Szerintem közel telt ház lesz szombaton. Szerintetek?
Egy csomó olyan emberrel beszéltem akik eddig közelébe se jöttek volna egy Rákóczi meccsnek, de most jönni fognak. Csak legyen jó hangulat. Mint mondjuk a Fradi elleni kupameccsen.
Tavaly még nem voltak helyre szóló jegyek, de ha most úgy lesz akkor a nagylelátóra veszek. Egy sörnek nem leszek ellene:-))
Skorpió, a Somogyi Hírlap standjánál lehet majd bérletet venni.
Kösz, mindenképpen írd meg (lehet mail-ben is, ezzel ne terheljük a topikot), ha van jegy. Bár eddig nem kérdezted, de a nagylelátóra szeretném, és amellett, hogy a meccs előtt kifizetem, egy sört is szívesen állok, ha kedveled!
Voltam ma délelőtt Nagyberkiben és azt kell mondjam, hogy annak ellenére, hogy kikaptunk egy NB II-es csapattól nem volt rossz a játék. Persze a második félidőben amikor már jobbára a cseresor játszott azért látványosan visszaestünk. Azt hiszem nem lesz már több edzőmeccs a bajnoki rajtig, úgyhogy felfoghatjuk ezt főpróbának is ami a mondás szerint ugye nem baj ha nem sikerül. A két legutóbbi próbajátékos, Czeglédi és Zsolnai már nem volt itt.
Munta, keddtől árulják a bérleteket a Tesco-ban, megyek is venni. Ha adnak ott jegyet is akkor veszek egyet. Kedd este megírom majd, hogy volt-e.
Na megyek tippelni az első fordulóra.
Közben már majdnem leírtam neked (jó hosszan), de egy rossz mozdulat következtében elküldés előtt elszállt. Most inkább nem kezdeném újra, inkább kérdezz rá konkrétan, ha valami nem világos.
Vagyunk öten, hogy kiáálítsunk egy csapatot az "NB I Góltotó" topikban? kaposvari, Wagner és jómagam gondolom bevállaljuk. Lecso, nem igazolnál át erre az idényre a Fradiból, ott úgyis biztos jóval több versenyző lesz a minimálisan előírt ötnél? A kérdés Skorpióhoz is szól, bár az MTK-nál már neccesebb az öt fő. Alig egy hét van, nyilatkozzatok! Asteriksz, Fhater?
Vidéki vagyok én is, sajnos ahol lakom (Veszprém) esély sincs NB1-re, a hozzám legközelebb eső Pápának elvből nem fogok szurkolni, mert nem tetszik az a módszer , ahogy ott NB1-es csapat lett.
És ha megnézzük a többi vidéki csapatot, akkor kevés kivételtől eletekintve mindenhol történt olyan, ami ugymond "bezavar" a képbe (lásd Győr-masszív 500as néző átlag, Videoton-Csank ügy, ZTE, Pécs, Loki, Bcsaba messze vannak).
Ja és nem mellékes hogy nagyon tetszik a stadionotok, remélem nem üres lelátók előtt fogtok játszani.
Titket is szívesen látlak a játékban. Most már érdekeltek is vagytok.
Fent a sorsolás a GÓLTOTÓ NB1. játékban. Várom a régi és új játszótársakat. Lehet tippelni és a topikot a "Kedvencek" közé rakni, hogy el ne felejtkezz a tippelésről.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy végre legalább van honlap. Lesz ez még jobb is reméljük. Mondjuk nekem az fontosabb, hogy minél információdúsabb és naprakészebb legyen mint a hiperdesignos külcsíny. Például azt megírhatnák, hogy hol lehet olyan cuki kis címeres söröskorsót és kakaóspoharat venni, mert meccsen még sehol se láttam, hogy árulták volna:-). A játékosok bemutatása is remélem részletes lesz, akárcsak a meccsekről a beszámoló. Nem a honlaphoz tartozik szorosan, de jó lenne ha indítanának rendszeresen szurkolói buszt is mindenhová. Szerintem sokan fogunk járni idegenbe is.
Soha nem szoktam más munkáját leszólni, így most sem teszem. Remélem, az még nem leszólás, ha azt mondom, hogy lényegesen jobb kinézetű honlapot vártam. Ízlésről ugyan nem vitatkozunk, de abban gondolom sokan egyetértenek velem, hogy komoly honlaphoz méltatlan ez a sok animáció, és a baloldali frame-ben ide-oda csúszkáló csapatkép kimondottan idegesítő is. A fejléc is inkább zavaró, meglehetősen öncélúnak hat a GÓÓÓL!!! felirat "színeváltozása", legjobb lenne az egészet elhagyni. A tartalomról egyelőre nem írok semmit, hiszen az óráról órára változik, ha jól vettem ki a hivatalos indulás dátuma a holnapi nap.
Mindenesetre az első benyomások alapján a honlap egyetlen erénye, hogy végre van, de szerintem mi magunk is tehetünk azért, hogy jobb legyen, én például hamarosan megküldöm a készítőknek a tőlem telhető legkulturáltabb hangnemben a véleményemet, és titeket is erre buzdítalak!
Hát ez elég vékony. Megalapozatlan vezetői döntés volt a volánra bízni a készítést. Nulla design, idegesítő flash-ek (és nagyméretűek), a 6 menüpont pedig mindent elmond a készülő tartalomról (nálunk 40 van). A fórumot kivéve (ami olyan amilyen) tiszta html oldalakból áll... Sokkal többet érdemelne a klub. Persze ők tudják mire van szükség. :)
Cege 23 éves, utánpótlás válogatott. Az előző év nem sikerült neki túl jól, de elötte Keszei és Szentes alatt a kupadöntős csapatban már bizonyított. Jól cselez és jó szabadrugáslövő, de kicsit lassú.
Remélem marad a HALIBAN!
Emellett az nb1.hu-n az egyik hozzászóló, aki bevallása szerint élőben nézte a meccset azt írta, hogy Czeglédi gólja élményszámba ment, míg Zsolnai nagyon gyengén muzsikált. Mondjuk egy lehetőséget még adhatna neki Pruki, a tavaszi szezon első néhány fordulójában igen gólerős volt a BKV-ban emlékeim szerint, de az tényleg intő jel, ha Pécsen sok játéklehetőség után is lemondtak róla.
r.tonyo,
a döntésed nagyon megtisztelő, de érdekelne, hogy mi motiválta!
Na, ha nehezen de megvolt a Lelle is. Szombaton még egy felkészülési derbi Nagyberkiben a Kaposvölgye ellen aztán jöhet a bajnokság.
Még mindig teszteljük a szombathelyi Czeglédi Balázst aki középpályás és a BKV-s Zsolnait aki csatár. Középpályán szerintem Czeglédi nem lenne túl nagy erősítés, csatár mondjuk kellene, de Zsolnait a Pécs sem igazolta le pedig eddig ott volt próbajátékon. Végül is nem baj ha lesz még egy csatárunk nagyobb nevek úgysem jönnek már.