Végre vége ennek a kínszenvedésnek....mi az hogy egyes játékosoknak nem tetszik akármilyen meccsen játszani?????? Megáll az ész! Na itt kellene CSaba bá, leordítani a fejüket....hihetetlen!!! Manaszkovról ne is beszéljünk, ma még a többiek sem voltak ott agyban. Ha így alakul még a Vojvodina is kiröhög bennünket, a Plock meg simán kiüt. VALAKI CSINÁLJON MÁR RENDET!
én nem tudom amúgy, hogy milyen titkolnivaló volt.
ennél szerencsésebb volt a felállás a Vaxerencsében anno, mert ott azért röpködtek 2 órában a keményebb kérdések Lacinak, és muszáj volt neki válaszolni.
Nekem konkrétan az tűnt fel rögtön az elején, hogy Petur kihansúlyozta Borsos "megbeszélt szerepét" a legelején, aminek burkoltan eleget is tett. Mikor jött egy kérdés amire láthatóan nem akartak válaszolni Borsos ügyesen közbeszólt és elterelte a szót vagy visszaváltott az előző témára mintha eszébe jutott volna valami.
Ezért írtam, hogy minek kellett odamenni bohóckodni? Menjen Nagy Laci ha már nem akarják visszautasítani a meghívást - bár ahogy mostanában a saját szurkolóikkal bánnak még azon sem lepődtam volna meg ha visszautasítják. "Dr. Excel-tábla" kimenthette volna magát, mindenkinek jobb lett volna.
Én is megnéztem, és nem tudom mi a bajotok, igenis jöttek válaszok, persze nem mindenre. Nekem nincs bajom az excellel sem, persze lehet csak elfogult vagyok, de nekem a múltheti nyilatkozat volt nagyképű, nem először....
Persze majd látjuk mitörténik a meccseken, de ilyen gyorsan felejtetek? Nyilván volt itt ide-oda az évek során, de ki nem bírt magával az utóbbi meccseken?
Fellökés, sunyi szemöldök könyöklés, nyilatkozatok, pökhendiség... remélem nem lesz igazam, de nagyon nehéz a tavasz, a média nyomás már évek óta mellettük.
Nagyjából semmire sem akartak válaszolni. A vezérigazgató vállalhatatlan. Nagyképűség, excel tábla....
Miként lehet, hogy ha ő szakmába nem szól bele, akkor ő nyilatkozik a Ligetvári ügyről. De legalább "globálisan" nem beszélt most!
Szomorú, hogy ehhez a másik két embernek mosolyogni kell, mert nyilván ez számít, és ezt várják tőlük. Pedig hát ők letettek már sok mindent az asztalra.
Olyan nagy a különbség a múlt heti 3. félidős beszélgetés, és a mostani között, hogy az szánalmas.
Az, hogy Markussenről nem beszélnek vicc volt szvsz is. Laci annyit mondott Montpellier meccs után Veszprém TV-ben, hogy Ligetvári mögé hozzák 3. számú ballövőnek, mert ismeri a sémát amit játszunk (ő biztos tudja honnan) és ennyi idősen ez a szerep megfelel neki.
Nos azért van némi fejlődés a 2018-as augusztusi Sport TV-s interjúhoz képest amikor a szegedi vezető mellett ultragáz volt. A tegnapi műsorból semmi kézzelfogható nem jött le, sok értelme nem volt.
Alapvetően jól leírtad, én egyedül az irányítók értékelésével vitatkoznék. Nenadic és Lékai szerintem fel fog javulni áprilisra. Ezen a poszton inkább az szól mellettük, hogy Kanalas hátul is nagyon jó, de így is inkább x-re tenném (a Szegedben senki nem tud olyat, amit egy igazán jó Nenadic vagy Lékai).
De valóban elég közel van játékerőben egymáshoz a két csapat. A Szeged előnye, hogy nekik azért van egy jól bejáratott védekezésük, Davis mintha még most is keresgélné a jól működő védekező felállásokat. A Veszprém mellet az iszonyú támadópotenciál szól, ha 2-3 játékos elkapja a fonalat, akkor csapat legyen a talpán, aki megállítja őket.
Teljesen egyetértek, Csík úr szakmailag inkompetens. Továbbá értelmes egybefüggő mondanivalója nem volt, sőt volt mikor Laci kérte ne ecsetelje tovább a szóban forgó témát. (Sulicról mondott valamit talán...). Rossz látni hova jutottunk Hajnal Csaba féle szakmailag kifogástalan menedzsment után :(
Abszolút így van. 0 tudatosságot lehet felfedezni. Én nagyon drukkolok, hogy minden úgy alakuljon,
ahogy szeretnénk, de most már az a szakasz jön az évben, amikor a duma és a “csak annyit adunk ki amennyi kell” nem lesz elég. Davis is komolyan megmérettetik a következő 2 hónapban. Az igazolás politikánkat meg inkább hagyjuk, mert ez ész nélkül történik.
Pedig Petúr próbálkozott,de semmi konkrétum csak udvariaskodás. Borsos volt megint a legjobb,legszakmaibb. A szeged kérdésre viszont én azt éreztem,h mind3an berezeltek egy kicsit...
Az kiderült hogy Csík nem akarta Borozant, Nagy Laci akarta nagyon és Daviddal meggyőzték...
Az nem derült ki hogy miért kell nekünk Markussen, Laci most is csak annyit mondott hogy ugyanannyian leszünk, ketten mennek ketten jönnek. Egyébként én pont erre lettem volna kíváncsi.