Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.13 -7 0 3656

Ugyanezt írtam én is a múltkor - amikor még nem tudtam, hogy a Dijon képben van, csak annyit, hogy valamelyik volt BL-ellenfélnél köthet ki  -, hogy az ő játékstílusuk végett nehezen tudnám elképzelni ott Benedeket, de ezek szerint mégis látnak benne fantáziát (már amennyire valósak egyesek infói).

Előzmény: Törölt nick (3652)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.07.13 0 0 3655

Igen, így pontosabb :)

De ha tudnák, hogy marad, akkor nyilván nem költöttek volna ennyit Valerio-Bodonra.

Előzmény: buccke02 (3654)
buccke02 Creative Commons License 2021.07.13 -1 2 3654

Elvileg van szerződése Debrecenben. Hivatalosan nincs csapat nélkül. Csak pletykálják, hogy egy spanyol csapat kivásárolta, egy évre kölcsönjátékosként szeretnénk mi megszerezni.

Előzmény: Pick and Roll (3653)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.07.13 -1 0 3653

Szerintem légiós irányítót már most is nyugodtan igazolhatnánk, mivel egy vérbeli irányító mindenképp jól jönne, aki jól lát a pályán, netán jól is dob. Megnéznék egy ilyen csapatot. Meg a BL-továbbjutáshoz is eléggé fontos lenne. Ha meg marad Beni, akkor utána is befér a csapatba. Mondjuk ő szerintem semmiképp sem akar maradni, csak próbálja kiválasztani hogy hova is menjen.

Csereirányító pedig nyilván Zozó lesz, meg néha Benke, ahogy az elmúlt szezonban is. Ilyet nem fognak egy ifire bízni. Maximum ha Somogyi ideigazol, nem tudom neki mik a tervei, hogyhogy még nincs csapata. Lehet hogy vele is van egy szóbeli megállapodás, hogy ha nem talál megfelelő külföldi csapatot, akkor Falcóhoz jön.

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.13 -1 2 3652

A Dijont sokan mondtak, de ha Beninek van olyan bajnoksag ahova biztosan rossz uzlet menni az a francia sztem. Iszonyatosan fizikális, gyors esz nélküli kosárlabda ami ott megy és azért Beninek nem elsősorban a sebessége az erőssége. 

Előzmény: Falcobb (3651)
Falcobb Creative Commons License 2021.07.13 0 0 3651

Ami számomra érdekes, hogy viszonylag régóta lehetett hallani ezt a Dijon témát de bejelentés mégsem volt. Talán abból mégsem lesz semmi?
Vagy esetleg csak azért lett elhintve ez az infó néhány embernek, hogy Beni jobb pozícióban tudjon tárgyalni a Falcoval? Neki is alapvetően az az érdeke, hogy a számára legjobb szerződést kapja. Azt nem hiszem, hogy közli a Falcoval hogy fix időpontig várjanak aztán igazoljanak mást, mert ezzel csak a saját lehetőségeit szűkíti. 

splity24 Creative Commons License 2021.07.13 -2 0 3650

Biztos vagyok benne, hogy Benivel megbeszeltek egy idopontot a vegso valaszra. Helyi srac es neki is fontos annyira a Falco mint a Falconak a Beni. 

Irod, hogy varsz egy 4-es extrat. Magyaran ugy tervezel, hogy U23-as Kovacs Beni minimum 10 perc jatekido, Barac,Clark, extra 4-es es Keller magas posztra. Magyaran ha Beni es Szili is elmegy akkor alacsony posztra 2 legiost tudunk hozni a Szili-Beni-Kyan trio helyett plusz Kellernek nem lesz center csereje egy esetleges serules kovetkezteben?

Előzmény: Törölt nick (3649)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.13 -4 1 3649

Már csak azért sem lehet nemet mondani neki, mert ha esetleg mégsem jönne össze neki a külföld, akkor - nyilván nem örömében - kénytelen lenne más magyar klubhoz igazolni. ezt meg nyilván senki nem akarná. De neki valóban nincsen határideje, hiszen lejárt a szerződése és már nem a Falco játékosa. Azt azonban el tudom képzelni - sőt biztos vagyok benne -, hogy a klubunk azért mégis meginterjúvolta, hogy melyik az a dátum, amíg ad magának esélyt egy külföldi szerződésre. Biztos, hogy a vezetők és edzők nem a bizonytalanban tengetik mindennapjukat. A piac nyilván hétről-hétre szűkül, de szerintem július utolsó hetében azért még tudunk szerződtetni minőségi légiós irányítót.

Nekem inkább a következők a nagy kérdések. Ha valóban úgy lesz, ahogy írtad, hogy nem érkezik már magyar játékos (én ezt egyébként szinte kizártnak tartom), akkor milyen posztokra érkezik majd még a három légiós? Illetve milyen fiatalokkal tudunk megfelelni a hülye szabálynak? Eddig van Kovács B. és Sövegjártó, ki lesz a harmadik? Nagyon úgy néz ki, hogy előbbi lesz az első számú játékosunk a szabályt illetően, így viszont simán lehet, hogy nem érkezik 4-re valami "szupersztár", hanem mégis Keller mellé jön majd egy komolyabb center. Ha Beni távozik , akkor kik lesznek az irányítók? Két légiós érkezik oda, vagy légiós+Dancsecs (ha marad), vagy légiós+Somogyi? Gondolom ezek a verziók vannak a lehetőségek között.

Előzmény: falco Man (3648)
falco Man Creative Commons License 2021.07.13 0 0 3648

Sajnos nagyjából annyira vannak képben, mint mi. Mind a két játékos várja a külföldi megkereséseket, Benke esetben ugye annyival egyszerűbb a helyzet, hogy van egy fix időpont, ameddig ha nem talal csapatot, akkor maradni fog nálunk.

Beni viszont -ahogy régebben írtam- simán kivárhat akár augusztus közepéig is, mivel neki nincs szerződése már jövőre. Ahogy kivárt anno Zoli 2017-ben, úgy Beni is megteheti ezt, a különbség annyi, hogy most nem fogunk addig hozni senkit, amíg el nem dőlnek ezek a dolgok. Ugye Zolika esetében már akkor kész volt a mezőnysorunk, mikor érkezett. Beninek pedig úgysem fogunk nemet mondani, ezt ő is nagyon jól tudja, így gyakorlatilag nyomás sincs rajta mikor írjon alá hozzánk, ha nem talal külföldi csapatot.

Előzmény: zizou0005 (3646)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.13 -8 0 3647

Te nagyon magas polcra helyezed magad de tudod jol hogy senkit nem erdekel a velemenyed. itt csak szemelyeskedni próbálsz de sem stílusod sem tudásod nincs ahhoz hogy fájdalmat okozz... életemben van max 5 ember akinek a véleménye számít, na ők mind más ligában jatszanak mint Te. Elszorakozom rajtad aztán úgyis megunod ahogy sok ostoba tarsad tette már...

Előzmény: Amíg a hat húr kitart (3643)
zizou0005 Creative Commons License 2021.07.13 0 2 3646

Remélem akik összeállítják a következő szezonra a keretet, ők jobban képben vannak azzal kapcsolatban, hogy melyikük megy illetve marad ...

Mert ez azért így nem kis kib@szás, hogy nem tudni merrefelé induljon el az építkezés.

Nane72 Creative Commons License 2021.07.12 -3 3 3645
Előzmény: falco Man (3644)
falco Man Creative Commons License 2021.07.12 -6 1 3644

Milos mai nyilatkozata alapján nem valószínű, hogy a következő napokban eldől Benke és Beni sorsa. Előbbinek nagyjából két hét múlva mindenképpen maradnia kell, ha nem talál magának megfelelő ajánlatot külföldről, így legalább el indulhatunk majd valamilyen irányba a további igazolások terén. Persze lekésve abszolút nem vagyunk semmiről, de azért szép lassan szűkül majd a piac. 

Egyebkent az már szinte biztosan eldőlt, hogy magyar jatekos már nem fog érkezni.

Amíg a hat húr kitart Creative Commons License 2021.07.12 -5 6 3643

Tudod van aki dolgozik,és nem lopja a napot mint te. A válasz lehet gyenge,de igaz,és ez fáj neked. Titeket nem kell égetni(bár hozzáteszem,én csak neked jelzek,nem a többieknek....),te minden kommenteddel mutatod hogy a legalja vagy.

Előzmény: Törölt nick (3640)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.11 -11 2 3642

Ha rendesen olvasnál akkor tudnád hogy egy hsz-ben leírtam a véleményem, de Te és a tenyek...

Előzmény: Bandre (3641)
Bandre Creative Commons License 2021.07.11 -18 10 3641

Nahát, nahát... a napokban aztán tényleg kijutott a "színvonalból" itt, de mintha az ellen nem keltél volna így ki magadból, pedig ha jól rémlik, neked nem az számít, hogy valaki szombathelyi, körmendi, fehérvári, szolnoki vagy bármi más.

Valóban volt itt égés, nem is kicsi, de az mintha más személyhez kötődött volna. Érdekes módon, azzal kapcsolatosan nem fejtetted ki a véleményed és nem ítélkeztél. Arra azért ne hivatkozz, hogy nem akartál belefolyni, mert minden más szarba is belefolysz.

Szóval ha szerinted nem más miatt kellene lesütni a szemeteket, akkor az az év vicce. Inkább felülsz egy provokátornak.

Előzmény: Törölt nick (3640)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.11 -6 10 3640

Ennyi ideig tartott egy ilyen gyenge valasz? Sokkal butább vagy, mint amit itt mutatsz... Fel sem fogod ahogy még a körülötted levők is szomorúan lesutik a szemüket miattad... Ez jutott neked, de minket ne egess az itteni színvonaltalan irasaiddal...

Előzmény: Amíg a hat húr kitart (3639)
Amíg a hat húr kitart Creative Commons License 2021.07.10 -25 2 3639

Butaságról ugat nekem egy libsi sárga ? Ne már bazz....

Előzmény: Törölt nick (3555)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.07.08 0 8 3638

Én ezt másképp gondolom.

Előzmény: Törölt nick (3637)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.08 -16 0 3637

Értem a példádat, de szerintem ez erre nem igazán jó. Mivel Benit nem szerethetjük úgy, mint a családtagjainkat. Ha elszerződik onnantól kezdve nagyon szorítunk neki, és követjük majd a pályafutását, de ameddig ez nem biztos, addig önzőnek kell lennünk , és azért kell szorítanunk, hogy a csapatunk legyen a lehető legerősebb. Persze gondolhatjuk ezt másképp nincs ezzel baj. A legtöbb emberből Jasikevicius korábbi "dumája" is érzelmi töltetet váltott ki, én meg azóta rühellem.

Előzmény: Vulcan0 (3636)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.07.08 0 3 3636

Én Beni érdekeit nézem. Már pedig az ő érdeke, hogy a francia élcsapathoz igazoljon. És onnan már csak egy lépés az Euroliga. Kb így vagy vele ha gyereked van akkor is. Szíved mélyén szeretnéd örökre magad mellett tartani, de idővel rájössz, hogy el kell engedni és hagyni élni a saját életét. 

Előzmény: Törölt nick (3635)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.08 -19 2 3635

Nem vagy profi! Csak a saját érdekünket kell figyelembe venni. Lehet ezt önzőségnek hívni, de egy profi így gondolkodik. Tudom most majd az jön, hogy akkor inkább te nem szeretnél profi lenni.

Előzmény: Vulcan0 (3632)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.08 -6 4 3634

Szilinek jelenleg nincs komoly külföldi kérője. Ő július 31-ig tud kilépni a +1 éves opcióból, de csak külföldre. 90-10 arányban mondom, hogy maradni fog. Beni pedig valóban úgy tűnik hogy Dijon, ha csak nem lesz valami komoly 180 fokos fordulat az ügyben, de ez úgy 95%-ra fix deal a mostani állások szerint. Somogyi elvileg 2 héten belül eldől. Neki spanyol lehetősége van, akik erre a szezonra kölcsönadnák még a biztos játékpercek miatt, és a Falco élénken érdeklődik így iránta. Ezért is vitte a Deac nem kevés kivásárlási összegért cserébe Paksról a Valeriot. Mindenesetre ha marad Szili, Beni pedig out, kelleni fog a fix 5 légiós. Főleg hogy szerintem a BL-ben egy olyan csoportba kerültünk, ahol meglehet simán célozni a továbbjutást, ha nem is az első helyen, bár miért is ne?

Előzmény: Vulcan0 (3633)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.07.08 0 2 3633

Sziliről amúgy van valami hír? Ha jól tudom neki 20.-ig van lehetősége kilépni a szerződésből. Ha ő maradna, plusz még jönne 3 légiós, akkor Beni hiányát tudnánk pótolni. Viszont most így szükségünk lesz egy irányítóra. 

Vulcan0 Creative Commons License 2021.07.08 0 3 3632

Nyilván egy részem azt szeretné ha Beni örökre Falco mezben játszana, de egy másik részem meg azt szeretné feljutna a legmagasabb szintre és mindent elérne, amit a sportágban csak lehet. Akárhogy is lesz, Benire mindig is jószívvel fogunk gondolni. Ha ellenfélként tér vissza, akkor is tapsvihar fogja fogadni. 

Falcobb Creative Commons License 2021.07.08 -1 3 3631

Igen, ezt hallani. Kíváncsi leszek, hogy milyen poszton számítanak majd Benire. 

Előzmény: Törölt nick (3628)
Real013 Creative Commons License 2021.07.08 0 4 3630

Én sem, de ez legalább olyan húzás lenne, amit érdemes meglépni. Jó csapat az a Dijon, francia bajnokság is erős, BL meg nyilván ott is van.

Előzmény: zizou0005 (3629)
zizou0005 Creative Commons License 2021.07.08 0 4 3629

Nem örülök :(

Előzmény: Törölt nick (3628)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.08 0 3 3628

Állitólag

Beni -> Dijon

fibonacci011235 Creative Commons License 2021.07.08 -2 5 3627

Akkor te egy náci nemzet tagja vagy?

Előzmény: Törölt nick (3626)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!