutni más topicokban művel ámokfutásaidon. Látom te mindenhol a mindenttudó megmondó ember szerepét töltötted be, nem túl sok sikerrel...
Nem érted, mit mondok. Nem arról beszélek, hogy mióta vagy az indexen, hanem, hogy az elmúlt évben (években) nem írtál, nem voltál itt (a bringás topikokban).
(Egyébként kb. 8-9 éve fórumozom, többek között kerékpáros topikokat tartalmazó fórumokban.) Ha már itt tartunk...
Egyetértünk abban, hogy felesleges volt ez a beszólás Armstrongtól de ezzel együtt igaza volt... Contadornak könnyebb dolga lenne (lett volna) ha jobban kezeli a csapatot és tényleg sokminden tanulnia valója van még. Nem szégyen akár ellenszenves alakoktól is tanulni.
Contador megnyerte mindhárom GT-t, Armstrong nem és soha nem is fogja. Majd ha megnyerte mindegyiket legalább egyszer, akkor lehet pampogni. Na, ez hogy hangzik?
A tények mellettem vannak, te próbálod hőskori időkből való statisztikákkal elferdíteni őket. Mondjuk nem fog sikerülni, de próbálkozni nem tilos. (Csak marha idegesítő a topic olvasói számára...)
Azért mert ismét bebizonyosodott, hogy a levegőbe beszéltél és a tények messze nem téged igazolnak még nem kellene személyeskednek. Mondjuk érthető reakció...
Érdekes, hogy Armstronggal legjobb esetben is csak szinten lehet. :-)
"20 kerekes nyerte meg legalább kétszer a Tourt ha jól tudom és 8-an háromszor, 5-en négyszer és ugye egy azaz egy kerekes pedig hétszer."
Igen, így állnak most. 5 év múlva pedig minimum 5-nél lesz Contador. Emellett meg lesz minimum 1-1 Giro- és Vuelta-győzelme is, ami a nagy és magasságos Lance Armstrongnak nincs egy sem és valószínűleg nem is lesz.
Azért nem osztanak kreditet, hogy valaki, lehet hogy majd nyer még valamit... majd ha 5 év múlva tényleg elér olyan szép eredményeket mint ahogy te azt jósolod akkor szinten lesz Armstronggal. De egyelőre ég és föld a kettejük teljesítménye... és ez objektív, vitathatatlan tény.
20 kerekes nyerte meg legalább kétszer a Tourt ha jól tudom és 8-an háromszor, 5-en négyszer és ugye egy azaz egy kerekes pedig hétszer. Ez mi ha nem klassziskülönbség?
ez a mondat akkor lett volna frappáns, ha elbukja Contador a sárgát, mint a Párizs-Nizzán...vagy LA előtte végez összetettben...de így, hogy tanult a hibájából a P-N óta (hiszen itt nyert), erőltetettnek tűnik LA...
Hol voltál eddig? Tavaly vagy tavaly előtt? Itt, nem máshol. Én erről beszélek, a bringás topikokról. Nem azt mondtam, hogy te vagy a provokátor, de azért mindenképp érdekes, hogy csak mostanság tetted nálunk tiszteleted.
Hát nem a sajtó csinálta a konfliktus. Az igaz, hogy nem hagyják ki a lehetőségeket, de azért nem gondolod, ha nem lett volna konfliktus, akkor azt talán mondanák az érintettek?
Attól, hogy neked fogalmad nincs a kerékpárról még nem kell hülyeségeket beszélni folyamatosan. :-) Aki látta ezt a Tourt és csak egy egészen kicsit is ért hozzá, annak teljesen nyilvánvaló volt, hogy Contador agyonverte a mezőnyt.
Könyörgöm nézzél már meg néhány TdF statisztikát mi az amikor valaki agyonveri a mezőnyt... egy szakaszgyőzelemmel 4 perc különbséggel győzni úgy, hogy az első 10 helyezet 15 percen belül volt az _NEM_ agyonverés... 79-ben Hinault 13 percet vert a másodikra és 26 percet a harmadikra...
Ja értem, így már világos. Akkor ő nyugodtan lehet köcsög bárkivel szemben, bármikor. (Mondjuk ehhez tartja is magát az évek során, lásd anno Simeoni-eset.)
Remélem ha Contador megnyerte a 8. GT-jét, akkor nem lesz baj ha esetleg Armstrongot oltja. (Bár nem fogja sajnos, de azért jó eljátszani a gondolattal. :-D)
A klasszis különbséget meg én nem látom Armstrong javára. Ha a következő 13 évben nem nyer semmit Contador, akkor majd azt mondom valóban jobb volt Armstrong. Viszont szerintem már 5 év múlva több GT-győzelme lesz, mint a nagy Lance Armstrongnak van.
Agyon azért nem verte....... Mondjuk azon az alapon "szól be",hogy nála többször senki nem nyerte meg a Tourt és nála többet senki nem tud erről a versenyről?